Graancirkels

Robbert van den Broeke ontdekt graancirkels in weiland Noord-Brabant

Help ons door deze info met je vrienden op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

In een graanveld in Standdaarbuiten in Noord-Brabant is een graancirkelformatie aangetroffen. Zelfverklaard medium Robbert van den Broeke uit Bosschenhoofd claimt de cirkels op maandag te hebben gevonden.

Van den Broeke was in het verleden al vaak betrokken bij het fenomeen graancirkels, schrijft de krant BN DeStem. De graancirkels waar het nu om gaat zijn gevonden in een weiland langs de A17 bij Standdaarbuiten. Het gaat om twee grote cirkels van ruim 20 meter breed en zeven kleineren.

Lichtflitsen

Het publiek kan de cirkels bezoeken, de boer heeft zijn weiland hier namelijk voor opengesteld. Bezoekers moeten zich wel aan een aantal regels houden, aldus de krant. Ze moeten onder meer voorkomen dat er schade aan het weiland en gewas ontstaat. Daarnaast moet de formatie intact blijven en mag er geen afval op de grond worden gegooid.

Er zouden ook lichtflitsen zijn waargenomen boven de cirkel. De formatie is te vinden aan de Langeweg-Noord 1 in Standdaarbuiten.

Foto: Ronald Sikking

[BN DeStem]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze informatie belangrijk?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
48 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
John Doe
John Doe
6 jaren geleden

Ik geloof echt dat behoorlijk wat graan cirkels niet door mensen zijn gemaakt, als je ziet hoe complex sommige zijn.
Maar ik denk bij deze dat Robbertje druk is geweest in de nacht van 5 & 6 juni, toen plotseling een *visioen* kreeg en precies wist waar hij moest zijn.
Wat een blamage van een graan circle, dat ziet er toch niet uit.

Jammer dat deze con artist hier wordt gepost.
Hier nog even de echte crop circles..

https://ixquick-proxy.com/do/spg/show_picture.pl?l=nederlands&rais=1&oiu=http%3A%2F%2Fmedia-cache-ak0.pinimg.com%2F736x%2Fa4%2Fec%2F47%2Fa4ec476b88a3128f7888f8a270741dda.jpg&sp=f18991ee69b4efec257107f77fe8aa5d

https://ixquick-proxy.com/do/spg/show_picture.pl?l=nederlands&rais=1&oiu=http%3A%2F%2Flangdonnation.com%2Fwp-content%2Fuploads%2F2012%2F07%2Fcrop-circles-3.jpg&sp=686d67ae805ea300049d4e10cf30edc7

https://ixquick-proxy.com/do/spg/show_picture.pl?l=nederlands&rais=1&oiu=http%3A%2F%2F1.bp.blogspot.com%2F-cchyCuNbRLk%2FUG8anDUGpII%2FAAAAAAAAXHY%2FYWtIj0uJ81A%2Fs1600%2F82747896.jpg&sp=e7f3ba1c0d93562f4ea64f90e1dc4351

Sjaan
Sjaan
6 jaren geleden

Het is duidelijk komkommer tijd. Geef deze jongen toch geen podium a.u.b. Gewoon een charlatan. Bah!

Hij houdt iedereen voor de gek, behalve z’n eigen 🙂

In 2014 is exact dezelfde graan cirkel ontdekt in Engeland, maar dan wel een stuk mooier, dat dan weer wel 🙂

Hier een mooi voorbeeld hoe hij in feite echt is https://www.youtube.com/watch?v=spNJcmQcxZk

Chris
Chris
6 jaren geleden

Wat een flut graancirkels. Net zo amateuristisch als charlatan van den Broeke zelf. Dat er nog aandacht is voor die gek. Ktijg ik nu ook haatmails?

Barteljorissie
Barteljorissie
6 jaren geleden

Ja sorry hoor maar die robbert van den Broeke is dat niet die gast die in de jaren 90 werd debunked als oplichter met geestenfotografie en orbs en ook zogenaamde graancirkels?

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

48
0
We lezen graag je reactie!x