Homepagina » Binnenland » Moord om organen in Nederlandse ziekenhuizen. We zijn collectief in dit duivelsplan getrapt
Moord om organen in Nederlandse ziekenhuizen. We zijn collectief in dit duivelsplan getrapt

Moord om organen in Nederlandse ziekenhuizen. We zijn collectief in dit duivelsplan getrapt

‘Moord om organen in ziekenhuizen’ klinkt als een titel van een spannende film. Het is echter een verhaal voor wie de mooie sprookjes over orgaandonatie niet meer vertrouwt.

Hersendood is een term om iemand wettelijk dood te verklaren en het lichaam door allerlei medische tussenkomst in goede conditie te houden, om vervolgens de levende organen te kunnen ‘oogsten’.

Bij een hersendode werkt nog 96 procent van alle lichaamsfuncties. En toch kun je dan 100 procent dood worden verklaard. Dit is vreemd.

Blokkeren elke dialoog

Er zijn artsen en deskundigen die vaststellen dat een mens dan nog leeft en alles ervaart. In landen als Japan, Roemenië en Pakistan wordt hersendood niet erkend.

Er zijn tal van gefundeerde tegenbewijzen, maar de officiële instanties blokkeren elke dialoog.

De Reclame Code Commissie oordeelde vorig jaar nog dat de overheid burgers onjuist en onvolledig inlicht over orgaandonatie bij hersendode patiënten. Maar niets lijkt te helpen.

Uiterst dubieus

Elke dag wordt de ‘bedachte dood’ in de praktijk gebracht. Dat terwijl het verhaal rond hersendood uiterst dubieus is.

Er zijn weerloze ouders en kinderen die in Nederland aan orgaandonatie worden geslachtofferd.

De officiële voorlichting beweert dat de donor dood is, terwijl jarenlang onderzoek duidelijk maakt dat de donor leeft en alles ervaart. Zo wil niemand sterven.

Sprookje

Er zijn artsen die zeggen dat het ‘moord op de operatietafel is’. Wettelijk is een hersendode dood, maar de persoon is warm, ademt rustig, reageert op medicijnen en kan weer wakker worden.

Hoeveel bewijzen, getuigen, ervaringen en andere bijdragen moeten er nog komen?

Orgaandonatie ‘na de dood’ is het sprookje dat een dood mens levende organen kan leveren. Wie echt overleden is heeft ook overleden organen.

Duivelsplan

Dode organen transplanteren is zinloos, dat is al geprobeerd. Daarom hebben enkele artsen bedacht om langdurige comapatiënten dood te verklaren.

Het is een duivelsplan dat op een geheel eigen wijze een eigen leven is gaan leiden omdat ‘een leven redden’ zo nobel klinkt. We zijn er collectief ingetrapt.

Het bewustzijn dat hersendood van geen kant klopt neemt toe. We zijn dus op de goede weg.

Dit jaar vindt de Donorweek plaats van 9 tot 16 oktober.

[Nationale Donorweek]


Vind je deze informatie interessant? Klik dan hieronder om te delen op Social Media
NineForNews.nl in je Facebook-nieuwsfeed?

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

43 reacties

 1. er bestaat veel meer tussen hemel en aarde. Als het niet je tijd is om te sterven zal je ook niet heengaan.

  13 likes
  • Wat een onzin opvatting. sterven gebeurd gewoon en heeft niets met “jouw tijd” te maken. Leg dat die miljoenen zieken, verkeersdoden, verongelukte peuters door onoplettendheid enz maar eens uit.
   Er is niets tussen hemel en aarde want de hemel bestaat niet en nee, er is totaal geen regie.
   Verder is er nergens ooit onomstotelijk bewijs aangeleverd dat anders zou kunnen vermoeden.
   Waanbeelden van zogenaamde orakels en psychotische mensen tellen niet mee!

   10 likes
   • Nietons

    Denk je dat echt dat er niets tussen Hemel en Aarde is? Hoe verklaar je dan dat kinderen en ook volwassenen herinneringen hebben uit vorige levens. Er is dus weldegelijk regie.
    Hemel is misschien wat zwak uitgedrukt, ik zou het eerder een Licht-dimensie noemen waar je wacht op je volgende leven.

