Great ResetMens en Dier

Mona Keijzer over pandemieverdrag: ‘Het is te gek om los te lopen!’

Help anderen door dit artikel met je kennissen op je socials te delen!

Het is natuurlijk te gek om los te lopen dat volgende week ingestemd gaat worden, terwijl op dit moment niet duidelijk is wat nou de definitie is van een pandemische noodsituatie. Dat zei BBB-Kamerlid Mona Keijzer in het NPO-programma Ongehoord Nieuws over het pandemieverdrag.

Waarom moet je dat weten? Omdat dat de eerste sleutel is waarmee Tedros, de directeur-generaal van de WHO, kan bepalen dat hij aanbevelingen en maatregelen mag adviseren, aldus Keijzer. “Dat is nog niet eens duidelijk.”

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/06/pensioen-gestolen.png

Dan het verdrag zelf. Wat staat daar in? In een situatie waarin Tedros zegt dat er een pandemische noodsituatie of pandemie is, mag hij gaan adviseren welke maatregelen er zijn.

(Video verwijderd? Klik hier...)

Dwingen

Verderop in het verdrag valt te lezen dat andere landen Nederland op een gegeven moment via arbitrage kunnen gaan dwingen. Dat wil je voorkomen, en dus hou je je aan de adviezen die Tedros geeft, zei Keijzer. “Dat is hoe dat verdrag in elkaar zit.”

In het verdrag staat ook dat je ‘desinformatie’ en ‘misinformatie’ moet counteren. “Wanneer is iets misinformatie of desinformatie?” vroeg ze.

Dat mag niet meer

“Juist daar waar het gaat over nieuwe ziektemakers – virussen, zoals bijvoorbeeld Covid dat was – mag ik toch hopen dat in ieder geval de wetenschap, maar ook onderzoeksjournalisten daarvan mogen zeggen en mogen vragen wat ze willen,” benadrukte Keijzer. “Dat mag niet meer.”

Ze heeft wel bedongen dat demissionair minister Dijkstra zich onthoudt van het goedkeuren van het onderhandelingsresultaat van het WHO-pandemieverdrag. Dijkstra gaat echter niet de consensus doorbreken. Het besluit om in te stemmen ligt uiteindelijk bij het nieuwe kabinet.

Over de auteur: Robin de Boer is economisch geograaf. Volg hem hier op Substack.

5 170 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze info waardevol?
Deel het met anderen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

88 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
mister nexit
mister nexit
29 dagen geleden

een demissionair kabinet dat zo een belangrijke maatregel wil doordrukken is ongrondwettelijk bezig en moet hoofdelijk vervolgd worden. Desnoods met tribunaal. Dit kan en mag niet gebeuren.

Ron
Ron
29 dagen geleden

Geen verdrag met de WHO, de WHO is een ongekozen criminele organisatie en word gesponsord door Bill Gates.
Als de WHO het voor het zeggen krijgt is het helemaal game over voor Nederland.
Dus niet aan meedoen.

Rose
Rose
29 dagen geleden

Ze zijn gechanteerd het nieuwe kabinet? Slowaakse premier Fico neergeschoten vlak na bezoek met Tedros???Dan moeten ze maar beveiliging vragen, ze hebben er jaren aan meegedaan om dat pandemieverdrag nu over te maken aan Tedros, die aan Gates en Rockefellers touwtjes hangt…..

Duinsnip
Duinsnip
29 dagen geleden

De globalisten proberen wanhopig de instrumenten in handen te krijgen om een totalitaire dictatuur op de rails te zetten, teneinde de burger alle privacy en zelfbeschikkingsrecht te ontnemen. Daarmee kwalificeren zij zich als adderengebroed die de agenda van hun vader, de duivel uitvoer

Back to top button
88
0
We lezen graag je reactie!x