Homepagina » Innovatie » VIDEO: Man ontrafelt geheimen van Nikola Tesla en doet ‘baanbrekende uitvinding’
'Baanbrekende ontdekking': Man ontrafelt geheimen van Tesla door stroom met bijna 5000 procent te versterken

VIDEO: Man ontrafelt geheimen van Nikola Tesla en doet ‘baanbrekende uitvinding’

Jim Murray heeft gedurende zijn leven tientallen uitvindingen gedaan, waarvan er vele zijn gepatenteerd. Hij heeft nu een ontdekking gedaan die de manier waarop mensen energie gebruiken voor altijd kan veranderen.

Hij vertelt aan de website The Free Thought Project dat hij van kinds af aan al geïnteresseerd is in elektriciteit. Op zijn zesde maakte hij zijn eerste elektromagneet. In de daaropvolgende jaren bouwde hij raketten en radio’s.

Murray deed ook onderzoek naar het werk van Nikola Tesla en stelde zichzelf tot doel om de geheimen van deze wetenschapper te ontrafelen. Hij werkte lange tijd aan de ontwikkeling van zijn SERPS (Switched Energy Resonance Power Supply). Dit apparaat zou in staat zijn om de hoeveelheid stroom die er in gaat bijna 50 keer te vergroten.

Tijdens een test genereerde Murray in vergelijking met de input 4790 procent meer elektrische stroom. Een dergelijk apparaat vormt een grote bedreiging voor elektriciteitsbedrijven, aldus de site.

In onderstaande video laat Murray zijn werk zien:

The Free Thought Project merkt op dat je alleen maar naar de patenten van Tesla hoeft te kijken om te kunnen begrijpen waarom deze wetenschapper in de gaten werd gehouden door de FBI. Het is geen geheim dat het werk van Tesla na zijn dood in 1943 grotendeels in beslag is genomen door de overheid.

Murray is ook geen onbekende van de FBI. Hij moest in 1966 op het kantoor van de FBI in New Jersey verschijnen, waar hij werd ondervraagd door agenten. Ze maakten notities die in een map werden gedaan met zijn naam erop.

De meeste mensen zijn alleen bekend met het onderzoek naar steenkool, olie, kernenergie en duurzame energie zoals zonne-energie en windenergie. Ondertussen worden nieuwe technologieën nog vaak tegengehouden door grote corporaties en onafhankelijke onderzoekers zoals Jim Murray volledig genegeerd.

Hij laat zich niet bang maken en wil nu de geheimen van Tesla delen met iedereen. Hij werkt ook aan een boek over zijn ontdekkingen.

[The Free Thought Project]
0 0 stem
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
KLIK HIER en zeg NEE tegen een corona-vaccinatie d.m.v. T-shirts, sweaters, mokken, etc.

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
16 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
peter
peter
5 jaren geleden

Jim, kijk je wel goed uit als je de deur uit moet?

Zonnemax
Zonnemax
5 jaren geleden

Nu al zo vaak gehoord dat dergelijke apparaten mogelijk zouden zijn. Zie alleen maar eens in de archieven hier op Ninefornews.

Bij projecten hier in Nederland waar ik geweest ben, bleek dan iedere keer dat ze “er bijna waren”, nog een “kleine doorbraak” en natuurlijk…. investeringsgeld nodig.

Dat bestaande partijen niet blij zouden zijn met een dergelijk apparaat is zeker waar. Maar met het Internet houd je zo´n ontwikkeling niet tegen. En als het apparaat echt zo veel bespaart per huishouden staat iedere individu te trappelen en verkoopt het “zichzelf”.

Ben dus benieuwd hoe snel er iemand bij mij aan de deur staat of ik zo´n apparaat wil aanschaffen.
Ik denk dat het nog heel lang gaat duren…

Leonard Ariekoek
Leonard Ariekoek
Reactie op  Zonnemax
5 jaren geleden
Zonnemax
Zonnemax
Reactie op  Leonard Ariekoek
5 jaren geleden

Thanks, wist niet dat ze al zover waren. Niet verkeerd voor een L.ariekoek.

