Het Complot

Turkije: “Westen manipuleert mensen met mind control”

Help ons door dit met jouw vrienden op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

In Turkije beweren steeds meer prominente figuren dat het Westen gebruikmaakt van telepathie om politieke controle uit te oefenen.

De militante islamist Salih Izzet Erdis was ter dood veroordeeld wegens leiding geven aan een terroristische organisatie, die plannen had om de regering af te zetten. De zaak werd eerder dit jaar opnieuw geopend en hij werd vrijgesproken.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png

Erdis had afgelopen week achter gesloten deuren een gesprek met de Turkse president Recep Tayyip Erdogan. Hij claimde dat er krachten actief zijn die zijn gedachten proberen te beïnvloeden en hem aanzetten tot kwade dingen.

In een conferentieruimte in Istanboel verklaarde hij tegenover duizenden mensen: “Terwijl ik tot jullie spreek proberen ze me te beïnvloeden door middel van mind control.”

Erdis spreekt niet met de media, maar heeft wel verschillende boeken geschreven over telepathie als een vorm van politieke controle. Zijn advocaat, Hasan Olcer, ondersteunt de uitspraken van zijn cliënt. “Dit speelt al 13 jaar,” zei Olcer. “Ik heb het met eigen ogen gezien: hij wordt gedwongen om slechte dingen te zeggen die hem medeplichtig kunnen maken aan misdaden.”

Ook president Erdogan is bekend met mind control. De Turkse kranten staan bol van verhalen waarin soortgelijke uitspraken worden gedaan. Afgelopen jaar zei de Turkse nieuwslezer Yigit Bulut dat buitenlandse overheden probeerden Erdogan uit te schakelen door middel van telepathie. Enkele weken later werd Bulut benoemd als economisch adviseur van Erdogan.

Foto: Screenshot uit de film ‘The men who stare at goats’, die gaat over een parapsychologische legereenheid die de vijand met mind control moet verslaan. De film zou gebaseerd zijn op een waargebeurd experiment.

[Vocativ]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze info goed?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

42 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
rik
rik
9 jaren geleden

In het westen doen ze het met mind control en in andere delen van de wereld doen ze het met de harde hand en/of door verslaggevers achter de tralies te zetten en/of één bepaald oud boek heilig te verklaren.

Kom maar op weer mensen, alles wat tegen “het westen” is, wordt hier goed ontvangen. Stel voor dat deze mensen dan zelf naar een ander werelddeel verhuizen.

pietje
pietje
9 jaren geleden

De ene doet het met de koran de andere met de bijbel of thora en het westen doet het op een andere manier ! IS doet het met werkelijke godsdienst waanzin ! Die slaan allemaal door helaas ! Dus…..luister alleen maar naar je hart en verder naar niemand ! Je hart heeft meestal gelijk !

Mammon
Mammon
9 jaren geleden

Nou, als dit kabinet niet valt kunnen met 100% zekerheid stellen dat het zo is 🙂

Silber eye
Silber eye
9 jaren geleden

Telepathie vind ik wel vergezocht maar dat er sprake is van mind control dat weet ik wel zeker, als je bijvoorbeeld de verkiezings-pannekoek gaat analyseren en opdelen in een VVD, PVDA, en een oppositie deel waarvan het CDA een fors deel van uit maakt herken je dat niet in het beleid van de afgelopen twintig jaren.

Het beleid is ronduit a-sociaal te noemen al wat wij als samenleving hadden opgebouwd is vernietigd, een klein bevoorrecht deel van onze burgerij profiteert als een parasiet op extreme wijze van het goede in onze samenleving door zich extreem te verrijken, de slavernij is weer ingevoerd (eigenlijk nooit weggeweest) er wordt weer honger geleden er is geen gegarandeerde gezondheidszorg meer, daarvoor in de plaats hebben we zeer veel werklozen ontheemden en voedselbanken.
Zwervers en bedelaars staan bij elke supermarkt voor het karretjes geld etc, je kan vaststellen dat een samenleving dat niet zou laten gebeuren, tenzij er manipulatie plaatsvind via de overheid maar helaas, de sociale inborst van het regentendeel houd de ogen gewoon droog en blijft zeggen dat het voor ons eigen bestwil is, we hebben het zo goed ….

Sociale voormannen welke eenmaal gekozen draaiden na hun eerste bezoek aan het torentje als een blad aan de boom om qua uitvoering verkiezingsbelofte’s etc, alsof deze en gene gehypnotiseerd waren daar in het torentje.
Vroeger dacht ik altijd dat zij omgekocht waren te beginnen bij Kok maar je ziet een constante lijn van snoeiharde anti sociale acties met een ernst alsof zij hun eigen moeder en kroost wilden ombrengen en anders in ieder geval hun eigen nageslacht, dat is heden wel duidelijk.

Heden hebben we drie neen knikkers in de eerste kamer en niet dat deze begaan zijn met het lot van de zieltogende bevolking, neen zij liggen dwars omreden zij volgend jaar niet mogen mee-eten uit de politieke ruif, hadden deze mensen nog wel een hart dan hadden zij nooit in het Haagse verkeert.

Het doet mij allemaal denken aan de WO2 en de rol van de socialisten indertijd.

Back to top button
42
0
We lezen graag je reactie!x