Homepagina » Het Complot » Turkije: “Westen manipuleert mensen met mind control”
Turkije: "Westen manipuleert mensen met mind control"

Turkije: “Westen manipuleert mensen met mind control”

In Turkije beweren steeds meer prominente figuren dat het Westen gebruikmaakt van telepathie om politieke controle uit te oefenen.

De militante islamist Salih Izzet Erdis was ter dood veroordeeld wegens leiding geven aan een terroristische organisatie, die plannen had om de regering af te zetten. De zaak werd eerder dit jaar opnieuw geopend en hij werd vrijgesproken.

Erdis had afgelopen week achter gesloten deuren een gesprek met de Turkse president Recep Tayyip Erdogan. Hij claimde dat er krachten actief zijn die zijn gedachten proberen te beïnvloeden en hem aanzetten tot kwade dingen.

In een conferentieruimte in Istanboel verklaarde hij tegenover duizenden mensen: “Terwijl ik tot jullie spreek proberen ze me te beïnvloeden door middel van mind control.”

Erdis spreekt niet met de media, maar heeft wel verschillende boeken geschreven over telepathie als een vorm van politieke controle. Zijn advocaat, Hasan Olcer, ondersteunt de uitspraken van zijn cliënt. “Dit speelt al 13 jaar,” zei Olcer. “Ik heb het met eigen ogen gezien: hij wordt gedwongen om slechte dingen te zeggen die hem medeplichtig kunnen maken aan misdaden.”

Ook president Erdogan is bekend met mind control. De Turkse kranten staan bol van verhalen waarin soortgelijke uitspraken worden gedaan. Afgelopen jaar zei de Turkse nieuwslezer Yigit Bulut dat buitenlandse overheden probeerden Erdogan uit te schakelen door middel van telepathie. Enkele weken later werd Bulut benoemd als economisch adviseur van Erdogan.

Foto: Screenshot uit de film ‘The men who stare at goats’, die gaat over een parapsychologische legereenheid die de vijand met mind control moet verslaan. De film zou gebaseerd zijn op een waargebeurd experiment.

[Vocativ]


Vind je dit belangrijk? Klik dan hieronder om te delen op Social Media
NineForNews.nl in je Facebook-nieuwsfeed?

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

42 reacties

 1. In het westen doen ze het met mind control en in andere delen van de wereld doen ze het met de harde hand en/of door verslaggevers achter de tralies te zetten en/of één bepaald oud boek heilig te verklaren.

  Kom maar op weer mensen, alles wat tegen “het westen” is, wordt hier goed ontvangen. Stel voor dat deze mensen dan zelf naar een ander werelddeel verhuizen.

  15 likes
  • Ik div. Turkse buren gehad , je wordt gek van die lui wanneer ze hun EGO kwijt willen, of vanuit een minderwaardigheidscomplex, beginnen ze altijd over het Ottomaanse Rijk! Dan vertel ik ze dat, het geschiedenis is, ik begin toch ook niet over Napoleon, de Romeinen, het Oostenrijkse Keizerrijk, Hitler, de Kruisvaarders, de Hollanders ( de Armeniers ) enz. enz. enz. !! Maar ze zien Nederland nog als een provincie van hun ! Net als de Koning van Marokko ons ook als een provincie ziet van Marokko ! Er worden in Marokko 23 verschillende talen gesproken, maar ze worden allemaal verplicht Arabisch te leren ! Ik heb met BERBERS in de Hoge Atlas gesproken, die graag hun eigen taal en identiteit zouden willen behouden maar dat is verboden ! Waar zijn wij in Nederland ingodsnaam mee bezig !

   12 likes
  • Kom maar op weer mensen, alles wat tegen “het westen” is, wordt hier goed ontvangen. Stel voor dat deze mensen dan zelf naar een ander werelddeel verhuizen.

   @rik, dat heb je al zoveel vaker hier geplempt, misschien wordt het tijd dat je een emigratiebureau begint die daarnaast ook nog verhuizingen kan regelen. Het land is vergeven van mensen zoals jij die met hun slappe, onderdanige en kop-in-het-zand-steken mentaliteit dit westerse land totaal naar de verdoemenis helpen.

