Buitenaards

Mysterie wordt groter: “Man met 1200 wapens was buitenaardse hybride die als geheim agent werkte”

Help anderen door dit artikel met vrienden op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Het mysterie rond Jeffrey Alan Lash, de wapenfanaat uit Los Angeles die afgelopen week dood werd aangetroffen in zijn auto, wordt groter. De familie van zijn verloofde zegt dat hij deels buitenaards was en in het geheim voor de overheid werkte.

De politie trof meer dan 1200 wapens en bijna zeven ton munitie, bogen, pijlen, messen en 230.000 dollar aan in zijn woning. Er stonden 14 voertuigen op zijn naam, waaronder een Toyota die was ontworpen om onder water te rijden.

---Lees verder na dit advertentieblokje---

Zijn verloofde Catherine Nebron zei dat Lash als undercoveragent werkte voor een aantal overheidsagentschappen, zo maakte haar advocaat bekend. “Het klinkt allemaal te gek om waar te zijn, maar hoe kun je dit anders verklaren?” vroeg hij. “Er is geen bewijs dat hij een drugsdealer was of dat hij deze wapens heeft gestolen.”

Wereld redden

Lash zou een alien zijn ‘die naar de aarde was gestuurd om ons te helpen’, aldus Laura VadBunker, de moeder van de 39-jarige Dawn VadBunker, die voor Nebron werkte. “Ik kan dit niet geloven,” zei VadBunker. “Hij was half alien, half mens en probeerde de wereld te redden.”

De autoriteiten onderzoeken ondertussen hoe het kan dat de man zoveel auto’s en vuurwapens in zijn bezit had, waarvan vele nog in de doos zaten en voorzien waren van het prijskaartje. De man was al twee weken dood voordat hij op 17 juli door de politie werd gevonden.

De man zou ademhalingsproblemen hebben gehad, maar weigerde naar een ziekenhuis te gaan of 911 te bellen. Nebron zou zijn stoffelijk overschot hebben achtergelaten in een auto bij het huis dat ze samen deelden. Daarna reisde ze naar Oregon omdat ze dacht dat zijn voormalige werkgever mensen zou sturen om zijn lichaam en bezittingen op te halen. Vond je dit artikel interessant om te lezen? Deel het dan op de sociale media.

[New York Daily News, MailOnline, KTLA]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit goed?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

45 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Bataaf
Bataaf
8 jaren geleden

Mooie ‘spulletjes’.
Mag wat kosten ook.

redbull
redbull
8 jaren geleden

Een hybride kom op zeg je kunt een kat en een hond ook niet kruisen dus laat staan een mens en een alien .
Wat een sprookje zeg

JansTerZeijle
JansTerZeijle
8 jaren geleden

Naar de aarde gestuurd, om ons met wapens te helpen?

flardinga
flardinga
8 jaren geleden

Nonsens!

Back to top button
45
0
We lezen graag je reactie!x