Homepagina » Buitenland » Krijgt het coronavaccin nu wel of niet een chip?
coronavaccin

Krijgt het coronavaccin nu wel of niet een chip?

Volgens de media zijn berichten over een coronavaccin met een chip ongefundeerd. Miljardair Bill Gates heeft meerdere keren tijdens interviews gezegd dat dit een samenzweringstheorie is. Op de vraag of hij een vaccin wil zodat hij microchips kan implanteren bij mensen, antwoordde hij hoofdschuddend: “Nee, er is geen verband tussen deze vaccins en het volgen [van mensen]. Ik heb geen idee waar dat vandaan komt.”

Jay Walker, directeur van ApiJect Systems America, onthulde tijdens een interview met CBN News dat er wel een chip wordt toegevoegd aan individuele coronavaccins. Die chip zou dan wel aan de buitenkant van het vaccin worden bevestigd. Zijn bedrijf is onderdeel van ‘Project Jumpstart’ dat moet helpen om het coronavaccin zo snel mogelijk bij miljoenen Amerikanen te krijgen. Walker heeft een contract gesloten met de Amerikaanse overheid en is vorige maand begonnen met de productie van injectiespuiten.

ApiJect verwacht eind dit jaar 100 miljoen van deze injectiespuiten te hebben vervaardigd. Het Amerikaanse ministerie van Defensie gaat ze landelijk verspreiden. Elke spuit kan voorzien worden van een chip. “Die is optioneel,” zei Walker tegen CBN News. Hij voegde toe dat elke chip een uniek serienummer heeft en dat er ‘geen persoonlijke informatie of patiëntinformatie opgeslagen wordt’.

Soort streepjescode

“Het is een soort streepjescode, zodat we in één oogopslag weten waar en wanneer het vaccin is toegediend. Zo weten we of we genoeg mensen hebben gevaccineerd in bepaalde gebieden,” zei hij. ApiJect wil in 2021 500 miljoen injectiespuiten produceren.

Dus ja, het coronavaccin krijgt in ieder geval in de Verenigde Staten mogelijk een chip. Zo’n chip is optioneel en zit aan de buitenkant van het vaccin. Van een chip aan de buitenkant is het een kleine stap naar een chip aan de binnenkant.

Bekijk hieronder een interview met Walker dat in mei is afgenomen:

[CBN News]
5 16 stemmen
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
47 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
anargie
anargie
9 maanden geleden
Wilfred
Wilfred
9 maanden geleden

Here Is Bill Gates’ Injectable Biochip, for Those Who Think it Is Conspiracy Theory
https://beforeitsnews.com/eu/2020/11/here-is-bill-gates-injectable-biochip-for-those-who-think-it-is-conspiracy-theory-2664391.html
Alstublieft

Monique
Monique
9 maanden geleden

Als Gates nee zegt, bedoeld hij ja. En het verhaal om te kunnen zien wanneer je gevaccineerd bent geloof ik helemaal al niet. Tot nu toe hebben ze enkel halve waarheden verspreidt die later hele waarheden werden. Nee, geen vaccin voor mij en mijn gezin. Dan maar niet meedoen aan de maatschappij.

serieuze aangelegenheid
serieuze aangelegenheid
9 maanden geleden

Ik zou er maar maar niet op vertrouwen. Daar zit vast en zeker een addertje onder het gras. Alles wat met Bill Gates en vaccinaties te maken heeft, heeft een andere agenda dan de heren ons doen voorkomen.

Wanneer mensen reizen en zich op hun heel andere plek in de wereld bevinden, heb je niets aan dit systeem. Dat zet je wel aan het denken. Tenzij je natuurlijk niet meer kan of mag reizen. Begrijpt U!

x

Check Also

von der leyen

EU-baas Von der Leyen weigert sms’jes van Pfizer-topman vrij te geven: ‘Wat zou er toch in hebben gestaan?’

De Europese Ombudsman wil van EU-baas Ursula ...

cda

CDA-bestuurder stopt vanwege covidbeleid De Jonge: ‘We worden geregeerd door Big Pharma’

CDA-burgerraadslid en -bestuurder in Dronten Wilfried Groot ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

47
0
We lezen graag je reactie!x