Great ResetBinnenland

Na de boeren zijn ook de vissers aan de beurt: ‘Ik zeg: gooi alle havens maar op slot’

Help door dit artikel met iederen die je kent op je socials te delen!

De komende jaren stelt het kabinet 444 miljoen euro beschikbaar om de visserijsector te verkleinen. De vissers kampen met hoge brandstofprijzen en daarnaast is er minder visgrond door onder meer windmolens. Veel schepen blijven in de haven omdat het niet loont om uit te varen.

Voor de kottervissers komt een overbruggingsbedrag totdat de EU voor alle lidstaten met een saneringsregeling komt. Landbouwminister Staghouwer moedigt vissers aan ‘te innoveren om duurzamer te werken’.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/04/uwonvrede.nl_-1.png

De plannen leiden tot een golf van kritiek. “Terwijl de boeren worden onteigend en maandag beginnen aan massaal verzet en de huisartsen op dit moment demonstreren, besluit dit kabinet het nóg een groep onmogelijk te maken: de visserij. Wat een land,” schrijft rechtsfilosoof Raisa Blommestijn.

Dit land moet helemaal kapot van Rutte en Kaag

“Ze zoeken ruzie, hè? D66 zit overal achter,” stelt vastgoedondernemer Erik de Vlieger. Neuroloog Jan Bonte schrijft: “Er was nog wat olie over. Ondanks dat het vuur al stevig brandt.”

“Na de boeren gaan nu de vissers eraan. Dit land moet helemaal kapot van Rutte en Kaag. Ze breken Nederland totaal af. En dan zijn ze verbaasd dat mensen woest zijn?!” aldus een boze PVV-leider Geert Wilders.

All for one

Schrijver Leon de Winter zegt: “Ik moet een samenzweringsafwijking hebben nu ik een patroon meen te zien. Kan niet waar zijn.”

Journalist Annelies Strikkers verwacht dat ook de vissers komende maandag mee gaan doen. Die kans is zeer reëel. Zo twittert Noordzeevisser Jan Hendrik: “Na de boeren zijn wij nu ook echt aan de beurt. Ik zeg: gooi alle havens maar op slot. En sluit ons aan bij de boeren. All for one.”

4.8 135 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit artikel interessant?
Deel het met anderen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

204 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Pieternella
Pieternella
1 jaar geleden

Ik sta ook achter de vissers!!!

Bep
Bep
1 jaar geleden

Waar komt al dat geld vandaan? Alles wat met corrona, QR en WEF dwangmaatregelen te maken hebben mag geld kosten. Rutte kabinetten hebben overal op bezuinigd en nu kan het niet op. Alles gaat met een sneltrein, het ene gekke na het andere wordt aangekondigd om er door te drukken. Zou dit betekenen dat er een kentering aankomt en dat ze denken dat het niet meer te stoppen is?

Hugo
Hugo
1 jaar geleden

Heel Nederland staat achter de Boeren, Vissers en Artsen. Ik rust niet eerder voordat die smerige regering is afgetreden en berecht. Die satanisten moeten weg en ook de WHO, WEF en die onbetrouwbare EU. Weg ermee NU.

Joop Visser
Joop Visser
1 jaar geleden

Het is toch duidelijk. Deze regering moet weg! En afgerekend worden!

Back to top button
204
0
We lezen graag je reactie!x