Homepagina » Universum » De verborgen agenda van de NASA. Zijn de officiële ruimteprogramma’s een dekmantel?
De verborgen agenda van de NASA. Zijn de officiële ruimteprogramma's een dekmantel?

De verborgen agenda van de NASA. Zijn de officiële ruimteprogramma’s een dekmantel?

Sinds de jaren zestig wordt in de media uitgebreid verslag gedaan van de ruimteprogramma’s van de Amerikaanse ruimtevaartorganisatie NASA. Onlangs kregen we nog te horen dat een NASA-sonde organische moleculen op een Saturnusmaan had ontdekt.

Maar wat als dit allemaal een dekmantel is om de interesse van het ruimteagentschap in oude ruimteprogramma’s te verbloemen?

Overal op aarde zijn er archeologische vindplaatsen die lijken te suggereren dat we al heel lang niet meer alleen zijn op aarde.

India

In onderstaande video wordt gespeurd naar bewijs voor buitenaardse beschavingen op onze planeet. Daarnaast wordt onderzocht waarom de NASA zich ontfermt over geavanceerde technologie die op dit soort vindplaatsen wordt gevonden.

Toen in India enkele jaren geleden in twee verschillende districten 10.000 jaar oude rotstekeningen van buitenaardse wezens en UFO’s werden gevonden, werd gelijk de hulp van de NASA ingeroepen.

Een lokale archeoloog zei indertijd dat de vondst suggereert dat de prehistorische mens mogelijk wezens van andere planeten heeft gezien. “Er is nader onderzoek nodig,” zei hij.

Ruimtepakken

De archeoloog voegde toe dat de wezens op enkele afbeeldingen zelfs ruimtepakken dragen. Een object in één van de tekeningen was voorzien van een antenne en drie landingspoten.

Lokale bewoners deelden verhalen van hun voorouders over kleine wezens die in cirkelvormige vliegende objecten in een naburig dorp waren geland.

Bekijk de video hieronder:

[Beyond Science]
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
KLIK HIER en zeg NEE tegen een corona-vaccinatie d.m.v. T-shirts, sweaters, mokken, etc.

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
 • Christgalactic schreef:

  NASA= Never A Straight Answer!

  Een occulte opgerichte organisatie in 1958 en heeft aan de wortels de beruchte satanist Alistair Crowley. De organisatie wordt gedomineerd en is doorspekt van de vrijmetselarij. De ideologie die daar gehanteerd wordt is het nazisme! Wernher Von Braun is 1 van de voorbeelden daarvan

  Welke waarheid moet daar weer uit voortvloeien?
  Namaste

  9 likes
 • Camiel schreef:

  Boek: Waren de goden kosmonauten? Van Erich vond Danichen, uit 1968. Enigzins verouderd en achterhaald nieuws.

  8 likes
 • Ken schreef:

  Hier hebben veel mensen lang op gewacht op deze satteliet opnames van mensen aan de onderkant van de aarde, wow ongelofelijk !!!!!!

  Incredible new footage from the Japanese Flimiwari 9 satellite has just been released zooming-in to reveal people, buildings, oceans, and waterfalls all literally upside-down in Australia, proving it really is “the land down under” and finally shutting up these ridiculous flat-Earthers once and for all.

  Amazing Satellite Zoom Shows People Upside Down in Australia!
  https://www.youtube.com/watch?v=XzcQaQIDHtE

  8 likes
 • Captain B.I.F.F. schreef:

  Hulp van NASA bij oude rotstekeningen, hiëroglyfen, bijbel- Vedische en andere geschiedschrijving is geheel onnodig. De afbeeldingen en verhalen laten niets aan de verbeelding over; ruimtevaarders zijn hier altijd al geweest.

  Dat staat als een hele grote dikke PAAL boven water

  6 likes
 • x

  Check Also

  new york times

  New York Times pakt uit: ‘UFO’s geborgen die niet op aarde zijn gemaakt’

  Een geheime eenheid binnen het Pentagon die ...

  trump

  Trump: ‘Wat ik weet over aliens en Roswell? Het is heel interessant’

  Donald Trump jr. vroeg zijn vader in ...

  >