Mens en Dier

Gideon van Meijeren haalt uit naar premier Rutte: ‘Welk democratische proces?’

Help ons door deze informatie met vrienden op je socials te delen!

Dit weekend verscheen een video waarin FVD-Kamerlid Gideon van Meijeren volgens de media spreekt over het bezetten van het parlement om zo de regering ten val te brengen. Dat terwijl Van Meijeren het woord ‘bezetten’ niet in de mond heeft genomen. Desalniettemin gaat het Openbaar Ministerie in Den Haag de uitspraken bekijken.

Direct spraken onder anderen premier Rutte en minister Yesilgöz van Justitie schande van de uitspraken. Rutte schreef zondag op Twitter: “Een Kamerlid heeft vandaag gespeculeerd over het verstoren van ons democratische proces. Dat is verwerpelijk en totaal onverantwoord. De Tweede Kamer is het hart van onze democratie, ons kostbaarste politieke bezit.”

Van Meijeren haalt uit naar de premier: “Welk democratische proces? Dat ooit zo democratische proces is al een hele tijd geleden verstoord geraakt en FVD is opgericht om dat te herstellen.”

Gecoördineerde aanval

“Waar ik toe oproep is het gebruikmaken van het recht om vreedzaam te demonstreren tegen een tiranniek regime,” licht het Kamerlid toe.

Hij krijgt veel bijval. “Ze gaan echt allemaal los op Van Meijeren. Het lijkt wel een gecoördineerde aanval. En wat zei Gideon in essentie? ‘Dat er een revolutie of opstand kan komen als burgers het zat zijn’. Poeh poeh,” reageert gezondheidswetenschapper Yvonne Simons.

Totaal buiten proportie

“Allerlei politici springen regelmatig in de bres voor de uitgeholde ‘democratie’. Eén ding hebben zij gemeen: ze vormen al decennia de regering en trekken aan sommige touwtjes. Het gaat dus om het beschermen van de eigen (machts)positie,” stelt data-analist Daniël van der Tuin.

FVD-Kamerlid Ralf Dekker schrijft: “Gideon filosofeert wat over breed maatschappelijk verzet, buitenparlementaire actie en fluwelen revolutie. In een Vlaamse vidcast. Niet erg opmerkelijk. Een hysterische reactie van de minister-president, totaal buiten proportie.”


4.8 157 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze informatie waardevol?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
112 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Victor Hugo
Victor Hugo
4 maanden geleden

Rutte reageert als een bange wezel en terecht, WEF clowntjes zoals hij kunnen we missen als de vliegende tering.

Don Roemer (Voor de NCTV mijn volledige naam)
Don Roemer (Voor de NCTV mijn volledige naam)
4 maanden geleden

De óver reacties op alles wat niet regime gezind is of het narratief volgt, of het nu van meijeren is of David Icke, laten zien dat ‘ze’ in paniek beginnen te raken. De welbekende kat in het nauw….. Volhouden mensen en blijf in eenheid, blijf in geweldloosheid en blijf strijden! Samen krijgen we het regime eronder! X

Marie
Marie
4 maanden geleden

Rat Rutte de Lachende Leugenaar.
En doortrapte hufter.

jessie nameles
jessie nameles
4 maanden geleden

hoorde vannacht de ophef op de radio. en het enige wat ik dacht wat zijn ze nu weer aan het framen…allemaal fake news mede mogelijk gemaakt door de staat en omroep die een miliardje per jaar toegeschoven krijgt van onze belastingcenten!!!!

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

112
0
We lezen graag je reactie!x