    7 likes
    • ik denk, dat er iets is na de dood. Wetenschappelijk niet te bewijzen. iedereen noemt het anders, een hemel, jij noemt het een licht-dimensie, een ander noemt het “het licht”. misschien is het een andere frequentie. wij op aarde en het hele universum trillen op bepaalde frequentie. een andere trilling is niet voor ons waarneembaar, dus op elke trilling kan er een ander universum zijn. zelfde als met de radio, je luister naar 1 station op bepaalde frequentie, maar er zijn er nog honderden die je dan niet hoort, die op een andere frequentie zitten. misschien lost dat ook dat probleem met dimensies op, er zijn geen dimensies, dat is alleen omdat wij dat makkelijk vinden om de omgeving een plaats te geven.

     8 likes
    • Heel goed voor jou dat je het een lichtdimensie kan noemen. Kennelijk kan jij heel goed iets aannemen zonder dat er ook maar enige onderbouwing nodig is, inclusief je eigen “gissingen”. ….

     0 likes
   • Komisch dat je dat er uit haalt,

    Waanbeelden van zogenaamde orakels en psychotische mensen tellen niet mee!

    Moet je bewijs aanleveren dat er meer bestaat tussen hemel en aarde,

    Verder is er nergens ooit onomstotelijk bewijs aangeleverd dat anders zou kunnen vermoeden.

    Ik zeg altijd, op je sterfbed ga je het weten!

    1 likes
    • Al dat new age gel*l, ze weten het allemaal zo goed wat er gebeurd als je dood gaat. Niemand weet dat. Dat mensen geloven is goed, dat geeft hoop. Maar onzin verhalen van het zit zo en het zit zo want dat zegt een boek of een yogaleraar of een dominee, zijn daar bewijzen van? Nee maar als je dat vraagt, dan worden die new age mensen en de gelovigen opeens erg agressief, als het om bewijzen gaat zijn ze niet meer vredelievend en beschermend wat ze altijd beweren. Als ik met iemand praat die beweerd dat de aarde plat is waar hij echt van overtuigt is, word hij boos als ik met bewijzen kom, dat het niet zo is…

     2 likes
     • oja, waar het onderwerp over gaat, ik ben tegen doneren, zal dat nooit doen, omdat ik ze niet vertrouw. als je een ongeluk hebt gehad bv en naast je ligt een miljardair die zegt, ik heb een nieuw hart nodig, “ach toevallig ligt hier een gezonde man, met een mooi hart voor u”

      2 likes
    • wat ik mij afvraag is

     wat is erger je gaat dood terwijl je heel je leven in de kerk of moskee of synagoog of wat dan ook hebt door gebracht en je komt er achter dat er geen god is… of je gaat dood als atheïst en je komt er achter dat er wel een god is

     3 likes
     • Dat zou helemaal niets uitmaken: alke kinderen zijn kindereb van god en als hij er niet is: ook hoed, dan niet!

      1 likes
   • LS…

    Ik ben blij met de reactie van Nietons waaruit blijkt dat hij een knecht is van satan zelf ook wel jehova genoemd. Hij weet waarschijnlijk ook dat de moderne mens de Homo Sapiens Sapiens een gemutileerd product is van de buitenaardsen die de oorspronkelijke mens in wording heeft ontdaan van zijn menselijk DNA om hem tot slaaf te reduceren. De mensengroep die de meest directe afstammelingen is van die buitenaardsen, is de elite waaronder ook de medische. Niet allemaal natuurlijk maar wel hen die ten koste van alles willen blijven door knoeien voor eigen status, ego en gewin… Bedenk inderdaad dat je sterft dan wel overgaat op het moment dat jou tijd gekomen is. Geen seconde eerder of later ! Wee de organenrovers want hen zal iets te wachten staan dat zelfs satan niet kan bedenken !

