CoronaBuitenland

Senator doet smeekbede aan alle artsen en verpleegkundigen: ‘Stop deze waanzin’

Help mee door dit met je vrienden op je socials te delen!

De Amerikaanse senator Ron Johnson is vrijwel de enige politicus die de slachtoffers van vaccinatieschade een stem geeft. Als gevolg daarvan werd hij verguisd door de media en het establishment.

Johnson blijft strijden. Enkele dagen geleden was hij te gast in het programma The Highwire met Del Bigtree. Hij richtte zich rechtstreeks tot artsen: “Als je een arts bent en ontwaakt bent, als je weet dat het fout is en niet goed, blijf dan niet langer aan de zijlijn.”

(Video verwijderd? Klik hier...)

Hulp

De senator zei dat dappere artsen als Peter McCullough, Robert Malone en Pierre Kory – die naar voren zijn getreden om het volk te waarschuwen – hulp nodig hebben. We hebben letterlijk duizenden artsen nodig die zich bewust zijn van het probleem. Zij moeten de handen ineenslaan en eerlijk zijn tegen het volk, aldus Johnson.

“Ik smeek artsen, ik smeek verpleegkundigen om naar voren te komen,” benadrukte de senator. “Sla de handen ineen, vorm één grote groep en stop deze waanzin.”

Eed van Hippocrates

Hij riep artsen op zich te houden aan de eed van Hippocrates en hun patiënten voorop te stellen. “Ik smeek artsen: jullie moeten het voortouw nemen.”

4.9 130 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit goed?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
94 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Herman R
Herman R
5 maanden geleden

❣!

Lawke
Lawke
5 maanden geleden

Het verzet groeit. Moedige man die Ron, en petje af voor de dappere dokters en zorgmedewerkers!

Afweersysteem
Afweersysteem
5 maanden geleden

Ze zijn helaas zo éénzijdig pharmaceutisch gehersenspoeld door hun vals geneeskundige rockefellar-medische opleidingen, dat de meerderheid zich hier niet bewust van is.

Zich daar wel bewust van worden zet hun wereld op z’n kop.

Er zijn er te weinig die dit als een verrijking en uitdaging kunnen willen ervaren, ware geneeskunde te willen kunnen onderscheiden van medische pharma- misleiding.

Daarvoor is moed, ego-overstijging, omwille van leergierigheid ter wille van waarheidsvinding in wat echt genezen dient dan wel misleidend dat suggereert, maar eigenlijk enkel hoofdzakelijk een ordinair duivels geldverdien- annex eugenetica model dient.

Datvis iets wat ze gegarandeerd niet leren in hun medische opleidingen.
Daarvoor is meer nodig vanuit de persoon zelf, erhiek kunnen verbinden met, waar ben ik nu eigelijk allemaal helemaal mee bezig…..?

Marie
Marie
5 maanden geleden

“Ik stel het belang van de patiënt voorop en zal aan de patiënt geen schade doen. Ik eerbiedig zijn opvattingen.”

Dit staat onder andere in de eed die Nederlandse artsen moeten afleggen.
Meineed dus voor al die artsen die patiënten (onder druk) hebben ingespoten met het mRNAgif.
Ook stond daarbij niet het belang van de patiënt voorop maar die van Big Pharma en de Staat.

De Staat door wie onder andere huisarts Els van Veen en neuroloog Jan Bonte werden bedreigd en opgesloten onder aanvoering van de crimineel Hugo de Jonge.

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

94
0
We lezen graag je reactie!x