Homepagina » Het Complot » Verbijsterende onthullingen door grootindustrieel: Bush financierde Hitler
Verbijsterende onthullingen door grootindustrieel: Bush financierde Hitler

Verbijsterende onthullingen door grootindustrieel: Bush financierde Hitler

Grootindustrieel Fritz Thijssen publiceerde in 1941 een boek waarin hij beschrijft hoe het kon gebeuren dat Hitler al in 1933 een leger van 4,5 miljoen Duitsers kon samenstellen en onderhouden.

Uit nader onderzoek blijkt er een Amerikaanse connectie te bestaan in de vorm van de vader, respectievelijk de opa, van de Amerikaanse presidenten George H.W. Bush en George W. Bush. Zijn naam was Prescott Bush.

Door zijn huwelijk met Dorothy Walker in 1921 werd hij de schoonzoon van George Herbert Walker en samen werden zij partners in de Union Banking Corporation. Bush werkte in Duitsland samen met Fritz Thijssen en samen financierden zij vervolgens de oorlogsmachine van Hitler. Als mededirecteur van chemiereus IG Farben kreeg Thijssen van Hitlers regering de opdracht om het kolenvergassingsproces te ontwikkelen.

Door kolen te vergassen kon men vliegtuigbrandstof en synthetisch rubber produceren, zodat de Duitse industrie grotendeels onafhankelijk werd van olie en rubber. Op deze manier werden autobanden voor legervoertuigen geproduceerd zonder dat daarvoor natuurrubber uit andere landen nodig was.

Verbijsterende onthullingen door grootindustrieel: Bush financierde HitlerIG Farben – dat na de oorlog werd opgesplitst in onder meer BASF, Agfa en Bayer – is vooral berucht geworden vanwege de ontwikkeling en productie van Zyklon B, een product dat bij blootstelling aan de lucht verdampt en een gifgas vormt. Het werd door de Duitsers gebruikt om miljoenen mensen te vergassen in de kampen Auschwitz en Birkenau.

De reden dat deze beide concentratiekampen op deze plek lagen is dat de industriële complexen van Fritz Thijssen op een steenworp afstand gelegen waren. Fabrieken en treinverbindingen konden zo efficiënt worden gecombineerd.

In diverse media zijn er berichten verschenen over het feit dat bedrijven waar Prescott Bush leiding over had of zaken mee deed, winst maakten en financiële steun verleenden aan de opkomst van het Derde Rijk. Naast Fritz Thijssen wordt in die context ook een bank in Rotterdam genoemd.

Boek: Ik financierde Hitler

+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
KLIK HIER en zeg NEE tegen een corona-vaccinatie d.m.v. T-shirts, sweaters, mokken, etc.

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
 • EllenB schreef:

  Bush was niet de enige. De Rothschilds (Engeland dus) zaten hier ook tot over hun oren in.
  De Illuminatie, hebben beide kanten van het conflict gefinancieerd.
  Hitler wou eigenlijk geen oorlog, maar zijn racistische denkbeelden zijn gewoon gebruikt, door de Multinationals, om een Wereldoorlog, te ontketenen.

  Hier een artikel over dit onderwerp:
  http://www.redicecreations.com/specialreports/hitlernowar.html

  13 likes
  • JohnSmith schreef:

   De Illuminatie bestaat niet meer het was een genootschap in 16 en 17 eeuw. Propageer het niet als of een genootschap van 300 jaar oud de wereld wil overnemen.

   het eerste gedeelte klopt wel de bankiers famlilies hebben zeker beide partijen gesteund in de tweedewereld oorlog

   4 likes
   • EllenB schreef:

    De Illuminatie bestaat niet meer ???
    Ik weet niet hoe je aan deze onzin komt, maar ik zou me iets beter laten informeren, als ik jou was.

