CoronaBinnenland

Nederland behoort tot de landen waar het vertrouwen in vaccins het sterkst gedaald is: ‘Het is klaar’

Help door deze info met jouw vrienden op je social netwerk te delen!

Europeanen hebben steeds minder vertrouwen in vaccinaties, blijkt uit onderzoek. De coronavaccins lijken de reputatie van vaccinaties geen goed te hebben gedaan.

Nederland behoort tot de landen waar het vertrouwen in vaccins het meest gedaald is. Er zijn maar twee EU-landen waar het vertrouwen nog sterker is gedaald.

In de afgelopen jaren nam het vertrouwen in Nederland met 14 procentpunt af. De overtuiging dat vaccinaties werken, zakte bijna 13 procentpunt. Nederlanders staan nog wantrouwender tegenover de prik tegen baarmoederhalskanker dan de coronavaccins.

Heel raar

De onderzoekers gaan niet in op verklaringen voor deze trend en leggen ook geen verband tussen het teruglopen van het vertrouwen en de coronaprikken.

“Logisch,” reageert BVNL-bestuurslid Hans van Tellingen. “Het is klaar.” Dennis Spaanstra, voorman van Police for Freedom, schrijft: “Heel raar…”

Te laat

“Precies waar ik voor heb gewaarschuwd. Ga je opdringen en dwingen, dan oogst je verlies van vertrouwen. Informed consent, zelfbeschikkingsrecht had het pad moeten zijn. Te laat. Dit is Roland Pierik cum suis aan te rekenen!” twittert Maarten van den Berg, die dit een onderwerp vindt voor de parlementaire enquête.

Neuroloog Jan Bonte zegt: “Hele diepe zucht. Heb ik daar niet herhaaldelijk voor gewaarschuwd? Zowel naar collega’s toen ik nog werkzaam was in het ziekenhuis, alsook in mijn stukken? Alles in de geneeskunde begint met goede en eerlijke voorlichting. Alles!”

Eerder bleek al dat de animo voor de boosterprik flink was gekelderd. Ondertussen is het nog altijd erg druk bij de uitvaartondernemers.

4.9 126 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze info goed?
Deel het met iedereen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
152 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Ben
Ben
4 maanden geleden

Niet alleen in Nederland zie Thailand zie Duitsland

Lotus
Lotus
4 maanden geleden

Het is klaaarrrr.

Annette
Annette
4 maanden geleden

Goh, zouden de Nederlanders dan TOCH verstandiger zijn dan ik had gedacht?

Eerlijk gezegd ben ik hartstikke blij met deze nieuwe ontwikkelingen. Zo is het nu en zo zal het zeer waarschijnlijk ook blijven.

ALLES vanaf het prille begin van deze prikcampagne met een nota bene EXPERIMENTEEL zogenaamd vaccin, wat natuurlijk helemaal niet eens een vaccin is en was, hebben de autoriteiten volkomen verkeerd aangepakt.

Jammer is natuurlijk wel, dat er zeker in de beginperiode genoeg mensen waren, die niet konden wachten totdat het moment daar was, waarop zij met de mouw opgestroopt het “REDDENDE” prikje konden halen.

Ik heb daar maar een paar woorden voor nodig: ARME, TOTAAL MISLEIDE MENSEN.

Wat ik absoluut schokkend vind, is dat er zo ongelooflijk veel mensen uit de medische wereld: GGD medewerkers, artsen en verpleegkundigen, totaal maar dan ook totaal niet zelf enig onderzoek hebben gedaan. Uiteraard bedoel ik daar niet de, jammer genoeg, veel te kleine groep van artsen die dat WEL hebben gedaan.

Normaal gesproken is er altijd INFORMED CONSENT noodzakelijk bij IEDERE medische behandeling. Dus ook met het geven van een prik.

Dat is in dit geval helemaal maar even overgeslagen. Dat paste natuurlijk helemaal niet in het plaatje om de totale Nederlandse bevolking, van jong tot oud, met dit wondermiddel te behandelen.

NU, aan het einde van het jaar 2022, zijn er dus heel veel mensen waarbij de schellen van hun ogen zijn gevallen. Niet verwonderlijk natuurlijk, als je de ongelooflijke schade ziet die hun desastreuze beleid heeft aangericht.

Het spreekwoord zegt: Beter ten halve gekeerd dan ten hele verdwaald.

Ik spreek alleen de hoop uit, dat de schade voor deze mensen, die dan eindelijk het licht hebben gezien, meevalt.

Mary
Mary
4 maanden geleden

Raar maar waar. Doodgeprikt.

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

152
0
We lezen graag je reactie!x