Mens en Dier

‘Mondiale terrorist’ Bill Gates waarschuwt voor pokkenpandemie, roept wereldleiders op alvast te oefenen

Help anderen door deze info met iederen die je kent op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Microsoft-oprichter Bill Gates waarschuwt voor bioterreur en heeft wereldleiders opgeroepen om zich hierop voor te bereiden met wat hij noemt ‘germ games’. Simulaties dus.

Gates zei dat overheden voorbereid moeten zijn op toekomstige pandemieën en – heel specifiek – terreuraanslagen met pokken door miljarden te investeren in onderzoek.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/06/pensioen-gestolen.png

Tijdens een interview met de Britse politicus Jeremy Hunt voor de denktank Policy Exchange stelde Gates voor om ‘germ games’ te houden zodat ze alvast kunnen oefenen.

Taakgroep

Hij riep ook op tot het oprichten van een speciale taakgroep, een Pandemic Task Force, bij de Wereldgezondheidsorganisatie. Kosten: een miljard dollar.

“Wat als een bioterrorist pokken verspreidt op 10 vliegvelden? Hoe zou de wereld daarop reageren? Er zijn epidemieën die door de natuur worden veroorzaakt en epidemieën die door bioterrorisme worden veroorzaakt, die nog veel erger kunnen zijn dan wat we nu meemaken,” zei Gates.

De miljardair zei dat het geld volgend jaar opzij moet worden gezet en dat dan ook de taakgroep moet worden gevormd. Hij voegde toe dat de Verenigde Staten en het Verenigd Koninkrijk ‘tientallen miljarden’ zullen moeten investeren in onderzoek en ontwikkeling om zich ‘voor te bereiden op de volgende pandemie’.

Hij is geen filantroop, hij is een terrorist

Dit onderzoek kan leiden tot andere innovaties zoals het uitroeien van griep en verkoudheid, zei Gates. Hij denkt verder aan vaccins in de vorm van een soort pleister die je op je arm doet.

Auteur en politiek commentator Candace Owens haalde na afloop van het interview snoeihard uit naar de miljardair. “Hij is geen Amerikaanse filantroop, hij is een mondiale terrorist,” twitterde ze:

4.7 76 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit waardevol?
Deel het met vrienden op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

174 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Joepiedepoepie
Joepiedepoepie
2 jaren geleden

Arresteer die vent voordat hij deze dromen verwezenlijkt!
Terrorist, satanist, sadomasochist!

Recht door zee
Recht door zee
2 jaren geleden

Die misdadiger heeft er weer een middeltje voor en nog geen geld genoeg

Emmie
Emmie
2 jaren geleden

Deze man is een gevaar voor de mensen. Inderdaad geen filantroop, maar een terrorist. Verkoudheid en griep zijn nu ineens een gevaar voor de volksgezondheid? Angst is een slechte raadgever. Mensen zijn sterfelijk, beste meneer Gates, ook uw tijd komt.

Mariposa-8
Mariposa-8
2 jaren geleden

Die is van lotje getikt …. Dat hij zichzelf volspuit met zijn wondermiddelen …levensgevaarlijke man

Back to top button
174
0
We lezen graag je reactie!x