   Gelukkig komen er zoveel gezellige mensen met een koran onder de arm in het Westen wonen dat jij met een verhuisbureau ook die kant nog kunt bedienen en nog beter, misschien moet je je huis openstellen voor mensen die onderdak willen en die helemaal geen hekel hebben aan het Westen en ook graag van jouw centjes hier komen leven. Zo zie je maar, er zijn nog genoeg mensen die niet tegen het Westen zijn.

   6 likes
  • Mind control is in Turkije zo ver gevorderd dat president Erdogan zonder blikken blozen openlijk verkondigt dat islamieten Amerika hebben ontdekt, dat Columbus moskee-complexen aantrof in wat nu Cuba is, en dat zelfs de Noord-Canadese indianen Arabisch spraken en Arabische namen droegen.

   4 likes
 2. Dit uit de mond van de club die isis vrije passage geeft en steunt met manschappen en materiaal… De armeense en griekse genocide waren zeker ook telepathisch afgedwongen. Wat een clowns. En dat moet en zal in de eu.

  6 likes
 3. De ene doet het met de koran de andere met de bijbel of thora en het westen doet het op een andere manier ! IS doet het met werkelijke godsdienst waanzin ! Die slaan allemaal door helaas ! Dus…..luister alleen maar naar je hart en verder naar niemand ! Je hart heeft meestal gelijk !

  12 likes
 4. Laat die Turken maar snel hun mond houden, met die megalomane leider van ze die vrouwen al hun rechten wil afpakken. Nog even en Turkije is een tweede Iran geworden. Als er ergens aan mind control wordt toegepast is het daar wel. Je mag niet eens van je Islamitische geloof afvallen.

  12 likes
 5. Ehhhhhhh….als je in staat bent om hen door mind controle slechte dingen te laten zeggen…dan moet het toch een peuleschilletje zijn om door diezelfde mind controle dit soort berichten tegen te houden.
  Dan controleer je die minds toch zo dat ze zeggen dat iedereen in het westen leuk en lief is.

  6 likes
 6. Telepathie vind ik wel vergezocht maar dat er sprake is van mind control dat weet ik wel zeker, als je bijvoorbeeld de verkiezings-pannekoek gaat analyseren en opdelen in een VVD, PVDA, en een oppositie deel waarvan het CDA een fors deel van uit maakt herken je dat niet in het beleid van de afgelopen twintig jaren.

  Het beleid is ronduit a-sociaal te noemen al wat wij als samenleving hadden opgebouwd is vernietigd, een klein bevoorrecht deel van onze burgerij profiteert als een parasiet op extreme wijze van het goede in onze samenleving door zich extreem te verrijken, de slavernij is weer ingevoerd (eigenlijk nooit weggeweest) er wordt weer honger geleden er is geen gegarandeerde gezondheidszorg meer, daarvoor in de plaats hebben we zeer veel werklozen ontheemden en voedselbanken.
  Zwervers en bedelaars staan bij elke supermarkt voor het karretjes geld etc, je kan vaststellen dat een samenleving dat niet zou laten gebeuren, tenzij er manipulatie plaatsvind via de overheid maar helaas, de sociale inborst van het regentendeel houd de ogen gewoon droog en blijft zeggen dat het voor ons eigen bestwil is, we hebben het zo goed ….

  Sociale voormannen welke eenmaal gekozen draaiden na hun eerste bezoek aan het torentje als een blad aan de boom om qua uitvoering verkiezingsbelofte’s etc, alsof deze en gene gehypnotiseerd waren daar in het torentje.
  Vroeger dacht ik altijd dat zij omgekocht waren te beginnen bij Kok maar je ziet een constante lijn van snoeiharde anti sociale acties met een ernst alsof zij hun eigen moeder en kroost wilden ombrengen en anders in ieder geval hun eigen nageslacht, dat is heden wel duidelijk.

  Heden hebben we drie neen knikkers in de eerste kamer en niet dat deze begaan zijn met het lot van de zieltogende bevolking, neen zij liggen dwars omreden zij volgend jaar niet mogen mee-eten uit de politieke ruif, hadden deze mensen nog wel een hart dan hadden zij nooit in het Haagse verkeert.

  Het doet mij allemaal denken aan de WO2 en de rol van de socialisten indertijd.

