Paranormaal

Wetenschappers zoeken op internet naar tijdreizigers

Help door dit artikel met jouw kennissen op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Al in de negende eeuw voor Christus werd in de Mahabharata, een zeer omvangrijk epos uit India, gesproken over tijdreizen.

Terwijl natuurkundigen onderzoek blijven doen naar de theoretische wetenschap achter tijdreizen, hebben nog maar weinigen de vraag gesteld of er ook mensen uit de toekomst onder ons zijn.

Onderzoekers van de Michigan Technological University speuren het internet af op zoek naar tijdreizigers. Ze zoeken via de sociale media, populaire websites en zoekmachines naar verwijzingen over tijdreizen.

Komeet ISON en paus Franciscus

Ze zochten naar twee specifieke termen: komeet ISON en paus Franciscus. De gedachtegang was als volgt: Aangezien komeet ISON in 2012 is ontdekt en paus Franciscus afgelopen jaar is gekozen, moeten verwijzingen naar beide namen van voor het jaar 2012 afkomstig zijn van iemand die in de toekomst heeft gekeken.

Wat als mensen naar de toekomst zijn geweest, maar niets kwijt willen over hun ervaringen? Misschien zijn tijdreizigers helemaal niet geïnteresseerd in komeet ISON of paus Franciscus. Bestaat het internet nog wel in de toekomst?

De onderzoekers hebben een bericht achtergelaten op een internetforum waarin ze tijdreizigers vragen contact met ze op te nemen. Ze willen vooral weten of tijdreizen invloed heeft op het verleden. Tot dusver heeft zich nog niemand gemeld.

Wormgaten

Sommige natuurkundigen, waaronder Stephen Hawking, zeggen dat het theoretisch gezien mogelijk is om de ruimtetijd te buigen door middel van wormgaten of zwarte gaten. We beschikken alleen nog niet over de benodigde kennis of technologie.

Eerder werd ook al eens gezocht naar mensen die uit de toekomst komen. Hawking gaf een feest voor tijdreizigers door uitnodigingen pas te versturen nadat het feest al voorbij was. In 2005 werd een conventie over tijdreizen gehouden in de hoop dat mensen uit de toekomst zouden opdagen.

De onderzoekers kunnen eens contact opnemen met Andrew D. Basiago, die er sinds 2004 openlijk voor uitkomt dat hij op jonge leeftijd heeft deelgenomen aan Project Pegasus, een geheim overheidsprogramma waarbij werd geëxperimenteerd met en tijdreizen.

Lees het onderzoek hier terug.

Bron: Vice.com

Gerelateerd:

 

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze info goed?
Deel het met kennissen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
37 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Jeroen
Jeroen
8 jaren geleden

Hoe kan men reizen door iets wat niet bestaat?

Vonzie
Vonzie
8 jaren geleden

Ik geloof nog eerder in tijdreizigers dan in aliens die hier op aarde zijn. Heb wel eens geopperd dat het geen Ufo’s zijn (van Aliens) maar machines van tijdreizigers. En die maken zich echt niet bekend. Juist dan zou je de boel verstoren, denk ik.

T.R.Hunter
T.R.Hunter
8 jaren geleden

Wat tijdreizen betreft in de Mahabahrata ? Is dat mischien de reden waarom er een story instaat over het gebruik van atoom wapens, de straling, de flits en wat je moet doen als je geraakt bent ? Wellicht hebben ze dat als tijdreizigers gezien in onze tijd, dus tweede wereldoorlog ?

Ika
Ika
8 jaren geleden

Stephen Hawking laat zich weer eens omkopen door de Illuminatie en moet zogenaamd een “wetenschappelijk bewijs” de wereld in brengen. Trap niet in deze misleidende oplichter. Ik walg van dit figuur. Hij heeft ook zogenaamd eens “bewezen” dat de buitenaardsen onze aarde komen veroveren. Dhuhh…tuurlijk!

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

37
0
We lezen graag je reactie!x