    Hier een filmpje van een ex-lid van deze club, om mee te beginnen:
    https://www.youtube.com/watch?v=wE9qHMcI7cA

    3 likes
    • Pascal schreef:

     Als jullie beide eens gaan inzien wat ILLUMINATI betekend en wat het van doen heeft in deze tijd waarin we leven??

     Als jullie beide dat eens gaan onderzoeken dan komen we ergens want jullie beide zijn met suggesties bezig!!

     2 likes
   • rosa schreef:

    De illuminatie bestaan niet meer? Hoe noem je ze dan? Jezuïetenorde! Zij zijn een orde die zwarte magie nog toepassen! Bij hen is t nog werkzaam daar waar mensen klakkeloos alles aannemen van een ander en niet zelf op zoek gaan naar de waarheid. Men hoeft maar te doorzien hoe deze orde werkt….en de magie verliest zijn kracht.

    1 likes
  • Henk001 schreef:

   “Hitler wou eigenlijk geen oorlog,…” Dan heeft ie Mein Kampf zeker ook niet geschreven?

   6 likes
 • EllenB schreef:

  Ik denk dat het tijd is voor een rituele verbranding van alle geschiedenisboeken.
  Jarenlang voor niks geblokt,allemaal.
  Misschien kunnen we ons boekengeld nog terugkrijgen.
  Of een schadevergoeding voor verloren gegane tijd en emotionele schade ?

  15 likes
  • Dussss... schreef:

   Nou Ellen, vertel, waar staat dat dan wat jij ons hier verteld? In de geschiedenisboeken kan ik gewoon terugvinden dat Nazi Duitsland steun kreeg uit o.a. de VS en ook welke bedrijven en banken dat deden…

   Het staat ook gewoon op Wikipedia, daar is het voor iedereen te lezen.

   5 likes
   • Velevap schreef:

    En als jij alles geloofd wat er op Wikipedia staat en in de geschiedenisboeken Slaap dan lekker verder. Maar let op, ik zeg niet dat Ellen gelijk heeft.

    0 likes
    • Dussss schreef:

     Waarmee je dus impliceert dat de strekking van het artikel niet klopt en de Nazi’s geen Amerikaanse investeerders hadden.

     Of ben je zo’n figuur die de Holocaust ontkent vanwege een hoog “kijk mij nou eens lekker alternatief zijn” gehalte?

     1 likes
     • Pascal schreef:

      @Dussss jij gelooft wel alles wat je verteld is??

      Wat heeft dat met alternatief te maken??

      0 likes
     • Velevap schreef:

      Dus als je alternatief bent ontken je de Holocaust…….jij denkt wel heel vreemd. Ik heb familie verloren tijdens WOII , dus vind ik dit laag bij de grond, en weet dus zeker dat er allerlei mensen vermoord zijn, waaronder VEEL Joden. Het enige wat ik wil zegen is dat iedere gek iets op Wikipedia kan zetten en daardoor geen waarheid is omdat je het kunt lezen. Geschiedenisboeken kunnen de interpretatie van de schrijver bevatten en daardoor afwijken van de echte gebeurtenis. Soms is iets jaren later pas opgeschreven en kan dan toch ook afwijken van de werkelijkheid. Het was niet als aanval bedoelt, er zijn al genoeg crisissen in de wereld.
      Dus blijf kritisch en blijf zelf denken

      0 likes
  • Henk001 schreef:

   Staat in de geschiedenisboekjes dan dat internationale grootkapitaal Hitler NIET gefinancierd heeft?
   Een pleidooi voor boekverbranding is in deze context natuurlijk een gotspe.

