Homepagina » Universum » Nazi’s landden op de maan. Deze Bulgaarse onderzoeker zegt bewijs te hebben
Nazi's landden op de maan. Deze Bulgaarse onderzoeker zegt bewijs te hebben

Nazi’s landden op de maan. Deze Bulgaarse onderzoeker zegt bewijs te hebben

Nazi’s landden al 27 jaar eerder dan de Amerikanen op de maan, zo wordt geclaimd. Volgens complottheoretici stuurde Adolf Hitler er in 1942 astronauten naartoe.

De Bulgaarse onderzoeker Vladimir Terziski claimt zelfs bewijs te hebben dat het naziregime succesvolle missies heeft ondernomen naar de maan.

De natuurkundige stelt dat de Duitsers samen met de Japanners een ruimtevaartprogramma hadden opgezet.

Vliegende schotels

Volgens Terziski gebruikten de Duitsers vliegende schotels van het type Miethe en Schriever om de maan te bereiken.

De vaartuigen van het type Miethe waren 15 tot 50 meter in doorsnee.

De Schriever-variant was 60 meter breed en 45 meter hoog en ontworpen als interplanetair verkenningsschip, zegt hij.

Nieuw-Zwabenland

Eenmaal aangekomen legden de nazi’s tunnels aan onder het oppervlak en rond het einde van de oorlog was er een kleine onderzoeksbasis op de maan, aldus de onderzoeker.

Met behulp van schepen van het type Haunebu 1 en 2 werden na 1944 vanuit Nieuw-Zwabenland mensen en robots naar de maan gebracht, klinkt het.

Volgens geruchten leven er nu zo’n 40.000 mensen op de basis.

Vegetatie

Hij claimt dat er een atmosfeer, water en vegetatie is op de maan en dat je er geen ruimtepak nodig hebt.

Veel ufologen geloven in zijn theorie, maar academici zijn minder overtuigd.

Ontkrachten

Geoloog Colin Summerhayer van de Cambridge-universiteit schreef bijvoorbeeld een paper waarin hij het bestaan van een geheime UFO-basis van de nazi’s op de Zuidpool probeerde te ontkrachten.

Hij schreef: “De Duitsers bouwden voor, tijdens of na de Tweede Wereldoorlog geen geheime basis.”

[The Sun]


Vond je deze informatie goed? Klik dan hieronder om te delen op Facebook/Twitter
NineForNews.nl in je Facebook-nieuwsfeed?

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

28 reacties

 1. Klinkt logisch. Ze hadden geen systeem om Londen nauwkeurig te bombarderen of New York te bereiken. Maar wel de middelen om succesvol op de maan aan de slag te gaan.

  28 likes
  • Ja, lekker knullige onnauwkeurige V1’s en V2’s op London en Antwerpen afvuren terwijl je New York had kunnen vernietigen en zo de Ami’s op eigen terrein had kunnen aanvallen. Tunneltjes op de maan graven terwijl Berlijn in puin verandert. Volkomen logisch 🙁

   13 likes
 2. Volgens wiki ontwikkelde de Duitsers in 1943/44 de raket aandrijving, maar in 1942 konden ze al interplanetair reizen. SPANNEND!!!!
  En in de 2/3 jaar resterende tijd hebben ze als mollen op de MAAN gegraven, compleet eco systeem opgezet en heden ten dagen komen nu de aliens van de maan af om hier graancirkels te trekken.
  (!) 🙂

  24 likes
  • Jezus Yoep, knoop jij effe lekker alles dat niks met elkaar te maken heeft aan elkaar. Dat is pas SPANNEND!!!

   7 likes
  • Ja Wiki en die informatie kun je vertrouwen.
   Net zoals de meeste de wetenschap 100 % geloven.
   De waarheid is naar boven aan het komen en Bill Nye die op televisie zich als wetenschapper voordoet is een fraudeur en heeft niet een diploma.
   Tucker Exposes: Bill Nye Is A Fraud. Fake “Science” Can’t Cuck The Tuck!!
   https://www.youtube.com/watch?v=DCvPFgTNI5c

   Werner V Braun de Nazi rocket scientist heeft Psalm 19.1 uit de bijbel op zijn grafsteen staan.
   For the director of music. A psalm of David. The heavens declare the glory of God; the skies proclaim the work of his hands.

