Het Complot

Europa stort niet in elkaar, maar wordt opnieuw geboren (video)

Help door deze info met je vrienden op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

In alternatief medialand wordt momenteel veel onnodige angst verspreid. Europa stort niet in elkaar, maar wordt opnieuw geboren, aldus Jonny op zijn blog Jonny Dont Play.

Volgens Jonny wordt nu de olie-industrie hervormd. Voorspeld werd dat de olieprijs ver boven de $100 per vat zou uitkomen, maar dat is niet gebeurd.

De markten vallen niet in elkaar, maar worden omgevormd. Er vinden volgens Johnny ontmoetingen plaats waarbij leden van de Illuminati overleggen hoe de herstructurering het beste kan plaatsvinden. In pokertermen: ze hebben hun hand gefold, aldus Jonny.

Chemtrails

Hij wijst op het verdwijnen van de chemtrails. Er worden nu veel minder waargenomen dan enkele maanden terug. In een eerdere video verwees Jonny naar ontmoetingen tussen de schaduwbanken en de geheime diensten die de Black Operations ten uitvoer brengen. Chemtrails behoren tot het Black Operations-programma. Dat staat boven de Rothschild-bankiers en alle bekende militaire operaties. Er wordt sindsdien ineens gesproken over ‘de internationale gemeenschap’ in plaats van ‘Amerika en Israël’.

Zes maanden later worden er steeds minder chemtrails gezien. De orde wordt van bovenaf geherstructureerd. Nu zijn de Rothschilds, koninklijke families en banken aan de beurt.

Vrede

Koningin Elizabeth die vrede sluit en handen schud met oud-hoofd van de IRA Martin McGuinness? De wereld is niet langer van haar.

Jonny legt de piramidestructuur van de Illuminati als volgt uit: magiërs, Black Operations, schaduwbanken, leger, bankwezen, corporaties en politici.

Geef dus niet toe aan de angst, besluit Jonny. Europa stort niet in elkaar, maar wordt opnieuw geboren. Blijf kalm, het wordt een prachtige wereld.

Bron: YouTube/JohnnyDontPlay

Gerelateerd:

 

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze informatie interessant?
Deel het met kennissen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
41 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
sus
sus
10 jaren geleden

thanx, greetings & big hug gorgeous johnny!

Joker
Joker
10 jaren geleden

Volgens Jonny wordt de orde van bovenaf geherstructureerd, gezien er minder chemtrails gezien zijn.
Dat klopt, want God is bezig alles te herscheppen. Nóg een voorbeeld van Zijn werk: zure regen, daar hoor je nooit iemand meer over. Opwarmen van de aarde? God zorgt ervoor dat Zijn schepping nooit ten onder zal gaan door mensenhanden. Monetaire en economische crisis? God gaat die op Zijn manier te lijf, door de puissant rijken en machtigen-der-aarde te bestrijden.

Sipco
Sipco
10 jaren geleden

Ik heb dan kennelijk hetzelfde voorgevoel als de spreker in het filmpje.Het oude Europa valt,omdat het een nieuw Europa baart!En in dit nieuwe kindje, wordt er geen gegraai, nog oorlog, nog onvrede, toegestaan,omdat de burger hier de baas blijkt!!!

EHC
EHC
10 jaren geleden

Minder chemtrails? Kom maar eens in Groningen kijke mr. Sjonny. Hier zie je ze alleen maar

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

41
0
We lezen graag je reactie!x