Innovatie

VIDEO: Man ontrafelt geheimen van Nikola Tesla en doet ‘baanbrekende uitvinding’

Help anderen door deze info met jouw kennissen op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Jim Murray heeft gedurende zijn leven tientallen uitvindingen gedaan, waarvan er vele zijn gepatenteerd. Hij heeft nu een ontdekking gedaan die de manier waarop mensen energie gebruiken voor altijd kan veranderen.

Hij vertelt aan de website The Free Thought Project dat hij van kinds af aan al geïnteresseerd is in elektriciteit. Op zijn zesde maakte hij zijn eerste elektromagneet. In de daaropvolgende jaren bouwde hij raketten en radio’s.

---Lees verder na dit advertentieblokje---

Murray deed ook onderzoek naar het werk van Nikola Tesla en stelde zichzelf tot doel om de geheimen van deze wetenschapper te ontrafelen. Hij werkte lange tijd aan de ontwikkeling van zijn SERPS (Switched Energy Resonance Power Supply). Dit apparaat zou in staat zijn om de hoeveelheid stroom die er in gaat bijna 50 keer te vergroten.

Tijdens een test genereerde Murray in vergelijking met de input 4790 procent meer elektrische stroom. Een dergelijk apparaat vormt een grote bedreiging voor elektriciteitsbedrijven, aldus de site.

In onderstaande video laat Murray zijn werk zien:

The Free Thought Project merkt op dat je alleen maar naar de patenten van Tesla hoeft te kijken om te kunnen begrijpen waarom deze wetenschapper in de gaten werd gehouden door de FBI. Het is geen geheim dat het werk van Tesla na zijn dood in 1943 grotendeels in beslag is genomen door de overheid.

Murray is ook geen onbekende van de FBI. Hij moest in 1966 op het kantoor van de FBI in New Jersey verschijnen, waar hij werd ondervraagd door agenten. Ze maakten notities die in een map werden gedaan met zijn naam erop.

De meeste mensen zijn alleen bekend met het onderzoek naar steenkool, olie, kernenergie en duurzame energie zoals zonne-energie en windenergie. Ondertussen worden nieuwe technologieën nog vaak tegengehouden door grote corporaties en onafhankelijke onderzoekers zoals Jim Murray volledig genegeerd.

Hij laat zich niet bang maken en wil nu de geheimen van Tesla delen met iedereen. Hij werkt ook aan een boek over zijn ontdekkingen.

[The Free Thought Project]

4.7 3 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit waardevol?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

17 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
peter
peter
8 jaren geleden

Jim, kijk je wel goed uit als je de deur uit moet?

Zonnemax
Zonnemax
8 jaren geleden

Nu al zo vaak gehoord dat dergelijke apparaten mogelijk zouden zijn. Zie alleen maar eens in de archieven hier op Ninefornews.

Bij projecten hier in Nederland waar ik geweest ben, bleek dan iedere keer dat ze “er bijna waren”, nog een “kleine doorbraak” en natuurlijk…. investeringsgeld nodig.

Dat bestaande partijen niet blij zouden zijn met een dergelijk apparaat is zeker waar. Maar met het Internet houd je zo´n ontwikkeling niet tegen. En als het apparaat echt zo veel bespaart per huishouden staat iedere individu te trappelen en verkoopt het “zichzelf”.

Ben dus benieuwd hoe snel er iemand bij mij aan de deur staat of ik zo´n apparaat wil aanschaffen.
Ik denk dat het nog heel lang gaat duren…

formidabele
formidabele
8 jaren geleden

Dit apparaat aansluiten aan de zonnepanelen, dan kun je 5000% meer stroom genereren?

Yeup
Yeup
8 jaren geleden

In dit geval heeft de beste man geen notie wat Tesla werkelijk met zijn experimenten probeerde te bewerkstelligen. De basis hiervan ligt in de zonnenwinden die afketsen op de magnetosfeer waardoor verstoringen in het magneetveld onstaan die middels resonantie elektriciteit in een spoel op konden wekken.

De beste man in dit verhaal heeft geen notie wat Tesla ooit bedoeld heeft, de link in het artikel bevat een onjuiste basis /informatie daarmee is het schema en het verhaal ongeloofwaardig.

Het geleuter over geheime diensten & energie maatschappijen die weleens boos konden worden kun je ook met een grote korrel zout nemen. Ik heb zelf ooit zoiets op dat vlak onderzocht & de technicus van die maatschappij was zeer geintresseerd, het geheel is toen afgeketst op de technische haalbaarheid van het project. Kan gbeuren, toch?

Back to top button
17
0
We lezen graag je reactie!x