Great ResetBinnenland

Petitie roept Rutte op om weg te gaan uit Davos: ‘We moeten geen slippendragers zijn van Schwab!’

Help anderen door deze informatie met je kennissen op je social media te delen!

Het World Economic Forum is een bedreiging voor ons privé-eigendom en onze vrijheid. Daar moet Nederland ver weg van blijven, stelt Cultuur onder Vuur.

Volgens de organisatie heeft Nederland niets te zoeken in Davos, waar elk jaar het World Economic Forum plaatsvindt. “De ideeën van Klaus Schwab en zijn handlangers staan recht tegenover de westerse christelijke waarden.”

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png

Klaus Schwab wil een wereld waarin we alles delen en niets hebben. Dit is niet een wereld waarin Nederlanders willen leven, aldus Cultuur onder Vuur.

Trek Nederland terug uit het WEF

Premier Rutte moet Nederland uit het WEF terugtrekken, vindt Cultuur onder Vuur, dat een petitie in het leven heeft geroepen. Die kan hier worden ondertekend. “We moeten geen slippendragers zijn van Klaus Schwab. Roep Rutte op: ga weg uit Davos. Trek Nederland terug uit het World Economic Forum.”

Onder meer oud-Kamerlid Wybren van Haga vindt het tijd dat Nederland de banden verbreekt met deze ongekozen club.

Het WEF is ondemocratisch

Fractievoorzitter van FVD in Zeeland Martin Bos wijst erop dat deze week meerdere ministers naar het WEF te Davos gaan. “Daarmee is het Nederlandse belang niet gediend. Integendeel! Nederland moet uit het WEF en het WEF moet uit Nederland,” vindt Bos.

Ook huisarts Els van Veen wil dat de banden tussen het WEF, en de regering en het koningshuis verbroken worden. “Het WEF is ondemocratisch; verbreek dan ook alle banden en geef totale transparantie,” schrijft ze.

“Regeringsleiders die tegelijk lid zijn van het World Economic Forum kunnen niet vertrouwd worden omdat niemand twee heren kan dienen. Ze dienen of het Nederlandse volk of belangen van niet-democratische entiteiten,” aldus Van Veen.

Over de auteur: Robin de Boer is economisch geograaf. Volg hem hier op Substack.

4.9 178 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze informatie goed?
Deel het met vrienden op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

120 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Jeroen
Jeroen
2 maanden geleden

We weten wat Rutte met petitities zal doen. Namelijk het zelfde als met referendum uitslagen, maar goed, dat waren raadgevende referenda waardoor hij dat strikt genomen wettelijk kon doen, maar we weten dat hij hetzelfde ook doet met aangenomen moties. Namelijk naast zich neerleggen.

Doch ga ik de petitie nog wel tekenen. Hoe meer hij naast zich neerlegt, hoe groter de kans dat hij ooit tegen de lamp loopt.

Spooked
Spooked
2 maanden geleden

De zoveelste petitie. Ik ben teken-moe.

Maria
Maria
2 maanden geleden

Getekend! Geld trouwens voor het hele zooitje in de 1e en 2e kamer.
Ben alleen bang dat die rat er niets mee doet.

fredje
fredje
2 maanden geleden

Wie start een dergelijke petitie in Vlaanderen?

Back to top button
120
0
We lezen graag je reactie!x