Homepagina » Mens en Dier » Filmproducent spreekt zich uit over kindermisbruik in Hollywood: ‘Ik zwijg niet meer’
filmproducent

Filmproducent spreekt zich uit over kindermisbruik in Hollywood: ‘Ik zwijg niet meer’

Onlangs werd A Child’s Voice van filmproducent John Paul Rice gecensureerd door Amazon. De film ontmaskert pedofielennetwerken van de elite en laat zien dat mensen die zich in dergelijke kringen begeven satanisten zijn.

Nadat er documenten naar buiten waren gekomen over Ghislaine Maxwell, die verdacht wordt van seksueel misbruik van minderjarigen, wilden veel mensen de film bekijken. Daar stak Amazon een stokje voor. De filmproducent spreekt zich in een video op Instagram uit over kinderhandel in Hollywood en Washington D.C.

“De meeste mensen die uit deze wereld komen, weten dat er een verborgen laag is. Toen de MeToo-beweging in 2017 begon, nam ik contact op met een aantal actrices die ik goed ken. Het gaat om grote namen uit Hollywood. Ik vroeg hen hoe het zat met de kinderen. Hun antwoord was: ‘We weten het, we weten het’, maar ze zwegen erover.”

Ze verbergen dit alles voor ons

“Dit is een systeem gericht op kindermisbruik, waar we al heel lang in leven. Ze laten het gebeuren. Ik zwijg niet meer omdat het iets is wat ons allemaal aangaat. De mensen die op tv naar je glimlachen en die je het nieuws brengen, verbergen dit alles voor ons. Ze praten niet over de echte problemen, ze leiden je af.”

Oud-voetballer Bryan Roy reageert: “De wereld wordt geregeerd door satanische pedofielen. Daar horen de MSM ook bij. Hoe kun je hiervan wegkijken als je zelf kinderen hebt?”

Bekijk de hele video van Rice hieronder:

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Amazon has unpublished A CHILD’S VOICE in the US, UK and 70+ countries worldwide. A CHILD’S VOICE exposed “elite” #pedophile networks before #Epstein, #Maxwell were known publicly, showing the Satanic nature of the people running in these circles. This movie was a top performing film and gained a surge in views over the past month due to #Wayfair and #Maxwell stories. Amazon said it will not allow the film to be resubmitted on their platform. We are seeking other distribution outlets for a wider reach. The film is available worldwide on Vimeo On Demand https://vimeo.com/ondemand/achildsvoice PLEASE SHARE everywhere. Links to the film along with resources mentioned in Bio. #EndHumanTrafficking #SaveTheChildren #MaxwellFiles #MaxwellDocuments #children #pedogate #pedophelia #q #qanon #humanity #humanrights #kidstoo #Amazon #vimeo #vimeoondemand #hollywood #saveourchildren #unite #Slavery #clinton #Epstein #Maxwell #childabuse #AliceMiller #EFT #matrixreimprinting #healing #trauma

Een bericht gedeeld door John Paul Rice (@norestrictions) op

0 0 stem
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
Kom shoppen in de NineForNews Webshop. T-shirts, tassen, caps, mokken, en nog veel meer!

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
15 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
jenne
jenne
3 maanden geleden

Ik weet dit al heel lang, mannen die vrouwen zoeken met kinderen maar zonder man – vader, deze pédo’s vind je overal, alle homofilen groeien hier naar toe, ook de zogenaamde getrouwde mannen, die in hun vrijetijd homofilie betrachten, ‘t is een ziekte een psychise afwijking, die ontaard in iets satanistisch om toch maar die bevredeging te krijgen, hoe ouwer en rijker hoe gekker en vieser, ze vormen klieken in onze samenleving, zo genaamde minderheden maar met macht, Jos Kelder is bevriend met Rutte, ze zijn samen op vacantie, begrijpt U, hoe die Jos Kelder aan zijn baantjes komt, kijk naar D66 daar kun je echt niets laten vallen, en bukken om het op te rapen, het is de poort naar macht voor de Homofiles-Lesbiënes !Er zijn genoeg paren waar de man homofile is en mevrouw lesbies, chique decadente mensen, Macron de Clintons etc.

Marc
Marc
Reactie op  jenne
3 maanden geleden

@jenne: alle homofielen groeien hier naar toe? Voor een deel hebt u gelijk maar om nu te zeggen dat iedere homo en of lesbes vroeg of laat ook zo wordt vind ik niet alleen kortzichtig maar ook zeer beledigend. Ik stel voor dat u eerst eens met een homo praat en dan uw mening aanpast want deze slaat nergens op. Ik heb kinderen en heb ‘homo’ vrienden en hetero-vrienden, wij hebben allemaal respect voor elkaar. Diegene die u viseert behoren heel wss zeker niet tot de normale werkende groep van homo’s en of lesbiennes.

Daan
Daan
Reactie op  jenne
3 maanden geleden

Pedofilie en homofilie zijn twee totaal verschillende dingen.

