Buitenland

Duitse minister wil centra oprichten waar je politiek incorrecte buren kunt aangeven

Help ons door deze informatie met anderen op je socials te delen!

Josefine Paul, de minister voor kinderen, jeugd, gezin, gelijkheid, vluchtelingen en integratie van de Duitse deelstaat Noordrijn-Westfalen (De Groenen), wil een project doordrukken dat Duitsers moet stimuleren om hun medeburgers te verklikken.

Paul is van plan vier centra op te richten waar mensen via een verklikkerslijn andere mensen kunnen aangeven die ‘politiek incorrecte’ uitspraken doen.

(Video verwijderd? Klik hier...)

Stasi

De autoriteiten in Noordrijn-Westfalen, qua inwonertal de grootste deelstaat van het land, hebben 140.000 euro per centrum uitgetrokken. Paul, oud-lerares, woont samen met Katja Meier, de justitieminister van de deelstaat Saksen en ook van De Groenen.

Het project doet veel mensen denken aan de Stasi, die op het hoogtepunt 175.000 informanten in dienst had. Een derde van de bevolking van Oost-Duitsland werd bespioneerd.

Derde grootste partij

De Groenen zijn zeker geen splinterpartij. Ze hebben op dit moment 118 van de 736 zetels in de Bondsdag en zijn daarmee de derde grootste partij van Duitsland.

What could possibly go wrong?

Dirk Kalweit, vicevoorzitter van de CDU in de Landdag, zei te verwachten dat hij op Stasi-achtige wijze zal worden aangegeven door één of andere ijverige linkse klokkenluider. Kalweit spreekt zich geregeld uit tegen de genderideologie.

4.8 113 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze info goed?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
235 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Marco
Marco
1 maand geleden

Er ist wieder da

Bep
Bep
1 maand geleden

Moet niet gekker worden!

Victor Hugo
Victor Hugo
1 maand geleden

Dus iedereen moet iedereen gaan verraden want voor de linksen is rechts fout en voor de rechtsen is links fout, waanzinnig idee!

Frank Hagemans
Frank Hagemans
1 maand geleden

Incompetente juffrouw.

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

235
0
We lezen graag je reactie!x