Homepagina » Mens en Dier » Filmproducent spreekt zich uit over kindermisbruik in Hollywood: ‘Ik zwijg niet meer’
filmproducent

Filmproducent spreekt zich uit over kindermisbruik in Hollywood: ‘Ik zwijg niet meer’

Onlangs werd A Child’s Voice van filmproducent John Paul Rice gecensureerd door Amazon. De film ontmaskert pedofielennetwerken van de elite en laat zien dat mensen die zich in dergelijke kringen begeven satanisten zijn.

Nadat er documenten naar buiten waren gekomen over Ghislaine Maxwell, die verdacht wordt van seksueel misbruik van minderjarigen, wilden veel mensen de film bekijken. Daar stak Amazon een stokje voor. De filmproducent spreekt zich in een video op Instagram uit over kinderhandel in Hollywood en Washington D.C.

“De meeste mensen die uit deze wereld komen, weten dat er een verborgen laag is. Toen de MeToo-beweging in 2017 begon, nam ik contact op met een aantal actrices die ik goed ken. Het gaat om grote namen uit Hollywood. Ik vroeg hen hoe het zat met de kinderen. Hun antwoord was: ‘We weten het, we weten het’, maar ze zwegen erover.”

Ze verbergen dit alles voor ons

“Dit is een systeem gericht op kindermisbruik, waar we al heel lang in leven. Ze laten het gebeuren. Ik zwijg niet meer omdat het iets is wat ons allemaal aangaat. De mensen die op tv naar je glimlachen en die je het nieuws brengen, verbergen dit alles voor ons. Ze praten niet over de echte problemen, ze leiden je af.”

Oud-voetballer Bryan Roy reageert: “De wereld wordt geregeerd door satanische pedofielen. Daar horen de MSM ook bij. Hoe kun je hiervan wegkijken als je zelf kinderen hebt?”

Bekijk de hele video van Rice hieronder:

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Amazon has unpublished A CHILD’S VOICE in the US, UK and 70+ countries worldwide. A CHILD’S VOICE exposed “elite” #pedophile networks before #Epstein, #Maxwell were known publicly, showing the Satanic nature of the people running in these circles. This movie was a top performing film and gained a surge in views over the past month due to #Wayfair and #Maxwell stories. Amazon said it will not allow the film to be resubmitted on their platform. We are seeking other distribution outlets for a wider reach. The film is available worldwide on Vimeo On Demand https://vimeo.com/ondemand/achildsvoice PLEASE SHARE everywhere. Links to the film along with resources mentioned in Bio. #EndHumanTrafficking #SaveTheChildren #MaxwellFiles #MaxwellDocuments #children #pedogate #pedophelia #q #qanon #humanity #humanrights #kidstoo #Amazon #vimeo #vimeoondemand #hollywood #saveourchildren #unite #Slavery #clinton #Epstein #Maxwell #childabuse #AliceMiller #EFT #matrixreimprinting #healing #trauma

Een bericht gedeeld door John Paul Rice (@norestrictions) op

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
15 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
jenne
jenne
1 jaar geleden

Ik weet dit al heel lang, mannen die vrouwen zoeken met kinderen maar zonder man – vader, deze pédo’s vind je overal, alle homofilen groeien hier naar toe, ook de zogenaamde getrouwde mannen, die in hun vrijetijd homofilie betrachten, ‘t is een ziekte een psychise afwijking, die ontaard in iets satanistisch om toch maar die bevredeging te krijgen, hoe ouwer en rijker hoe gekker en vieser, ze vormen klieken in onze samenleving, zo genaamde minderheden maar met macht, Jos Kelder is bevriend met Rutte, ze zijn samen op vacantie, begrijpt U, hoe die Jos Kelder aan zijn baantjes komt, kijk naar D66 daar kun je echt niets laten vallen, en bukken om het op te rapen, het is de poort naar macht voor de Homofiles-Lesbiënes !Er zijn genoeg paren waar de man homofile is en mevrouw lesbies, chique decadente mensen, Macron de Clintons etc.

Albert
Albert
1 jaar geleden

Waar en wie zijn de belangrijke topfiguren in politiek, sport, Hollywood, militairy, regeerders, Big Pharma, de Technobillionaires, de rechters, de entertainment en kunstwereld, de beslissers, UN(ESCO) die gechanteerd zijn met kids?

Die met een kater wakker geworden zijn met foto’s van een naakt babietje naast hun eigen naakte lichaam, in een bovenkamertje van hun club? Waarna ze zich herinneren dat beneden aan de bar twee halfnaakte dames zich aanboden om naar boven te gaan?

Chantage, bribery is in die kringen normaal om wat voor elkaar te krijgen‼️Als je te lastig bent. Of te belangrijk bent om jouw politiek hangijzer door te douwen. Want je gaat natuurlijk altijd meewerken, als je vrouw en kinderen thuis, en je baan etc. bedreigd worden, of je machtige 💸 dreiger de publiciteit gaat opzoeken met je foto’s? ‘Keihard feit’. Toch?

Wie zijn de eersten die gaan spreken, op gevaar af van de allesvernietigende dreiging die je te wachten staat, zoals bijv. in brand steken van je huis, marteling, dood van jou en je geliefde(n)?

Een vreselijk groot probleem 📣 lijkt mij, wereldwijd en we beginnen topjes van de ijsberg te ontwaren. Ik hoop en bid en werk er aan, om mee te helpen dit openbaar te maken en bid dat Trump c.s. bewaard blijft, want hij is opnieuw degene, die de moedige, nooit politiek correcte aanzetter is om ook deze swamp te dempen 🇺🇸

Marcel
Marcel
1 jaar geleden

Bassie en Adriaan vertrouwde ik ook voor geen meter….

x

Check Also

van meijeren

Kijk: Van Meijeren noemt satanisch ritueel misbruik in één adem met hooggeplaatste ambtenaren, en wordt afgekapt

Er zijn harde feiten aan het licht ...

roy

Oud-Ajacied Bryan Roy: ‘Neem die spuit niet. Doe het niet. Ze spuiten u de dood in’

Neem die spuit niet. De absolute top ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

15
0
We lezen graag je reactie!x