Homepagina » Natuur en Milieu » NASA: niet menselijke activiteit, maar zon drijvende kracht achter klimaatveranderingen. De groene elite wil niet dat je dit leest
NASA: niet menselijke activiteit, maar zon drijvende kracht achter klimaatveranderingen. De groene elite wil niet dat je dit leest

NASA: niet menselijke activiteit, maar zon drijvende kracht achter klimaatveranderingen. De groene elite wil niet dat je dit leest

Volgens NASA-wetenschappers worden klimaatveranderingen vooral gedreven door factoren die ongerelateerd zijn aan menselijke activiteit. Dat schrijft het One America News Network (OANN).

Uit een studie van het ruimteagentschap blijkt dat de zon de sturende factor is achter veranderingen in het klimaat op aarde in de afgelopen 1000 jaar.

Wetenschappers zeggen dat de baan van onze planeet om de zon in de afgelopen eeuwen meerdere keren is veranderd.

Politieke strategie

Dit heeft in de middeleeuwen geresulteerd in een warmer klimaat, de middeleeuwse warme periode, en in de 14e eeuw gezorgd voor global cooling, ook wel de kleine ijstijd genoemd.

De bevindingen van de NASA suggereren dat de door mensen veroorzaakte klimaatverandering een politieke strategie is om economische controle te krijgen over de wereldbevolking.

Het agentschap zou hier al sinds 1958 van op de hoogte zijn, aldus OANN.

Milankovic-parameters

De bevindingen zijn weggestopt in het archief, terwijl op het wereldpodium steeds wordt gewaarschuwd voor een klimaatcrisis.

De zogeheten Milankovic-parameters veroorzaken cyclische variaties die van invloed zijn op de klimaatveranderingen op aarde, gezien over een periode van duizenden jaren.

Geen invloed

Hier heeft de mens geen invloed op.

Toch is global warming een wereldwijd issue, met name doordat figuren als Greta Thunberg (16) internationale erkenning krijgen.

[OANN (verwijderd door de groene Inquisitie)]

Het artikel is hier nog te lezen via Google cache.Vond je dit artikel interessant? Klik dan hieronder om te delen op Facebook/Twitter
NineForNews.nl in je Facebook-nieuwsfeed?

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

17 reacties

 1. klimaat is het gemiddelde weer van 30 jaar.
  gezien ze bijna 30 jaar het weer manipuleren,zou je kunnen spreken van klimaatmanipulatie.
  oftewel klimaatverandering.

  wat van nasa komt kan ik helaas alleen maar als een psy-op zien.

  stop geo-engineering.

  fff

  15 likes
 2. Er IS inderdaad geen klimaat verandering veroorzaakt door de mens en het kan door diezelfde mens ook niet worden gestopt. Er zijn grotere machten aan het werk. De klimaat hype gaat ons alleen maar veel geld kosten en het lost niets op….

  11 likes
 3. Onze Zon is geen warme gasbol zoals de wetenschappers denken, maar een geestelijke hoog Wezen ,waar hoge engelenhierarchin in huizen . De zonnestralen komen op aarde en worden omgezet in gedachten bij de mens , licht wordt gedachte en de mens zendt deze gedachten weerom uit naar het Wereldruim . JUIST daarom staat het weDER?KLIMAAT in verband met de moraliteit van de mens ook aardbevingen en vulkanen zijn een gevolg van s mensen slechte moraal . Zo is het geesteswetenschappelijk .

  3 likes
 4. Las ooit ergens dat de metalen die in de lucht worden gesproeid dienen voor communicatie doeleinden/oorlogsvoering/grondstoffen. Zonder deze middelen kan men geen NWO verkrijgen/verder doorvoeren. Iedereen op deze aarde moet dus aan de mobiel om contant geld af te kunnen schaffen.
  In landen waarbij nog geen centrale bank zit/of men heeft nog veel staatsbedrijven, probeert men via telecombedrijven(satelliet) de boel over te nemen. Of men schaadt bedrijven, zodat ze failliet gaan.
  Ik heb zo mijn bedenkingen over het gedoe bij vleesbedrijf offerman. Als ik hen was zou ik het zelf ook gaan onderzoeken. Misschien worden ze wel geofferd. Stikstofhype/ overname andere vleeswarenbedrijven/ CEO.
  We leven gewoon in een smerige wereld. Pacman spelletje in het echt.

  7 likes
 5. Bas van Stapelberg

  Misschien eens wat mindef sproeien in de lucht.

