Homepagina » Straling » Monteur onthult in virale video hoeveel schade 5G volgens hem zal aanrichten
Monteur onthult in virale video hoeveel schade 5G volgens hem zal aanrichten

Monteur onthult in virale video hoeveel schade 5G volgens hem zal aanrichten

Op verschillende plaatsen is al begonnen met de uitrol van 5G. Op andere plaatsen is er zoveel verzet dat de plannen zijn opgeschort.

Sommige mensen die deze nieuwe technologie moeten implementeren, stellen dat er gevaren kleven aan 5G.

Eén van hen is monteur Ian Furgeson, die een filmpje op Facebook zette dat viral ging.

15.000 keer krachtiger

Hij legt uit dat hij de masten beklimt die voorzien zijn van apparatuur voor telecommunicatie.

Furgeson zegt bezorgd te zijn over de nieuwe technologie. Hij vertelt dat 5G wordt uitgezonden op GHz- in plaats van MHz-frequenties, die 15.000 keer krachtiger zijn in vergelijking met wat we nu ontvangen.

Vele wetenschappers hebben gewaarschuwd voor de gevaren van straling afkomstig van draadloze apparaten.

Punt uit

Professor Martin L. Pall van de Washington State University schreef onlangs een rapport over de vele gezondheidsrisico’s die worden geassocieerd met 5G.

Professor Sharon Goldberg zei daarnaast: “Draadloze straling heeft biologische effecten. Punt uit.”

Kankerverwekkend

Emeritus hoogleraar Anthony Miller van de Universiteit van Toronto zei: “Veel wetenschappers vinden nu dat radiofrequente straling moeten worden geclassificeerd als kankerverwekkend voor mensen.”

Dr. Martin Blank van de Colombia University zei: “[Elektromagnetische velden] beschadigen de levende cellen in ons lichaam en hierdoor sterven velen van ons vroegtijdig.”

Bekijk het filmpje van Furgeson hieronder:

[CE]
0 0 stem
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
18 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Egetal
Egetal
1 jaar geleden

Sprak vorig jaar een T-Mobile monteur, er werden een aantal 4G antennes vervangen in mijn buurt. Volgens hem zouden de nieuwe antennes minder schadelijk zijn voor mens en milieu. Minder klachten zoals hoofdpijn etc volgens hem. Een zeer vreemde uitspraak / uitleg als je weet dat volgens de huidige stellingname van de industrie er geen enkel stralingsrisico zou bestaan.

salvar
salvar
Reactie op  Egetal
1 jaar geleden

@egetal
uitspraken van deze monteur of industrie kan niet er is niets getest.
ze duwen het door je stort of jij nu er iets van krijg maak hen niet uit het geld regeert.
alleen tegenwerking van de mensen kan dit stoppen.

Egetal
Egetal
Reactie op  salvar
1 jaar geleden

Ik denk dat je het punt van mijn post mist.

William
William
1 jaar geleden

De psychopaten die als de dood zijn dat de mensheid zich tegen ze keert hebben dit al lang geplanned.. de chemtrails zorgen ervoor dat de straling nog effektiever is.. Met een druk op de knop word een groot gedeelte van de mensheid weggevaagd… en wij als domme blinde lemmings storten in het ravijn.. 5G is een wapen.. met het doel om de bevolking uit te roeien.. er is wereldwijd niet “EEN” test gedaan of het niet schadelijk is… alleen de schaduwregering kan hiermee wegkomen.. als de mensen spontaan inelkaarzakken met een gefrituurd brein is het te laat.. Word wakker en mobiliseer idereen die je kent om dit te stoppen..