Wat betreft pedofilie, neem van mij aan. Ze, de pedo’s bevinden zich in alle lagen van de bevolking. Het is het slijk der aarde deze gedrochten. Ze moeten boeten voor hun misdaden. Geloof me, ze krijgen wat ze toekomt. God weet wie ze zijn.

Bescherm uw kinderen, zeker tegen de invloed van de media en de zogenaamde muziek industrie met hun satanische boodschappen.

Het is een dog eat dog world.

Albert
Albert
Reactie op  jenne
3 maanden geleden

Laten we toch wat voorzichtig zijn en geen dingen (of mensen, gedragingen) te snel gaan invullen? Wat ik wel steeds meer geloof, dat homo’s – zonder uitzondering – hun ongezonde fantasieën steeds meer uitbreiden (tenzij ze radicaal wedergeboren worden en in Jezus hun nieuwe Kracht gevonden hebben!). P.e.d.o filie en zelfs bestialiteiten of… is dan een kleine(re) stap lijkt mij! In je denken eerst, maar in hoeverre ook praktisch? Ik denk, veul en veul meer als we beseffen of willen geloven!

Je gaat nl. toch die richting uit van je dominante DENKEN.

‘You cannot be tempted by what you don’t THINK’. ‘Een man is wat hij DENKT in zijn hart’, zegt Salomo in Spr23:7.

In het Grieks en Hebreeuws is DENKEN altijd ook conceptueel, ‘accounting’, ‘pondering’, ‘meditating’ en je bent er zelf bij en het is jouw keuze! En niet wat de achterhaalde ‘psychologie’ en ‘counseling’ beweert, dat het allereerst je emoties zijn, de omstandigheden, je bankrekening, je ouders, de kleur van je huid, etc. De geestelijke strijd is, volgens het Nieuwe Testament, altijd in je DENKEN. Vernieuwing van je denken (Rom12:2, 2Cor10:4,5, 11:3) is wat de meeste ‘Christenen’ helaas nooit begrepen of toepasten, is van wezenlijk belang!

Want ‘door hun traditie is het Woord van God onbruikbaar, nutteloos geworden’, zegt Jezus.

We moeten af van religie en een 24/7 ware, intieme, praktische relatie (‘epignosis’, Joh17:3 = ‘eeuwig leven!’) gaan onderhouden die ons absoluut (proces!) van allerlei onreine, onfrisse en ziekelijke denken kan bevrijden. En met een waarachtig schoon en zuiver geweten mogen we zo verder leven, het werkt! Hebr10:2,22❤️

Niet ‘from the outside in’ door behaviour modification, oordeel, schuld en angst (religie) , maar ‘from the inside out’! Amen.

Alex
Alex
Reactie op  Albert
3 maanden geleden

The Church is the worst when it comes to child abuse, all in the name of a so called religion! If you want to point out a specific group, point out the correct one!

Religiously-based psychological abuse of children can involve using teachings to subjugate children through fear, or indoctrinating the child in the beliefs of their particular religion whilst suppressing other perspectives.

https://en.m.wikipedia.org/wiki/Religious_abuse

Now, let’s highlight sexual abuse.

https://www.theguardian.com/society/2019/may/02/child-sexual-abuse-inquiry-to-be-held-religious-organisations

The Bible condemns child sexual abuse in the strongest possible terms. It sees any attempt to confuse, blur, or denigrate personal, generational, or gender boundaries through sexually abusive behavior as an act of betrayal and a gross violation of personhood. It openly condemns abuses of power, authority, and responsibility because these strike at the very heart of the victims’ deepest feelings about themselves, others, and God, and shatter their capacity to love and trust. Jesus used strong language to condemn the actions of anyone who, through word or deed, causes a child to stumble.

https://www.healthline.com/health/pedophiles-are-prioritized-over-victims#The-number-of-sexual-abuse-cases-in-religious-institutions-is-staggering

Religion, what a joke!

Albert
Albert
Reactie op  Alex
3 maanden geleden

Geheel mee eens. Hoewel. Was het maar een ‘joke’, zonder wereldwijde schade. Religie, Relativisme en Socialisme; m.i.de grootste kwade machten in het universum.

Rob
Rob
Reactie op  Albert
3 maanden geleden

Je geeft prachtig weer hoe een mens universele zaken verwoordt in zeer beperkte zin. De zaken die je noemt zijn geen universele zaken, die zijn bedacht door de macht op deze planeet. Verdeel en heers. In het grote plaatje is er alleen maar licht en duisternis. Macht is duisternis, bewustzijn is licht. In macht is geen bewustzijn en in bewustzijn is geen macht. In de wereld van macht is heel veel gaande, op de planeet o.a. de termen die je noemt. Maar in het grote plaatje bestaan ook zaken waar wat velen te ver gaat omdat het buiten hun bevattingsvermogen valt. Als je daar iets over zegt of schrijft dan wordt het genegeerd of als onzin afgedaan. Dat terwijl de planeet en de mens ook deel uitmaken van het universum anders bestonden we niet. Maar in die zin kan macht alleen maar gezien worden als de tegengestelde van de schepping: vernietiging. Men vergeet daarbij alleen dat ze ook bezig zijn zichzelf te vernietigen. Als mens op een macht positie zie je dat ook. Veel ambtenaren en functionarissen op een macht positie kennen alleen maar pure macht. Dan is je leven en menselijkheid vernietigd. Dan ben je alleen nog maar een rondlopend lichaam, net als een zombie.

