Buitenland

Inentingsplicht Duitsland wekt zorgen: ‘We moeten het tij nú keren’

Help mee door deze info met iedereen op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

De Duitse regering wil per 1 februari een vaccinatieplicht voor alle Duitsers invoeren. Dat is de uitkomst van een overleg tussen de 16 deelstaten, scheidend bondskanselier Merkel en haar beoogde opvolger Scholz. De bondsdag moet het voorstel nog steunen.

Mensen die niet zijn ingeënt, worden voor een groot deel uit het openbare leven in Duitsland verbannen. Veel mensen vrezen dat de vaccinatieplicht ook in Nederland zal worden ingevoerd.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/04/uwonvrede.nl_-1.png
We moeten onszelf beschermen

“Ik begin me oprecht zorgen te maken. Het stopt alleen als we allemaal ‘nee’ zeggen,” schrijft journalist Annelies Strikkers. Rechtsfilosoof Raisa Blommestijn voegt toe: “De trein dendert onverminderd hard door. Is hij nog te stoppen? Dat is afhankelijk van ons allemaal: het is nu of nooit.”

“Vaccinatieplicht gaat nu viraal. Van Oostenrijk naar Duitsland. Wat is de volgende stop, ons land?” vraagt Kamerlid Tunahan Kuzu. “We moeten onszelf beschermen tegen dit soort ongewenste buitenlandse beïnvloeding.”

Forum voor Democratie reageert: “De vraag is niet óf dit ook naar Nederland komt, maar wanneer. Boetes en celstraffen voor ongevaccineerden zijn onacceptabel. We moeten het tij nú keren.”

It’s that time of the century again

Slim één-tweetje tussen Oostenrijk en Duitsland inzake de vaccinatieplicht. Oostenrijk kondigt het als eerste aan, want historisch minder beladen, maar wel Duitstalig; zodat dé EU-grootmacht Duitsland ongegeneerd kan volgen. Daarna volgt de rest van de EU, met laf Nederland voorop,” zegt politiek commentator Eva Vlaardingerbroek.

Statenlid Martin Bos vraagt zich af: “De integriteit van het menselijk lichaam is blijkbaar een fundamenteel recht uit het verleden. Straks ook in Nederland? Immers als het regent in Berlijn, druppelt het in Den Haag.”

“It’s that time of the century again,” twittert tekstschrijver Inge Nysten.

4.9 104 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit goed?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

133 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
wolfje168
wolfje168
2 jaren geleden

Terwijl Duitsland (en later ook Nederland) ernstige interne ongeregeldheden tegemoet kan zien bereidt Putin een zet op het schaakbord voor.

William
William
2 jaren geleden

De man met de snor komt uit Oostenrijk, blijkbaar zit het in de genen.. de druppel had al lang de emmer moeten doen overlopen.. wanneer word het leger wakker? Wanneer word de politie wakker? Wanneer ontwaakt de mensheid uit deze destruktieve matrix? Hoeveel klokkenluiders moeten er nog vermoord worden… idereen roept dat er NU iets moet gebeuren maar er gebeurt NIETS… Het zijn maar een paar mensen die ons dit aandoen.. zijn wij nu echt zulleke watjes dat we wat roepen en vervolgens achter de buis met netflix kruipen? Burger “lijken” Ongehoorzaamheid … NU

Annette
Annette
2 jaren geleden

DIT, wat er nu gebeurt, is allang, waarschijnlijk al enige jaren, afgesproken bij die duistere bijeenkomsten van het World Economic Forum. Daar is geen twijfel over mogelijk.

Als je het vanuit hun visie bekijkt, is het natuurlijk volkomen te verklaren.

Op dit moment hebben zij in de omringende landen EN in ons eigen land een aanzienlijk grote groep van mensen, die tot nu toe nog niet onder de druk zijn bezweken.

DAT is de controlegroep en daar moeten zij, om deze duistere plannen “goed” uit te kunnen voeren, absoluut vanaf.

Bij een normaal testen van zowel een medicijn als een vaccin KAN het farmaceutische bedrijf niet zonder een controlegroep. Anders zou toch niet vast te stellen zijn hoe het betreffende medicijn of vaccin werkt?

NU is daar totaal geen sprake meer van. Het is natuurlijk sowieso al van de zotte om een experiment los te laten op de complete wereldbevolking. En dat ZONDER ook maar te “weten” (of zouden zij dat wel weten?) wat de uitkomst zal zijn.

Als je nu al ziet, hoeveel schade er is aangericht wat betreft ernstige gezondheidsschade en zelfs vele doden, dan is overduidelijk, dat het absoluut niets met de gezondheid van de bevolkingen te maken heeft.

Er wordt nu gesproken over een vaccinatieverplichting, zowel in Oostenrijk als in Duitsland, met ingang van 1 februari 2022.

Laat dat even goed tot jullie doordringen. ALS de situatie zo alarmerend zou zijn, dan zou dat toch met de snelheid van het licht doorgang vinden?

Dus…. daar zit iets achter. De druk op de ongevaccineerde mensen moet optimaal worden opgevoerd.

En waarom? Omdat zij willen, dat wij de komende 8 weken onder de druk zullen bezwijken en alsnog “vrijwillig” die spuit laten zetten.

Het gaat vooral om het begrip “vrijwillig”.

Op het moment namelijk, dat deze spuit “verplicht” wordt, gaat het juridisch gezien er helemaal anders uitzien.

NU is de persoon die vrijwillig zich laat prikken, ZELF verantwoordelijk. Als het verplicht wordt, komt de verantwoordelijkheid bij diegene te liggen, die de spuit zet OF de persoon die verantwoordelijk is.

Laat dat goed tot je doordringen. NOOIT zelf toegeven, hoe groot de druk ook wordt.
Maak desnoods een formulier klaar, dat moet worden getekend en waarbij de verantwoordelijkheid zwart op wit bij de ander komt te liggen.

Ik had een dergelijk formulier in maart al klaar liggen, maar dat was tot op heden nog niet nodig.

Wat betreft die stemming in Nederland. Ik ga er van uit, dat niemand hier verbaasd over zal zijn.

Deze Tweede Kamerleden zijn, de goede uitzonderingen daargelaten, allemaal volksverraders. Zij claimen dat zij er voor ons zijn, maar het tegendeel is waar.

Ik lees ook in veel reacties, dat mensen dan maar liever in de gevangenis terechtkomen. Daar denk IK persoonlijk heel anders over.
Mijn man en ik zullen ons NOOIT laten afvoeren naar een gevangenis, FEMA-kamp of wat dan ook.

In een gevangenis of kamp ben je letterlijk overgeleverd aan de duivel. Dan kunnen zij in principe met je doen wat ze willen.

Liever staande sterven dan buigen als een slaaf!

Rogier Patriot
Rogier Patriot
2 jaren geleden

Mensenrechten en de code van Neurenberg die worden hier toch wel degelijk geschonden!

Back to top button
133
0
We lezen graag je reactie!x