Homepagina » Financieel » Zorgverzekeraars misleiden: aanvullende polis is melkkoe
mondzorg92734938473249

Zorgverzekeraars misleiden: aanvullende polis is melkkoe

De premies voor tandartsverzekeringen zijn door zorgverzekaars fors verhoogd hoewel het vrijgeven van de tandartstarieven daarvoor geen aanleiding geeft.

Dat ontdekte ledenorganisatie en dienstverlener voor Nederlandse zorgprofessionals VvAA na onafhankelijk onderzoek.

Volgens de zorgdienstverlener wordt er misleidende en onjuiste informatie gegeven. Afgelopen jaar kondigden zorgverzekeraars nog aan dat de premies voor aanvullende tandartsverzekeringen zouden stijgen als gevolg van het vrijgeven van de tandartstarieven per 1 januari dit jaar.

Verlaagd

Onderzoeksbureau Annalise onderzocht (pdf) in opdracht van VvAA de ontwikkeling van de premies en dekkingen van aanvullende tandartsverzekeringen van de vijf grootste verzekeraars en vergeleek deze met de algemene gegevens over de gemiddelde tariefstijgingen in de mondzorg van de afgelopen jaren.

Tussen 2009 en 2012 zijn de premies voor de aanvullende tandartsverzekeringen met 20 procent gestegen (gemiddeld 6,9 procent per jaar), hoewel de dekkingen niet zijn verhoogd en in de meeste gevallen zelfs zijn verlaagd. De tandartstarieven stegen in dezelfde periode met 4,2 procent (gemiddeld 1,4 procent per jaar).

Verkeerde been

Verzekeraars wekken de indruk bij patiënten dat de premies zijn gestegen als gevolg van hogere tarieven van tandartsen, terwijl dat niet uit onafhankelijk onderzoek is gebleken. Ze zetten verzekerden daarmee op het verkeerde been. De patiënt is bovendien de dupe want hij betaalt meer en krijgt minder.

Het blijkt dat 70 procent van de verzekerden is verzekerd voor tandheelkundige hulp. Hoewel de aanvullende zorgverzekeringen slechts 11 procent van totale premie-omzet uitmaken zijn de verzekeringen goed voor 73 procent van het resultaat van de zorgverzekeraars. De marge die zorgverzekeraars behalen op aanvullende zorgverzekeringen bedroeg in 2010 338 miljoen euro, tegen 125 miljoen euro op de basisverzekering.

Melkkoe

Blijkbaar zijn aanvullende verzekeringen de melkkoe voor zorgverzekeraars, stelt directeur kennismanagement van VvAA Edwin Brugman. “Het is onterecht dat de zorgverzekeraars de tandartsen als oorzaak aanwijzen,” legt Brugman uit. “De oorzaak zijn de zorgverzekeraars zelf, die blijkbaar de hoge marges erg belangrijk vinden.”

Bron: Geldenrecht.nl

Gerelateerd:

 Vond je deze informatie belangrijk? Denk er dan aan het op je social media te delen
NineForNews.nl in je Facebook-nieuwsfeed?

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

38 reacties

 1. een corrupt zooitje!
  mensen die het al niet kunnen betalen komen nog meer in de problemen!
  uit deze crisis komen we voorlopig niet!
  griekenland,dan spanje dan portugal dan italie,en dan is nederland aan de beurt!
  er is echt geen houden meer aan!dit veroorzaakt door multies door leugens !kijk naar de bezuinigingen gewoon door onze strot geduwd!denk je dat er dan nog economiche groei verwacht kan worden? tis gewoon weer een verrotte leugen en misleiding!wij met zn allen moeten bloeden voor de belachelijke fouten en misleiding van zogenaamde kan alleen maar tegen zulke regerings en bank creaturen zeggen: je vijand…slaapt nooit!eens zul je je moeten verantwoorden!en dan zijn het opeens onschuldige baby,s waarvan je hun luiers nog moet verschonen!wees waakzaam,ze zijn zo vriendelijk, maar steken achter je om n mes diep in je rug!
  ga er maar van uit dat er als het op aankomt niemand tevertrouwen is! en zo diep is de mensheid op dit moment gezakt!
  gegroet!

