Mens en Dier

Tjeerd de Groot flink op zijn plek gezet: ‘Er zijn hele groepen in Nederland door D66 gigantisch geterroriseerd!’

Help ons door deze informatie met jouw kennissen op je social netwerk te delen!

Sieta van Keimpema, woordvoerder van Farmers Defence Force, ging donderdagavond in Op1 in gesprek met D66-Kamerlid Tjeerd de Groot, die wil vasthouden aan de stikstofplannen van het kabinet.

De boerenorganisatie schort acties op vanwege een nieuw rapport over de stikstofuitstoot. “Er is gewoon wetenschappelijk bewijs. Dit zijn allemaal wetenschappers die weten waar ze het over hebben. De twee wetenschappers die hoofdauteur zijn van dit rapport zijn lid geweest van de D66-stikstofgroep. Uiteindelijk wilde D66 met hun conclusies niet verder, maar de conclusies zijn wel wetenschappelijk aangetoond,” zei Van Keimpema.

Moraalridder

De Groot zei dat FDF ‘moet stoppen met het terroriseren van Nederland’. “Het intimideren van bestuurders, het oproepen om daar met nog meer mensen langs te gaan en het goedpraten van illegale acties op de snelweg en die klein maken. Het is gewoon illegaal en je moet het gewoon niet doen. Demonstreren mag, maar terroriseren niet,” zei het Kamerlid.

Van Keimpema zette De Groot flink op zijn plek. “Dat juist D66 nu de moraalridder gaat uithangen over intimidatie, over terroriseren; er zijn hele groepen in Nederland onder andere door D66 gigantisch geterroriseerd. Hun kinderen zijn afgenomen, hun huizen storten in in Groningen en dat gaat zo maar door,” zei ze.

Vernietigen

“Dus is D66 nu wel de partij die anderen erop moet wijzen dat ze niet moeten intimideren? Mensen die zich niet veilig voelen in uw eigen partij. Dus er gebeurt daar nogal wat,” sprak Van Keimpema.

Vastgoedondernemer Erik de Vlieger vraagt aan De Groot: “Wordt u nou eindelijk eens een keer wakker dat u bij een organisatie hoort die Nederland aan het vernietigen is en dat er een dag komt dat ook u daar de consequenties van moet dragen?”

“Tjeerd de Groot lijkt steeds verder alleen te staan in het doorzetten van het voorgenomen stikstofbeleid,” voegt oud-Statenlid Eelco van Hoecke toe.

4.9 144 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze informatie interessant?
Deel het met anderen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
95 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Hamala
Hamala
1 maand geleden

Tjeerd is is geïndoctrineerd doorKlaus en consorten en meent miljoenen te ontvangen als de HERO VAN SCHWABBER😆👎

nou en!
nou en!
1 maand geleden

deugen666,de sabotageploeg van schwab en soros.de inclusitie hanteert de klimaat aflaat,TUIG!!!!!!!

Rob Bentvelzen
Rob Bentvelzen
1 maand geleden

D666 moet eerst maar eens vraagtekens gaan zetten bij de stikstofoxiden grootfabrikant schiphol.
Straalmotoren: open verbrandingskamer, hoge temperaturen en een hoge bypass aan lucht. Het recept voor stikstofoxiden.

Mokumer
Mokumer
1 maand geleden

Mooi gezegd, maar nog mild uitgedrukt.

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

95
0
We lezen graag je reactie!x