  5 likes
 6. Klopt ,sta ik geheel achter wat hier word gepubliceerd, maar ze gebruiken het als een soort excuus voor een verandering,in ieder geval word de mens wel wakker erdoor dat het word aangehaald deze klimaat verandering, het heeft wel effect op het bewust-zijn in de omgang met energie, eerder stond de mens er niet zo bij stil MAAR NU WEL dus het heeft wel zin om het klimaat ter discussie te stellen, al word er van alle kanten ermee en erin de voordelen en de nadelen besproken of gezegd ,het heeft te maken met een verandering , alleen ze zitten er mee wat het gaat kosten en waarin de maatschappij de verandering zo goed of zo kwaad het naar een harmonie zien te krijgen en dat valt zeker niet mee omdat het de groei van de maatschappelijke kant enorm kan beïnvloeden ,het is het kostenplaatje tegenover de natuur. De natuurkracht tegenover de kracht van het geld,reken er maar op dat het gebeuren het hele geldstelsel de kracht van de natuur moet opnemen ,uiteindelijk zal het geldstelsel verliezen tegen deze natuurkracht, wat geld is een maaksel vanuit de natuur genomen en zal ook erin terug keren .. geen een middel zal de menselijke activiteit het winnen tegen deze natuurkracht.

  4 likes
 7. Echt, de zon? Nee je meent het, de zon?? Nee gewoon nee, niet de zon!

  4 likes
 8. laten ze maar gaan onderzoeken om de mensheid te redden als je een kleine ijstijd krijgt.
  de groene agressie moet stoppen en wel direct.
  klaver over de rooie en jetten ziet ze vliegen.
  aan bepaalde uitstoot kan je echt wel iets doen maar wel op zijn tijd en niet forceren.

  3 likes
 9. hsahahah sh*t he me broertjes van 1 en 2 weten dit al

  0 likes
 10. Het artikel is nou ook verwijderd uit google cache. Het nu alleen nog te lezen i. internet archive.

  https://web.archive.org/web/20191003100848/https://www.oann.com/nasa-climate-changes-due-to-shifts-in-solar-orbit-not-human-activity/

  0 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

tractor-4543624_1280

Het zijn loze woorden van een laffe minister. Tweede Kamerlid legt glashelder uit waarom er helemaal geen stikstofprobleem is

Zure regen, gat in de ozonlaag, broeikaseffect, ...

Wie profiteren er van de klimaatmaatregelen en waarom is klimaatverandering een hoax? Deze wetenschapper heeft de antwoorden

Wie profiteren er van de klimaatmaatregelen en waarom is klimaatverandering een hoax? Deze wetenschapper heeft de antwoorden

De Amerikaanse wetenschapper Shiva Ayyadurai onthulde onlangs ...

Ervaar de diepste
ontspanning ooit
 • Voel je snel 100% beter met de heerlijkste, diepste ontspanning ooit
 • Geniet snel van een fijne, intens diepe rust en krijg meer energie
Je meldt je hiermee aan op de 100% gratis en vrijblijvende Trancewerk nieuwsbrief. Je kunt je altijd weer afmelden.
Trancewerk stuurt gegarandeerd nooit spam en je gegevens blijven beschermd.
50%
Dankjewel voor je aanmelding.

Er is een e-mail verstuurd met een bevestigingslink.

Deze e-mail is afkomstig van Trancewerk.nl. Zij stellen de sessie 'Diepe Ontspanning' gratis ter beschikking.

Ga naar je mailbox en open de e-mail.

Klik op de bevestigingslink en je ontvangt binnen enkele minuten instructies...

Heel veel plezier!


P.S.: Dit geschenk kost normaal € 49,99.
Je krijgt dit gratis, omdat je je aanmeldt op de Trancewerk nieuwsbrief. Dit is 100% vrijblijvend, kost niets en je kunt je altijd weer afmelden.
Leer wat de échte oorzaak is van je overgewicht en los dit op
Bijna klaar...
Ontdek waarom een dieet NOOIT blijvend werkt en wat wél werkt
Krijg onbetaalbare tips en trucs die tot een permanent slank lijf leiden
Je meldt je hiermee aan op de 100% gratis en vrijblijvende Trancewerk HypnoSlank e-cursus. Je kunt je altijd weer afmelden.
Trancewerk stuurt gegarandeerd nooit spam en je gegevens blijven beschermd.
50%
Dankjewel voor je aanmelding.

Er is een e-mail verstuurd met een bevestigingslink.

Deze e-mail is afkomstig van
Trancewerk.nl. Zij stellen de e-cursus 'HypnoSlank' gratis ter beschikking.

Ga naar je mailbox, open de e-mail
en klik op de bevestigingslink en je
ontvangt binnen enkele minuten
les 1...

Heel veel plezier!


P.S.: Met deze gratis e-cursus loop je
het 'gevaar' dat je binnenkort je
garderobe kunt vervangen met
kleinere maten!
REGISTREER JE VOOR DIT WEBINAR
Wanneer?
donderdag, 13 juni 2019
20:00 uur
Wie?
*
*
Je gegevens zijn naar de organisator gestuurd. Je wordt verder via e-mail op de hoogte gehouden.