BuitenlandCorona

Dominee (44) die coronavaccin promootte sterft ‘onverwachts’ na tweede prik

Help door deze informatie met iederen die je kent op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Een dominee die op tv preekte over de veiligheid van coronavaccins is overleden na de tweede inenting. Kimberly Credit (44) was de eerste vrouwelijke dominee van de Mount Zion Baptist Church in Boonton in de Amerikaanse staat New Jersey.

In februari liet de 44-jarige Kimberly zich tijdens een persconferentie voor de camera’s vaccineren om het experimentele vaccin van Moderna te promoten. Tijdens de publiciteitsstunt werd ze geïnterviewd door de New York Times en een lokale zender.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/04/uwonvrede.nl_-1.png

In een bericht op Facebook sprak de dominee openlijk over vaccins en moedigde ze anderen aan om zich te laten inenten. “Als leider wil ik het goede voorbeeld geven aan met name dominees en de Afro-Amerikaanse gemeenschap. Heb vandaag mijn eerste dosis gehaald,” schreef ze. Kimberly benadrukte dat iedereen zich moet laten vaccineren om ‘hier een einde aan te maken’.

As a leader, I want to lead by example especially for Pastors and the African American community. Got my first vaccine…

Geplaatst door Kimberly Credit op Woensdag 10 februari 2021

 

Plotseling en zonder waarschuwing

In maart kreeg de dominee haar tweede dosis van het Moderna-vaccin, waarna ze opnieuw positieve berichten over haar ervaring op social media plaatste. Een maand later stierf ze onverwachts. Het is niet duidelijk of ze zich ziek voelde.

In haar overlijdensbericht staat dat Kimberly Credit op 5 april 2021 ‘plotseling en zonder waarschuwing’ vredig is heengegaan.

[Daily Expose]

4.7 26 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze info interessant?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

96 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Huib
Huib
2 jaren geleden

Het wordt nu wel gezellig druk in de hemel met al die idioten.

Annette
Annette
2 jaren geleden

Ja…. wat moet je daar nu nog van zeggen? Hier valt weer een bekende als slachtoffer, maar de anonieme slachtoffers zijn inmiddels al niet meer te tellen. Doen ze natuurlijk ook niet, want dan zouden bij de meeste mensen wel de schellen van de ogen vallen. Ik heb begrepen dat de bijwerkingen die daadwerkelijk worden gemeld, maar een fractie zijn van de werkelijkheid. Het zogenaamde topje van de ijsberg. Hoeveel mensen zou deze Kimberly Credit hebben meegesleurd in de afgrond?
Deze verhalen over bekende personen die anderen overhalen om hetzelfde te doen, doet mij denken aan het zwarte schaap dat vóór de kudde schapen uitloopt en deze dan richting het slachthuis leidt. Alleen in dit geval is dit zwarte schaap ook de klos.

Takeshi Kovac
Takeshi Kovac
2 jaren geleden

De wet van de cosmos, als je negatief (nep) nieuws verspreid.. komt het als een boomerang terug.. ze heeft mensen de dood ingejaagd met haar gepredik.. dan word je afgerekend…

W Appie??
W Appie??
2 jaren geleden

Ze gaf inderdaad een goed voornemen aan de mensen niet laten vaccineren ??Onze lieve heer heeft rare kostgangers Zien niet dat t satans werk is Deze dominee had beter moeten weten Ook een schaap die de regeltjes. opvolgt In naam van???

Back to top button
96
0
We lezen graag je reactie!x