    Lees Wes Penre. Een openbaring voor hen die het aankunnen en durven !

    0 likes
   • Alles gebeurd met een reden, de ouderen en de kinderen die een ongeluk hebben gehad of ziekte of wat dan ook waarbij het fysieke lichaam sterft. Dan heeft dat zo moeten zijn.
    De ziel of de geest of gewoon de energie zal nooit sterven.
    Daarom bij hersen dood, hoor je vaak dat het bewustzijn op een heel andere plek is… waarbij ze een keuze hebben om te blijven of terug te gaan. De meeste gaan terug omdat ze zelf het idee hebben dat ze hier nog niet klaar zijn.

    1 likes
   • Jouw visie telt voor mij gelukkig ook niet mee

    0 likes
   • Zullen we het zweverige er even buiten laten en erkennen dat er gewoon mensen worden vermoord op de operatietafel? Geloof nou eens niemand op zijn of haar woord, zelfs niet op het mijne, maar ga zelf op onderzoek uit.

    http://www.annetwood.nl/brief-aan-de-ministerraad.

    Lees en huiver, of leg het naast je neer, want is dit waar of niet. Dat is aan jou…

    0 likes
  • Jaja Helder, behalve als een moordende chirurg een mes in je zet voor je o zo kostbare organen.

   24 likes
  • Behalve als zij je leeghalen van binnen !

   4 likes
 2. De aanstichtster van dit alles, weet u het nog, madammeke Pia Dijstra en de overwinning kraaiende Alexandertje Pechthold. Zij gaan over lijken en niet alleen met de Donorwet.

  42 likes
 3. Je kunt een formulier aanvragen om je laten registreren als niet beschikbaar voor donatie, dan gebeurt er ook niks… heb ik jaren geleden al gedaan, en dat ook besproken met familie of vrienden zodat zij op de hoogte zijn van je beslissing….. Afblijven van mij en m’n lichaam… En om verdere discussie te voorkomen, nee ik hoef ook geen orgaan van iemand anders, dat werkt bij mij toch niet, alles van m’n gedachten, gevoelens, gewoontes en voedingspatroon zit ook in m’n cellen van m’n organen evenals mijn bewustzijn ………daar wordt al helemaal geen rekening mee gehouden …Wel is het zo dat als een van m’n dierbaren wat overkomt ik altijd kan kijken of ik kan helpen, maar dan is het mijn vrije keuze…….

  36 likes
 4. Men moet gewoon van mensen af blijven hersendood of niet , alleen met expliciete toestemming van de donor himself zou eventueel een orgaan kunnen worden getransplanteerd . Aangezien een hersendode zijn wil niet kenbaar kan maken mag er in het geheel niets worden ondernomen . Al het andere is een schending van het menselijk lichaam punt . Doktoren die zich daar niet aan houden dienen zwaar gestraft te worden .

  25 likes
 5. LS…

  En die kotsverwekkende Christenen maar met rode konen blijven beweren dat zelfbeschikking niet de wil van god is ?!

  9 likes
 6. In de ziektenindustrie is alles de omgekeerde wereld.
  De meest wrakke mensen met kunst en vliegwerk in (haast mensonwaardig) leven houden. Tegen torenhoge kosten, ook dat nog. Binnenkort neemt AI het over, dus nog zinloos ook.

  Dan – uit eigen ervaring. Wordt – in coma (= niet hersendood) binnengereden, nog jong. Ze kijken ff. En vinden het jammer, maar niks meer aan te doen.
  Of de familie ff wil tekenen – voor orgaandonatie (maw. moord).
  Nou, de familie is natuurlijk toch al geschokt. Maar ja, weten zij veel. De ‘deskundigen’ hebben er immers voor geleerd.

  Ware het niet, dat 1 van de familieleden gevoel, instinct, e.d. liet spreken. Die heeft duidelijk te verstaan gegeven dat ze ‘t niet moesten wagen. Anders had u deze tekst nooit gelezen.
  (De familie is er door uit elkaar gevallen. Heeft het mij 15 jaar nooit verteld).
  Ik snap echt niet dat zij niet meteen dat hele ziekenhuis op z’n kop hebben gezet. In de kranten. Aangifte, klacht, e.d.
  Maar nee hoor, zwijgend over zich heen laten komen.

