UFO

“Mysterieus vaartuig houdt astronauten ISS in de gaten”

Help door dit met jouw kennissen op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Veel aandacht voor een mysterieus object dat twee astronauten tijdens een ruimtewandeling in de gaten lijkt te houden. De beelden, die zijn gemaakt door NASA, tonen een ‘UFO’ in de buurt van het internationale ruimtestation ISS.

In het filmpje van vijf minuten, dat op YouTube is geplaatst, zijn astronauten Reid Wiseman en Alexander Gerst van de Europese ruimtevaartorganisatie ESA te zien. Het tweetal voerde een aantal reparaties uit.

Vijf seconden lang is op de achtergrond een mysterieus vaartuig te zien. Kort daarvoor was het object nog niet waarneembaar. NASA heeft nog niet gereageerd op de waarneming.

Wiseman en Gerst verplaatsten een kapotte koelingspomp en werkten aan een robotarm. Woensdag gingen Reid Wiseman en Butch Wilmore de deur uit om reparaties te verrichten. Ze hebben een spanningsregelaar en een camera vervangen. Door de reparatie moet het volledige elektrische vermogen van het ISS worden hersteld.

De regelaar ging in mei al kapot, maar door problemen met de ruimtepakken werden er ruim een jaar geen ruimtewandelingen gemaakt die niet strikt noodzakelijk waren.

Volgende week staat er voor de kosmonauten Maxim Suraev en Alexander Samokutyaev een klus buiten de deur op het programma. De twee Russen gaan niet langer gebruikte onderdelen verwijderen en foto’s maken van de buitenkant van het ISS.

Het filmpje van de ruimtewandeling is ruim 400.000 keer bekeken.

[Daily Mirror]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit goed?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
16 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Huisheks
Huisheks
8 jaren geleden

En welke Aliens houden de Illuminatie in de gaten ?
Lijkt mij toch fff belangrijker.
Zoek eens op voor de gein; Handelsverdragen TTIP en TAFTA.
De haren rijzen je te berge. Dit is de overname van Nederland. Wij zijn nu een amerikaanse provincie.
Monsanto krijgt hierdoor ook vrije handel in nederland, zonder dat wij er iets tegen kunnen doen. amerikaanse wetten gelden dan in nederland.
GEWELDIG.
by the way; gaat er nog iemand morgen naar de dam in Amsterdam; de 18 de oktober ? Of zijn we dat al weer vergeten ?

Henk001
Henk001
8 jaren geleden

Een betere kop was geweest: “wazige vlek te zien op ISS camera”.

Robert H
Robert H
8 jaren geleden

Ruimte afval?

Coeus
Coeus
8 jaren geleden

Lijkt een soort lichtreflectie in de camera, want het beweegt geen fractie ten opzichte van ISS. Vlak daarvoor is ook al iets wazigs te zien, maar dan als drie stippen.

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

16
0
We lezen graag je reactie!x