Homepagina » Buitenland » Dit langverwachte rapport moet bewijzen dat de Russen Trump in het zadel wilden helpen. Er is alleen één probleem
Schok: 'Bewijs' dat Rusland Trump in het zadel wilde helpen verzameld rond verkiezing Obama

Dit langverwachte rapport moet bewijzen dat de Russen Trump in het zadel wilden helpen. Er is alleen één probleem

Een langverwacht rapport waaruit moest blijken dat Rusland Donald Trump steunde tijdens de verkiezingscampagne, heeft de Amerikaanse veiligheidsdiensten in grote verlegenheid gebracht. Dat schrijft het Russische persbureau Sputnik.

Het bewijs dat zender RT het Amerikaanse volk beïnvloedde blijkt te zijn verzameld in december 2012, vlak nadat Barack Obama was herkozen tot president.

Het rapport richt zich op tv-shows en interviews die jaren voor de verkiezing van Trump waren uitgezonden, ver voordat hij überhaupt politicus was.

2012

Amerikaanse inlichtingendiensten claimen in bijlage A van het rapport dat ‘de tv van het Kremlin poogt de politiek te beïnvloeden in de Verenigde Staten’.

Onderaan de pagina staat in een voetnoot dat ‘de bijlage is gepubliceerd op 11 december 2012 door het Open Source Center’.

Het rapport stelt dat in twee programma’s van RT, Breaking the Set en Truthseeker, kritiek wordt geuit op de VS.

Al lang niet meer

Het probleem is dat beide shows al lang niet meer werden uitgezonden toen de verkiezingscampagne begon.

Het rapport gaat dieper in op onregelmatigheden tijdens het stemmen, die zich dus tijdens de campagne van Obama moeten hebben voorgedaan.

“RT is kritisch op het Amerikaanse economische systeem, het Amerikaanse beleid, de hebzucht van Wall Street en de staatsschuld,” aldus het rapport.

Romeinse Rijk

“Sommige presentatoren van RT hebben de VS vergeleken met het Romeinse Rijk en voorspeld dat de corruptie en hebzucht zullen leiden tot een financiële instorting,” klonk het verder.

Al deze verslaggeving uit 2012 was natúúrlijk onderdeel van een groots plan om Trump in het zadel te helpen.

RT gaf dit jaar ook andere presidentskandidaten de ruimte om hun zegje te doen, kandidaten die niet mochten meedoen aan de grote verkiezingsdebatten in de VS. Dat is vanzelfsprekend uit den boze.

Fracking

In het rapport wordt verder gesteld dat RT verslag doet over ‘gevaren van fracking voor het milieu en de volksgezondheid’. Monsters zijn het…

Het Amerikaanse inlichtingenapparaat presenteert dit rapport, dat vlak na de herverkiezing van Obama is opgesteld, desalniettemin als ‘bewijs’ dat Rusland Trump in het zadel heeft geholpen.

Huidige president

Als het rapport klopt en RT in 2012 daadwerkelijk het Amerikaanse volk heeft beïnvloed, is de zittende president de enige die daar baat bij heeft gehad.

Vier jaar geleden was Trump nog geen politicus en het is dan ook een raadsel hoe tv-programma’s uit 2012 de verkiezingen van afgelopen november hebben beïnvloed.

[Sputniknews]
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
KLIK HIER en zeg NEE tegen een corona-vaccinatie d.m.v. T-shirts, sweaters, mokken, etc.

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
 • Rob Steenwinkel schreef:

  Ik denk dat de USA met al hun leugens dus die nooit gebeurde maanlandingen en die 9/11 en ga maar zo door en dan al die oorlogen niet alleen één van de achterlijkste landen ter wereld is………..maar ook het meest gewelddadige!
  https://www.youtube.com/playlist?list=PLEpr4aa9rk9pfgISmvfa7OBBzvMY2HF6o

  34 likes
 • Hottentottententententoonstelling2 schreef:

  Tja sputniknews staat bij mij ook niet bekend om de geloofwaardige verhalen. Zijn politici te vertrouwen? Een deel zeker niet! Zijn deze russische verhalen te geloven? Zeer zeker niet!

  Liever de Amerikanen voor mij dan de Russen. Liever een schijndemocratie* dan een dictatuur namelijk.

  * iets overdreven

  5 likes
  • Open_your_Mind schreef:

   Dat * had je i.p.v. bij “schijndemocratie” beter bij “dictatuur” kunnen zetten, aangezien Rusland allang geen dictatuur meer is en wij hier zelf niet meer in een democratie leven, zoals een democratie bedoeld is (alle grote partijen zijn dezelfde hand op een buik, beloven van alles, maar doen wat ze wordt ingefluisterd).

   7 likes
 • Karla schreef:

  Amerika is zo druk om de wereld tegen Rusland op te zetten, dat ze steeds meer een karikatuur wordt als land en wat geloofwaardigheid betreft.
  De enige verstandige nog in deze hele politieke idioterie is Putin zelf, gelukkig maar anders waren we allang in een 3e wereldoorlog verstrikt geraakt door dat zogenaamde “democratische Amerika”.
  Gelukkig worden steeds meer mensen wakker !!
  Kijk is naar de andere kant van Putin die je nooit hoort:

  https://www.youtube.com/watch?v=LjNjIbEBXnc

  7 likes
 • Theodore schreef:

  pffff…en wie het gelooft krijgt een piano…

  4 likes
 • frans schreef:

  Misschien was er geeneens een kernwapenproef!\
  Hoe kun je nu mainstreammedia voor waarzeggers houden?

  3 likes
 • Rasecht Berensiroop schreef:

  Space Scientific Politics and Monetary Systems
  Exopolitics.org. EU/BE/FL : Space Defensie

  Waren Extraterrestrials deze grapjassen?
  Deze stellen de kernwapenarsenalen buiten werking?
  Waarom blokkeerden deze de kernwapenproeven van Noord-Korea niet?

  2 likes
 • Freba schreef:

  Hebben ze eindelijk een President die huizen, wegen en de rest wil bouwen en GEEN oorlogstuig; is het weer niet goed. Ook blaten de politici hier over Trump; terwijl die ff besluit voor de JSF (Jewish Sh*t Fighter) niet zo veel geld te willen uitgeven. Hier wel dat k*t vliegtuig voor teveel gekocht; terwijl een beetje computerboy in een Wibra T-shirt elke raket kan laten landen waar hij wil. Totaal overbodige rommel. Veranderd en volledig uit de tijd. Het is net als VS artiesten. Als ze niet meer in de picture staan, kun je altijd nog na NL komen met je liedjes etc. en je zakken vullen. “We willen onze fans niet teleurstellen”. Ach wat snoezig toch; dat “feel gut Mensch gedoe”.

  1 likes
 • peter schreef:

  Ik vind dit rapport ondanks de ‘bewijzen’ uit 2012 nog steeds geloofwaardiger dan het officiele 911 rapport.

  0 likes
 • N.A. Fets schreef:

  Dat het in 2012 gebeurde betekent niet dat het nu Niet gebeurd is….

  0 likes
 • Freba schreef:

  Overigens kijk ik liever naar RT, dat naar die Zionistische troep uit de VS.

  0 likes
 • x

  Check Also

  trump

  Trump doet wat niemand mogelijk achtte: 3 historische vredesdeals in 29 dagen

  Israël, Bahrein en de Verenigde Arabische Emiraten ...

  249

  Fabrikant van ‘ons’ coronamedicijn stopt 249 sterfgevallen in doofpot

  Enkele jaren geleden is de Amerikaanse farmaceut ...

  >