Zonnemax
Zonnemax
Reactie op  Leonard Ariekoek
5 jaren geleden

Wat uitzoekwerk gedaan….

De productgegevens en aansluitgegevens rondom het apparaat blijven erg vaag, ook na doorvragen. Het is zeker geen product wat nu gereed is voor de brede eindgebruiker markt. Helaas…

Het is meer een apparaat voor de geinteresseerde techneut.
Van professioneel op de markt brengen is voorlopig in ieder geval nog geen sprake.

frans
frans
Reactie op  Zonnemax
5 jaren geleden

hoop nou maar dat het zeer snel gebeurt. dat klinkt positiever.
de apparatuur is er al. de distributie moet alleen massaal plaatsvinden op vele plaatsen tegelijk.
Dat is op dit moment het belangrijkste.

formidabele
formidabele
5 jaren geleden

Dit apparaat aansluiten aan de zonnepanelen, dan kun je 5000% meer stroom genereren?

Yeup
Yeup
5 jaren geleden

In dit geval heeft de beste man geen notie wat Tesla werkelijk met zijn experimenten probeerde te bewerkstelligen. De basis hiervan ligt in de zonnenwinden die afketsen op de magnetosfeer waardoor verstoringen in het magneetveld onstaan die middels resonantie elektriciteit in een spoel op konden wekken.

De beste man in dit verhaal heeft geen notie wat Tesla ooit bedoeld heeft, de link in het artikel bevat een onjuiste basis /informatie daarmee is het schema en het verhaal ongeloofwaardig.

Het geleuter over geheime diensten & energie maatschappijen die weleens boos konden worden kun je ook met een grote korrel zout nemen. Ik heb zelf ooit zoiets op dat vlak onderzocht & de technicus van die maatschappij was zeer geintresseerd, het geheel is toen afgeketst op de technische haalbaarheid van het project. Kan gbeuren, toch?

only you
only you
Reactie op  Yeup
5 jaren geleden

Je kunt gelijk hebben, ze hebben hem vermoord, om dat hij gebruik maakte van magnetische stroom die op aarde ontstaat en diverse inductie de auto hierop kon laten rijden

workshop
workshop
Reactie op  Yeup
5 jaren geleden

trolalarm

Rini
Rini
5 jaren geleden

Wat een gedoe allemaal van die man zeg,ER IS PLASMA ,een machiene die GEEN herrie maakt,en niet zo moeilijk is als wat die man allemaal vertel,want pfffffoe je moet een echte geleerde zijn moet je dat kunnen.
Nee geef mij maar KESHE 🙂 🙂 🙂

trackback
Eindtijdberichten en ander bijzonder nieuws, verzameld door: Arie Goedhart | Silvia's Boinnk!!!
5 jaren geleden
Solaris
Solaris
5 jaren geleden

Ik zat me net van de week te bedenken dat Ninefornews al geruime tijd niets meer heeft geplaatst over de oplichter Andrea Rossi en diens e-Cat en ziedaar: de volgende fantast/oplichter dient zich al aan. Voor degenen die het graag willen geloven: al tientallen jaren horen we van apparaten die meer stroom produceren dan erin gaat en ‘dat ze vlak voor de doorbraak staan’. Ja mooi, dat stonden ze 50 jaar geleden ook al. En Keshi is ook een oplichter.

Max
Max
3 jaren geleden

In Servie heb je veel zulke mensen….

Max
Max
3 jaren geleden

In Servie heb je veel zulke mensen….https://www.youtube.com/watch?v=To0IcsA4GPw

Max
Max
3 jaren geleden
x

Check Also

trump

Advocaat: ‘Verpletterende verkiezingszege voor Trump, onthutsend bewijs voor fraude’

Sidney Powell, oud-aanklager en advocaat van Trumps ...

elon musk

Elon Musk weigert coronavaccin te nemen, noemt Bill Gates ‘sukkel’

Tesla-baas Elon Musk heeft gezegd dat hij ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie anno 2020 wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

16
0
We lezen graag je reactie!x