Homepagina » Buitenland » “Niemand luistert”: De media willen niet dat de mensen de waarheid horen over Syrië
"Niemand luistert": De media willen niet dat de mensen de waarheid horen over Syrië

“Niemand luistert”: De media willen niet dat de mensen de waarheid horen over Syrië

Tima Kurdi is de tante van Alan Kurdi, het Syrische jongetje dat op 2 september 2015 op tragische wijze verdronk op weg naar Griekenland.

De foto van het levenloze lichaam van haar neefje op een strand in Turkije ging de hele wereld over.

Onlangs liet haar man haar een video zien van het Amerikaanse congreslid Tulsi Gabbard op bezoek in Syrië.

‘Niemand luistert’

“De dingen die ze zei klopten als een bus,” aldus Kurdi. “Amerika wil regimeverandering afdwingen in Syrië en het Westen en de Golfstaten financieren de terroristen.”

“Ik was geschokt omdat geen enkele andere Amerikaanse politicus het aandurft om dit te zeggen,” voegde ze toe.

Door het beleid van regimeverandering is mijn land verwoest en de bevolking op de vlucht geslagen, stelt Kurdi. “Ik zeg dit al jaren, maar niemand luistert.”

‘We respecteerden elkaar’

Tima, die nu in Canada woont, merkt op dat Syrië vroeger een mooi en veilig land was. Ze had christenen, moslims en soenni’s als buren.

“We leefden naast elkaar en respecteerden elkaar,” zei ze. “Toen brak er in 2011 oorlog uit in Syrië.”

Op 2 september 2015 verdronken haar schoonzus Rehana en diens twee zoontjes op weg van Turkije naar Griekenland.

Eenzijdige verslaggeving

De foto van de 2-jarige Alan Kurdi ging de hele wereld over. Het was voor Tima een wake-up call. Ze wierp zich op als stem van alle Syrische vluchtelingen.

“Ik ben erg gefrustreerd over de eenzijdige verslaggeving van de westerse media over deze oorlog,” zei ze.

“De VS, het Westen en de Golfstaten financieren en bewapenen rebellen die worden geassocieerd met Al Qaida en IS,” vervolgde ze.

Blijven vechten

“Ze moedigen die rebellen aan om te blijven vechten en Syrië te verdelen en te vernietigen,” aldus Tima.

“Ik probeer de wereld te vertellen wat er gebeurt in Syrië, maar de media willen niet dat de mensen de waarheid horen,” zei ze.

Als het Westen de rebellen blijft financieren, zullen er nog meer mensen vluchten, zal er nog meer bloed worden vergoten en zal er nog meer lijden zijn.

Einde

Tima wil dat er een einde komt aan het beleid dat gericht is op regimeverandering. “We hebben het gezien in Irak en in Libië en kijk wat daar is gebeurd,” zei ze.

“Mijn land wordt verwoest, mijn volk verdreven en niemand wil ze,” besloot Tima. “Door deze oorlog gericht op regimeverandering zullen nog meer mensen omkomen en vluchten.”

[Medium]
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
Kom shoppen in de NineForNews Webshop. T-shirts, tassen, caps, mokken, en nog veel meer!

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
 • Patrick S. schreef:

  “Niemand luistert”: De media willen niet dat de mensen de waarheid horen over Syrië

  Zelf In Nederland wil men niet de waarheid horen over Nederland.

  34 likes
 • Tinus Blaaskaak schreef:

  De MEDIA brengt het juist op een wijze dat niemand nieuwsgierig word en niemand het dus weet. Die kunst met woorden en spelen op EMOTIE doet de media al vele jaren om uw en mij om de tuin te leiden. Nu moet uw nog gaan zien WIE de MEDIA is en dan komen we veel verder in de werkelijkheid!!!

  23 likes
 • johan den haag schreef:

  Wat is erger het verspreiden van nepnieuws door het westen, zodat dit geen aandacht krijgt mainstream of de totaal aan consumentisme verslaafde egotrippers in het Westen die het linksom of rechtsom een worst zal zijn.

  Ik ben bang dat het ene het andere in stand houdt en verergert

  ( Heb de link wel aan redactie van de Trouw gestuurd)

  12 likes
 • Rob Steenwinkel schreef:

  Het westen is de `As Van Het Kwaad` ……….met de USA en de nep-joodse elite voorop.

  5 likes
 • War on Error schreef:

  Bespaart u zich de moeite. Trouw is ook fakestream.
  Het arsenaal aan perceptiemanagement cq. brainwashen is groot. Demoniseren, Desinformatie, Halve waarheden, Angst-zaaien, Haat-zaaien, Verwarring zaaien, Verzwijgen is vaak nog effectiever dan ronduit liegen, Doofpotten, Taboes bedenken-cultiveren-exploiteren, Politiek Correctheid ontwikkelen (zelfcensuur, zelfbedrog en zelfvernietiging), ‘Talking Points’ lanceren (hypes) – ter afleiding; drukt al het andere van de voorpagina’s.

  Volgende slachtoffer in de oorlog tegen Syrië. Generaal Flynn, Nat. Security, nu door Trump – om drogredenen – ontslagen.

  Flynn, geen domme man. Voor zover je kunt beoordelen – een van de weinige integere mensen in de Am. inlichtingen en defensie.
  Zou IS willen bestrijden, ook de redeloze haat tegen Rusland beëindigen, en samenwerken om IS uit te schakelen.
  Nou, dan weet je wel uit welke hoek de tegenwind gaat waaien.(steak-holders van IS-bootsontheground)
  wie hun filmpjes online zetten (Goegel, Fakeboek, movement.org), en net wapens en munitie van wie IS z’n operaties uitvoert, de olieexport en andere commodities stroomlijnt.