   Bill Nye geeft wel de waarheid in plane sight.
   De world is an inclosed system, we can not go out!!

   Bill Nye “The Earth Is A Closed System” Guy – There’s No Place To Go!
   https://www.youtube.com/watch?v=dM7ukpCyYG0

   3 likes
   • Dus Hitler heeft ruimte schepen onder zijn commando gehad, maar in ’43/’44 zijn er testen geweest met raketten die buiten “onze atmosfeer konden komen”.
    Ach f*ck die ruimte schepen waren natuurlijk van de aliens die hij onder zijn commando had! HELDER!! komt waarschijnlijk dat de maan binnen onze atmosfeer zit… Hier heb je geen raketten voor nodig. Mmm kom ik weer uit op de vlakke aarde theorie. Lijkt me achtertuin theorie wel. Zo als ik al zei

    ******************
    **** SPANNEND ****
    ******************

    @Henk
    Wat bedoel je hier mee?
    Hitler had Duitsland en het Germaanse volk bevrijd van de satanisten.

    Volgens mij heeft Hitler ze niet bevrijd maar deed er druk doend aan mee.
    Daarom kon ie ook een eigen vloot met aliens hebben die hij achter de maan verstopte! O, sorrie ze hadden tunnels gegraven door de maan heen.

    4 likes
  • @yoep

   Hitler heeft ruimteschepen onder zijn commando gehad. Daar is voldoende bevestiging voor te vinden. Hitler had Duitsland en het Germaanse volk bevrijd van de satanisten. Daar heeft hij hulp bij gekregen.

   1 likes
 3. Ik hoop dat de redactie hier een vroegtijdige aprilgrap presenteert …

  10 likes
 4. Vreemd dat de nazi’s hier aan Duitsland gerefereerd worden.
  Nazi’s zijn de National Zionists, de Freemasons 33, Bilderbergers, Opus Dei, de Ridders van Malta, de Rotschilds en de Rockefellers, de Navo, veel Amerikanen dus, maar ook Engelsen, veel Fransen, Italianen, uitlopers van het geslacht de Medici bijvoorbeeld, Spaanse adel, foute Israeli’s, wat in feite de Rockefellers zijn want die zijn de eigenaren van het land, lag strategisch best aardig daar, die zandbak tussen de olie en heroinevelden.
  Dus nazi’s is niets specifiek Duits aan. Opvallend weinig nazi aan zelfs, nader bekeken.

  2 likes
 5. de chinezen warren in 1920 al op de maan hoe hebben ze dat gedaan? ze zijn gewoon met zn allen op elkaar gaan staan

  12 likes
 6. Stel dat dat tuig inderdaad over deze technologie beschikten, dan waren het wel strategische onbenullen.
  Ze hadden beter Londen en Washington kunnen bezetten i.p.v de Maan

  8 likes
 7. Ja, tuurlijk; En Aadje H. die doolt er 72 jaar rond…!

  2 likes
  • Waaruit merk je dat op? Heb ik dat gezegd? En Hollywood maakt wel vaker films die meer op waarheid berust zijn dan men denkt. Hollywood is een propaganda machine. De allereerste films van Nazi duitsland waren ook propaganda films…dit is nooit uitgestorven…sterker nog. Steven Spielberg (zionist) heeft er miljarden in geïnvesteerd en het uitgebreid.

   Werner von braun was een Nazi in hart en nieren…hij had zich ook door zijn kop kunnen schietten of een cyanide pil kunnen nemen als hij er anders over dacht. En hij wist waarom zijn kennis gebruikt werd en had daar geen problemen mee.