  Zal er mee te maken hebben dat in 1 generatie, van nul – thans de helft van de familie voor de corrupte overheid werkt. Policor – een kwaadaardige woekering.
  Alles van waarde in het leven is me evengoed afgenomen – compleet vermorzeld in de bureaucratie, de ratten van verzekeraars, hun advocaat, mijn eigen advocaten – op rij, + rechterlijke dwalingen.
  (dikwijls zo zeer – dat ik wenste dat deze ellende mij bespaard was gebleven).
  Schrale troost dat anders ik terug in de rat race was beland – nog altijd niet bewust van waar al dat belastinggeld nu eigenlijk terecht komt. Nou, dat inzicht is er inmiddels wel.

  U moest eens weten dat orgaanhandel een (mondiale) miljoenen business is:
  http://www.wanttoknow.nl/inspiratie/gastcolumns/orgaan-donatie-en-transplantatie/

  Het beste is, leef gezond – blijf uit de klauwen van de ‘gezondheid’szorg.

  13 likes
  • U zegt het heel mooi, laat je ook niks wijs maken door mensen die het beter weten, waardoor je verkeerde beslissingen neemt, die je eigenlijk niet wil doen als het over dit soort dingen gaat. Ze willen je laten geloven dat het “beter” is, ja voor wie? voor degene die er geld aan verdienen. er is altijd een verdienmodel voor uitgevonden om geld te verdienen.

   5 likes
 7. Wat ze je meestal niet vertellen>>Geen enkele orgaandonor is dood
  https://www.youtube.com/watch?v=eCnwJeWBvvE

  11 likes
 8. Het is de omgekeerde wereld nu iedereen automatisch donor is mits anders aangegeven. Er zijn vele medelanders die dit niet weten of niet weten hoe dit te kunnen wijzigen. Dit is gouden handel, naast successierecht de organen op de markt gooien. Wat een waanzinnig land is dit toch….

  8 likes
 9. Donorschap afgezegd…

  9 likes
 10. Ik ben een positief mens van in de 60, en blijf hier nog graag ‘even rondhangen’ als het even kan. Maar ik ben ook heel graag reëel, want ik weet ook wel dat het leven eindig is. Wij hebben dat thuis vsn jongs af aan met de paplepel in gegoten gekregen, want mijn vader zei altijd “gane me dood dan gane me dood, dan zal het mijn tijd wel zijn” als er weer eens iets loos was.

  Ik persoonlijk ben niet bang om dood te gaan, maar waar ik wel een beetje bezorgd over ben is een eventuele lange doodsstrijd op een OK tafel, dus aan mijn lijf geen polonaise. Mijn organen gaan gewoon met mee mee in de oven #crematie, en wat ze daarna met mijn as doen mogen ze zelf weten. Dus niet in een kist in de koude grond, en hopelijk houden ze het heel eenvoudig allemaal, want een eenvoudige begrafenis of crematie is aal duur genoeg. En dan erbij, als de wind en beetje gunstig staat tijdens de crematie dan ben ik misschien wel eerder thuis dan de rest. Oh en uh, ik blief ook geen vreemde organen in mijn lijf… klaar is klaar!

  6 likes
 11. Het is een diepe schande dat we in Nederland bewust de broodnodige waarheid worden onthouden. Lees wat je moet weten over over orgaandonatie http://www.orgaandonatiealert.nl

  5 likes
 12. Wanneer je je als orgaandonor hebt aangemeld, betekent dat in werkelijkheid dat je toestemming geeft dat artsen je de valse diagnose ‘hersendood’ mogen opplakken, en dat je je door hen vervolgens levend laat slachten.
  Je sterft pas wanneer je hart wordt ‘geoogst’!
  Orgaantransplantatie is enerzijds angst voor de dood, en anderzijds een zeer profijtelijke industrie (Israël en China zijn er ook heel goed in).