  6 likes
  • “Telepathie vind ik wel vergezocht”:

   Je zult er verstelt van staan wat er allemaal mogelijk is op dit gebied!

   Het is te hopen dat de ontwikkeling niet zover is dat de “ontvanger” niet langer bewust mee moet willen doen.

   1 likes
 7. Turkije heeft onze overheid al heel lang bij de ballen. Ze hebben zonder twijfel keihard bewijs van Demmink’s pedofiele wandaden met Turkse jongetjes en dat is een gloeiend heet hangijzer dat leidt regelrecht naar ons koningshuis. Onder andere heeft Nederland de dissident van de Turkse overheid, Hüseyin Baybaşin op overduidelijk valse aantijgingen levenslang opgesloten. Maar dat is eigenlijk ook onze eigen schuld, moeten we zulk soort criminelen maar niet dulden als -boven ons gestelden-

  5 likes
 8. De totale populatie wordt gemind-controlled niet alleen mensen in de politiek.

  Lees vooral onderstaande artikel en je weet alles!

  Total Population Control
  http://www.arizonaenergy.org/AirEnergy/electromagnetic_mind_control.htm

  4 likes
 9. Via satellieten/internet/wifi/databanken worden we allemaal onder controle gehouden en worden we tegen elkaar opgezet. Als je denkt ergens voor te staan, dan blijkt veel later dat je gebruikt bent. Nieuwe wetenschap wordt altijd bekend gemaakt voor een goed iets, maar veel later wordt het tegen je gebruikt. Niets is wat het lijkt. Nog effe en we worden net zoals bij een illusionist flink voor de gek gehouden. Komt Jezus terug of zien we een ufo oorlog in de lucht via hologrammen. Werkelijk alles is al vooraf gepland. incl. de geloven. Elke grote beschaving moet een keer opgeruimd gaan worden en daar zitten we nu in. Automatisering/robotisering zorgt voor minder banen. Zingeving van huisje boompje beestje wordt steeds moeilijker. Mensen snakken naar houvast. Geloven zijn weer in. Maar ook dat zijn schijnoplossingen. Macht verandert naar ethiek en dat proces(maya’s) duurt nog lang en vele zullen opgeofferd gaan worden. Wees dus lief voor elkaar. Geef elkaar de zingeving. Blijf alle zintuigen gebruiken. Vooral voelen. Knuffelen/aanraking(positief) zorgt voor ontlading van het lichaam. Ga elke dag even met je ogen dicht richting de zon(opkomende). Zo laad je je eigen batterij op.(helaas is er nu weinig zon, maar zo gauw ie even tevoorschijn komt, doe het dan. Een hond doet dit al vanzelf, maar wij zij het vergeten of hebben het niet aangeleerd. Leef zo natuurlijk mogelijk(basis) en laat je niet afleiden door media enz. Geloof in jezelf. Jij mag er ook zijn. Leer van de natuur en geniet ervan. Neem daar de tijd voor en je ziet de wereld als iets moois. vb. Liep met mijn hond een padje in. In alle bomen zaten wel honderd verschillende vogeltjes en ze vlogen zingend met me mee naar het einde van het pad. Dat was voor mij een paradijsmoment. Geluk enz. is heel dichtbij, maar je moet het wel willen zien.

  4 likes
  • vroeger was er ook veel controle, sociale controle, controle door de kerk, etc. Ik weet niet of het nu meer is dan vroeger, wat denk jij? De middelen tot controle zijn misschien veranderd?

   0 likes
  • Elise49

   18 december 2014 09:39 at 09:39,

   Mooi gezegd idd, jij hebt je huiswerk goed gedaan.
   mvg
   M Krabben

   0 likes
  • wow..klopt helemaal…
   De natuur laat zeker zien dat het anders kan. iedere dag paar uur ontladen en opladen in het bos, doet wonderen voor je lichaam een geest. Lekker loslaten en terug naar je eigen staat.

