Buitenland

Toch meerdere verdachten in beeld voor dodelijke schietpartij in Las Vegas. Komt de waarheid ooit boven water?

Help door dit artikel met je kennissen op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Drie maanden geleden vond nabij het Mandalay Bay-hotel in Las Vegas de dodelijkste schietpartij in de Amerikaanse geschiedenis plaats. Over het motief van schutter Stephen Paddock is nog altijd weinig bekend.

Volgens Fox5 Vegas kunnen details over het motief nog niet worden vrijgegeven omdat ‘meerdere verdachten’ worden onderzocht.

---Lees verder na dit advertentieblokje---

Sheriff Lombardo claimde eerder dat slechts één persoon werd onderzocht.

Advocaat Nick Crosby zei te verwachten dat informatie over de andere verdachten binnen 60 dagen zal worden vrijgegeven.

Haaks

Rechter Elissa Cadish vroeg hem of er aanklachten zijn ingediend tegen andere mensen. “Ja, er zijn aanklachten die momenteel worden onderzocht,” reageerde Crosby.

“We horen nu voor het eerst dat er meerdere verdachten zijn en dat staat haaks op wat ze eerder hebben gezegd,” zei advocaat Maggie McCletchie. “Lombardo heeft gezegd dat er geen andere verdachten zijn.”

Craig Island, een advocaat van de slachtoffers, zei: “Gaat het hier om belemmering van de rechtsgang, hebben medewerkers van het hotel gelogen, zijn het mensen die Paddock wapens hebben verkocht of wist iemand wat er stond te gebeuren?”

Onwaarschijnlijk

Het is niet de eerste keer dat iemand twijfelt aan de uitspraken van Lombardo. Volgens de sheriff vuurde Stephen Paddock op de avond van de schietpartij meer dan 1100 kogels af.

John Cardillo, oud-agent van de NYPD, zei daarover: “1100 kogels in negen minuten – met een bump stock – door één schutter lijkt me onwaarschijnlijk.”

“Dat komt neer op twee kogels per seconde en dat is nog zonder herladen of haperen,” voegde hij toe. “Dat is moeilijk te geloven.”


Foto: Pigsonthewing Wikimedia Commons

[Gateway Pundit]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze info belangrijk?
Deel het met vrienden op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

3 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Furious Anger
Furious Anger
6 jaren geleden

Weer een Amerikaanse bestseller. Stelletje idioten daar in Pinokkio land!

Willie
Willie
6 jaren geleden

Tis niet te geloven wat een achterlijke randdebielen deze false flag knutselaars. Of ze zijn super arrogant en denken dat de goegemeente zo stom is en zij zo intelligent dat ze dit soort “grappen” telkens maar kunnen uithalen. Hoop dat er heel binnenkort velen van die randdebielen zullen vallen.

Back to top button
3
0
We lezen graag je reactie!x