   2 likes
 • Gezinusk schreef:

  Vergeet de Rockefellers niet met Standard Oil. De connecties van de familie Bush en de Union Banking Corp. liepen via het machtige geheime genootschap Skulls and Bones. Er werkte meer Skull and Bonesleden bij de Union Banking Corporations in de periode dat ze handel dreven met het Derde Rijk van Adolf Hitler.

  http://www.reformed-theology.org/html/books/wall_street/

  De Duitse onderzoeksjournalistiek heeft ook niet stil gezeten. De volgende docu werd uitgezonden op ARD Eins en zien we dat de Amerikanen zelfs op rantsoen moesten omdat het merendeel van de olie/benzine aan de Nazi’s werd geleverd tot aan 1945 aan toe.

  https://www.youtube.com/watch?v=eJSe1ubjhNI

  6 likes
 • Westbound schreef:

  Als je álles weet, dan pas weet je hoe corrupt er verdorven alles is. Na de dood wordt alles duidelijk. Het Laatste Oordeel zal duidelijkheid geven in ALLES.

  6 likes
  • Arun schreef:

   En dan heb je er nog steeds geen ene flikker aan, aan het weten. Want we kijken toch met z’n allen liever hoe we elkaar de filistijnen in helpen. Of niet?

   0 likes
 • Henk001 schreef:

  Het zoveelste bewijs dat kapitalisme en “vrije markt” gewetenloos is. Maar wie wist dat nog niet?

  6 likes
  • Chris schreef:

   Met een democratie als voedingsbodem, waarbinnen de stem van een gegeven meerderheid kan komen tot een dictatuur…

   Dat het etnisch niet verantwoord is om handel te drijven met een dictatuur is een geheel andere kwestie, de les is nog steeds niet geleerd, noch “kapitalisme” noch een “vrije markt” liggen hieraan ten grondslag…

   Elk wetgevend politiek/economisch model kan worden gebruikt voor misdaden…daar er nog nooit afgeweken is van een model per se…

   0 likes
 • iznogood schreef:

  ‘De reden dat deze beide concentratiekampen op deze plek lagen is dat de industriële complexen van Fritz Thijssen op een steenworp afstand gelegen waren. Fabrieken en treinverbindingen konden zo efficiënt worden gecombineerd’

  Vermoed dat de concentratiekampen zo dichtbij de spoorlijn en de fabrieken lagen meer duidt op het feit dat dit gewoon werkkampen waren (waar natuurlijk vooral aan het eind vd oorlog door hongersnood en chaos e.d. erg veel mensen zijn doodgegaan.)

  3 likes
  • Gezinusk schreef:

   Je kon wel eens gelijk hebben>> Harriman & Co merged with a London company, Brown/Shipley and Harriman & Co became Brown Brothers Harriman. The firm moved to 59 Wall Street but the Union Banking Corporation remained at 39 Broadway. Averell Harriman and Prescott Bush formed a new company, Harriman 15 Corporation. Harriman 15 Corp owned 1/3rd of the stock Consolidated Silesian Steel Company.

   De Silesian Steel Company hield zich bezig met staal en mijnbouw. De regio is met name rijk aan mineralen en steenkool. Auschwitz ligt hier niet ver vandaan. Rockefeller Standard Oil had aan de nazi’s de patenten verkocht om uit steenkool benzine en rubber te halen, een kunststof rubber die volgens de documentaire Buna werd genoemd. Neem daarbij het gegeven dat Auschwitz III of Auschwitz-Monowitz, ook bekend stond als het Buna-lager! Een fabriekscomplex die een kilometer of 12 van Auschwitz Birkenau zou moeten hebben gelegen.

   2 likes
 • De Archont schreef:

  Beetje vreemd, dit artikel suggereert dat de Holocaust dus wel heeft plaatsgevonden? Terwijl vaak op de alternatieve sites wordt beweert dat er nooit massale vergassingen met Zyklon B hebben plaats gevonden, maar dit gebruikt werd als ontluizingsmiddel? Vind het een beetje een tegenstrijdig artikel….

  4 likes
 • Hendrik schreef:

  Hier nog een artikel,van een man die ging voor de vrede .http://www.ihr.org/jhr/v13/v13n1p24_Hess.html

  3 likes
 • gratis sessie schreef:

  En nu leven de slaafjes en heten ze deze allen welkom in nazi Eumerika met de grote dreiging dat er binnenkort het volmaakte nazi werk kan worden volbracht met een WOIII….