  1 likes
 2. Nederland word pas wakker en gaat pas massaal de straat op als het bier , de chips en de voetbalkaartjes duurder worden.

  1 likes
 3. een heel mooi alternatief is Artabana, momenteel ook actief in Nederland en wordt gedoogd. Persoonlijk verlaat ik per 1-1 de reguliere zorgverzekering en verenig me met anderen in een artabana vereniging.
  Meer info op: http://www.artabana.nl/

  0 likes
 4. Inderdaad is het mooie alternatief artabana. Ook ik verlaat per 1-1 mijn zorgverzekeraar. Het is een en al een belangenverstrengeling tussen Banken, Politiek, Farmaceutica en verzekeraars. Puur om de burgers nog meer uit te knijpen totdat er geen cent meer over is.

  0 likes
 5. Een duidelijke uitleg over de valse voorwendselen waaronder de ziektekostenverzekeraars aanleiding zagen de premies te verhogen. Zeg dat zorgverleners de prijzen opdrijven en dat je daardoor genoodzaakt bent je premies dienovereenkomstig te verhogen. Ik heb daarop geantwoord door geen aanvullende verzekeringen meer af te sluiten. Die kosten die uit daaruit verwachtte te bestrijden draag ik gewoon zelf. Scheelt me sowieso de premie die ik nu kan gebruiken om te besteden aan de zorg. Daarnaast zijn de eigen bijdrage en eigen risico nu ook helemaal in mijn eigen hand. Ik heb nu alleen een basisverzekering en het is dat die me wettelijk wordt opgedrongen (!), anders zocht ik ook daarvoor een alternatief. Wel gehoord van Aratabana maar nauwelijks van daadwerkelijke geneesmiddelen, zoals op hennep gebaseerde geneesmiddelen en al die methodes die de afgelopen jaren door toedoen van de farmaceutische industrie wettelijk verboden zijn en / of volstrekt geminacht worden.

  0 likes
 6. Eindelijk dat je zo kan reageren. hier zat ik vanaf het begin al op te wachten

  0 likes
 7. Dat artabana zal ik ook eens uitzoeken, inderdaad trouwens een leuke addon deze reactie`s, dan kan er ook leuk gediscussieerd worden!

  0 likes
 8. Het hele zorgsysteem is door en door corrupt en we worden ook nog even gedwongen om daarvoor iedere maand weer te betalen. Waarom heeft de vrije marktwerking hier een halt genomen en is men in de EU zo oorverdovend stil rond deze verplichte betaling?

  0 likes
 9. Wat is er eigenlijk gebeurd met Johan Oldekamp (?) en zijn weigering van het betalen van de basiszorgverzekering.
  Is dit ‘te doen’ en een mooie kans voor een groeiende meerderheid? Of… zeer risicovol en in de molen richting Justitia?

  0 likes
 10. Johan wacht op een ‘nieuwe datum’ als die er komt, maar vindt nu de tijd om het partijprogramma van SOPN.nl te schrijven.
  Ik schreef al in mijn 1e reactie: vanaf 1-1 Artabana.nl , wordt gedoogd..

  [quote name=”Andre van Vliet”]Wat is er eigenlijk gebeurd met Johan Oldekamp (?) en zijn weigering van het betalen van de basiszorgverzekering.
  Is dit ‘te doen’ en een mooie kans voor een groeiende meerderheid? Of… zeer risicovol en in de molen richting Justitia?[/quote]

  0 likes
 11. het is niet alleen de zorgverzekeringen

  vroeger werd je polis geroyeerd niets aan de hand

  tegenwoordig wordt je ook nog overgedragen aan eenincasso bureau om
  als nog premie te incasseren en kom je ook nog op een zwarte lijst geplaatst

  enerzijds wordt je verplicht te verzekeren maar een maal een polis geroyeerd om welke reden dan ook ben je een wanbetaler en weigeren alle verzekeringsmaatyschappijen je als verzekerde

  Ik kan alleen maar zeggen dat wij in een land leven met een hebzucht dat op vervloeking lijkt.

