Homepagina » Buitenaards » Deze ex-soldaten zeggen een enorm ruimteschip met aliens te hebben vastgelegd in de lucht boven Schotland
Deze ex-soldaten zeggen een enorm ruimteschip met aliens te hebben vastgelegd in de lucht boven Schotland

Deze ex-soldaten zeggen een enorm ruimteschip met aliens te hebben vastgelegd in de lucht boven Schotland

Twee oud-soldaten zeggen boven het Schotse Fife ruimteschepen met aliens te hebben gefilmd. De broers, die anoniem willen blijven, speurden al sinds oktober vorig jaar naar UFO’s in een poging hun bestaan te bewijzen.

Eén van de broers merkte op dat hij als één van de weinigen dingen weet vast te leggen op camera omdat ‘iedereen omlaag kijkt als je over straat loopt’.

“Ik keek richting de Forth Bridge en zag iets in de wolken,” zei hij tegen de Scottish Sun Online. “Ik legde een bolvormig object in de wolken vast en analyseerde het.”

Enorm ruimteschip

“We filmden een buitenaardse inzittende en konden met behulp van diverse filters zelfs spiermassa ontwaren,” vervolgde hij.

Ook konden ze naar eigen zeggen wervels, een nek en kaakbeen zien. De broers denken dat het om een mannelijk exemplaar ging.

“We hebben ook een enorm ruimteschip gefilmd,” klonk het. De oud-soldaat zei dat het over zijn huis vloog.

Bestuderen

De broers hebben geprobeerd hun opnames te laten bestuderen door experts, maar er is nog niemand geweest die zijn of haar vingers hieraan durft te branden.

“Ik ben altijd al geïnteresseerd geweest in dit soort dingen,” zei de man. “We hebben allebei in het leger gezeten, dus we weten wel een beetje wat er allemaal door de lucht vliegt, wat van ons is en wat niet.”

Beelden vind je op de website van de ex-soldaten.

[Scottish Sun]
0 0 stem
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
KLIK HIER en zeg NEE tegen een corona-vaccinatie d.m.v. T-shirts, sweaters, mokken, etc.

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
12 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
redice
redice
1 jaar geleden

Heb enkele van hun beelden bekeken, buiten een vliegtuig en wat vogels is er niets, helemaal niets te zien…

Ikke
Ikke
1 jaar geleden

Wat een waardeloze website hebben die gasten zeg.
Begrijp er geen klote van.
En nergens de film te vinden.

marcel koningen
marcel koningen
Reactie op  Ikke
1 jaar geleden

Het is jammer maar men kan geen een bericht afkomstig van leger, politie of verkeersvliegers die vaak ex luchtmacht zijn geloven aangezien er tientallen jaren geleden gewaarschuwd is dat de laatste troefkaar van het millitair industrieel politiek bedrijf de alien dreiging zou zijn, toen men nog niet alles wist over afstanden.Nu wel.
De afstanden in het heelal zijn te groot om rond te reizen zo simpel is het nou eenmaal.Niets met massa kan de licht snelheid evenaren aangezien de licht fotonen geen massa hebben .En dus de benodigde energie onmogelijk wordt om dat laatste stuk te bereiken van de licht snelheid.Het is echt zo wetenschappelijk gezien .Alleen in verzonnen wetenschappelijke verhalen kan alles altijd en overal omdat het in de verbeelding van de schrijver is,Mvrg,Marcel

Jay
Jay
1 jaar geleden

Zelfs wanneer je kijkt naar hun ‘amazing screenshots’ blijft het erg – heel erg – onduidelijk. Met psychadylische drugs zou het eventueel duidelijker kunnen worden :S

Dirk
Dirk
1 jaar geleden

Als het allemaal zo duidelijk voor hun was,waar is dan het filmpje? op hun website staan alleen vage dingen,kom dan met overtuigend filmmateriaal,next

Kalki
Kalki
1 jaar geleden

Ik vrees eindeloze oorlogen en allerlei horror hier op aarde en ben van mening dat door hun geavanceerde wetenschap en technologie zij/buitenaardsen/ufo’s al deze ellende grotendeels kunnen neutraliseren. Om die redenen wil ik opzoek gaan naar hen en ook om hun wetenschap/technologie eigen te maken; wie deze missie met mij deelt mag mij contacteren en zodat de evolutie zich voort kan zetten: [email protected] / 06-17037501.

bart
bart
1 jaar geleden

Mooi verhaal echter waar zijn de aliens dan ? Volgens mij hebben ze teveel aan de whiskey daar in Schotland gezeten . Geen wonder dat niemand zijn vingers er aan wil branden want dit is om te huilen zo slecht .

Kalki
Kalki
Reactie op  bart
1 jaar geleden

Maitreya and other (alien)scientists are the one’s who are mastering the often complex alien-science & technology and when used for saving humanity it can be a great deal for mankind. You can find on internet how this alien-knowledge works trhough websites of Nikola Tesla, Dr. Steven M. Greer etc..

Arwijn
Arwijn
1 jaar geleden

Deze ‘ex soldaten’ zijn duidelijk zo verstrooid als wat. Het lijkt erop dat ze onder invloed van psychotropische drugs gefascineerd zijn geraakt met Aliens.

Straalmans
Straalmans
1 jaar geleden

Blijkbaar is de kwaliteit van de camera’s op de smart phones nog niet goed genoeg waardoor er alleen maar vage filmpjes worden geschoten.

NietOns
NietOns
1 jaar geleden

En nog een verzameling van zeer onduidelijke en vage foto’s waar men niets wijzer van wordt.
Gekeken naar de enorme hoeveelheid (goede) camera’s overal zouden we nu toch wel duidelijk materiaal vaan geesten, demonen, engelen, ufo’s, vreemde monsters enz. moeten hebben. Resultaat, NUL

Erik
Erik
1 jaar geleden

Niks op te zien. Onzin verhaal!!!

x

Check Also

coronapolitie

Coronapolitie stopt verjaardagsfeestje van 10-jarig meisje nadat buren kliklijn bellen

In Schotland heeft de politie een einde ...

gevechtspiloot

Gevechtspiloot: ‘Dit ding is niet afkomstig van de aarde’

Wat gevechtspiloot David Fravor in 2004 overkwam, ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie anno 2020 wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

12
0
We lezen graag je reactie!x