Buitenland

VIDEO: Bewakingscamera legt mysterieus object vast in museum

Help door dit met vrienden op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Op bewakingsbeelden is een vreemd object te zien in het US Space Walk of Fame Museum in het Amerikaanse Titusville. Medewerkers van het museum hebben het bolvormige object al enkele keren gezien, maar hebben geen idee wat het is.

De bol is afgelopen week twee keer vastgelegd door bewakingscamera’s. De beelden van 12 mei zijn gemaakt in een ruimte met voorwerpen en foto’s van het Mercury- en Geminiprogramma van de NASA.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png

In het filmpje is te zien hoe het mysterieuze object in beeld komt, uit beeld verdwijnt, weer terugkomt en plotseling verdwijnt. In een video van 15 mei is te zien hoe de bol snel door het beeld beweegt en weer in het niets verdwijnt.

“We hebben er geen verklaring voor. Datzelfde geldt voor de persoon die het systeem heeft geïnstalleerd,” zei directeur van het US Space Walk of Fame Museum Charlie Mars. Hij voegde toe dat in beide gevallen de lichten en airconditioning waren uitgeschakeld. Hij sluit om deze reden uit dat het gaat om een glare of een stofje.

“We hebben hier veel voorwerpen die eigendom waren van mensen die niet langer onder ons zijn. Wie weet komen ze terug om te kijken of alles er nog is,” zei Mars. In het museum, dat zich in een 100 jaar oud gebouw bevindt, zijn in de afgelopen 10 tot 12 jaar meer vreemde dingen gebeurd waar de medewerkers geen verklaring voor hebben.

[CNN]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze info belangrijk?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

17 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Sola
Sola
9 jaren geleden

Leuke opname. Ik ga voor een orb als “verklaring” in elk geval. En ja, niet wetenschappelijk bewezen bladibla. Sceptici zullen er altijd zijn. Ik ga voor de orb in elk geval :).

hannie
hannie
9 jaren geleden

goeden morgen ,,,,,een ORBS ???????

Jack
Jack
9 jaren geleden

Ik vind het wel heel sterk lijken op een laserpen. Het object heeft duidelijk geen diepte.

workshop
workshop
9 jaren geleden

of het is een vliegje wat de infrarood weerkaatst

Back to top button
17
0
We lezen graag je reactie!x