Homepagina » Buitenaards » Mysterie wordt groter: “Man met 1200 wapens was buitenaardse hybride die als geheim agent werkte”
Mysterie wordt groter: "Man met 1200 wapens was buitenaardse hybride die als geheim agent werkte"

Mysterie wordt groter: “Man met 1200 wapens was buitenaardse hybride die als geheim agent werkte”

Het mysterie rond Jeffrey Alan Lash, de wapenfanaat uit Los Angeles die afgelopen week dood werd aangetroffen in zijn auto, wordt groter. De familie van zijn verloofde zegt dat hij deels buitenaards was en in het geheim voor de overheid werkte.

De politie trof meer dan 1200 wapens en bijna zeven ton munitie, bogen, pijlen, messen en 230.000 dollar aan in zijn woning. Er stonden 14 voertuigen op zijn naam, waaronder een Toyota die was ontworpen om onder water te rijden.

Zijn verloofde Catherine Nebron zei dat Lash als undercoveragent werkte voor een aantal overheidsagentschappen, zo maakte haar advocaat bekend. “Het klinkt allemaal te gek om waar te zijn, maar hoe kun je dit anders verklaren?” vroeg hij. “Er is geen bewijs dat hij een drugsdealer was of dat hij deze wapens heeft gestolen.”

Wereld redden

Lash zou een alien zijn ‘die naar de aarde was gestuurd om ons te helpen’, aldus Laura VadBunker, de moeder van de 39-jarige Dawn VadBunker, die voor Nebron werkte. “Ik kan dit niet geloven,” zei VadBunker. “Hij was half alien, half mens en probeerde de wereld te redden.”

De autoriteiten onderzoeken ondertussen hoe het kan dat de man zoveel auto’s en vuurwapens in zijn bezit had, waarvan vele nog in de doos zaten en voorzien waren van het prijskaartje. De man was al twee weken dood voordat hij op 17 juli door de politie werd gevonden.

De man zou ademhalingsproblemen hebben gehad, maar weigerde naar een ziekenhuis te gaan of 911 te bellen. Nebron zou zijn stoffelijk overschot hebben achtergelaten in een auto bij het huis dat ze samen deelden. Daarna reisde ze naar Oregon omdat ze dacht dat zijn voormalige werkgever mensen zou sturen om zijn lichaam en bezittingen op te halen. Vond je dit artikel interessant om te lezen? Deel het dan op de sociale media.

[New York Daily News, MailOnline, KTLA]
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
Kom shoppen in de NineForNews Webshop. T-shirts, tassen, caps, mokken, en nog veel meer!

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
 • redbull schreef:

  Een hybride kom op zeg je kunt een kat en een hond ook niet kruisen dus laat staan een mens en een alien .
  Wat een sprookje zeg

  12 likes
 • JansTerZeijle schreef:

  Naar de aarde gestuurd, om ons met wapens te helpen?

  14 likes
  • Gerard schreef:

   Het is wat met die zielige reptieltjes.

   Kan onze beschaving ineenstorten?

   1. In de 19e eeuw vonden archeolochen vergane steden.
   2. Ze vonden ruïnes van de zo eens trotse Assyrische en Babylonische culturen.
   3. Lessen van de Titanic.
   4. Onze moderne tijd lijkt op de Titanic – en zal ook schipbreuk lijden.
   5. De les van Lot en Sodom.

   Wat aliens/buitenaardsen betreft.

   1. Engelen [zonder vleugels] kwamen naar Sodom, en Lot zeide: Zie toch mijne heren – wast uw voeten.
   2. En Lot bereide voor hen een maaltijd – en bakte voor hen koeken – en zij aten.

   Hier meer

   http://home.zonnet.nl/gemeente.van.god/159beschavingineenstorten.html

   Halverwege link – Gevraagd uitvoerbaar plan om de wereld te redden.
   Het gevaar van binnenuit.
   Wereldwijde problemen.
   Waarom er geen menselijke utopia komt.

   7 likes
   • Rob ter Horst schreef:

    Eens verscheen de heer aan Abraham bij de eik van Mamre, toen Abraham op het heetst van de dag bij de ingang van zijn tent zat. [2] Hij sloeg zijn ogen op en zag plotseling drie mannen voor zich staan. Meteen liep hij van de ingang van zijn tent naar hen toe; hij boog diep [3] en zei: ‘Indien ik genade heb gevonden in uw ogen, mijn heer, ga dan niet aan uw dienaar voorbij. [4] Ik zal water laten halen; was uw voeten en rust hier onder de boom. [5] Nu u bij uw dienaar bent zal ik een stuk brood voor u halen om u te sterken voor uw verdere reis.’

