Gezondheid

VIDEO: Op deze manier kun je kanker overwinnen met een fruitdieet

Help ons door deze informatie met anderen op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Fruit kan helpen om kanker te bestrijden, ook al bevat het vaak de nodige suikers. Het gaat daarbij om vers fruit. Ingeblikt of gedroogd fruit bevat niet dezelfde kankerremmende werking als vers fruit.

Het immuunsysteem kan kankercellen moeilijk zelf te lijf gaan omdat ze vaak beschermd worden door een dikke laag eiwitten. Deze beschermende laag kan worden afgebroken met enzymen. De meeste mensen hebben echter een tekort aan enzymen omdat ze onvoldoende voedingsstoffen binnenkrijgen of omdat hun alvleesklier niet goed werkt.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png

Methionine

Fruit is rijk aan enzymen, die de laag eiwitten rond kankercellen kunnen afbreken. Als de beschermende laag is verwijderd, is het immuunsysteem beter in staat om kankercellen te detecteren en uit te schakelen.

Kankercellen zijn sterk afhankelijk van het aminozuur methionine. Door de inname van methionine te beperken, ‘verhongeren’ ze en treedt apoptose (geprogrammeerde celdood) op. Gezonde cellen zijn niet afhankelijk van methionine. Fruit bevat maar heel weinig methionine.

Een fruitdieet van 7 tot 21 dagen kan worden gebruikt om kanker te bestrijden. Kankercellen gedijen het beste in een zure omgeving, terwijl fruit juist een basische werking heeft. Vooral geraffineerde suikers, rood vlees en junkfood zorgen voor een zure omgeving. Enzymen helpen om eiwitten, vetten en suikers af te breken.

In deze video legt Mark Simon van het Nutritional Oncology Research Institute uit hoe je met een fruitdieet kanker kunt overwinnen. In dit filmpje vertelt Candice-Marie Fox dat ze door het fruitdieet is genezen van schildklierkanker. Was dit voor jou waardevolle informatie? Laat het je vrienden weten door het te delen op facebook.

[NaturalNews]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit artikel goed?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

25 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Jolanda
Jolanda
8 jaren geleden

In de alternatieve scene wordt gezegd dat kanker zuur is en niet tegen base kan. Een kankercel is van binnen echter juist veel meer base dan gezonde cellen. Ook de informatie dat je urine zoveel mogelijk base zou moeten zijn, hoe kan dat. Zodra vocht / voeding in de maag komt, wordt het gelijk aangepast aan de zuurgraad van de maag. Om micro organismen te doden, en om de spijsvertering mogelijk te maken. Owww, ik zou zó graag willen weten hoe het nou echt zit…

zevenenergie
zevenenergie
8 jaren geleden

Kanker heeft een geestelijke oorzaak. welk medicijn je ook gebruikt allopathisch , homeopathisch, of alternatief. Je moet verder groeien. dat doe je niet door op dit soort websites rond te hangen.

bert s
bert s
8 jaren geleden

GCMAF, IS THE SOLUTION. GOOGLE IT.

https://gcmaf.se/
NO COMMENTS.

Zonnemax
Zonnemax
8 jaren geleden

Fruit helpt echter NIET tegen het grootste kankergezwel van deze tijd: Banken, corrupte overheid en bestuurders en elite die uitsluitend gaan voor eigen hebzucht.

Nog even…… Game Over.

Back to top button
25
0
We lezen graag je reactie!x