CoronaBuitenland

Medici noemen Britse oversterftecijfers ‘zeer zorgwekkend’ en ‘angstaanjagend’

Help mee door dit artikel met iederen die je kent op je social media te delen!

Er sterven op dit moment mogelijk meer mensen aan de effecten van de lockdown dan aan corona, schrijft de Britse Daily Telegraph.

Uit cijfers van statistiekbureau ONS blijkt dat in Engeland en Wales elke week 1000 mensen meer dan verwacht overlijden als gevolg van aandoeningen die niets te maken hebben met corona, waaronder beroertes en hartaanvallen. De oversterfte ligt 14,4 procent hoger dan het vijfjaargemiddelde.

Het Britse ministerie van Volksgezondheid heeft een onderzoek ingesteld naar de cijfers. Er wordt gesproken van een ‘stille gezondheidscrisis’. Medici noemen de cijfers ‘zeer zorgwekkend’ en ‘angstaanjagend’.

Toename van het aantal beroertes

“Grote krant in Engeland wordt wakker: ‘Gevreesd wordt dat lockdown meer mensen doodt dan Covid’. En: ‘We zien al een tijdje een toename van het aantal beroertes’,” vat FVD-leider Thierry Baudet samen. Hij vraagt Telegraaf-verslaggever Wierd Duk: “Iets voor jou om op te pakken?”

Neuroloog Jan Bonte richt zich tot OMT-leden Marion Koopmans en Marc Bonten: “Jullie als integere wetenschappers, altijd handelend vanuit de beste wetenschappelijke inzichten. Graag jullie commentaar.”

“Overigens mag hier vanzelfsprekend vaccinatie als mogelijk bijdragende factor absoluut niet genoemd worden. Maar dat was al duidelijk, toch?” zegt Bonte sarcastisch.

Hoe zou dat komen?

“In het Verenigd Koninkrijk in de reguliere media: lockdowns richtten meer schade aan dan zij hebben voorkomen, met juist méér overlijdens. En tja, er is ook nu nog veel oversterfte. Hoe zou dat komen?” vraagt BVNL-bestuurder Hans van Tellingen.

De Britse cardioloog Aseem Malhotra merkt op: “Er lijkt in dit artikel iets te ontbreken wat ook kan bijdragen. Enig idee?”


5 92 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit waardevol?
Deel het met kennissen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
106 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
ProAsfalt
ProAsfalt
1 maand geleden

“Medici noemen Britse oversterftecijfers ‘zeer zorgwekkend’ en ‘angstaanjagend’”
Nee, joh, je doet het voor een ander, aldus de massa.

Victor Hugo
Victor Hugo
1 maand geleden

Allez, nu zijn de lockdowns opeens de oorzaak van de oversterfte, nog iemand iets vernomen over de kwalijke effecten van de gifspuit?

Willy wonka
Willy wonka
1 maand geleden

En weer vind men het vreemd!!! Kogels zijn vervangen door prikken met killswitch! Het gaat stil worden op straat.

Fransdo
Fransdo
1 maand geleden

HAHAHAHAHA!. Ik vind me zelf geweldig!!. Weet je waarom? Omdat ik altijd heb gedacht dat ik een gewone jongen was met maar een gemiddelde intelligentie maar ik kom er nu steeds meer achter dat er in de wereld, en dan met name in de medische en journalistieke wereld, een hele hoop mensen rond lopen die nog stukken dommer zijn dan ik. Geweldig toch??

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

106
0
We lezen graag je reactie!x