Homepagina » Mens en Dier » Moleculair bioloog Peter Borger getuigt over coronatest. ‘Ik dacht: dit kan niet waar zijn’
moleculair bioloog
Foto: CC0

Moleculair bioloog Peter Borger getuigt over coronatest. ‘Ik dacht: dit kan niet waar zijn’

Afgelopen weekend mocht moleculair bioloog Peter Borger getuigen voor de buitenparlementaire onderzoekscommissie, een initiatief van Pedro Kuit en zijn dochter Jade. Zij willen zoveel mogelijk deskundigen laten getuigen over de gebeurtenissen tijdens de coronacrisis.

Hij ontmoette einde augustus in Berlijn veel mensen en kwam zodoende het één en ander te weten over het buitenparlementaire onderzoek daar. Hij onderhoudt ook contact met advocaat Reiner Füllmich van ACU2020, de Duitse buitenparlementaire onderzoekscommissie naar het coronabeleid.

Borger sprak uitgebreid over de coronatest. Zo legde hij de PCR-methode uit en vertelde hij wat er allemaal mis is gegaan bij het ontwerpen van de test, die men wereldwijd toepast als ‘de standaard’.

Volgens de moleculair bioloog bestaat er veel misverstand over de coronatest. “Het coronavirus is een RNA-virus. Dat wil zeggen dat het erfelijke materiaal uit één streng bestaat. Dat noemen we het RNA. DNA heeft twee strengen. De PCR-test is gebaseerd op het testen van DNA en kan ook alleen maar DNA aantonen.”

Deze twee vingerafdrukken laten zien dat Covid-19 geen nieuw virus is

Om met PCR het coronavirus aan te tonen, moet men eerst het RNA omzetten in DNA, legt hij uit. Pas daarna kan een molecuul de PCR ondergaan. Daarbij wordt het molecuul, dat na omzetting uit twee strengen bestaat, verhit tot boven 92 graden, met als gevolg dat de twee strengen los komen van elkaar. Vervolgens laat men de temperatuur dalen en behandelt men de strengen met een primer. Tijdens dat proces verdubbelt de losgekomen DNA-streng zich, waardoor er twee dubbele strengen ontstaan. Dit proces noemen we ook wel amplificeren of vermenigvuldigen. Dit vermeerderingsproces kun je tot in het oneindige voortzetten. Na 30 van deze zogeheten cycli heb je al een miljard moleculen.

“PCR staat dus niet voor een methode van testen, het is een methode om DNA te vermeerderen,” licht Borger toe.

Hij zegt zich te zijn gaan verdiepen in de PCR-test omdat hij een verband zag met Sars-CoV-1, een virus waar hij mee was geconfronteerd toen hij in Australië werkte. Hij vergeleek de genetische sequenties van Sars-CoV-1 en Sars-CoV-2 (coronavirus) met elkaar en kwam tot de conclusie dat in Sars-CoV-2 dezelfde twee vingerafdrukken voorkomen als in Sars-CoV-1 uit 2003.

“Mijn stellige conclusie is dat Sars-CoV-2 hetzelfde is als Sars-CoV-1 van destijds, want beide virussen delen twee dezelfde fingerprints,” stelt Borger. “Deze twee vingerafdrukken laten zien dat Covid-19 geen nieuw virus is.”

Ik dacht toen: ‘Dit kan niet waar zijn’

Eind september ontstond er paniek, aangezien er in die periode opeens veel positieve tests werden geregistreerd. Volgens de moleculair bioloog was er in werkelijkheid niets aan de hand. Het RIVM had enkel de test veranderd, zo bevestigde ook een medewerker van het RIVM.

“Men is gaan testen met één gen, terwijl men voorheen testte met twee genen. Aldus werd de test aanzienlijk vereenvoudigd. Bovendien heeft het RIVM het aantal cycli (dus de vermeerderingen) verhoogd tot een onverantwoord hoog niveau. Het aantal vermeerderingen bedroeg eerst 30, en dit heeft men verhoogd naar 35. Deze twee wijzigingen door het RIVM geven blijk van zeer slechte wetenschapsbeoefening.”