Mikkie
Mikkie
Reactie op  William
1 jaar geleden

Normaal gesproken stuur ik alles wat over 5G gaat naar de [email protected] en de grootste politieke partijen.
Onlangs zei iemand, die in de anti 5G zit tegen mij, dat ze al dit soort mail zo deleten. Doen de niks mee. Ik moest de partijen vragen stellen zodat ze verplicht zijn om te antwoorden.
Ik heb vervolgens dus gevraagd of onze overheid mijn democratisch recht op een gezonde omgeving kan garanderen, omdat 5G gepland staat voor elke lantaarnpaal, en als die er niet voldoende zijn om 50 meter te overbruggen, de 5G installaties zelfs in rioleringsputten geplaatst gaan worden. Ben benieuwd. Ik heb ook gevraagd , in dien de overheid zegt dat 5G veilig is, of ze dan onderzoeksrapporten willen meesturen zodat ik ook kan lezen dat 5G veilig is. Voor zover ik weet is er nog nooit 1 onderzoek naar de veiligheid van 5G gedaan….Misschien willen meer mensen onze overheid vragen of hun toekomst op veiligheid wb 5G gegarandeerd is.

Dr. M.A. Kwekkeboom
Dr. M.A. Kwekkeboom
Reactie op  Mikkie
1 jaar geleden

Weishaupt zei dat oneindige macht alleen kan gedijen als ze verborgen is. Maar de feiten spreken boekdelen. Follow the money en je hebt de daders. Nu nog actie ondernemen. De onzichtbare macht laat z’n gezicht zien. Nu maar hopen dat er nog helden zijn bij het leger. Want ook voor de soldaten wordt er bitter slecht gezorgd. Denk maar niet dat die jongens die opzettelijk blootgesteld zijn aan het kankerverwekkende Chroom-6 nog zo loyaal zijn aan deze door de industrie gemanipuleerde regering.

:adrianus-johannes.
:adrianus-johannes.
1 jaar geleden

https://www.antennebureau.nl/plaatsing-antennes/locaties-antennes-in-nederland

kijk of de antenne bij jou in de buurt er ook op staat anders melden..

weet je nog de zend mast te smilde die afbrandde laten we hopen dat de bestaande masten met 5 G straks het zelfde lot ondergaan..
het wordt pas echt een probleem wanneer monteurs net als vogels dood uit de masten gaan vallen..
of zal en kan het zover niet komen..
de eerste stoom locomotief zou ook dood en verderf brengen..

deze
deze
Reactie op  :adrianus-johannes.
1 jaar geleden

hoi, nou .. de vogels zijn al talrijk gevallen, zo dood als een dode vogel.. zekers in het fnuikende denhaag en in het noorden koeien en stieren die de polka dansen of helemaal achter in de stallen op mekaar staan te loeien van onrust en trilllingen die ze moeten hebben gevoeld..
wat een opvallende zaak is is momenteel dat er heel veel BOMEN zomaar helemaal gekapt worden (terwijl ze nog leven !!!!) en dat er ook heel veel dode vogels worden gezien momenteel, door heel nederland, ook de muizen in de tunnel pas is een gevolg van de uitrol, duizenden muizen in een tunnel.. ppff.. waar is men mee bezig
soms denk ik wel eens : 5G is een nieuwe stille moordenaar.. we moeten dit niet willen!

Rob
Rob
1 jaar geleden

Dat de EU, onze eigen politiek etc alle waarschuwingen van wetenschappers, deskundigen, vaklui etc volledig negeren mag duidelijk maken dat ze een eigen agenda hebben die ze afwerken. Als het werkelijk om de gezondheid zou gaan dan zou die hele technologie helemaal niet uitgerold worden. Maar aangezien we te maken hebben met types die een gloeiende teringhekel aan ons hebben mag het duidelijk zijn waarom die technologie wordt uitgerold. Niet omdat het zo gemakkelijk is en lekker snelle downloads oplevert maar om de bevolking te reduceren en controleren. 5G is gewoon een wapen.

Dirk
Dirk
1 jaar geleden

In de bijbel staat dat er iets zal gebeuren met vreselijke gevolgen voor alle mensen en lang is gedacht dat dat door een atoombom oid zou gebeuren maar kan het ook zo zijn dat het 5G netwerk deze uitwerking heeft?

Hij zal ieders vlees, terwijl hij nog op zijn voeten staat, doen wegteren; de ogen van allen zullen wegteren in hun kassen en de tong van allen zal wegteren in hun mond.

