Homepagina » Gezondheid » VIDEO: Op deze manier kun je kanker overwinnen met een fruitdieet
VIDEO: Op deze manier kun je kanker overwinnen met een fruitdieet

VIDEO: Op deze manier kun je kanker overwinnen met een fruitdieet

Fruit kan helpen om kanker te bestrijden, ook al bevat het vaak de nodige suikers. Het gaat daarbij om vers fruit. Ingeblikt of gedroogd fruit bevat niet dezelfde kankerremmende werking als vers fruit.

Het immuunsysteem kan kankercellen moeilijk zelf te lijf gaan omdat ze vaak beschermd worden door een dikke laag eiwitten. Deze beschermende laag kan worden afgebroken met enzymen. De meeste mensen hebben echter een tekort aan enzymen omdat ze onvoldoende voedingsstoffen binnenkrijgen of omdat hun alvleesklier niet goed werkt.

Methionine

Fruit is rijk aan enzymen, die de laag eiwitten rond kankercellen kunnen afbreken. Als de beschermende laag is verwijderd, is het immuunsysteem beter in staat om kankercellen te detecteren en uit te schakelen.

Kankercellen zijn sterk afhankelijk van het aminozuur methionine. Door de inname van methionine te beperken, ‘verhongeren’ ze en treedt apoptose (geprogrammeerde celdood) op. Gezonde cellen zijn niet afhankelijk van methionine. Fruit bevat maar heel weinig methionine.

Een fruitdieet van 7 tot 21 dagen kan worden gebruikt om kanker te bestrijden. Kankercellen gedijen het beste in een zure omgeving, terwijl fruit juist een basische werking heeft. Vooral geraffineerde suikers, rood vlees en junkfood zorgen voor een zure omgeving. Enzymen helpen om eiwitten, vetten en suikers af te breken.

In deze video legt Mark Simon van het Nutritional Oncology Research Institute uit hoe je met een fruitdieet kanker kunt overwinnen. In dit filmpje vertelt Candice-Marie Fox dat ze door het fruitdieet is genezen van schildklierkanker. Was dit voor jou waardevolle informatie? Laat het je vrienden weten door het te delen op facebook.

[NaturalNews]
0 0 stem
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
25 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Jolanda
Jolanda
5 jaren geleden

In de alternatieve scene wordt gezegd dat kanker zuur is en niet tegen base kan. Een kankercel is van binnen echter juist veel meer base dan gezonde cellen. Ook de informatie dat je urine zoveel mogelijk base zou moeten zijn, hoe kan dat. Zodra vocht / voeding in de maag komt, wordt het gelijk aangepast aan de zuurgraad van de maag. Om micro organismen te doden, en om de spijsvertering mogelijk te maken. Owww, ik zou zó graag willen weten hoe het nou echt zit…

kanker en fruit
kanker en fruit
Reactie op  Jolanda
5 jaren geleden

Ik geloof dat het menselijk lichaam enkel gemaakt is om fruit te eten. Hetzij dan fruit met b12, omega 3 enzovoort. Alleen, het groeit niet meer op planeet Aarde. Van al de overige voeding, krijgt men min of meer blokkades, en dus kanker.

speedmaster
speedmaster
Reactie op  kanker en fruit
5 jaren geleden

de mens heeft het kenmerkende gebit en spijsverteringsstelsel van een omnivoor.

omnivoor
omnivoor
Reactie op  speedmaster
5 jaren geleden

er zijn verschillende soorten mensen, zwak uitgedrukt

nunki
nunki
Reactie op  kanker en fruit
5 jaren geleden

Wat een geblaat. De Mens is ingericht om alles te eten. Dat noem je omnivoor. Ons spijsverteringsorgaan is niet ingesteld om alleen maar groenvoer te eten. Anders hadden we wel 7 magen, en een darmstelsel van diverse kilometers lang.

Sola
Sola
Reactie op  nunki
5 jaren geleden

&nunki: mee eens. Ik heb het wel eens geprobeerd. Dus alleen fruit, groenten en rauwkost eten. Ik werd er wel fitter van, daar niet van, maar ik voelde me er niet lekker bij. Nu eet ik ongeveer 80% van dat spul en vul de overige 20% gewoon lekker aan met een goede biefstuk of gewoon een frietje. Daarbij houdt ik ook wel eens gewoon een calorierijke dag (ik druk het even netjes uit, haha). Een combinatie van alles is gewoon het beste. Of zoals mijn oma al zei: eet gewoon alles, maar wel met mate!

zevenenergie
zevenenergie
5 jaren geleden

Kanker heeft een geestelijke oorzaak. welk medicijn je ook gebruikt allopathisch , homeopathisch, of alternatief. Je moet verder groeien. dat doe je niet door op dit soort websites rond te hangen.

Jolanda
Jolanda
Reactie op  zevenenergie
5 jaren geleden

Dat kanker samenhangt met innerlijke gesteldheid, volledig eens. Wel fijn dat er media zijn van divers pluimage. Zelfs als je (meteen of later) je niet thuisvoelt bij wat gemeld wordt, is het wel een middel tot groei. Zeer korte toelichting: scholing was gericht op produceren van de “geschikte” arbeider. Toen bij mij begon te dagen dat er iets heel anders nodig is, ben ik jarenlang in diepe crisis terecht gekomen voordat me lukte om mezelf de plaatsen te midden van reguliere en alternatieve berichtgeving. En dan nog: omdat het ene te bekritiseren kan zijn, is het andere nog niet automatisch waar. Dat ligt dichter bij extremisme dan bij wat per definitie waar is.

exegese
exegese
Reactie op  zevenenergie
5 jaren geleden

Voor hen die nog niet beseffen dat “werkelijkheid” eigenlijk nep is.
Interessant artikel over placebo-effect.