    1 likes
     • Marc schreef:

      Is het voor iemand die een bepaald geloof aanhangt, zoals jij klaarblijkelijk Gerard, niet mogelijk om op iets te antwoorden zonder een citaat te plaatsen, dat uit de Bijbel voortkomt, of zonder dat je ervan uitgaat dat je het onwrikbare gelijk aan je zijde hebt, zoals je in je tirade aan het adres van Flardinga demonstreert?

      6 likes
     • welniet schreef:

      Je bedoelt hoe een jaloers en enorm ego verlangde van iemand zijn eigen zoon voor “hem”op te offeren? Dit is niet mijn “God” en ik hoop ook niet de jouwe. Het is een heel slecht voorbeeld van angst, dwang, wantrouwen en indoctrinatie die nog steeds verantwoordelijk is voor heel veel ellende in deze wereld. Laten wij beter voor onszelf en elkaar zorgen en het lager denken zoals boven beschreven ontstijgen.

      0 likes
   • welniet schreef:

    Het einde van de wereld is van alle tijden. Middeleeuwen, wereldoorlogen en nu deze tijden. Natuurrampen en menselijk gedrag maken een dergelijke onderbouwing mogelijk maar we zijn er nog steeds! En houd alsjeblieft op met boeken als de bijbel, koran enz met hun psychopathische en driegende goden erbij te halen. Zo kan iedereen continue “het einde” voorspellen.
    Het ligt allemaal voornamelijk aan onszelf en hoe we met onszelf, elkaar en de omgeving omgaan.

    1 likes
    • Gerard schreef:

     Nou mooi dat je door hebt dat het allemaal aan onszelf lig, daarom is de bijbel een leerzaam boek om met elkaar in vrede te [gaan] leven. Maar helaas gedraagt men niet naar de normen van de bijbel. De RKK is in de bijbel de hoer – en de anderen – dochters van de hoer, de hoerreerders genoemd.

     Mischien kun jij wat regelen met een ingeprogrameerde iPhone HAPP/SNAPP oid om met onzelf wereldwijd in vrede te gaan leven?!

     Of heb je mischien een link die niet stinkt?!

     Je kunt mischien wel een vergadering regelen met de zelfzuchtige ego’s van de overheid, die om de zoveel tijd een wereldwijde moord partij regelen met onze centen.

     1 likes
 • flardinga schreef:

  Nonsens!

  15 likes
  • Gerard schreef:

   flardinga…

   Je – “bent” – zekers nog niet ééns halfgaar..?!!

   Kun je alleen maar nonsens uitkramen/typen?!

   Wat moeten we daarmee – naar de zee, of naar de plee? Dwaas!

   Met je gebrabbel http://www.encyclo.nl/2013/begrip/nonsens

   Ga de linken lezen van Gerard – en dan ook de linken in de linken.

   Linkesoep nonsense larie koek van hoe, u, jou – tot gauw – niet vandaag,

   maar met de linken gelezen vandaag – flarding – halfgaar.

   1 likes
   • flardinga schreef:

    Wat een leuke reactie van uw kant en nog grappiger vind ik dat erop deze site opgelet zou worden op wat mensen als berichten posten en ik heb nu toch wel aan kunnen tonen dat dit niet zo is!

    2 likes
    • Gerard schreef:

     Wat heb jij aan kunnen tonen?

     Of heeft deze site iets getoont?

     Mischien zelf wat aan je post doen?

     Bewijs maar ééns wat nonsens is met jou wereldwijde nonsens post!

     0 likes
  • Gerard schreef:

   Kennelijk zijn er zeker 10 rijp voor de galg of ISIS oid.

   Satan komt aan de macht – Pagina 146 – in link Gerard 24 juli 23:46

   Sterren symbool voor engelen, aliens – sterren die op de aarde vallen, zelf opzoeken in bij(bel) een link hiero deze site – ergens… van mij.

   Kunt u op – S – klikken of stikken… oid?!

   Pagina 148 – De Laatste Heropleving van een Verenigd Europa.

   0 likes
 • Jans' schreef:

  Deze mensen hebben teveel naar de serie ‘Taken’ van Steven Spielberg gekeken… Man man man

  9 likes
 • jeetje schreef:

  maar je gaat toch niet via je advocaat wereldbekend maken dat je vermoorde verloofde een hybride was, voor verschillende overheidsdiensten werkte, 1200 wapens bezat, Lijkt mij onlogisch!