  Moet je kijken, wat de fake-stream media met ‘Talking Point’ Flynn doen. Een diaree van Flynn afbranden, en Rusland baschen. Feitenvrij zionieuws. Het Journaal en DWDD namen vanavond deze diaree als daarvoor goed getrainde perceptie manager over. Blik ‘deskundigen’ in de uitzending. Het bekende propaganda werk.

  Het Journaal, Hilversum is dus kennelijk als een blad aan de boom omgeslagen – en de opdracht nu is achter het regime van Trump en zijn ziocon-maffia te gaan staan.
  Die nadruk op security is natuurlijk onzin. Alle terreur in de VS is staats gesponsorde terreur. Doel is duidelijk de rechten en vrijheden van de Am. – en ons erbij – nog verder in te perken, web censuur, censuur op de social media staat ook hoog op de agenda.
  Alleen noemen ze het anders. Termen als ‘radical ideas’, ‘terrorism’, ‘hate speech’ komen voorbij – en het lijstje wordt snel uitgebreid.

  Twan Huis, vanavond in DWDD: over RT ‘Russische Staats-propaganda zender’ . . . . .
  (iets met splinter en balk).
  ooit vanuit Hilversum iets van waarheid gehoord mbt. MH17, WMD-Irak, de ware reden voor de illegale vernietiging van Libië en de concessies die Shell in dat land heeft kunnen verwerven?

  De media doen dit met alles.
  Ook met Oekraïne, de bom die onder NATO ligt, opvolging van Juncker, de manipulaties door de globalisten van de verkiezingen in Fr. D. en Nederland.
  Rick Nieman legt Wilders niet op het rooster – integendeel; biedt hem podium voor zijn valse bedoelingen

  Opmerkelijk:
  tsunami van trollen de kennelijk alt-media willen compromitteren. Steeds meer blogs duiken op met feitenvrije artikelen. Die worden driftig gelinkt, trending gemaakt; alles wordt uit de ‘soc. media’kast gehaald. Het gebrek aan, of de ondeugdelijke, argumenten verraad de trollen, troll-bots, e.d.
  zie ook: De bevolking wordt beïnvloed door vier globale persbureaus:
  https://www.klagemauer.tv/9616&autoplay=true

  4 likes
 • Elise49 schreef:

  Volgens mij draait alles om de macht bij het nieuwe tijdperk(agenda 21/30/NWO) Omdat alles gebaseerd is op zon/maan en sterrrencycli’s via tijdsberekening, vraag ik me dus af, waarom er 2 nieuwe zonnewijzers/klokken zijn gebouwd.
  1. In Georgia/VS/Georgia guidestones met 10 nieuwe geboden. West= christelijk
  2. In Saveh/Iran/Sardaran Square/Oost= islamitisch/sjiitisch. 8 quadranten. Save betekent richt hier opnieuw/de drie wijzen van Jezus zijn daar begraven. Iraanse hoogpriesters erkennen de profeet Jezus. Zien hem als goede god.
  Beide zonneklokken liggen ongeveer op dezelfde graden. Beide geloven stammen af van Abraham.
  De oorlogen draaien dus uit op christenen versus moslims. Iran is dus de basis mat van de islam en moet dus opgeruimd gaan worden. Puur om macht en om samensmelting van geloven.
  En wij Europa zitten er tussenin. Het kalergi plan moet ervoor zorgen dat we 1 worden. Wij moeten dus de stront opruimen. De stierenshit. Bull shit van de beurzen/Stieren beeld/Ook voor EU gebouw. Die overigens ook door hoogpriesters is bedacht. It’s all in the game.
  Waarom nu? Elk astrologisch tijdperk(zon/maan/sterrenberekening) duurt gemiddeld 2150 jaar. We zitten dus op het eind van een tijdperk. Voor het nieuwe tijdperk wil men 1 religie/1 wereldleider etc creëren.
  Maar er zit een addertje onder het gras. Waarvoor en waarom wil men alles technologisering? DNA mixmax etc? Hebben we zaadbunkers. Maakt men schuilplaatsen etc. Hebben we nuclaire bommen? Alle hoge beschavingen zijn in oude tijdperken totaal vernietigd door technologie. We staan dus voor een mega groot Event op alle vlakken. De zeven zegels(bijbel) vertelt precies hoe dat gaat. Van 7 tijdperk naar 8. De ster staat hier symbool voor. 5 punten= de 5 elementen= aarde,vuur, water, hout en oerijzer/metaal. Via metaal neemt men de boel over, om daarna een nieuw tijdperk op te zetten. Als je de Wu Xing leest dan gaat het zo: Al het levende/hout wordt vuur, van vuur naar aarde/as, van aarde naar metaal, van metaal naar water en van water weer naar hout/leven als creatie.

  2 likes
 • rayoflight schreef:

  ha… jij hebt je huiswerk gedaan ! bedankt voor de link erg leerzaam.

  0 likes
 • x

  Check Also

  jonge arts

  Jonge arts legt uit waarom hij tegen het coronavaccin is: ‘Dit is ongekend’

  Het pushen van het coronavaccin heeft vooral ...

  directeur

  Directeur ziekenhuisgroep zegt dat corona ‘veel minder erg is dan griep’ (en moet weg)

  Corona is veel minder erg dan de ...

  >