Het Complot

Verbijsterende onthullingen door grootindustrieel: Bush financierde Hitler

Help mee door dit met vrienden op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Grootindustrieel Fritz Thijssen publiceerde in 1941 een boek waarin hij beschrijft hoe het kon gebeuren dat Hitler al in 1933 een leger van 4,5 miljoen Duitsers kon samenstellen en onderhouden.

Uit nader onderzoek blijkt er een Amerikaanse connectie te bestaan in de vorm van de vader, respectievelijk de opa, van de Amerikaanse presidenten George H.W. Bush en George W. Bush. Zijn naam was Prescott Bush.

Door zijn huwelijk met Dorothy Walker in 1921 werd hij de schoonzoon van George Herbert Walker en samen werden zij partners in de Union Banking Corporation. Bush werkte in Duitsland samen met Fritz Thijssen en samen financierden zij vervolgens de oorlogsmachine van Hitler. Als mededirecteur van chemiereus IG Farben kreeg Thijssen van Hitlers regering de opdracht om het kolenvergassingsproces te ontwikkelen.

Door kolen te vergassen kon men vliegtuigbrandstof en synthetisch rubber produceren, zodat de Duitse industrie grotendeels onafhankelijk werd van olie en rubber. Op deze manier werden autobanden voor legervoertuigen geproduceerd zonder dat daarvoor natuurrubber uit andere landen nodig was.

Verbijsterende onthullingen door grootindustrieel: Bush financierde HitlerIG Farben – dat na de oorlog werd opgesplitst in onder meer BASF, Agfa en Bayer – is vooral berucht geworden vanwege de ontwikkeling en productie van Zyklon B, een product dat bij blootstelling aan de lucht verdampt en een gifgas vormt. Het werd door de Duitsers gebruikt om miljoenen mensen te vergassen in de kampen Auschwitz en Birkenau.

De reden dat deze beide concentratiekampen op deze plek lagen is dat de industriële complexen van Fritz Thijssen op een steenworp afstand gelegen waren. Fabrieken en treinverbindingen konden zo efficiënt worden gecombineerd.

In diverse media zijn er berichten verschenen over het feit dat bedrijven waar Prescott Bush leiding over had of zaken mee deed, winst maakten en financiële steun verleenden aan de opkomst van het Derde Rijk. Naast Fritz Thijssen wordt in die context ook een bank in Rotterdam genoemd.

Boek: Ik financierde Hitler

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit artikel waardevol?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
31 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
EllenB
EllenB
7 jaren geleden

Bush was niet de enige. De Rothschilds (Engeland dus) zaten hier ook tot over hun oren in.
De Illuminatie, hebben beide kanten van het conflict gefinancieerd.
Hitler wou eigenlijk geen oorlog, maar zijn racistische denkbeelden zijn gewoon gebruikt, door de Multinationals, om een Wereldoorlog, te ontketenen.

Hier een artikel over dit onderwerp:
http://www.redicecreations.com/specialreports/hitlernowar.html

Gezinusk
Gezinusk
7 jaren geleden

Vergeet de Rockefellers niet met Standard Oil. De connecties van de familie Bush en de Union Banking Corp. liepen via het machtige geheime genootschap Skulls and Bones. Er werkte meer Skull and Bonesleden bij de Union Banking Corporations in de periode dat ze handel dreven met het Derde Rijk van Adolf Hitler.

http://www.reformed-theology.org/html/books/wall_street/

De Duitse onderzoeksjournalistiek heeft ook niet stil gezeten. De volgende docu werd uitgezonden op ARD Eins en zien we dat de Amerikanen zelfs op rantsoen moesten omdat het merendeel van de olie/benzine aan de Nazi’s werd geleverd tot aan 1945 aan toe.

https://www.youtube.com/watch?v=eJSe1ubjhNI

Westbound
Westbound
7 jaren geleden

Als je álles weet, dan pas weet je hoe corrupt er verdorven alles is. Na de dood wordt alles duidelijk. Het Laatste Oordeel zal duidelijkheid geven in ALLES.

Hendrik
Hendrik
7 jaren geleden

Hier nog een artikel,van een man die ging voor de vrede .http://www.ihr.org/jhr/v13/v13n1p24_Hess.html

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

31
0
We lezen graag je reactie!x