  0 likes
 12. [quote name=”Andre van Vliet”]Wat is er eigenlijk gebeurd met Johan Oldekamp (?) en zijn weigering van het betalen van de basiszorgverzekering.
  Is dit ‘te doen’ en een mooie kans voor een groeiende meerderheid? Of… zeer risicovol en in de molen richting Justitia?[/quote]

  Als je je zorgverzekering niet betaald dan wordt dit doorgegven aan het CVZ en die houden het dan op je loon / uitkering in + boete. Ook beslag op je zorgtoeslag.

  0 likes
 13. Een belachelijk bericht en v ol met valse feiten.

  De Roverheid, u weet wel de organisatie die roept dat er is geprivatiseerd maar alles tot in de puntjes bepaald, van eigen risico tot ingrepen van de meeste medische ingrepen, deze roverheid, verplichte verzekeraars ertoe, de premie´s voor de diverse zorgverzekeringen kenbaar te maken voor een bepaalde datum zoals zij dit elk jaar verplicht is te doen. Daarnaast werden de prijzen voor tandartsen vrijgegegevn, zoals met alles zal hier eerst misbruik van worden gemaakt, totdat mensen slim genoeg worden om prijzen te gaan vergelijken, en de prijzen als gevolg ook weer hard gaan dalen.

  De door overheid verplichte regeling dat verzekeraars, premies bekend moesten maken heeft gezorgd voor een stijging.

  0 likes
 14. deel twee, ook de winst die mag worden gemaakt door verzekeraars is vastgelegd in wet. Al het meerdere aan winst zal in de pot algemene middelen van de Roverheid vloeien. Er is dus geen wezenlijke winst te maken voor verzekeraars. Als de overheid in het vervolg eerst de zorgaanbieders dwingt om prijzen kenbaar te maken, dan kan hier een betere premie bepaling op volgen.

  De kosten in de zorg stijgen aantoonbaar met miljarden per jaar, is de gemiddelde Nederlander echt zo naïef deze schuld in de schoenen van een door overheid aangestuurde verzekeraar te schuiven?

  In Nederland heeft men geen idee wat privaat betekend, er is in Nederland helemaal niets geprivatiseerd en het hele beleid wordt door de overheid gedicteerd. Of dit nu zorg, energie, of vervoer is. Men noemt het privatiseren, maar alles is in handen van de overheid. Bij de NS zelfs 100% van de aandelen.

  0 likes
 15. Wie zijn de aandeelhouders van de zekeringsmaatschappijen, zijn dezelfde als van de banken, die bepalen! Ze trekken aan een touwtje en de politiek doet het gewoon.Hopelijk dat een nieuwe generatie de verandering aandurft,zal nog even duren! Is hoe de jeugd nu opgroeit, open en transparant, nu de politiek nog! Als die door krijgen, waarom men belasting betaald, om banken te spekken!Waarom moet een land via een bank lenen en niet rechtstreeks van de ECB?

  0 likes
 16. Zolang wij schaapjes volgen verandert er niets. Ik zeg massaal de verzekeringen stopzetten! Maar helaas…. De vorm van slavernij waar wij ons in bevinden, is extreem…

  0 likes
 17. [quote name=”Jes”]Zolang wij schaapjes volgen verandert er niets. Ik zeg massaal de verzekeringen stopzetten! Maar helaas…. De vorm van slavernij waar wij ons in bevinden, is extreem…[/quote]

  vind ik ook en moeten ze ook doen met benzine een paar dagen de bopel mijden idem het openbaar vervoer en dat niet alleen in Ned. maar heel de EU.

  idem met de huurwoningen massaal de boel niet betalen

  zullen we zien hoelang nog ze een lijk willen blijven reanimeren

  0 likes
 18. Lieve Mensen,

  Wat fijn idd dat wij hier open met elkaar reacties kunnen wisselen. Ik hoop wel dat het open en eerlijk blijft, en niet een moddergooi sessie wat je helaas op andere sites tegenkomt.

  Even on-topic: Bedankt @ geert voor de tip over Artabana! iedereen is in mijn optiek slachtoffer van dit corrupte systeem, en ik vind het geweldig dat er alternatieven bedacht/ontstaan zijn om ons een stapje in de goede richting te helpen.
  Nogmaals bedankt Geert!

