Homepagina » Buitenland » Dominee (44) die coronavaccin promootte sterft ‘onverwachts’ na tweede prik
dominee
Foto: Maryland GovPics CC BY 2.0

Dominee (44) die coronavaccin promootte sterft ‘onverwachts’ na tweede prik

Een dominee die op tv preekte over de veiligheid van coronavaccins is overleden na de tweede inenting. Kimberly Credit (44) was de eerste vrouwelijke dominee van de Mount Zion Baptist Church in Boonton in de Amerikaanse staat New Jersey.

In februari liet de 44-jarige Kimberly zich tijdens een persconferentie voor de camera’s vaccineren om het experimentele vaccin van Moderna te promoten. Tijdens de publiciteitsstunt werd ze geïnterviewd door de New York Times en een lokale zender.

In een bericht op Facebook sprak de dominee openlijk over vaccins en moedigde ze anderen aan om zich te laten inenten. “Als leider wil ik het goede voorbeeld geven aan met name dominees en de Afro-Amerikaanse gemeenschap. Heb vandaag mijn eerste dosis gehaald,” schreef ze. Kimberly benadrukte dat iedereen zich moet laten vaccineren om ‘hier een einde aan te maken’.

As a leader, I want to lead by example especially for Pastors and the African American community. Got my first vaccine…

Geplaatst door Kimberly Credit op Woensdag 10 februari 2021

 

Plotseling en zonder waarschuwing

In maart kreeg de dominee haar tweede dosis van het Moderna-vaccin, waarna ze opnieuw positieve berichten over haar ervaring op social media plaatste. Een maand later stierf ze onverwachts. Het is niet duidelijk of ze zich ziek voelde.

In haar overlijdensbericht staat dat Kimberly Credit op 5 april 2021 ‘plotseling en zonder waarschuwing’ vredig is heengegaan.

[Daily Expose]
4.7 26 stemmen
Beoordeel dit artikel

+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
95 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Huib
Huib
1 maand geleden

Het wordt nu wel gezellig druk in de hemel met al die idioten.

Annette
Annette
1 maand geleden

Ja…. wat moet je daar nu nog van zeggen? Hier valt weer een bekende als slachtoffer, maar de anonieme slachtoffers zijn inmiddels al niet meer te tellen. Doen ze natuurlijk ook niet, want dan zouden bij de meeste mensen wel de schellen van de ogen vallen. Ik heb begrepen dat de bijwerkingen die daadwerkelijk worden gemeld, maar een fractie zijn van de werkelijkheid. Het zogenaamde topje van de ijsberg. Hoeveel mensen zou deze Kimberly Credit hebben meegesleurd in de afgrond?
Deze verhalen over bekende personen die anderen overhalen om hetzelfde te doen, doet mij denken aan het zwarte schaap dat vóór de kudde schapen uitloopt en deze dan richting het slachthuis leidt. Alleen in dit geval is dit zwarte schaap ook de klos.

Takeshi Kovac
Takeshi Kovac
1 maand geleden

De wet van de cosmos, als je negatief (nep) nieuws verspreid.. komt het als een boomerang terug.. ze heeft mensen de dood ingejaagd met haar gepredik.. dan word je afgerekend…

W Appie🤔😁
W Appie🤔😁
1 maand geleden

Ze gaf inderdaad een goed voornemen aan de mensen niet laten vaccineren 😩🤧Onze lieve heer heeft rare kostgangers Zien niet dat t satans werk is Deze dominee had beter moeten weten Ook een schaap die de regeltjes. opvolgt In naam van🤔😤😤

x

Check Also

mrna

Ontwikkelaar mRNA-vaccintechnologie: ‘Spike-eiwit is heel gevaarlijk, het is giftig voor cellen’

Onlangs was Robert Malone, de ontwikkelaar van ...

gevaccineerd

Honderden gevaccineerde Indonesische zorgmedewerkers krijgen corona, tientallen in het ziekenhuis

Meer dan 350 artsen en verpleegkundigen uit ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

95
0
We lezen graag je reactie!x