Buitenland

Soros zit achter moord op journalist die toppolitici linkte aan maffia. Hongaarse premier ziet complot

Help mee door dit artikel met je kennissen op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

De schimmige miljardair George Soros zit achter de moord op de Slowaakse journalist Jan Kuciak. Dat heeft de Hongaarse premier Viktor Orban gezegd.

Kuciak deed voor zijn dood onderzoek naar hoge politici die mogelijk banden hadden met de maffia.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png

De omgebrachte journalist heeft in het verleden ook geschreven over mogelijke belastingfraude door een vastgoedontwikkelaar die banden had met de Slowaakse minister Robert Kalinak, die inmiddels zijn vertrek heeft aangekondigd.

Toppolitici

Volgens Orban heeft Soros een rol gespeeld bij de moord op de onderzoeksjournalist.

De 27-jarige Kuciak en zijn verloofde werden op 25 februari dood gevonden in hun appartement in de buurt van Bratislava.

Enkele uren voor zijn dood had hij een artikel gepubliceerd waarin hij Slowaakse toppolitici had gelinkt aan de Italiaanse maffia.

Misdaadsyndicaat

Het artikel, getiteld ‘Het model, de maffia en de moordenaars’, werd gepubliceerd door een groep Slowaakse onderzoeksjournalisten waar Kuciak mee samenwerkte.

In het stuk werden diverse ministers gelinkt aan een Italiaans misdaadsyndicaat dat Ndrangheta wordt genoemd.

De vingerafdrukken van Soros en zijn organisaties zitten op de gebeurtenissen in Slowakije,” stelde Orban tegenover het Hongaarse medium 24.hu.

Vluchtelingencrisis

“Ik twijfel er geen seconde aan dat dit netwerk er alles aan doet om regeringen omver te werpen die tegen migratie zijn,” voegde hij toe.

Vele tienduizenden Slowaken gingen enkele dagen geleden de straat op om te protesteren. Volgens hen is de journalist gedood om hem de mond te snoeren.

De Hongaarse premier lanceerde vorig jaar een campagne tegen Soros, die hij onder meer verantwoordelijk houdt voor de vluchtelingencrisis in Europa.

Foto: Wikimedia Commons

[Haaretz]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze info belangrijk?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

14 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Nehemia
Nehemia
6 jaren geleden

George Soros is een gestropdasde komodovaraan die de identiteit van Europa voorgoed wil vernietigen door soevereine staten naar de guillotine te brengen in de opmaat naar de zo door door hem gewenste NWO. Hij doet dit onder andere door landen te overspoelen met eindeloze golven van (laag of niet geschoolde) migranten uit vooral uit islamitische culturen die haaks staan op de joodschristelijke cultuur die Europa kenmerkt. Het recept is chaos en anarchie dat langs religieuze en etnische lijnen loopt. Zodanig dat de bevolkingsberoepen zo versplinterd zijn dat iedereen is losgezongen van zijn identiteit en als groep geen vuist meer kan maken om de soevereiniteit te borgen. Europa verandert in een hogedrukpan vol met spanningen die zelfs de opmaat naar een burgeroorlog kunnen worden. Een ideale kweekbodem waarop je het NWO systeem kunt implementeren. Uiteraard wordt George Soros met zijn kleurenrevoluties en financieel suikeroom van Antifa door Brussel op handen gedragen.

Shadow1100
Shadow1100
6 jaren geleden

György Schwartz, beter bekend onder zijn latere naam George Soros, is een in Hongarije geboren, Joods-Amerikaanse miljardair, hedgefondsmanager, veroordeeld misdadiger en opengrens globalist. Hij is beschreven als ‘de meest destructieve linkse demagoog ter wereld’. Anderen hebben hem gekarakteriseerd als de meest vooraanstaande ‘kwaadaardige messiaanse narcist’ van de wereld. Rijk geworden door in WOII zijn mede-joden te verraden en hun bezittingen te verkopen toen zij werd gedeporteerd naar de nazi-gaskamers.
Het laagste van het allerlaagste soort “mens”.
Groot sponsor van de linkse anarchisten genaamd black bloc (antifa). Google maar op Black bloc…….

faya
faya
6 jaren geleden

Waar zit Soros niet achter.
Achter elke politieke partij behalve de SP, achter elk 3 letter agentschappen, achter elke oorlog, achter elke terreur organisatie, achter elke demonstratie daar weer tegen, achter Planned Parenthood, Antifa etc. etc.
Allemaal omgekochten.
Maar de geldstromen liggen stil.

faya
faya
6 jaren geleden

Ik vergeet nog te melden dat hij ook achter de media zit, de media is zijn grootste manipulatieve kracht.
Hij kan iedereen ook nog laten geloven wat hij wil, tenminste, als je vatbaar voor die types bent.

Back to top button
14
0
We lezen graag je reactie!x