Universum

De verborgen agenda van de NASA. Zijn de officiële ruimteprogramma’s een dekmantel?

Help door dit artikel met je vrienden op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Sinds de jaren zestig wordt in de media uitgebreid verslag gedaan van de ruimteprogramma’s van de Amerikaanse ruimtevaartorganisatie NASA. Onlangs kregen we nog te horen dat een NASA-sonde organische moleculen op een Saturnusmaan had ontdekt.

Maar wat als dit allemaal een dekmantel is om de interesse van het ruimteagentschap in oude ruimteprogramma’s te verbloemen?

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png

Overal op aarde zijn er archeologische vindplaatsen die lijken te suggereren dat we al heel lang niet meer alleen zijn op aarde.

India

In onderstaande video wordt gespeurd naar bewijs voor buitenaardse beschavingen op onze planeet. Daarnaast wordt onderzocht waarom de NASA zich ontfermt over geavanceerde technologie die op dit soort vindplaatsen wordt gevonden.

Toen in India enkele jaren geleden in twee verschillende districten 10.000 jaar oude rotstekeningen van buitenaardse wezens en UFO’s werden gevonden, werd gelijk de hulp van de NASA ingeroepen.

Een lokale archeoloog zei indertijd dat de vondst suggereert dat de prehistorische mens mogelijk wezens van andere planeten heeft gezien. “Er is nader onderzoek nodig,” zei hij.

Ruimtepakken

De archeoloog voegde toe dat de wezens op enkele afbeeldingen zelfs ruimtepakken dragen. Een object in één van de tekeningen was voorzien van een antenne en drie landingspoten.

Lokale bewoners deelden verhalen van hun voorouders over kleine wezens die in cirkelvormige vliegende objecten in een naburig dorp waren geland.

Bekijk de video hieronder:

[Beyond Science]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit interessant?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

4 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Camiel
Camiel
5 jaren geleden

Boek: Waren de goden kosmonauten? Van Erich vond Danichen, uit 1968. Enigzins verouderd en achterhaald nieuws.

Christgalactic
Christgalactic
5 jaren geleden

NASA= Never A Straight Answer!

Een occulte opgerichte organisatie in 1958 en heeft aan de wortels de beruchte satanist Alistair Crowley. De organisatie wordt gedomineerd en is doorspekt van de vrijmetselarij. De ideologie die daar gehanteerd wordt is het nazisme! Wernher Von Braun is 1 van de voorbeelden daarvan

Welke waarheid moet daar weer uit voortvloeien?
Namaste

Captain B.I.F.F.
Captain B.I.F.F.
5 jaren geleden

Hulp van NASA bij oude rotstekeningen, hiëroglyfen, bijbel- Vedische en andere geschiedschrijving is geheel onnodig. De afbeeldingen en verhalen laten niets aan de verbeelding over; ruimtevaarders zijn hier altijd al geweest.

Dat staat als een hele grote dikke PAAL boven water

Ken
Ken
5 jaren geleden

Hier hebben veel mensen lang op gewacht op deze satteliet opnames van mensen aan de onderkant van de aarde, wow ongelofelijk !!!!!!

Incredible new footage from the Japanese Flimiwari 9 satellite has just been released zooming-in to reveal people, buildings, oceans, and waterfalls all literally upside-down in Australia, proving it really is “the land down under” and finally shutting up these ridiculous flat-Earthers once and for all.

Amazing Satellite Zoom Shows People Upside Down in Australia!
https://www.youtube.com/watch?v=XzcQaQIDHtE

Back to top button
4
0
We lezen graag je reactie!x