Het Complot

Mind control: kan de overheid ons brein beïnvloeden?

Help anderen door deze info met kennissen op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Wat als de overheid het brein van mensen kan beïnvloeden? Het DARPA, een instituut dat militaire technologie ontwikkelt, maakt dit binnenkort mogelijk.

Met behulp van transcraniële magnetische stimulatie (TMS) kan men de temporele kwab van andersdenkenden stimuleren met elektromagnetische velden.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/06/pensioen-gestolen.png

Door middel van een korte magneetpuls wordt een stroom opgewekt in het brein, waardoor hersengebieden kunnen worden gestimuleerd. Deze stroom genereert een magneetveld dat neuronen in het brein activeert. Deze activatie kan worden gebruikt om de hersenactiviteit tijdelijk te verstoren.

De experimenten worden gedaan aan de Arizona State University. Op de website van de universiteit is te zien dat DARPA het project financiert.

Het onderzoek is erop gericht om individuen ervan te weerhouden bepaalde gedachten te krijgen en anderen juist dingen te laten geloven die ze normaal gesproken nooit zouden geloven. Het stelt de overheid in staat om het denken van mensen te beïnvloeden.

In 2002 merkte het blad The Economist op dat neurowetenschap de toekomst zou zijn van mind control. Inmiddels worden er jaarlijks vele honderden miljoenen geïnvesteerd in het onderzoek naar de hersenen.

Als mensen zich afstemmen op de Schumann-resonantie behoort mind control tot het verleden. Door in te haken op deze hartslag van de aarde hebben deze technologieën geen vat meer op ons brein.

Bron: Activistpost.com

Gerelateerd:

 

5 1 stem
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze informatie belangrijk?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

50 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Blwy
Blwy
10 jaren geleden

khoop maar dat er geen blijvende schade kan komen door dit geklooi met hersenen. ook al is t maar elektromachnetisch.

Aardebewoner
Aardebewoner
10 jaren geleden

Afschuwelijk dit. Kan dat ook op aftand met bijvoorbeeld satelieten of gsm-masten. Ik vraag me af of de Schumannresonantie deze mindcontrol kan voorkomen. Ik denk dat vrij blijven denken veel belangrijker is. Anderen niet napapegaaien.

jeff
jeff
10 jaren geleden

Mindcontrol vindt al heel lang op grote schaal plaats. Denk aan films, reclame of allerlei wetjes en beleidjes. Neem nou mij, ik heb nog steeds een laptop en een gsm en overweeg serieus om ze allemaal weg te doen. Opdat ik weer tijd heb voor dingen die er werkelijk toe doen. Daar zouden we is een lobby voor moeten maken, maar ja….dan zijn we weer bang dat we alles missen, is het niet? En stel je voor dat je niet meer kan internet bankieren, wat is de zin van het leven dan nog? Mindcotrol is een consequentie van ons eigen falen.

Linda
Linda
10 jaren geleden

Ik heb die theorie horen noemen bij chemtrails en de grote hoeveelheden aluminium etc. die over ons worden uitgestrooid. We ademen ze in en ze blijven in ons lichaam. Straks zijn we niet meer dan zombies. Je kan er geen maatregelen tegen treffen. Het is overal.
Het verklaart misschien ook de desorientatie van dieren. Velen zijn de weg kwijt.

Back to top button
50
0
We lezen graag je reactie!x