Buitenland

Gelekte video: topartsen bespreken het opkloppen van covidcijfers om mensen bang te maken

Help mee door deze info met jouw kennissen op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Er zijn beelden opgedoken van Amerikaanse artsen die bediscussiëren hoe ze de coronacijfers kunnen opkloppen, met als doel dat het volk bang wordt en de coronaprik gaat halen. Tijdens een Zoom-vergadering bespraken artsen van het New Hanover Regional Medical Center in de staat North Carolina het manipuleren van cijfers over het aantal patiënten om paniek te veroorzaken.

Eén van de artsen, Mary Rudyk, stelde voor om mensen bang te maken voor ziekenhuizen en vervolgens te zeggen: “Als je je niet laat vaccineren, weet je dat je zult sterven.”

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/04/uwonvrede.nl_-1.png

Heel direct

Ze dacht daarbij aan het meetellen van patiënten die nog wel in het ziekenhuis liggen, maar inmiddels van de corona-afdeling af zijn. Een andere arts wees erop dat die patiënten ‘hersteld’ zijn. “Ik denk dat dat ook moet worden benadrukt, want als je uit isolatie bent, verdwijn je uit de coronastatistieken, dat klopt,” zei Rudyk.

Laten we gewoon ‘heel direct’ zijn: als je je niet laat vaccineren, weet je dat je zult sterven, zei ze lachend.

Monsters

“Goed voorbeeld van wat er de afgelopen 18 maanden heeft plaatsgevonden,” schrijft Robert Jensen in een reactie op de beelden. “Teleurstellend dat er zoveel monsters zijn die zo houden van macht en probleemloos liegen. Maar het is voorbij nu. Blijf maar manipuleren met je coronapas, we halen de schouders op en lachen je uit.”

[Infowars]

4.9 73 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze info waardevol?
Deel het met vrienden op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

79 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Annette
Annette
2 jaren geleden

De naam topartsen is incorrect! Wij kunnen beter spreken van demonische MONSTERS. Dit zijn geen mensen meer. Dat komt niet eens meer in de buurt van wat een mens voorstelt. Allemaal zullen ze gezwicht zijn voor het grote geld, aangeboden door satanisten.
Ik ben er zeker van, dat zij OOIT (kan mij niet snel genoeg gaan) ter verantwoording worden geroepen.
Wij hebben al anderhalf jaar te maken met een psychologische oorlogvoering. Dat kunnen wij alleen bestrijden door simpelweg NERGENS aan mee te werken.
Ik las vanochtend alweer, dat er veel horecabedrijven zijn, die niet van plan zijn om mee te werken aan de QR code-maatschappij. Er is nu zelfs een hele site, waar de horeca zich bij kan aansluiten.

Chris
Chris
2 jaren geleden

Ja gruwelijke praktijken, en dat noemt zich arts!!!! Dacht dat ze dat beroep gekozen hadden om mensen te redden en te genezen?? Nee hoor geld en macht daar kiezen ze voor!! Genoside praktijken ja, Hitler zou er nog van kunnen leren!! Er gaan nog veel mensen sterven en ziek worden, ik hoef alleen maar dondom me te kijken!!! Afschuwelijk!

Jaco
Jaco
2 jaren geleden

Wat een grote klote … zijn dat zeg.

T!MO
T!MO
2 jaren geleden

Vuilen viespeuken ?
ik ga hem toch niet halen, ook als mijn ziekenhuisbaasje het gaat verplichten!! Kom maar op sukkels BAH ?
Dan mogen ze een dikpak geld gaan trekken voor alle jaren trouwe dienst ?

Back to top button
79
0
We lezen graag je reactie!x