  7 likes
 • Kim schreef:

  Hallo iedereen ,

  Het groen licht voor de volgende stap van Disclosure (onthulling) is gegeven!
  De website ven David Wilcock hebben ze al plat gelegd.
  De reden dat ze nu beginnen praten over een hybride in de media heeft allemaal te maken met het naar buiten brengen van de waarheid. Het is de bedoeling dat mensen beginnen te wennen aan dit soort dingen. Ja er zijn Hybriden onder ons! 🙂

  De eerste twee episodes van Cosmic Disclosure kan je hier bekijken
  Time for the Goode stuff! 🙂
  http://www.gaiamtv.com/seeking-truth/lp-cosmic-disclosure

  2 likes
  • Rob ter Horst schreef:

   Ahh, zoiets van dat we allemaal 4D mensen gaan worden?

   Nou, gezien het gedrag op straat van de gemiddelde mens zijn ze geeneens 3D, maar gewoon 2D, en zijn grote groepen op weg naar 1D…

   2 likes
  • welniet schreef:

   Mocht dat waarheid zijn maakt deze het nog niet absoluut…
   Juist omdat we eigenlijk helemaal niets weten moeten we uitermate voorzichtig zijn in aannames en vreemde verhalen. Kijk maar wat religie nog heden ten dagen met mensen doet.Overtuigd van niet onderbouwde feiten en het bezitten van de “waarheid” terwijl dit enkel gebaseerd is op oa emotie, bepaalde tekortkomingen, gemis en psychische mechanismen. Kijk liever naar zaken waar we wel wat mee kunnen ipv het navolgen van hele oude verhalen en verzinsels. Wees goed en liefdevol naar elkander, geef echt om elkaar en heb respect voor omgeving waar je in woont… Er is vast een hele hoop dat we niet kunnen bevatten, daarom is het ook niet te bevatten en kunnen we het eigenlijk niet benoemen…

   0 likes
   • Gerard schreef:

    Bijna de hele wereld is misleid..!!

    1. De ene groep wordt gered door aliens in ruimte schepen.

    2. Tigtal miljoenen christenen geloven dat zij in één keer de wolken in schieten… met hun hemelse flarneer leer – en niet weten wat zij in de hemel gaan doen/en of geloven dat zij op wolkjes gaan rijden langs sterren en langs maan – op weg naar hun eigen feest over straten van goud, door paarlen poorten.

    3. Bekrompen goddelozen die alles onzin vinden.

    4. En een mengelmoes die weer andere zweverige hemelse ideeën hebben.

    Niet één is er van waar!

    Hier meer http://home.zonnet.nl/gemeente.van.god/index.html

    Er is slecht een kleine aantal mensen die niet misleid zijn, en die zelfzuchtige ego’s waarschuwen dat zij moeten kappen met hun afgodische ijdele werken – met nemen.

    Er gaat helemaal niemand naar de hemel of de hel oid… dat is een grote leugen, en dan vooral van de RKK met hun geldgierigheid.

    2 likes
  • Sparkie schreef:

   Beste Kim,

   Wat een verhaal, ik weet bijna niet wat ik er van denken moet het is allemaal zo sciencefiction wat ik allemaal hoor.
   Maar wie ben ik om te oordelen. Ik kan alleen niet begrijpen dat als dit allemaal waar is overheden dit toestaan dat er met het menselijk ras word geëxperimenteerd op zo,n schaal, wat goeds kan dit ons bieden?
   Maar diegene die die experimenten uitvoeren moeten toch ook weten dat dit word uitlekt want die mensen die daarvoor gebruikt zijn komen toch weer in de maatschappij terug, dus het lijkt mij moeilijk om dit geheim te houden. Ook familie bekenden en vrienden en de hele omgeving trouwens moeten het toch ook vreemd vinden als er opeen kinderen verdwijnen niet meer op school komen etc.

   0 likes
 • Lampje schreef:

  Zelfs de kaartjes hingen nog aan de wapens. Rechtstreeks vanaf Sirion hier heen gezonden zeker, om ons te helpen? Als ik dit verhaal hier in mijn buurt rond zou vertellen, zit ik morgen opgesloten, in het gekkenhuis. Zijn er nou geen prachtige zaken over vliegende schotels en zo? Verhalen die je doen watertanden? Die je op het puntje van de stoel doen zitten. Ik wordt van deze verhalen zo… tja groen zeg maar… bijna een alien wordt ik er van.
  En zo vaak bezoek ik deze site niet eens meer.