“Ik dacht toen: ‘Dit kan niet waar zijn’,” voegt hij toe.

Het is volgens hem dan ook wetenschappelijk onverantwoord om te betogen dat het aantal besmettingen op basis van de coronatest nu is toegenomen ten opzichte van eerder dit jaar. “Dat is wetenschappelijk gezien volstrekt onverantwoord.”

Nadat Borger zijn vragen en kritiek ten aanzien van de PCR-test op LinkedIn had gepost, werd hij van LinkedIn verwijderd. “Ik werd dus wetenschappelijk gecensureerd.”

Lees hier de volledige getuigenis van Peter Borger.

4.7 69 stemmen
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
56 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Erik
Erik
5 maanden geleden

Zeer groot fraude geval, we worden voorgelogen.

Alex
Alex
5 maanden geleden

I think I’m in the Twilight Zone.. Nah, not really! People with some common sense are fully aware what is going on! The problem is, how are we going to get out of this mess! Everyone with a clear case of the facts is being, banned, censored and silenced!

Joyce Ramgatie
Joyce Ramgatie
5 maanden geleden

Ze kunnen de Virus niet eens isoleren !! Deze zogenaamde Corona-Virus heeft NIETS met een virus te maken...Covid-19 is een gevaarlijk agenda..
Mensen doden met een vaccine, en de rest slaaf maken met Vaccine-Nano = Tack and Trace systeem…

BertRoermond
BertRoermond
5 maanden geleden

dat mag allemaal wel zo zijn…wij critici weten dit toch al langer ? hoeveel wetenschappers zijn niet nu al naar buiten gekomen ? de cojona-hystericy duwen de vingers in de oren en luisteren toch niet.

Het leugentijdperk
Het leugentijdperk
5 maanden geleden

Alles onbelangrijk geworden redevoeringen, waarbij het bestaan van virussen in dit gesprek ook nog eens weer onderstreept wordt. Virussen die zich zouden kunnen vermenigvuldigen, leven en overdraagbaar zijn of ooit geïsoleerd zouden zijn en zelfs op de gevoelige plaat staan. Deze hele wetenschap is aan het wankelen geraakt, want veel komt nu naar buiten dat virussen niet bestaan en zeker niet bestaan in de hoedanigheid zoals decennia verklaard.

Uit de contra wetenschap is uitgevoerig bericht dat virussen niet bestaan en de grootste zwendel is uit de geschiedenis.

Echter zal voor de mensheid dit niet bestaande en onzichtbare en niet aan te tonen virus vanaf nu een groot drama worden in de vorm van een demonisch vaccin.

Er zal onder dwang iets in ons lijf worden gespoten, iets wat erin gaat en nooit meer eruit gehaald kan worden. Wie eenmaal dit vaccin heeft ontvangen zal dat hoogst waarschijnlijk moeten bekopen met onverklaarbare ziektes of de dood. Het is een enkele reis en geen terugweg meer mogelijk!

Onvoorstelbaar daarbij is dat de Bilderberg- en farmaceutische maffia hebben gewonnen en dat vooral met behulp van de door hen gecontroleerde en corrupte politiek en media.

De fascistoïde maatregelen die nu volgen en niemand schijnbaar kan stoppen, zal ongehinderd zijn weg vervolgen en zullen wij allemaal, uiteindelijk onder dwang verplicht frequent meerdere malen ingespoten worden met een voor ons onbekende substantie.

Daar Bill Gates heeft aangegeven dat hij en zijn meesters overuigd zijn dat er een overschot is aan menselijke populatie en een vaccin kan bijdragen aan het beperken van het aantal mensen op aarde, kunnen we ervan uitgaan, ook mede door veel slechte berichtgeving rond Bill en Melinda en hun Gates Foundation en vaccinatieprogramma’s in derde wereldlanden en de door hen daar veroorzaakte desastreuze complicaties met vaccins, mogen we met zekerheid stellen dat de aankomende verplichte vaccinaties als doel hebben de wereld te ontdoen van een groot aantal (overbodige) mensen.