  Warme groet, Kahlan

  0 likes
 19. Zelfs een demissionair kabinet gaat gewoon door met ons richting de afgrond duwen door er weer beslissingen doorheen te drukken om Brussel maar te plezieren. Dit is illegaal niet wettelijk en mag gewoon niet toegestaan worden. Buiten Geert is er niemand heel duidelijk tegen de Unie misschien toch weer eens tijd voor een nieuwe partij die het lef heeft dingen terug te draaien want alle vernieuwingen die zijn ingevoerd incl de euro en na invoering daarvan zijn allemaal mislukt en niet meer te betalen geworden. De privatisering is niet meer geworden dan een graaicultuur en zakken vullerij voor de hoge heren. ALLES is duurder geworden en er is geen concurrentie. geheime prijsafspraken en nog veel meer. Gek blijft dat als er wat in de krant staat en naar boven komt dan doen we……..niks ??????

  0 likes
 20. Tijd voor nieuwe partij! Nou die is er! SOPN http://www.sopn.nl , zie ons manifest en ook thema gezondheid als visie. Het partijprogramma komt eraan. Schrijver: Johan Oldenkamp.
  Zie hier op Niburu artikel : Transparante Politiek en doenload Manifest met links.
  Hartegroet, Geert (geen fam. van)

  [quote name=”Fred”]Zelfs een demissionair kabinet gaat gewoon door met ons richting de afgrond duwen door er weer beslissingen doorheen te drukken om Brussel maar te plezieren. Dit is illegaal niet wettelijk en mag gewoon niet toegestaan worden. Buiten Geert is er niemand heel duidelijk tegen de Unie misschien toch weer eens tijd voor een nieuwe partij die het lef heeft dingen terug te draaien want alle vernieuwingen die zijn ingevoerd incl de euro en na invoering daarvan zijn allemaal mislukt en niet meer te betalen geworden. De privatisering is niet meer geworden dan een graaicultuur en zakken vullerij voor de hoge heren… [/quote]

  0 likes
 21. [quote name=”Mostafa”]Inderdaad is het mooie alternatief artabana. Ook ik verlaat per 1-1 mijn zorgverzekeraar. Het is een en al een belangenverstrengeling tussen Banken, Politiek, Farmaceutica en verzekeraars. Puur om de burgers nog meer uit te knijpen totdat er geen cent meer over is.[/quote]

  Ik ga ook mijn zorgverzekering opzeggen, ook al heb ik nog geen Artabana-groep.

  0 likes
 22. [quote name=”Geert SOPN”]Tijd voor nieuwe partij! Nou die is er! SOPN http://www.sopn.nl , zie ons manifest en ook thema gezondheid als visie. Het partijprogramma komt eraan. Schrijver: Johan Oldenkamp.
  Zie hier op Niburu artikel : Transparante Politiek en doenload Manifest met links.
  Hartegroet, Geert (geen fam. van)

  Ik ben op de pagina geweest maar kan zo even niks vinden over de Europeese Unie… want daar wil ik uit weg weg ermee gulden terug…

  0 likes
 23. Euro of Gulden is in feite niet zo belangrijk , het systeem moet veranderen, daarvoor moet je onder Economie kijken, dit is gezondheid. Europa en verbinden is prima ,maar niet met deze EU uiteraard. Wij willen uiteraard geen geld dumpen in een bodemloze put…

  [quote name=”Fred H”][quote name=”Geert SOPN”]Tijd voor nieuwe partij! Nou die is er! SOPN http://www.sopn.nl , zie ons manifest en ook thema gezondheid als visie. Het partijprogramma komt eraan. Schrijver: Johan Oldenkamp.
  Zie hier op Niburu artikel : Transparante Politiek en doenload Manifest met links.
  Hartegroet, Geert (geen fam. van)

  Ik ben op de pagina geweest maar kan zo even niks vinden over de Europeese Unie… want daar wil ik uit weg weg ermee gulden terug…[/quote]

