Homepagina » Buitenland » Brits parlementslid: ‘Griep doodt meer mensen dan corona’
parlementslid
Foto: Foreign and Commonwealth Office CC BY 2.0

Brits parlementslid: ‘Griep doodt meer mensen dan corona’

Aan het begin van de coronacrisis kregen we te horen dat we de ‘curve moesten afvlakken’ en dat we rond de zomer – als het warmer zou zijn – groepsimmuniteit opgebouwd zouden hebben. “Waarom horen we daar niets meer over?” vroeg het Britse parlementslid Desmond Swayne zich af op talkRADIO. Nu zijn grote delen van Europa toch weer opnieuw in lockdown gegaan vanwege het coronavirus.

Sir Swayne zei dat lockdowns niet werken en dat het de overheid nooit te doen is geweest om sterfgevallen te voorkomen. “Er vallen namelijk ongeveer net zoveel doden als bij een matig tot zwaar griepseizoen. De griep doodt sinds kort meer mensen dan corona,” zei hij. Het parlementslid voegde toe dat de overheid zich vooral liet leiden door angst. Zo was men bang dat de zorg overbelast zou raken, maar ‘dat is nooit gebeurd’.

50.000 mensen

De Britse overheid en het SAGE-crisisteam schreven letterlijk in een memo dat iedereen bang gemaakt moest worden zodat mensen de coronaregels zouden naleven. “Zoiets moet je niet doen. Je speelt dan een psychologisch spelletje met mensen,” reageerde presentator Kevin O’Sullivan.

Swayne zei dat de mentale problemen waar veel mensen mee kampen hiermee te maken hebben. Ze zijn bang gemaakt door de overheid. O’Sullivan wees erop dat er in Groot-Brittannië al minstens 50.000 mensen zijn overleden omdat ze als gevolg van de coronacrisis geen toegang hadden tot zorg. Ter vergelijking: officieel zijn er in Groot-Brittannië 55.000 coronadoden gemeld. “Daar zijn ze ook flink de mist ingegaan.”

[talkRADIO]
4.6 25 stemmen
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
KLIK HIER en zeg NEE tegen een corona-vaccinatie d.m.v. T-shirts, sweaters, mokken, etc.

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
17 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Rob Bentvelzen
Rob Bentvelzen
1 maand geleden

De mensen moesten goed bang gemaakt worden. Dat was ook de werkwijze van rutte en de jonge en hun handlangers. En van terroristen natuurlijk.

wodan
wodan
Reactie op  Rob Bentvelzen
1 maand geleden

Bij het winkelen vraag men “Uw mondkapje”, nee “ik ben een uitzondering“,
of zonder mondkapje mag je niet binnen,
is discriminatie, afstand 1,5 meter, mensen zeggen “Uw mondkapje” mensen lopen langs elkaar alsof je melaats ben angst, angst, ik voel de joden ster.
Kom in de winkel en wil iets kopen vraag hierbij om info, hoor een hoop gerochel, ben niets wijzer. Waar zijn de mensen alwaar je hun gezicht kan zien, de mimiek. en normaal met elkaar om kan gaan.
Nou Rutte, Hugo je ben goed in je Werk
mensen zij echt gek te maken, dit alles zorg voor 2 deling in de samenleving.
Wat was nou de corona. ??

Marischu.
Marischu.
1 maand geleden

Stop NU eindelijk met corona !! Laten wij ons onze energie bundelen en op de vrijheid richten. Als wij iedere dag opnieuw over C. schrijven en spreken blijven wij hier tot het einde der tijden in zitten/hangen !!!

William
William
1 maand geleden

Het enige waar ze mee bezig zijn is de verplichting om een “zombie” vaccin je laten inspuiten.. de rest is allemaal een groot theaterstuk… wat eindigt als we niet oppassen in een horror scenario….

Eelco
Eelco
Reactie op  William
1 maand geleden

Je ziet aan alle kanten dat het kwaad steeds meer successen boekt. Eventueel verplichte Vaccins liggen op de loer, bepaalde politieke partijen die naar eigen zeggen tegen het communisme zijn hebben zwaar, verkiezingsfraude. het klimaat, afschaffen van contant geld, meer EU en immigratie. Normaliter is er een balans tussen goed en kwaad die elkaar in evenwicht houden. Ik vraag me af waarom the light forces (voor zover die bestaan) niets doen. Af en toe zie je Bijbelcitaten voorbij komen (we moeten eerst door de zure appel heen bijten). Maar daar heb je niets aan.

Willem
Willem
Reactie op  William
1 maand geleden

Of we nu wel of niet oppassen het gaat gewoon door, 90% van de mensen is te dom om voor de duvel te dansen en hun verstand komt van de smartphone, vreselijk om al die zombies te zien.

wim bierman
wim bierman
1 maand geleden

Mond houden, doorlopen, muilkorf op, weg met sinterklaas, vuurwerk mag niet, kerst niet meer, handen geven niet, knuffelen verboden, thuisblijven avondklok, geen kritiek hebben. Geen alcohol, verplichte spuit, corona paspoort. Gele ster Jude !!~!!!!!

mikkie
mikkie
Reactie op  wim bierman
1 maand geleden

george orwells 1984

Boulie
Boulie
1 maand geleden

We moeten ons focussen op de verlossing van deze plandemie.Daarover moeten we de koppen bijeen steken.

J. Janssen
J. Janssen
1 maand geleden

Elk land speelt hetzelfde spelletje. Machtspel om de grand reset mogelijk te maken.

Alex
Alex
1 maand geleden

WATCH: UK Chief Medic confirms (again) covid19 harmless to vast majority.

https://off-guardian.org/2020/05/15/watch-uk-chief-medic-confirms-again-covid19-harmless-to-vast-majority/

Rob Redering
Rob Redering
1 maand geleden

En Waarom gaan die lullen dan door met dwingen van entingen van covid 19.

John
John
Reactie op  Rob Redering
1 maand geleden

Niet om je tegen cojona te beschermen.
Maar het verandert wel je DNA.
Misschien krijg je er wel superkrachten van.

Willem
Willem
1 maand geleden

‘Griep doodt meer mensen dan corona’ ja en? Dat weet iedereen met een beetje verstand maar dat zijn er niet veel meer tegenwoordig,

Wappie
Wappie
1 maand geleden

Het enig wat helpt is om nu eindelijk eens massaal in opstand te komen!!
Al maanden zijn wij aan het demonstreren voor onze vrijheid maar het schijnt dat een heel groot deel van de Nederlandse bevolking het wel prima vindt zo,zij hebben werkelijk geen idee wat die duivels aan het uitrollen zijn en volgen keurig en slaafs de regels op die ze voorgeschoteld krijgen door onze fascistische overheid!!
In Duitsland en Frankrijk trekken er bijna dagelijks duizenden mensen ten strijde tegen de coronamaatregelen,zo maak je indruk!!!
Wij met miljoenen zij met een paar als iedereen opstaat dan is het zo klaar!!!
Als we nu eens allemaal zouden stoppen om die muilkorf te dragen dan zijn we al een eind op weg!! Het schaadt ook nog eens de gezondheid.
Je laat hé toch zeker niet onderdrukken door een stelletje machtswellustelingen!!!

x

Check Also

rutte

‘Door het beleid van Rutte zijn duizenden mensen overleden’

We moesten in lockdown ‘omdat de ziekenhuizen ...

halsema

Burgemeester Halsema krijgt kritiek na politieoptreden Museumplein: ‘Meten met twee maten’

Zondag demonstreerden duizenden mensen op het Museumplein ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie anno 2020 wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

17
0
We lezen graag je reactie!x