BuitenlandCorona

Krijgt het coronavaccin nu wel of niet een chip?

Help anderen door deze informatie met jouw kennissen op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Volgens de media zijn berichten over een coronavaccin met een chip ongefundeerd. Miljardair Bill Gates heeft meerdere keren tijdens interviews gezegd dat dit een samenzweringstheorie is. Op de vraag of hij een vaccin wil zodat hij microchips kan implanteren bij mensen, antwoordde hij hoofdschuddend: “Nee, er is geen verband tussen deze vaccins en het volgen [van mensen]. Ik heb geen idee waar dat vandaan komt.”

Jay Walker, directeur van ApiJect Systems America, onthulde tijdens een interview met CBN News dat er wel een chip wordt toegevoegd aan individuele coronavaccins. Die chip zou dan wel aan de buitenkant van het vaccin worden bevestigd. Zijn bedrijf is onderdeel van ‘Project Jumpstart’ dat moet helpen om het coronavaccin zo snel mogelijk bij miljoenen Amerikanen te krijgen. Walker heeft een contract gesloten met de Amerikaanse overheid en is vorige maand begonnen met de productie van injectiespuiten.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/04/uwonvrede.nl_-1.png

ApiJect verwacht eind dit jaar 100 miljoen van deze injectiespuiten te hebben vervaardigd. Het Amerikaanse ministerie van Defensie gaat ze landelijk verspreiden. Elke spuit kan voorzien worden van een chip. “Die is optioneel,” zei Walker tegen CBN News. Hij voegde toe dat elke chip een uniek serienummer heeft en dat er ‘geen persoonlijke informatie of patiëntinformatie opgeslagen wordt’.

Soort streepjescode

“Het is een soort streepjescode, zodat we in één oogopslag weten waar en wanneer het vaccin is toegediend. Zo weten we of we genoeg mensen hebben gevaccineerd in bepaalde gebieden,” zei hij. ApiJect wil in 2021 500 miljoen injectiespuiten produceren.

Dus ja, het coronavaccin krijgt in ieder geval in de Verenigde Staten mogelijk een chip. Zo’n chip is optioneel en zit aan de buitenkant van het vaccin. Van een chip aan de buitenkant is het een kleine stap naar een chip aan de binnenkant.

Bekijk hieronder een interview met Walker dat in mei is afgenomen:

[CBN News]

5 16 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze informatie waardevol?
Deel het met kennissen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

48 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
anargie
anargie
3 jaren geleden
Wilfred
Wilfred
3 jaren geleden

Here Is Bill Gates’ Injectable Biochip, for Those Who Think it Is Conspiracy Theory
https://beforeitsnews.com/eu/2020/11/here-is-bill-gates-injectable-biochip-for-those-who-think-it-is-conspiracy-theory-2664391.html
Alstublieft

Monique
Monique
3 jaren geleden

Als Gates nee zegt, bedoeld hij ja. En het verhaal om te kunnen zien wanneer je gevaccineerd bent geloof ik helemaal al niet. Tot nu toe hebben ze enkel halve waarheden verspreidt die later hele waarheden werden. Nee, geen vaccin voor mij en mijn gezin. Dan maar niet meedoen aan de maatschappij.

serieuze aangelegenheid
serieuze aangelegenheid
3 jaren geleden

Ik zou er maar maar niet op vertrouwen. Daar zit vast en zeker een addertje onder het gras. Alles wat met Bill Gates en vaccinaties te maken heeft, heeft een andere agenda dan de heren ons doen voorkomen.

Wanneer mensen reizen en zich op hun heel andere plek in de wereld bevinden, heb je niets aan dit systeem. Dat zet je wel aan het denken. Tenzij je natuurlijk niet meer kan of mag reizen. Begrijpt U!

Back to top button
48
0
We lezen graag je reactie!x