  0 likes
 24. [quote name=”Annelies”][quote name=”Mostafa”]Inderdaad is het mooie alternatief artabana. Ook ik verlaat per 1-1 mijn zorgverzekeraar. Het is een en al een belangenverstrengeling tussen Banken, Politiek, Farmaceutica en verzekeraars. Puur om de burgers nog meer uit te knijpen totdat er geen cent meer over is.[/quote]

  Ik ga ook mijn zorgverzekering opzeggen, ook al heb ik nog geen Artabana-groep.[/quote]
  Steek jij je maar lekker in de schulden joh! Kan je ook niet meer bij de huisarts/ziekenhuis terecht enz… Niemand meer die je kan helpen als je ziek bent… veel plezier bij het ziek zijn!

  0 likes
 25. [quote name=”renate”][quote name=”Jes”]Zolang wij schaapjes volgen verandert er niets. Ik zeg massaal de verzekeringen stopzetten! Maar helaas…. De vorm van slavernij waar wij ons in bevinden, is extreem…[/quote]

  vind ik ook en moeten ze ook doen met benzine een paar dagen de bopel mijden idem het openbaar vervoer en dat niet alleen in Ned. maar heel de EU.

  idem met de huurwoningen massaal de boel niet betalen

  zullen we zien hoelang nog ze een lijk willen blijven reanimeren[/quote]
  Leuk he straks een derwaarder aan de deur en op straat staan? En maar klagen jongens… tot ziens bij het leger des heils voor je kleding en voedselbank voor de kleding. Vergeet je geen doos om in te slapen?

  0 likes
 26. [quote name=”Annelies”][quote name=”Mostafa”]Inderdaad is het mooie alternatief artabana. Ook ik verlaat per 1-1 mijn zorgverzekeraar. Het is een en al een belangenverstrengeling tussen Banken, Politiek, Farmaceutica en verzekeraars. Puur om de burgers nog meer uit te knijpen totdat er geen cent meer over is.[/quote]

  Ik ga ook mijn zorgverzekering opzeggen, ook al heb ik nog geen Artabana-groep.[/quote]
  Zorgverzekering is wettelijk verplicht. Eerst even de wet aanpassen, anders word je geconfronteerd met het sanctiebeleid. Andere weg is die Johan al gelopen heeft en tot nu eindigde in (dreigende) openbare verkoop van zijn spullen.

  0 likes
 27. Beste Me, ik waardeer je mening, aangezien deze ook de realiteit afschildert, maar laat een ander dan ook in zn waarde. Wat meer subtiliteit zal je sieren.

  0 likes
 28. [quote name=”John”]Nederland word pas wakker en gaat pas massaal de straat op als het bier , de chips en de voetbalkaartjes duurder worden.[/quote]
  Inderdaad, omdat dan pas duidelijk wordt dat de oude politiek, vooral onder aanvoering van de linkse partijen, men geen gezonde economie wil, maar enkel de werkende burger meer en meer wil uitkleden, voor de idealistische droomwereld, waar deze politici voor staan. Even voor de duidelijkheid, ook de VVD is voor mij geen rechtse partij, een rechtse partij had nooit meegewerkt aan de opbouw van een sociale heilstaat, waar de verantwoordelijkheid voor de burger bij de staat wordt neergelegd en niet bij die burger.

  Ik las ook iets over de nieuwe partij, dat gaat hem dus niet worden.Wederom veel geblaat, geen onderbouwing en vooral een vrije interpretatie van het gebeuren op dit moment, met veel verwijzingen naar onbewezen theorieën.

  Ijsland bijvoorbeeld heeft gekozen voor democratie met een echt vrije markt. 1

  0 likes
 29. In deze echt vrije markt, hebben bedrijven dus ook de mogelijkheid om failliet te gaan. Een wezenlijk onderdeel van een echt vrije-markt. Dit houdt de onderneming scherp en niets anders. Gaat het bedrijf op de fles, dan zullen de verantwoordelijk, daar persoonlijk voor aansprakelijk worden gehouden, zoals men in IJsland ook politici persoonlijk aansprakelijk wil gaan houden voor wanbeleid dat is uitgevoerd onder het bewind van deze politici.

