Great ResetBinnenland

Na de boeren zijn ook de vissers aan de beurt: ‘Ik zeg: gooi alle havens maar op slot’

Help anderen door deze informatie met anderen op je social netwerk te delen!

De komende jaren stelt het kabinet 444 miljoen euro beschikbaar om de visserijsector te verkleinen. De vissers kampen met hoge brandstofprijzen en daarnaast is er minder visgrond door onder meer windmolens. Veel schepen blijven in de haven omdat het niet loont om uit te varen.

Voor de kottervissers komt een overbruggingsbedrag totdat de EU voor alle lidstaten met een saneringsregeling komt. Landbouwminister Staghouwer moedigt vissers aan ‘te innoveren om duurzamer te werken’.

De plannen leiden tot een golf van kritiek. “Terwijl de boeren worden onteigend en maandag beginnen aan massaal verzet en de huisartsen op dit moment demonstreren, besluit dit kabinet het nóg een groep onmogelijk te maken: de visserij. Wat een land,” schrijft rechtsfilosoof Raisa Blommestijn.

Dit land moet helemaal kapot van Rutte en Kaag

“Ze zoeken ruzie, hè? D66 zit overal achter,” stelt vastgoedondernemer Erik de Vlieger. Neuroloog Jan Bonte schrijft: “Er was nog wat olie over. Ondanks dat het vuur al stevig brandt.”

“Na de boeren gaan nu de vissers eraan. Dit land moet helemaal kapot van Rutte en Kaag. Ze breken Nederland totaal af. En dan zijn ze verbaasd dat mensen woest zijn?!” aldus een boze PVV-leider Geert Wilders.

All for one

Schrijver Leon de Winter zegt: “Ik moet een samenzweringsafwijking hebben nu ik een patroon meen te zien. Kan niet waar zijn.”

Journalist Annelies Strikkers verwacht dat ook de vissers komende maandag mee gaan doen. Die kans is zeer reëel. Zo twittert Noordzeevisser Jan Hendrik: “Na de boeren zijn wij nu ook echt aan de beurt. Ik zeg: gooi alle havens maar op slot. En sluit ons aan bij de boeren. All for one.”

4.8 135 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze info waardevol?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
207 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Pieternella
Pieternella
1 maand geleden

Ik sta ook achter de vissers!!!

Bep
Bep
1 maand geleden

Waar komt al dat geld vandaan? Alles wat met corrona, QR en WEF dwangmaatregelen te maken hebben mag geld kosten. Rutte kabinetten hebben overal op bezuinigd en nu kan het niet op. Alles gaat met een sneltrein, het ene gekke na het andere wordt aangekondigd om er door te drukken. Zou dit betekenen dat er een kentering aankomt en dat ze denken dat het niet meer te stoppen is?

Hugo
Hugo
1 maand geleden

Heel Nederland staat achter de Boeren, Vissers en Artsen. Ik rust niet eerder voordat die smerige regering is afgetreden en berecht. Die satanisten moeten weg en ook de WHO, WEF en die onbetrouwbare EU. Weg ermee NU.

Joop Visser
Joop Visser
1 maand geleden

Het is toch duidelijk. Deze regering moet weg! En afgerekend worden!

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

207
0
We lezen graag je reactie!x