  De aanleiding voor de behoefte aan tweedehands organen is grotendeels te wijten aan dezelfde Westerse ‘genees’kunde die van orgaantransplantaties profiteert, en vervolgens aan de abominabele levensstijl van de meeste mensen: knutselvoer in pakjes en zakjes, industrieel verziekte en/of kunstmatige vetten, fast food, vaccinaties, farmacijnen, roken, alcohol…

  5 likes
 13. De getuigenis van iemand (2 minuten) in de tweede kamer is ook niet…. kijk maar op https://www.youtube.com/watch?v=9WiKfN3K8Lk

  3 likes
 14. we worden al eeuwen dom gehouden door de staat het begint al met de warenwet en de farmacheutise industrie doet er nog een schepje bovenop om medicatie te maken voor kwalen die niet eens bestaan

  3 likes
 15. Collectief erin getrapt??? Ik niet nogmaals! Eng raar en dodelijk gedachtengoed heeft het collectief, evenals de echte veraders in den haag. Lijkt wel een groot kamp dat nederland.

  2 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

kamerlid

Je overlijdt dóór de orgaandonatie, D66 verkoopt onzin. Kamerlid legt vinger op de zere plek

Op 1 juli gaat de nieuwe donorwet ...

Mensen hebben geen idee wat het inhoudt als je je aanmeldt als orgaandonor. Zet deze datum alvast in je agenda

Mensen hebben geen idee wat het inhoudt als je je aanmeldt als orgaandonor. Zet deze datum alvast in je agenda

Dankzij de nieuwe Wet op de orgaandonatie ...

Ervaar de diepste
ontspanning ooit
 • Voel je snel 100% beter met de heerlijkste, diepste ontspanning ooit
 • Geniet snel van een fijne, intens diepe rust en krijg meer energie
Je meldt je hiermee aan op de 100% gratis en vrijblijvende Trancewerk nieuwsbrief. Je kunt je altijd weer afmelden.
Trancewerk stuurt gegarandeerd nooit spam en je gegevens blijven beschermd.
50%
Dankjewel voor je aanmelding.

Er is een e-mail verstuurd met een bevestigingslink.

Deze e-mail is afkomstig van Trancewerk.nl. Zij stellen de sessie 'Diepe Ontspanning' gratis ter beschikking.

Ga naar je mailbox en open de e-mail.

Klik op de bevestigingslink en je ontvangt binnen enkele minuten instructies...

Heel veel plezier!


P.S.: Dit geschenk kost normaal € 49,99.
Je krijgt dit gratis, omdat je je aanmeldt op de Trancewerk nieuwsbrief. Dit is 100% vrijblijvend, kost niets en je kunt je altijd weer afmelden.
Leer wat de échte oorzaak is van je overgewicht en los dit op
Bijna klaar...
Ontdek waarom een dieet NOOIT blijvend werkt en wat wél werkt
Krijg onbetaalbare tips en trucs die tot een permanent slank lijf leiden
Je meldt je hiermee aan op de 100% gratis en vrijblijvende Trancewerk HypnoSlank e-cursus. Je kunt je altijd weer afmelden.
Trancewerk stuurt gegarandeerd nooit spam en je gegevens blijven beschermd.
50%
Dankjewel voor je aanmelding.

Er is een e-mail verstuurd met een bevestigingslink.

Deze e-mail is afkomstig van
Trancewerk.nl. Zij stellen de e-cursus 'HypnoSlank' gratis ter beschikking.

Ga naar je mailbox, open de e-mail
en klik op de bevestigingslink en je
ontvangt binnen enkele minuten
les 1...

Heel veel plezier!


P.S.: Met deze gratis e-cursus loop je
het 'gevaar' dat je binnenkort je
garderobe kunt vervangen met
kleinere maten!
AANMELDEN GRATIS WORKSHOP
Wanneer?
donderdag 27 februari
20:00 uur
Wie?
*
*
Je gegevens zijn naar de organisator gestuurd. Je wordt verder via e-mail op de hoogte gehouden.