   0 likes
 10. Nou, als dit kabinet niet valt kunnen met 100% zekerheid stellen dat het zo is 🙂

  3 likes
  • Kabinet valt niet…wederom…

   Ik denk dat ons kabinet zowieso een goed voorbeeld is van mindcontrole. Ik heb me altijd afgevraagd, waarom een partij en idioot als rutte uberhaupt stemmen krjgt. Hele land wat ooit zo voorbeelding liberaal wat tov andere landen word beteugeld met regels, bezuinigingen die gewone burger moet betalen. Wie zit hier nu op de wachten?

   0 likes
 11. Het pad van verleiding. Daar kun je zelf ook de hand in hebben. Laat negatief niet binnen. Zoals bij Harry Potter. Hij moet leren zijn gedachten te blokken. Ik heb een keer zoiets meegemaakt. Kennen jullie die man(zwart gekleed), die mensen dingen laat doen en zien?. Is een docu op National Graphic of op die andere zender. Ik liep in de stad. Het was druk. Ik liep zelf in gedachten. Niet bewust van anderen. Opeens voelde ik iets, alsof iemand in mijn gedachten probeerde binnen te komen. Kijk recht in die ogen van die man.(volgens mij was het die man van tv en hij liep tussen het winkelend publiek, dus niet voor mij en dichtbij) Ik sloot meteen mijn gedachten. Hij lachte. Is echt gebeurt. Ik vond het geen prettige ervaring.

  1 likes
  • hallo Elise49,
   welke docu is dat, heb je misschien een link?

   0 likes
   • Nee, ik heb geen link. Je zult zelf moeten googlen. Maar het is een docu serie die op tv is geweest. Wat ik ook nog kan vertellen is dat de man een mooie verschijning is en straalt dat uit. Hij had felle blauwe ogen. Ook een beetje mysterieus en het voelde niet aan als flirtmoment, want dan was ik niet zo van slag. Een flirtmoment zou ik juist leuk vinden(heb er in mijn leven al vaak mee te maken mee gehad, veel mannen vinden me een natuurlijke mooie verschijning, draag niet veel make-up en heb geen veranderingen aan mijzelf toegepast, maar ik vind mezelf geen fotomodel, maar het gaat om mijn uitstraling denk ik, baby’s, jonge kinderen en vreemde volwassenen maken vaak contact met me en ze vertellen me van alles zonder dat ik iets vraag) en al helemaal van zo’n knappe man. Ik was dus zelfs boos, dat hij dat met me deed. Ik heb dit gevoel ook nog nooit meegemaakt en schrijf dit eigenlijk voor de eerste keer op, want niemand zou me geloven.

    1 likes
    • Een soort Uri Geller-achtig figuur of zo?
     Gaf het je een angstig of beklemmend gevoel?
     Sorry hoor, maar het intrigeert me, ben gewoon nieuwsgierig en probeer het te plaatsen.
     Een flirt lijkt mij trouwens ook wel leuk, het gebeurt mij veel te weinig en dat heeft vast en zeker met uitstraling te maken!
     Ik ga i.i.g. googelen!
     Bedankt voor je reactie!

     0 likes
     • zo vaak gebeurt het dat ik iets bijzonders ervaar in een kort moment en het af doe als toeval en er geen belang aan hecht, vaak ook omdat er geen woorden voor zijn en het gewoon niet uit te leggen is. Maar als ik al die ervaringen zou optellen en opschrijven.. het zijn er dan zoveel! Nooit komt het ter sprake, heel raar eigenlijk.

      1 likes
     • Ik was niet bang, maar meer verbouwereerd. Daarna werd ik boos. Zo van hoe durft ie dat bij mij te doen. Tuurlijk had ik een moment van dat ik het een plaats moest geven. Zo van wat is dit. Voor mij is niks hocus pocus. Alles is te verklaren. Dus heb ik een telepathisch moment meegemaakt. Die dus van 1 richting kwam. Ik ben al wat ouder(veel meegemaakt en veel gelezen/gezien) en ben er van bewust dat angst/verwarring geen goede raadgever is en anderen het makkelijk maakt om het te gebruiken. Ik zie deze ervaring meer als hackmoment. Een probeersel. Kijken hoe ver je kunt gaan.

      0 likes
 12. Laten ze op deze wijze niet gewoon blijken dat telepathie nu mogelijk is??

  Ik denk dat het zomaar zo kan zijn dat wij het al kunnen maar niemand heeft ervaring en dus weten wij het zelf niet.

