Paranormaal

Dit Griekse beeldhouwwerk is volgens sommigen het bewijs dat tijdreizen bestaat

Help anderen door deze info met jouw vrienden op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Een Grieks beeld bewijst volgens complottheoretici dat de oude Grieken zijn bezocht door tijdreizigers. Dat melden Britse media. Het beeldhouwwerk, dat dateert van 100 voor Christus, toont een jonge meisje dat een object in haar handen houdt.

Het wordt bewaard in het J. Paul Getty Museum in Californië. Volgens experts houdt het meisje een kistje vast. Toen er foto’s van het beeldhouwwerk op de sociale media werden verspreid, begonnen mensen al snel te claimen dat het object een moderne laptop is, die op de één of andere manier in het oude Griekenland terecht is gekomen.

Geavanceerde apparaten

Volgens YouTube-gebruiker StillSpeakingOut toont de sculptuur ‘een indrukwekkend object dat veel gelijkenissen vertoont met een moderne laptop of een handheld’. “Op een andere foto is te zien dat het object te klein is om een sieradendoos te kunnen zijn en niet overeenkomt met de mythische doos van Pandora,” zegt hij.

Hij denkt dat Erich von Däniken al die tijd gelijk heeft gehad en dat de meeste mythes over magische artefacten die door de goden aan een klein groepje individuen werden gegeven in werkelijkheid geavanceerde apparaten waren, vergelijkbaar met de apparaten die we vandaag de dag gebruiken.

Kabelpoorten

Von Däniken is een Zwitserse schrijver die claimt dat vroege beschavingen bezocht en geholpen zijn door hoogontwikkelde aliens uit een andere dimensie.

Complottheoretici claimen dat de twee gaten aan de onderkant van het object een soort USB-poorten of kabelpoorten zijn. Sceptici zeggen dat het hier gaat om een wastablet of een kistje. Dergelijke wastabletten zijn volgens hen ook in de Romeinse kunst terug te vinden.

[Express]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze informatie waardevol?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
37 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Sathos
Sathos
6 jaren geleden

“Sceptici zeggen dat het hier gaat om een wastablet of een kistje. Dergelijke wastabletten zijn volgens hen ook in de Romeinse kunst terug te vinden”

Een simpele, logische verklaring die meteen de rest van het bericht compleet overbodig maakt.

fredrik de haas
fredrik de haas
6 jaren geleden

Het doorkijkgewaad ziet er uit als van Christine le Duc,het zal wel een tijdreizigster zijn.
Christine le Duc was er immers nog niet?

Arwijn
Arwijn
6 jaren geleden

Ik hoef geen externe bewijzen dat tijdrijzen bestaat. Het gaat bestaan, en DUS bestaat het!

pleiadian
pleiadian
6 jaren geleden

Naieve interpretaties naar het heden toe. De laptop bestaat nog geen 25 jaar en heeft waarschijnlijk nog maar korter dan dat te leven.

Natuurlijk zijn er de geheime bilderberger illuminatie reptilians, maar die zijn niet zo stom om hun laptop te vergeten als ze weer eens door de tijd hebben gereisd 😀

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

37
0
We lezen graag je reactie!x