  Men doet hier alsof het wiel opnieuw is uitgevonden in IJsland, terwijl men eigenlijk een nuchtere kijk toepast, jij doet iets bewust fout, dan zit jij dus bewust op de blaren, iets dat zeker in Nederland allang niet meer toegepast wordt, behalve als je een hard werkende Nederland bent die 70% van zijn inkomen afstaat aan de Roverheid. Die vervolgens denkt beter dan jij te weten, waaraan jouw geld te besteden. Solidair ben je met gelijkgestemden, niet om dat een Roverheid dit afdwingt.

  0 likes
 30. [quote name=”Jes”]Beste Me, ik waardeer je mening, aangezien deze ook de realiteit afschildert, maar laat een ander dan ook in zn waarde. Wat meer subtiliteit zal je sieren.[/quote]
  Tsj zegt er eentje wat… dat jullie in die artabana*****[gemodereerd] trappen. Good luck met het zoeken van een ander huis!

  0 likes
 31. Hier ook een “mooie” uitwas van dit huidige systeem. Geld is belangrijker dan een mensenleven.

  http://www.nieuwedockumercourant.nl/nieuws/9999/artsen-ziekenhuis-de-sionsberg-weigeren-te-experimenteren-met-ongeboren-kinderen/

  Erg treurig dit.

  0 likes
 32. Chapeau Geert!
  News lezen en gelijk een reactie plaatsen.
  Yoehoeuuu!!!Word Wakker Wereld! The Niburu family is 24/7 in actie. Fantastisch helemaal reconnected en er is geen weg terug. Niemand zei dat het makkelijk zou zijn voor SOPN/Niburu. Gelukkig zijn we mega opgeladen met vrije energie en landelijk aan het brainstormen.Trouwens hoorden jullie het ook knallen vanavond? bliksem enzo? Dat waren wij 😉

  En ja hoor, mijn kiesjes zijn net gevuld dus nu lekker op 1-1 de tandartsverzekering opzeggen. Ik was toch al de erts en kwik spuugzat. Het spijt me pijnappelklier gebeurt niet meer! 🙂 Hoopa

  Groetjes,
  Miguelina

  0 likes
 33. omdat Ned. kent meerdere melkkoeien. De woning corporaties met de zgn servicekosten en mag je het huis op eigen kosten opknappen. Voor consumenten moet het incassosysteem op de schop. Incassokantoren moeten gericht zijn op bedrijven/ondernemingen maar niet voor consumenten die na aftrek van hun vaste lasten niet eens een busrit kunnen betalen naar de voedselbank. De gang naar de Gemeentelijke kredietbanken voor budgettering en schuldhulpverlening moet versoepeld worden. het is gewoon achterlijk dat er voor hulpverlening zo komt bij kijken. Kortom het is mens ongterend zoals mensen nu behandeld worden door het Koninkrijk Nederland. je krijgt steeds meer en meer het gevoel te maken heb met het land der maffioso

  0 likes
 34. Vandaag staat in het nieuws dat de gemeentye las is met de bijstandstrekkers. Wat men vergeet dat de bijstrandstrekkers er nog dieper in vallen met tijdelijk werk. Met de dure reiskosten vergoeding de verhoogde Eigen risico en het elke maand inkorten van huur- en zortoeslag stevenen wij af op koeieneren van de allerlaagste van de bevolking en slavernij. De mensen komen niet verder dan de straat waarin zij wonen, hoe betalen ze de kosten naar werk. Binnen de 10 km vergoed de werkgever niet. Sozawe ook niet. Een contract is maar voor 6 maanden als die baan te vinden is vooral voor ouderen

  0 likes
 35. Laten we een staatsgreep opzetten, de eerste en tweede kamer in en killen die handel, het volk aan de macht!!!!!!!!!!

  0 likes
 36. [quote name=”Dave”]Laten we een staatsgreep opzetten, de eerste en tweede kamer in en killen die handel, het volk aan de macht!!!!!!!!!![/quote]
  Neem effe een pilletje Mafkees en doe eens normaal

  0 likes
 37. IK geef niks om geld. Nu nog die anderen 17 miloen mensen en we staan sterker dan de regering!