Peter
Peter
Reactie op  Het leugentijdperk
5 maanden geleden

Kan hier niet op tegen zijn. Iedereen die dit vaccin accepteert verdient van mij de Darwin award.

Jeff
Jeff
5 maanden geleden

Dat komt meneer Borger, omdat ze genoopt zijn deze onzin voort te zetten.
Vanuit Brussel is het haast spookachtig stil, omdat die gewoon afwachten wat komen gaat. Daarna gaan ze het grote plan uitvouwen.
het aantal zelfmoorden neemt al aardig toe, de mensen die gestopt zijn met roken, zijn weer gaan paffen. Alcohol/drugsdealers, doen prima zaken en kleine ondernemers, vallen bij bosjes. En dat alles is de bedoeling meneer Borger, maar dat zult u inmiddels ook wel begrijpen. Dit is of een laatste stuiptrekking van de supermachtigen, ofwel een regelrechte aanslag om te domineren. Ik vrees vooral, dat het laatste het geval is. Ik roep op voor een massale opstand, … maar ja … etc etc

serieuze aangelegenheid
serieuze aangelegenheid
Reactie op  Jeff
5 maanden geleden

Als ik het goed zie, worden wij als mensen op alle fronten voor de gek gehouden, om alle mensen in de wereld er toe te dwingen zich te laten inenten. Hopelijk worden er op korte termijn veel meer mensen wakker en ik hoop dat deze idioterie snel tot een einde zal komen. Dan zal een ieder die dit leest het aan zijn of haar buurman/vrouw moeten vertellen en dit zal dan moeten worden herhaald, tot iedereen er van overtuigd is dat hij of zij voor de gek wordt gehouden. Bewijzen genoeg.

Rob
Rob
Reactie op  serieuze aangelegenheid
5 maanden geleden

Kort en simpel: er is een totale oorlog tegen de mensheid gaande. Die oorlog wordt alleen niet met tanks, vliegtuigen etc gevoerd maar wel met vaccins, 5G, adembeperking etc. Eigenlijk zijn alle zaken waar je de laatste tijd over leest wapens.

serieuze aangelegenheid
serieuze aangelegenheid
Reactie op  Rob
5 maanden geleden

Klopt, een nieuwe manier van oorlogsvoering en de tegenstander/slachtoffer is dit keer de gehele mensheid. Het is zo ongemerkt ingezet, dat dit bijna niemand door had. Nu zitten wij er midden in en nog steeds zijn er vele mensen die de situatie normaal vinden en vertrouwen op onze regering.

Ik denk dat vele mensen het nog steeds, zowel privé als financieel, veel te goed hebben, geen tijd vrijmaken om zelf onderzoek te doen en dat duidt op desinteresse. Daar maakt onze regering, net als in de meeste andere landen graag gebruik van. Angst regeert momenteel de wereld en dat is zo te zien een goede basis om de onmenselijke plannen te verwezenlijken.

De nadelen en effecten van zowel vaccins en 5G, zijn maar bij weinig mensen bekend en dan zijn er nog mensen die heilig geloven dat vaccins de oplossing is. Niet alleen voor het huidige Corona-probleem, maar voor veel andere.

Dan nog iets; ik heb deze week diverse keren op de radio een advertentie gehoord van Astra Zenica, met de mededeling dat 1 op de 4 Nederlanders te maken krijgt met gordelroos. Ik heb het zelf ook gehad, in een milde mate, maar ik ken verder niemand die het ook heeft gehad. Dat het met stress te maken heeft, kan ik mij wel voorstellen. Bij mij zijn de verschijnselen van gordelroos de dag na het eten van pinda’s verschenen.