  Europa stirbt mit Amerika…oder es lebt mit Russland!

  https://www.youtube.com/watch?v=YfvB8n3qFIo

  3 likes
 • loeky123 schreef:

  oud nieuws
  hoe kwam Duitsland aan brandstoffen in de oorlog,
  hebben ze zelf niet. \
  als geen brandstof dan 4 maanden de oorlog over.
  dus USA leverde inclusief grondstoffen

  3 likes
 • Acht, als je wat van geschiedenis wilt weten uit die tijd en wat Nederlanders daarin betekend hebben zoek dan maar eens op april 1940 Laren Bernhard. Veel lees plezier.

  3 likes
 • Rust schreef:

  Het grappige is dat iedereen hier nog steeds denkt te geloven dat men door iets te weten over het verleden men met deze kennis de mensheid/ de wereld tot een positieve verandering zal brengen. Alhoewel ik dat nergens terug zie in de reacties. En dat is ook het grappige van ons allemaal. We kunnen leed gemakkelijk aanzien, totdat het ons zelf en onze dierbaren overkomt want dan zijn we in alles toe staat. Als mensen mij vragen wat wil je d’r aan doen? Hoe denk je dit te kunnen veranderen? Wat dacht je van elkaar blijven overtuigen dat we niet alleen zijn. Maar dat we samen al 1 zijn in dit universum. Het klinkt zweverig. Maar juist al die overtuigingen en diversiteit aan kennis heeft ons nog steeds niet tot een eenheid samen kunnen brengen. Misschien zal de geschiedenis in herhaling moeten treden. Zal er weer een enorme catastrofe plaats vinden op deze aarde, zodat wij ons weer zullen beseffen dat we mens zijn. En dat al onze ideeën er helemaal niet toe doen. Dat het enige wat telt is wat we voelen voor elkaar vanuit ons hart. En dat we van daaruit met elkaar samen verder moeten leven. Geloof me vrede is de weg. Vrede is wat je bent. Vrede is de rust die in ons allen huist. Alles wat we aan ons zelf hebben toegeëigend en kwijt zijn geraakt heeft alleen maar tot onnodige onrust gezorgd. Ik blijf het zeggen, we zijn niet wat we denken. We zijn hetgene wat elke dag in ons en in het universum voort leeft. Sommigen noemen het de ziel, sommigen noemen het god. Wat je het ook mogen noemen. Zie door de illusie heen, dat wij niet vijanden zijn van elkaar, maar elkaars broeders en zusters die net zoals een ieder op deze aarde dezelfde kleur bloed heeft als alle wezen hier op aarde. Kijk niet naar buiten mijn beste aardefamilie maar kijk naar binnen en draag dit uit voor iedereen.

  2 likes
 • Pascal schreef:

  Wanneer gaat de mens zich eens afvragen over wat er in het verleden gebeurd is, OF het wel gebeurd is en of de illusie waar we in leven zo mega groot is dat weinig zich daarbij niets voor kunnen stellen.

  Uw MEDIA is onze TITA TOVENAAR!!!

  De frequentie was zo erg onbewust dat we alles slikte en alles geloofde. Toch wel bijzonder dat de mens op afstand te bedienen is!!

  Wellicht moeten we onze huisheks met haar bezem erop uit sturen.

  1 likes
 • x

  Check Also

  coronamaatregelen

  Duitse advocaten strijden tegen coronamaatregelen: ‘We staan niet alleen, we zijn met velen’

  De Duitse advocate Beate Bahner baarde begin ...

  covid-19-paspoort

  Kunnen we in de toekomst alleen nog reizen met dit Covid-19-paspoort?

  De media waarschuwen al wekenlang dat het ...

  >