Marc
Marc
Reactie op  Albert
3 maanden geleden

@Albert: uw geloofsbeschermers behoren mede tot de grootste pedofielen op deze aarde. Dit gezegd zijnde samen met uw homofobe gedachtegoed maakt u tot een even weerzinwekkend persoon als uw pedofiele hypocriete priesters. Homofilie komt ook in de natuur bij dieren voor en heeft niks met pedofilie te maken zoals in jouw ‘geloofsfamilie’.

Albert
Albert
Reactie op  Marc
3 maanden geleden

Marc je kan blijkbaar niet lezen. Mijn ‘geloofsgenoten’ jakkie nee, juist niet! Goed lezen! Ik haat religie, net als Jezus deed… ik haat ook smerigheid en zonde en voiral hypocrisie, onechtheid en oneerlijkheid. Ik haat nooit mensen. Net als Jezus deed. Heb mijn vijanden zelfs lief, en zegen ze!
Je begrijpt er dus weinig van; kan ook niet want Jezus zegt je moet eerst ‘wedergeboren’ worden! Dat kan, vandaag nog als je wil…✝️

Albert
Albert
Reactie op  Marc
3 maanden geleden

Homofilie is vrijwel allemaal

aangeleerd!

En p.e.d.ofilie ook, meestal vanuit en in samenhang met de homofiele, zieke fantasieën.

Sorry, de waarheid doet pijn. Is lijnrecht tegen jouw aggressieve, arrogante vooringenomenheid van valse ‘wetenschap’ en fake-info, en mss wel foute vrienden. Reeds bewijzen en ook nu exposed, naast het op de man spelen. Niet doen joh!

Marc
Marc
Reactie op  Albert
3 maanden geleden

@Albert: maak je geen zorgen want jou waarheid zal mij geen pijn doen. Desondanks mijn excuses voor mijn misinterpretatie van uw reactie. Ik heb respect voor het feit dat u walgt van ieder geloof net zoals ik. Moest u in toekomst nog persoonlijke ontmoetingen hebben met jezus zoals toen hij u zei dat hij walgt van geloof, laat het mij dan zeker weten want mss heb ik ook nog een paar vraagjes voor hem.

Albert
Albert
3 maanden geleden

Waar en wie zijn de belangrijke topfiguren in politiek, sport, Hollywood, militairy, regeerders, Big Pharma, de Technobillionaires, de rechters, de entertainment en kunstwereld, de beslissers, UN(ESCO) die gechanteerd zijn met kids?

Die met een kater wakker geworden zijn met foto’s van een naakt babietje naast hun eigen naakte lichaam, in een bovenkamertje van hun club? Waarna ze zich herinneren dat beneden aan de bar twee halfnaakte dames zich aanboden om naar boven te gaan?

Chantage, bribery is in die kringen normaal om wat voor elkaar te krijgen‼️Als je te lastig bent. Of te belangrijk bent om jouw politiek hangijzer door te douwen. Want je gaat natuurlijk altijd meewerken, als je vrouw en kinderen thuis, en je baan etc. bedreigd worden, of je machtige 💸 dreiger de publiciteit gaat opzoeken met je foto’s? ‘Keihard feit’. Toch?

Wie zijn de eersten die gaan spreken, op gevaar af van de allesvernietigende dreiging die je te wachten staat, zoals bijv. in brand steken van je huis, marteling, dood van jou en je geliefde(n)?

Een vreselijk groot probleem 📣 lijkt mij, wereldwijd en we beginnen topjes van de ijsberg te ontwaren. Ik hoop en bid en werk er aan, om mee te helpen dit openbaar te maken en bid dat Trump c.s. bewaard blijft, want hij is opnieuw degene, die de moedige, nooit politiek correcte aanzetter is om ook deze swamp te dempen 🇺🇸

Marcel
Marcel
3 maanden geleden

Bassie en Adriaan vertrouwde ik ook voor geen meter….

Marc
Marc
Reactie op  Marcel
3 maanden geleden

Ja net zoals Plop en co 😉

x

Check Also

marechaussee

Marechaussee-docent loopt mars tegen ritueel misbruik: ‘Grotere pandemie dan corona’

Als je een voorbeeldfunctie hebt en je ...

blake lively

Topactrice Blake Lively onthult schokkende omvang van kindermisbruik

Terwijl ‘kinderpornofilm’ Cuties gewoon op Netflix blijft ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie anno 2020 wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

15
0
We lezen graag je reactie!x