  Het gaat ook om ons bewustzijn waar de media ons naar mijn mening mee test om groot onzin nieuws te komen en dan of je het gelooft of niet. Hoe bewust is de mens nu!!

  0 likes
  • Telepathie is zeker mogelijk, zonder twijfel.

   Het is alleen niet dat je dan precies doet wat de telepaat wil of zo, het is een “beinvloeding” die energetisch bij je binnen komt en bij de één sneller resultaat boekt als bij de ander. Niet ieder menselijk ras is even goed te beinvloeden en daarbinnen zijn er ook nog vele gradaties.

   1 likes
   • Hoi Rik,

    Ik heb het al een paar keer gemerkt in een verzorgtehuis voor Alzheimer patiënten die spontaan zeggen wat ik denk. Van de week nog, kom daar aan met moeders en iemand vraagt wat we gedaan hebben en ik zeg we hebben gegeten en ze zegt gelijk ooh gegourmet wat ook zo was maar je zit dan wel met demente mensen aan tafel. Ik denk wel eens dat het bij hun al is omdat zij wellicht niet te beïnvloeden zijn door buiten ivm hun ziekte. Het is voor ons geheel nieuw dus ook onbekend.

    0 likes
    • Hoi Pascal,

     Geheel nieuw is het zeker niet, er wordt (wat mij bekend is) al vanaf 1995 mee geexperimenteerd, ook met telephatie over afstand. En heb daar toen zelf ook een tijd lang enige ervaring in op mogen doen.

     De ontwikkelingen gaan snel, in 15 jaar tijd is er zeer waarschijnlijk al veel meer mogelijk als mainstream naar buiten wordt gebracht.

     Verder heb ik niet de drang om mensen te bewijzen dat het bestaat. Als de tijd rijp is, komt het vanzelf naar buiten

     1 likes
 13. Over de mensenrechten en Turkije valt het een en ander te zeggen,maar
  ik geloof dat geen land ter wereld een schoon geweten heeft. Wat dat aangaat
  heeft geen land ter wereld geloof ik recht van spreken, ook Nederland niet met zijn politionele acties
  in Indonesië. Deze waren niet bepaald fris te noemen nadat we nota bene zelf pas van het nazi juk waren bevrijd, maar goed en dit terzijde. De Turkse prominenten zullen wel op Amerika doelen, althans de
  Verenigde Staten heeft het meest geïnvesteerd in onderzoek van de beïnvloeding
  en controle over het menselijke lichaam en geest. Na resp. Project Artichoke, Chatter,
  Mknaomi, Mkultra en Delta, verschenen er eind jaren tachtig een aantal nieuwe
  wapens op de markt waaronder diverse soorten elektromagnetische pulse wapens
  (EMP) die volgens Kolonel John B. Alexander (bd) voor het eerst met de eerste Golfoorlog in
  Irak zijn ingezet. Volgens Alexander zijn enkele wapens in staat om
  het vocht uit een lichaam te koken waarbij van binnenuit derdegraads verbrandingen
  optreden, zoals het koken van de hersenen van een persoon door middel van
  microwave. Daarnaast beschikt het Amerikaanse leger over een keur aan akoestische wapens waar enkele inlichtingendiensten gebruik van maken waaronder de Long Rang Acoustic Device. Volgens een insider die werkte aan een dergelijk project staat dit wapen bekend als Voice of God Weapon.
  Jesse Ventura sprak met enkele slachtoffers en de man die beweerd aan dit project te
  hebben meegewerkt, zie Jesse Ventura: Brain Invaders
  https://www.youtube.com/watch?v=afaHkmyy5so

  Holosonic Research Labs zag dat het wapen ook als commercieel doeleind ingezet kan worden
  https://www.youtube.com/watch?v=KjsT_s5eWhI

  2 likes
 14. Dat er collectieve mind control wordt gebruikt is geen nieuws. In Turkije niet minder dan elders. Elke school in Turkije moet een moskee hebben, de koran wordt de belangrijkste leerstof, vorige week liet Erdogan 20 journalisten oppakken enzovoort. Turkije verglijdt naar een islamistische dictatuur toe. Turkije zit in een proces van pakistanisering.