   2 likes
  • Nee…. Aadje H. heeft de eerste 30 jaar na WO II in Argentinië gewoond….
   En voor zo ver na is te gaan is ie daar overleden….
   Net als de overige SS-ers die na de oorlog naar Argentinië zijn verscheept door onze KLM…
   Na de dood van H. en zijn kornuiten is Argentinië dan ook in economisch verval geraakt….

   2 likes
 8. Elvis Presley heeft zijn graceland nu ook al een tijdje op de maan…De nazi’s daar zijn erg vredig nu..en eren Elvis.hij is .hun nieuwe leider..Ze zingen en dansen de hele dag …en zijn erg blij en gelukkig…en er is noooooit ruzie.

  6 likes
 9. Een broodje aap, met satésaus natuurlijk, is ook lekker!

  5 likes
 10. Dus ja, de jehova’s verbieden is mijn mening.
  Ik zeg niet dat die mensen slecht zijn, in tegendeel, ze zijn juist naief.
  Het begint heel onschuldig, mensen wordt een wazige worst voor de neus gehouden want niemand die precies weet wat de bedoeling er van is.
  Dat is nu duidelijk, je zit in de onderste lagen van de nazi piramide.
  Ze denken zelf dat ze goed doen maar voor de hoogste regionen ben je een usefull idiot.
  Voor je het zelf door hebt ben je een landverrader.
  Je hebt met satan te maken.

  3 likes
 11. Nazi…national zionist? Misch bedoel je soZIalist…en met aliens bedoelen ze het volk van Vril-Ya. Het blanke ras uit de kern van de aarde waar de monniken van Nepal contact mee hadden. Zij verschaften de duistsers deze kennis maar mochtten er geen aardse wapens mee maken…dat was de deal. Adolf Hitler had nauwe banden met Aleister Crowley…Satanist in hart en nieren. Hitler had een pact met Lucifer. Yahweh sloot zich aan bij de “joden” zijn geliefde volk die nu de aarde domineert…de media , het vaticaan, de overheid heeft het plaatje omgedraaid met behulp van de bijbel door te stellen dat Satan slecht is…en Yahweh onze “redder” is. Duizenden mensen aanbidden een Godheid die van mening is dat de mens een slavenras is die het kwaad zelf geschapen heeft. Satan gaf ons kennis om zelf te onderzoeken wat de waarheid is en niet langer als slaaf te moetten leven. Yahweh werd boos en gaf opdracht tot de zondvloed. Het was Satan die Noach ( een blanke) opdracht gaf zijn gezin te redden. Noach was Satans oogappel…blank en superieur aan de andere rassen. Slimmer en vaardiger dan de overige bevolking…jullie zijn misleid door de meester der leugens…Yahweh. de God die mensen als slaaf door het leven laat gaan en ze bewust dom wilt houdden…klinkt bekend niet? Die Yahweh staat namelijk nog steeds achter zijn volk. De Zionisten. Mensen als slaaf maken…Satan geeft vrijheid en kennis. Dat wij die kennis zelf misbruiken is een list van yahweh om Satan als zondebok ( baphomet) en waarom scheet Amerika in hun broek op de maan? En waarom.heeft Amerika een PsyOp gelanceerd om alle UFO’s als kwaadaardig te kenmerken?
  Jullie weten te weinig en volgen nog steeds de verkeerde…Als Jezus een buitenaardse Entiteit is en Adolf was een Christen/Satanist. Bij wie zou hij zich voegen? De machtbeluste joden? Of de vrijheidsgezinde Nazi’s? Wat predikte hij ook alweer? En was Lucifer geen Engel voor Yahweh hem verstootte? En wie zegt dat Jezus de zoon van Yahweh is en niet van Satan? De bijbel? Is de bijbel dan niet 1 grote spinsel van het werkelijke verhaal om de mensheid op een dwaalspoor te zetten wie volgens het vaticaan (!) Sleht of goed is…

  en Yoep…schrijf je met een J. Jij onderscheidt nog geen ezel van een mug. Je kennis is nergens onderbouwd en je brabbelt maar iets uit je beperkte kennis verkregen uit dubieuze bronnen.