Hier wordt dus weer sterk overdreven om mensen angst aan te jagen. Het 1e wat ik dacht dacht, dit past precies in het straatje om mensen angst aan te jagen en er geld aan te verdienen en dit is ongetwijfeld onderdeel van dit plan.

Waarom? Ik heb nog nooit eerder een advertentie van Astra Zenica op de radio gehoord. Dat zet je aan het denken!

Is dit onderdeel en back-up van het plan om mensen te elimineren?

Just me
Just me
5 maanden geleden

Wauw.. maar weet je, ik denk dat er met het afgestane d.n.a iets heel anders gebeurt,..In ieder geval is het niet alleen bedoeld om die COVID mee aan te tonen. Het mes snijdt denk ik aan 2 kanten..

Het leugentijdperk
Het leugentijdperk
Reactie op  Just me
5 maanden geleden

@Just me

Goede opmerking.

DNA van ieder persoonlijk in een database kan voor vele doeleinden worden aangewend en kan men van ieder persoon een mentaal en fysiek profiel samenstellen. Deze kan door verzekeraars en werkgevers worden gebruikt om risico’s uit te sluiten. Of wat te denken bij het selecteren van alleen de gezonde, intelligentste en sterkste personen. Mensen met DNA defecten kunnen worden uitgesloten, alleen nog als tweederangs burger dienstbaar zijn of zelfs onder de nieuwe wereld orde in de nabije toekomst (verplicht/stilletjes) worden afgemaakt.

serieuze aangelegenheid
serieuze aangelegenheid
Reactie op  Het leugentijdperk
5 maanden geleden

Verzekeraars en werkgevers bestaan er op termijn niet meer, tenminste wanneer de plannen van het WEF doorgaan. Dan is de vraag, wat wil men? Sterke mensen die niet nadenken en hard en effectief werken en gehoorzamen, want daar heb je er minder van nodig. Het risico is echter dat wanneer het misgaat je de controle kunt verliezen.

Of wil je domme mensen die op hun eigen manier werken en gehoorzamen. Een groep die groter zal zijn om dezelfde productiviteit te bereiken en dus meer zal kosten. Welke keuze zou je zelf maken? Dit is slechts een voorbeeld en dan verplaats ik mijzelf in de situatie van Klaus Schwab en volgens mij heeft die man ideeën die niet van deze wereld zijn.

De gedachte alleen maakt je al ziek, maar dat geeft wel weer hoe ziek de mensen zijn die dit plan ten uitvoer brengen of daarin meewerken. Zij gaan over lijken en dat stralen Klaus Schwab en Bill Gates aan alle kanten uit. Elke persoon, op zijn eigen manier, de ene voor het geld (Bill Gates) en de andere voor de macht (Klaus Schwab). Ieder zijn eigen programma, maar het sluit prima op elkaar aan en zij stimuleren elkaar zelfs. Maar wat gebeurd er achter de schermen, dat is de grote vraag en wie zijn die “mensen”?

vladi
vladi
Reactie op  Het leugentijdperk
5 maanden geleden

wat denk je van moord en’jouw’ dna ligt daar.

fff

CHiXiStigma
CHiXiStigma
Reactie op  vladi
5 maanden geleden

Daarom alleen moorden in een rubberen pak.

Bibi
Bibi
Reactie op  Het leugentijdperk
5 maanden geleden

Maar waarom wil Hugo dan iedereen elke maand laten testen? Één keer zou genoeg moeten zijn voor het DNA
Of willen ze in kaart brengen of het DNA aan het veranderen is door ………..
Vul het maar in

Eveline
Eveline
Reactie op  Bibi
5 maanden geleden

Hoeveel geld levert dit de verkopers van die testen op, denkt u?

serieuze aangelegenheid
serieuze aangelegenheid
Reactie op  Just me
5 maanden geleden

Het is de bedoeling op termijn dat men het DNA van mensen gaat veranderen of er in elk geval kan ingrijpen, om zo de mensen te kunnen controleren (onderdeel van de NWO). Er schijnen technieken te zijn die dit mogelijk maken. Men kan dus technisch gezien het DNA van mensen (of dat in de toekomst is of nu al mogelijk is, weet ik niet) veranderen en dus mensen en hun gewoontes en gedachten manipuleren, beïnvloeden of uitschakelen. Dat is een wezenlijk onderdeel van alles wat er nu plaats vindt. Het trans humaan maken van mensen.