  1 likes
 15. Het is wel duidelijk door de commentaren hier, dat zelfs de alternatieve lezer nog geheel geen weet heeft van de mogelijkheden van telepathie. Telepathie dat gewoon een manier is om via energie anderen te beinvloeden (ook op afstand). En de hoop is dat dit nog steeds alleen mogelijk is als de ontvanger dit zelf WIL.

  En als mensen dit belachelijk willen maken ga je gang, de mogelijkheden van telepathie komen vanzelf aan de oppervlakte als de tijd ervoor rijp is. Nu nog niet blijkens de reacties hier.

  0 likes
  • Ik vind telepathie iets wat je met zijn tweeën moet willen of je doet het voor jezelf(herinneringen ophalen) Dus niet zoals het bij mij is gebeurt. Dat was onbeschoft. Zoals zonder kloppen iemands huis binnen lopen. Het grootste probleem is dat je geen getuigen hebt. Je geen aangifte kunt doen, want je hebt geen bewijs. Het is te gevaarlijk bij misbruik. Voor mij mag het terug in de doos van Pandora.

   0 likes
 16. Dit gebeurt ook in Nederland. En op dit moment met mensen. Een groep agenten zijn hier antwoordelijk voor. In opdracht van het kabinet.

  0 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

sneeuw

Ondertussen in Iran: 6 meter (!) sneeuw (en nog veel meer)

Duizenden voertuigen begraven onder monsterhoeveelheden sneeuw, mensen ...

Turkse automonteur (21) rijdt 70 kilometer op twee liter water. Deze uitvinding kan een einde maken aan alle olie-oorlogen

Turkse automonteur (21) rijdt 70 kilometer op twee liter water. Deze uitvinding kan een einde maken aan alle olie-oorlogen

De Turkse automonteur Murat Agbas (21) heeft ...

Ervaar de diepste
ontspanning ooit
 • Voel je snel 100% beter met de heerlijkste, diepste ontspanning ooit
 • Geniet snel van een fijne, intens diepe rust en krijg meer energie
Je meldt je hiermee aan op de 100% gratis en vrijblijvende Trancewerk nieuwsbrief. Je kunt je altijd weer afmelden.
Trancewerk stuurt gegarandeerd nooit spam en je gegevens blijven beschermd.
50%
Dankjewel voor je aanmelding.

Er is een e-mail verstuurd met een bevestigingslink.

Deze e-mail is afkomstig van Trancewerk.nl. Zij stellen de sessie 'Diepe Ontspanning' gratis ter beschikking.

Ga naar je mailbox en open de e-mail.

Klik op de bevestigingslink en je ontvangt binnen enkele minuten instructies...

Heel veel plezier!


P.S.: Dit geschenk kost normaal € 49,99.
Je krijgt dit gratis, omdat je je aanmeldt op de Trancewerk nieuwsbrief. Dit is 100% vrijblijvend, kost niets en je kunt je altijd weer afmelden.
Leer wat de échte oorzaak is van je overgewicht en los dit op
Bijna klaar...
Ontdek waarom een dieet NOOIT blijvend werkt en wat wél werkt
Krijg onbetaalbare tips en trucs die tot een permanent slank lijf leiden
Je meldt je hiermee aan op de 100% gratis en vrijblijvende Trancewerk HypnoSlank e-cursus. Je kunt je altijd weer afmelden.
Trancewerk stuurt gegarandeerd nooit spam en je gegevens blijven beschermd.
50%
Dankjewel voor je aanmelding.

Er is een e-mail verstuurd met een bevestigingslink.

Deze e-mail is afkomstig van
Trancewerk.nl. Zij stellen de e-cursus 'HypnoSlank' gratis ter beschikking.

Ga naar je mailbox, open de e-mail
en klik op de bevestigingslink en je
ontvangt binnen enkele minuten
les 1...

Heel veel plezier!


P.S.: Met deze gratis e-cursus loop je
het 'gevaar' dat je binnenkort je
garderobe kunt vervangen met
kleinere maten!
AANMELDEN GRATIS WORKSHOP
Wanneer?
donderdag 27 februari
20:00 uur
Wie?
*
*
Je gegevens zijn naar de organisator gestuurd. Je wordt verder via e-mail op de hoogte gehouden.