  4 likes
 • Bataaf schreef:

  Mooie ‘spulletjes’.
  Mag wat kosten ook.

  3 likes
 • sparkie schreef:

  Dus van een vreedzame oplossing door aliens hoef je ook al niet veel te verwachten!!

  1 likes
  • Gerard schreef:

   spraki…

   Wel van aliens – buitenaardsen – maar niet van Draki’s..!!

   Zie link – Gerard 24 juli 23:46

   Onderzoekt alles – dat heb ik ook gedaan; en ben noch geen boek tegen gekomen van Draki’s met een interresant, serieus zaaki.

   Mischien kan Marc ook nog wat voor je betekenen; want kennelijk kan flardinga niet meer alles berekenen.

   0 likes
  • bliss schreef:

   wel ik denk eerder dat hij wapens aankocht zodat andere (lees mensen) deze niet meer zouden kunnen aankopen, hoe verklaar je dat bijna alles nog in de verpakking zat?

   0 likes
   • Gerard schreef:

    Lees mensen?

    Waar moet ik lees mensen lezen?

    Ik heb het boek in reactie Gerard 24 juli op 23:46 in deze site 4 keer moeten lezen voordat ik alles begreep en geloofde!

    Mischien moet jij dat ook eerst maar ééns doen – idem de andere mensen

    hiero met hun nonsens.

    0 likes
 • Arie schreef:

  Hallo Gerard,

  Heb je honger ofzo?

  Het was helemaal niet naar jou persoonlijk gericht.

  ik geloof ook in mezelf inderdaad.

  Feit blijft, dat door verschillende geloofs-overtuigingen nogsteeds oorlog ontstaat….

  Je ziet toch wat hier nu al gebeurd.

  Of ben je ook zo’n naïeve christen, die alles geloofd wat in de bijbel staat.

  Probeer aub je geloof, hier niet op te dringen. Als je dat wil doen ga je maar voor de kerk werken, marionet

  1 likes
 • Arie schreef:

  Dat mag mischien wel zo zijn, maar je ziet hier toch wat er gebeurd.
  Het begint met een menings verschill. Het is dat ze niet met elkaar in 1 ruimte zitten. Meneer is behoorlijk snel op zn teentjes getrapt.

  1 likes
 • jenne schreef:

  Het lijkt mij allemaal nog al zinloos, als je echt kwaad wil doen, zijn erlego manieren om grote hoeveelheden mensen om te brengen, ga ze hier niet noemen, maar maak mij wel eens zorgen over dit soort zaken.

  0 likes
 • Arie schreef:

  De reacties hier bewijzen Nogmaals wat geloof veroorzaakt…. Oorlog.

  En ondertussen worden we met z’n allen steeds verder van het gene wat er echt toe doet/de waarheid afgeleid.

  0 likes
 • Faith schreef:

  Religies worden met opzet tegen elkaar opgezet. Islam verbiedt bijv. rente. Wat moet het commercieele westen daar mee? Helemaal niets, zij drijven er op en dus demoniseren die hap en hoppa, je hebt zo oorlog. Niets moeilijk aan als je de touwtjes in handen hebt en iedereen in de greep. Religies zijn er vooral om mensen er op te wijzen dat er meer is dan je met je ogen ziet. Hoe je daarmee omgaat en wat voor religie je hebt is niet zo belangrijk. Openstaan voor die dimensie erbij is belangrijk. Ze komen toch allemaal op het ene uit, het Al Dat Is. Maar de cabal wenst het hoogst in aanzien te staan dus moeten religies helemaal verdwijnen van hen (wat natuurlijk nooit gaat lukken) Nu in het Aquarius Tijdperk, zullen de religies wel langzaam gaan verdwijnen maar niet in het voordeel van de cabal.

  0 likes
 • x

  Check Also

  Bizar zeewezen met tentakels gevangen voor de kust van Alaska. Heb je ooit zoiets gezien?

  Bizar zeewezen met tentakels gevangen voor de kust van Alaska. Heb je ooit zoiets gezien?

  Een vrouw heeft tijdens het vissen in ...

  Indonesische man treft bizar schepsel aan in zijn huis. Wat is dit?

  Indonesische man treft bizar schepsel aan in zijn huis. Wat is dit?

  Het bizarre schepsel in onderstand filmpje stelt mensen ...

  >