Big Pharmaffia in de knel door eigen onderzoek :

http://www.wanttoknow.nl/wetenschap/energie/effectievere-placebos-big-pharma-in-problemen/

bert s
bert s
5 jaren geleden

GCMAF, IS THE SOLUTION. GOOGLE IT.

https://gcmaf.se/
NO COMMENTS.

speedmaster
speedmaster
Reactie op  bert s
5 jaren geleden

“deze webpagina is niet beschikbaar”

Jolanda
Jolanda
Reactie op  bert s
5 jaren geleden

Dank voor de link. Het is super belangrijk dat we helemaal in de gelegenheid worden gesteld om nieuwe geneeswijzen te zoeken en te testen. We zitten nog in het tijdperk-natte-vingerwerk: we weten dat er veel is dat helpen kan maar mogen het niet testen en kunnen dus niet echt uitvinden hoe het werkt en voor wat en voor wie. Ook mogen we de kennis niet delen. Dit is echt uit de tijd, onacceptabel. Een wikipedia-achtige database met vooral ook wat voor wie gewerkt heeft zou al een heel stuk kunnen helpen. En Homeopatie e.a. Gewoon Legaal!!!

Zonnemax
Zonnemax
5 jaren geleden

Fruit helpt echter NIET tegen het grootste kankergezwel van deze tijd: Banken, corrupte overheid en bestuurders en elite die uitsluitend gaan voor eigen hebzucht.

Nog even…… Game Over.

Hoop maakt z'n eigen magie
Hoop maakt z'n eigen magie
Reactie op  Zonnemax
5 jaren geleden

Nee, helemaal niet game over.
Het is nu even moeilijk, maar het gaat beter worden.
En dit komt doordat we nu in het Aquariustijdperk zitten.
Hou vol, het wordt beter.
http://www.centrummerlijn.nl/blog/aquariustijdperk/

Zonnemax
Zonnemax
Reactie op  Hoop maakt z'n eigen magie
5 jaren geleden

Game over: Voor banken, corrupte overheid en bestuurders en elite die uitsluitend gaan voor eigen hebzucht.

Inderdaad, volhouden kent soms z’n uitdagingen.

Jolanda
Jolanda
Reactie op  Zonnemax
5 jaren geleden

Dit is wel een ander onderwerp geworden, maar goed. Hoe langer het duurt voordat het volledige financiële systeem drastisch wordt hervormd, hoe groter de ellende straks voor de burgers. Laten we zelf blijven experimenteren met locale netwerken, en onze omgeving blijven stimuleren om wakker te worden en om te denken in oplossingen.

Faith
Faith
Reactie op  Zonnemax
5 jaren geleden

Ik kom mijn tijd wel door. We weten dat het op zijn eindje loopt. En als ik al een lichte walging en agressie op voel komen, zo’n moment dat je geoonniet kan geloven waartoe een mens in staat is, dan laaf ik mij aan gelijk gestemden die het kwaad en woede in mij, als het even een moment heel erg is, wel zo weten om te buigen dat het zelfs van een intense schoonheid en perfecte harmony is, zoals zij hun kaarten op tafel leggen. Daar knap ik geweldig van op.

https://www.youtube.com/watch?v=nPNyKDbwR18

Zonnemax
Zonnemax
Reactie op  Faith
5 jaren geleden

Dank je Faith, dat is inderdaad een goed advies. Zelf ga ik naar een vrijwel altijd zonnig eiland waar veel rust te vinden met weinig mensen-stress om me heen.

Hoop maakt z'n eigen magie
Hoop maakt z'n eigen magie
Reactie op  Faith
5 jaren geleden

Faith, inderdaad wat Zonnemax zegt, je geeft een goed advies. Ik geloof dat ik last had van de storm gister.

Frans
Frans
Reactie op  Zonnemax
5 jaren geleden

@Zonnemax

Game-over? Had je gedacht, de gevestigde orde ligt nog altijd zoals gepland goed op ram (p) koers. Als de boel klapt dan kan daarna het werkelijke plan worden ontvouwen en zal iedereen dat worden wat nu nog onmogelijk is…..namelijk de perfecte slaaf.

Jolanda
Jolanda
Reactie op  Frans
5 jaren geleden

Blijf positief en denk in oplossingen, Zonnemax. Met fatalisme support je de negatieve energieen. En je voorziet ze van jouw energie, ik wed dat je moe wordt van jezelf. Er zijn ook heel positieve veranderingen. Wees niet fatalistisch, wat veel gemakkelijker is, maar support de vernieuwingen die je aanstaan.

LvH
LvH
Reactie op  Zonnemax
5 jaren geleden

verplicht veel fruit laten eten dus….;-)

vincent Robbesom
vincent Robbesom
5 jaren geleden

Ik vind het nogal een gevaarlijke uitspraak

Ben
Ben
5 jaren geleden

Niet brood, maar FRUIT, DAAR ZIT VEEL IN.

Sebastiaan
Sebastiaan
5 jaren geleden

Twee woorden (nou ja, eigenlijk een naam): Sylvia Millecam

x

Check Also

suikerverslaving

44 kilo per jaar krijg je ervan binnen en het sloopt je!

In dit artikel gaan we het hebben ...

singer-songwriter

Singer-songwriter heeft oplossing voor pandemie: ‘Zet je tv uit’

Mensen, er heerst inderdaad een pandemie. Maar ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie anno 2020 wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

25
0
We lezen graag je reactie!x