  2 likes
  • alsof je er zelf bij was…. Zo veel overtuiging van je gelijk! Dat is aards denken, wanneer je echt de kennis zou hebben over de waarheid dan had je geen onderscheid tussen Jahweh en Satan meer gemaakt. Zo lang iemand in dualisme leeft kent hij de waarheid niet!

   1 likes
  • Ik ben anders nogal,benieuwd naar UW bronnen ,
   De gestichtsbibliotheek toevallig =

   0 likes
 12. Ja, Werner von Braunn was een nazi, maar niet omdat hij het zo’n leuke gezellige positieve club vond.
  Hij was heel goed in zijn vak en ze hebben hem gewoon ingelijfd vanwege zijn kennis.
  Hij wist precies wat ze van plan waren en hij heeft de wereld er via Caroll Roisin voor gewaarschuwd.
  Dus beslist geen foute Duitser.

  2 likes
 13. Boys zullen we overgaan naar de orde van de dag.
  Er mogen onderwerpen met meer diepgang hier geplastst worden.

  2 likes
 14. Dit was allemaal al te zien in de documentaire Iron Sky uit 2012.

  1 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

corona

Professor kraakt corona-aanpak in open brief aan Merkel: ‘We begaan een fout’

We moeten de corona-aanpak dringend herzien. Dat ...

coronatestkits

Coronatestkits blijken besmet met coronavirus. Wat je moet weten

Coronatestkits bestemd voor Groot-Brittannië blijken besmet te ...

Ervaar de diepste
ontspanning ooit
 • Voel je snel 100% beter met de heerlijkste, diepste ontspanning ooit
 • Geniet snel van een fijne, intens diepe rust en krijg meer energie
Je meldt je hiermee aan op de 100% gratis en vrijblijvende Trancewerk nieuwsbrief. Je kunt je altijd weer afmelden.
Trancewerk stuurt gegarandeerd nooit spam en je gegevens blijven beschermd.
50%
Dankjewel voor je aanmelding.

Er is een e-mail verstuurd met een bevestigingslink.

Deze e-mail is afkomstig van Trancewerk.nl. Zij stellen de sessie 'Diepe Ontspanning' gratis ter beschikking.

Ga naar je mailbox en open de e-mail.

Klik op de bevestigingslink en je ontvangt binnen enkele minuten instructies...

Heel veel plezier!


P.S.: Dit geschenk kost normaal € 49,99.
Je krijgt dit gratis, omdat je je aanmeldt op de Trancewerk nieuwsbrief. Dit is 100% vrijblijvend, kost niets en je kunt je altijd weer afmelden.
Leer wat de échte oorzaak is van je overgewicht en los dit op
Bijna klaar...
Ontdek waarom een dieet NOOIT blijvend werkt en wat wél werkt
Krijg onbetaalbare tips en trucs die tot een permanent slank lijf leiden
Je meldt je hiermee aan op de 100% gratis en vrijblijvende Trancewerk HypnoSlank e-cursus. Je kunt je altijd weer afmelden.
Trancewerk stuurt gegarandeerd nooit spam en je gegevens blijven beschermd.
50%
Dankjewel voor je aanmelding.

Er is een e-mail verstuurd met een bevestigingslink.

Deze e-mail is afkomstig van
Trancewerk.nl. Zij stellen de e-cursus 'HypnoSlank' gratis ter beschikking.

Ga naar je mailbox, open de e-mail
en klik op de bevestigingslink en je
ontvangt binnen enkele minuten
les 1...

Heel veel plezier!


P.S.: Met deze gratis e-cursus loop je
het 'gevaar' dat je binnenkort je
garderobe kunt vervangen met
kleinere maten!
AANMELDEN GRATIS WORKSHOP
Wanneer?
donderdag 9 april
20:00 uur
Wie?
*
*
Je gegevens zijn naar de organisator gestuurd. Je wordt verder via e-mail op de hoogte gehouden.