Binnenland

Motie tegen vaccinatieplicht verworpen door Kamer: ‘Belangrijk dat we massaal in verzet komen’

Help door dit met je vrienden op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Woensdag zei voorzitter Ursula von der Leyen van de Europese Commissie dat de Europese Unie het moet hebben over het verplichten van een coronaprik.

Die plicht is er al in Griekenland, hij is er ook al in Oostenrijk, merkt FVD-Kamerlid Pepijn van Houwelingen op. “En de Oostenrijkers die zich niet willen laten vaccineren, kunnen kiezen tussen een celstraf van vier weken of boete van 3600 euro.”

Niet langer de baas over uw eigen lichaam

Daarnaast wordt volgend jaar een vaccinatieplicht ingevoerd in Duitsland. “Daarom hebben wij hier in de Tweede Kamer een motie in stemming laten brengen waarin we stellen dat de vaccinatieplicht nooit in Nederland mag worden ingevoerd,” laat Van Houwelingen weten.

“Het kabinet heeft deze motie ontraden. De Kamer heeft de motie verworpen,” voegt hij toe. “Dat betekent dat de vaccinatieplicht hoogstwaarschijnlijk ook in Nederland zal worden ingevoerd. En dan bent u straks niet langer de baas over uw eigen lichaam.”

Massaal in verzet

“Het gaat dus maar verder en verder, en daarom is het zo belangrijk dat we allemaal massaal in verzet komen,” benadrukt Van Houwelingen. De volgende partijen stemden tegen de motie: VVD, D66, CDA, PvdA, GroenLinks, Volt en fractie Den Haan.

4.8 90 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze informatie belangrijk?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
273 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Walter
Walter
1 jaar geleden

Het wordt tijd om deze idioten op te sluiten en de sleutels weg te gooien. Ze willen ons allemaal bewust vermoorden. Die gifspuit komt er bij mij niet in.

Snelle jelle
Snelle jelle
1 jaar geleden

Dan zit er toch maar 1ding op ik vowl een opstandje komen ?

Frans Peeters
Frans Peeters
1 jaar geleden

Verplicht veel bla bla, zolang de vaccinatie niet 1 op 1 is en je met het vaccin niet 100% beschermt bent kan men je niet verplichten of ze moeten instaan voor de gevolgen, maar u dwingen wat er voortdurend gebeurt en je gaat vrijwillig hierop in is wel iets anders.

ProAsfalt
ProAsfalt
1 jaar geleden

Tja, de massa heeft hier wel op 17 maart 2021 voor gekozen. Simpel zat.

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

273
0
We lezen graag je reactie!x