Eelke Piers
Eelke Piers
1 jaar geleden

Het is een van de vele manieren om de mensheid terug te brengen naar 250 miljoen.
We gaan gewoon lekker en gezellig met heel veel gemak ten onder

deze
deze
1 jaar geleden

mijn opa die helaas niet meer is, zei mij ooit toen ik 8 jaar was, dat er een ” soort ” wapen zou komen in de toekomst ( nu dus … want ik ben al bijna 60 ggrrr..) dat er dan alleen gebouwen zouden blijven staan.. dus kortom HIJ had / heeft gelijk gehad..
we leven echt in een matrix mensen, hoe kunnen we dit stoppen..??

groet,

Hoop
Hoop
1 jaar geleden

Hett grootste deel van de slapende schapen-kudde vindt het allemaal wel best. Nog sneller internet, nog sneller downloden alle apparaten controleren via een app. O, o, wat hebben we een intressant leven, en wat een diepgang! Deze mensheid krijgt wat het verdiend. Heel jammer dat de paar % wakkeren ook de klos is.

Elise
Elise
Reactie op  Hoop
1 jaar geleden

Wat ik gemeen vind: kinderen/jongeren moeten wel aan een mobiel/laptop, want die hebben ze nodig voor school en overheid.(digid). En later voor je werk.
Voor propaganda: nintendo playstation etc.
Allemaal voor een beter milieu. Ondertussen moet je zelf thuis alles printen/spullen aanschaffen. etc.
Ik zie ook geen verbetering. Wel veel kosten en ergernis. Voorbeeldje: sta je ergens ingeschreven dan moet je dat elk jaar weer updaten/verlengen. Bij inschrijving woningbureau verlies je je inschrijving als je geen pc hebt. Vaak ouderen worden hier de dupe van. Een adreswijziging die steeds maar mislukt. Een afspraak maken lukt niet , want het programma zit vast etc.
Het opslaan van data kost ook bergen energie/slecht voor milieu.
Ik wil de waarheid nu wel eens horen, waarom we aan de technologie moeten.
Tja en dan denk ik toch ook, dat we uitgeroeid worden.

Only you
Only you
1 jaar geleden

En op Internet op leidse plein 5g mast terwijl omwonenden er niks van weten?

Richard van Bemmelen
Richard van Bemmelen
1 jaar geleden

Frequentie heeft niets te maken met power! Dus een15,000 keer hogere frequentie betekent niet 15.000 keer meer vermogen! Basale fysica…

johny
johny
Reactie op  Richard van Bemmelen
1 jaar geleden

Toch wel een radio golf met een lengte van meter heeft minder energie nodig om zich te propageren, (maar kan ook minder informatie bevatten.) Een radiogolf met een golflengte van millimeters daar moet veel meer energie in worden gepompt om dezelfde afstand af te leggen. Nu kun je met millimeter golven geen grote afstanden overbruggen, dit zou zoveel energie vergen dat het economisch (en technisch) niet haalbaar is. Zou je wel dezelfde afstand willen overbruggen is er ongeveer 15.000 keer meer energie nodig voor millimeter radio golven. Dan vallen de vogels letterlijk gekookt uit de lucht als ze door die straling vliegen. Dat er geen grote afstanden mee kunnen worden overbrugd is de reden dat ze met een radius van ongeveer 30 tot max 50 meter een antenne voor 5G nodig hebben. Het voordeel van millimeter radio golven is dat ze veel meer informatie kunnen overdragen in dezelfde tijd als 3 en 4G. Maar dat deze golven ook als wapen gebruikt kunnen worden voor uitdunning van de wereld bevolking is natuurlijk ook een groot pluspunt.

barry
barry
Reactie op  johny
24 dagen geleden

Waarom smijt men die smartphones dan niet gewoon weg?Dat is pas een statement!

x

Check Also

gates

Bill Gates zei het echt: ‘We hebben een digitaal vaccinatiepaspoort nodig’

Volgens de media en de factcheckers heeft ...

arts

Arts klaagt over ‘verbod’ op corona-autopsies: ‘Dit is een heel groot probleem’

Gisteren waren er bijna 200 nieuwe coronapatiënten ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie anno 2020 wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

18
0
We lezen graag je reactie!x