Blijkbaar heeft Klaus Schwab met zijn Vierde Industriële Revolutie het volste vertrouwen daarin.

Hoe meer DNA er voor handen is, hoe beter het gemiddelde en de kans van slagen is dan veel groter, tenminste dat is mijn gedachte. Daarvoor moet er bij zoveel mogelijk mensen monsters worden genomen en wat daar daadwerkelijk mee gebeurd is mij onbekend.

Tot zo ver is mij duidelijk geworden dat alles wat er momenteel gebeurd, een reden heeft en dat dit tot in het laatste detail is uitgewerkt en dat wij als gewone mensen achter de feiten aanlopen. Maar gelukkig wordt het steeds duidelijker en dat zie ik aan de nieuwe namen die reageren. Er zijn steeds meer mensen zijn die de zaak niet vertrouwen en meer willen weten. Dat is een positieve ontwikkeling.

Jasper
Jasper
5 maanden geleden

Zeg nee tegen de vaccinatie!

Sjazon
Sjazon
5 maanden geleden

Ik kom regelmatig tegen in supermarkten dat de desinfectiemiddelen op zijn en je die winkelwagen niet kan schoonvegen. Waarom controleert de politie daar dan niet op, maar wel of ik een mondkap in het OV op heb of niet?

AlbertV
AlbertV
Reactie op  Sjazon
5 maanden geleden

Waarom wil je die winkelwagen schoonvegen? Smetvrees?

Sjazon
Sjazon
Reactie op  AlbertV
5 maanden geleden

Dat ook. Maar ook omdat die mogelijkheid er is. Ik zou die mogelijkheid ook benutten als er geen sprake was van Corona. Ik heb zelf gezien hoe smerig sommige mensen kunnen zijn en toch hun handen niet wassen.

lotfi
lotfi
Reactie op  Sjazon
5 maanden geleden

groot gelijk, de meeste mensen steken hun vingers in hun gat of neus.

Lange Fries
Lange Fries
Reactie op  Sjazon
5 maanden geleden

Jouw probleem, jouw verantwoordelijkheid. Neem je je eigen zeepje toch gewoon mee. Als je comfortabel wilt lopen kun je eisen dat de hele wereld in zacht leer bedekt wordt of je schaft een paar schoenen aan.

Henk R
Henk R
Reactie op  Sjazon
5 maanden geleden

Desinfectiemiddelen? Waar werk het voor? Juist tegen bacteriën en wil je de strijd aan tegen virussen moet je het sprayen met virkon s en het teminste 5 minuten laten inwerken. Dit middel is gevaarlijk en zou het ook niet hiervoor toepassen. Maar wat ze doen met die winkelkarretjes is onzin, het is er alleen maar voor dat je dit gaat kopiëren en je een vorm van smetvrees aanleerd en heeft niets met u gezondheid te maken. Beter is gewoon een gezonde levensstijl ,dus gezonde voeding, genoeg beweging en niet te veel stress.

ProAsfalt
ProAsfalt
5 maanden geleden

Zal hij morgen ook in de rechtbank staan als getuige deskundige in de zaak van viruswaarheid tegen de staat?

x

Check Also

de jonge

De Jonge bevestigt hier dat gevaccineerden anderen kunnen besmetten: ‘Wordt steeds maller’

De Tweede Kamer en minister Hugo de ...

test

Video: coronatestkits onder onhygiënische omstandigheden ingepakt door Indiase kinderen

In een filmpje is te zien hoe ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

56
0
We lezen graag je reactie!x