  0 likes
 38. Geld doet mens en dier laten doden stop met geld of werken en we kunnen werken aan een mooie toekomst! het maakt hebzucht en daardoor moord! De farmceutische industrie is precies zo zij bepalen of je wordt behandled of dood kan vallen! veel therapien zijn al bewezen als mogelijke verbeterde therapien maar het over tollige geld bij de elite wordt daar niet voor ingezet! dus worden arme mesnen die ziek zijn als dood opgeschreven. Je bent dus een nummertje van de elite groep of je kunt dood gaan. Niks meer en niks minder. Deze taboo zouden ouders op schollen moeten doorbreken door in te stemmen wat er als les materiaal aan kinderen gegeven moet worden. Zodat zei wel zelf kunnen beredeneren. het Nos nieuws komt ook alleen maar met propaganda leugens en doet zich voor als HET NIEUWS echter deze pagina brengt je al in 1 dag verder met onafhankelijk nieuws en laat je zelf nadenken!

  Geef jij nog om geld? Na altijd loyaal te zijn geweest voor mijn werkgever en uiteindelijk weg gestemd te zijn geworden door een reorganisatie weet ik het wel geld doet me niks. nu zoek ik nog mensen die loyaal zijn! aan elkaar en wel durven uit te komen voor wat ze echt denken.

  Helaas is 99% van de mensheid een schapen loper ik kan daar niet tegen

  0 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

gegeneraliseerde-angststoornis-bg

Ken je deze vorm van marteling die jij mogelijk ondergaat?

Heb je ooit gehoord van de zogenaamde ...

anti-veroudering

Het nieuwe wonder voor anti-veroudering?

Volgens wetenschappers van de University of Pittsburgh ...

Het onzichtbare fenomeen dat je dwarsboomt

Het onzichtbare fenomeen dat je dwarsboomt

Ken je het verschijnsel dat je weet ...

Machocultuur zorgt ervoor dat we met z'n allen veel te lange werkdagen maken. Internetondernemer laat zien dat het anders kan

Veel te lange werkdagen als gevolg van machocultuur maken ons ziek. Internetondernemer laat zien dat het anders kan

We maken met z’n allen veel te ...

Een werkweek van 4 uur: hoe doe je dat? Deze fulltime internetondernemer laat het je zien

Een werkweek van 4 uur: hoe doe je dat? Deze fulltime internetondernemer laat het je zien

Een werkweek van 4 uur, dat zou ...

Het is nu wetenschappelijk bewezen dat meditatie de gezondheid van het brein verbetert. Kijk wat de effecten zijn

Het is nu wetenschappelijk bewezen dat meditatie de gezondheid van het brein verbetert. Kijk wat de effecten zijn

Yoga en meditatie kunnen je psychisch welbevinden ...

Dit is misselijkmakend. Waarom de klimaatmaatregelen bedoeld zijn om jou het leven zuur te maken

Dit is misselijkmakend. Waarom de klimaatmaatregelen bedoeld zijn om jou het leven zuur te maken

Marc Morano van website ClimateDepot.com was te ...

Ervaar de diepste
ontspanning ooit
 • Voel je snel 100% beter met de heerlijkste, diepste ontspanning ooit
 • Geniet snel van een fijne, intens diepe rust en krijg meer energie
Je meldt je hiermee aan op de 100% gratis en vrijblijvende Trancewerk nieuwsbrief. Je kunt je altijd weer afmelden.
Trancewerk stuurt gegarandeerd nooit spam en je gegevens blijven beschermd.
50%
Dankjewel voor je aanmelding.

Er is een e-mail verstuurd met een bevestigingslink.

Deze e-mail is afkomstig van Trancewerk.nl. Zij stellen de sessie 'Diepe Ontspanning' gratis ter beschikking.

Ga naar je mailbox en open de e-mail.

Klik op de bevestigingslink en je ontvangt binnen enkele minuten instructies...

Heel veel plezier!


P.S.: Dit geschenk kost normaal € 49,99.
Je krijgt dit gratis, omdat je je aanmeldt op de Trancewerk nieuwsbrief. Dit is 100% vrijblijvend, kost niets en je kunt je altijd weer afmelden.
Leer wat de échte oorzaak is van je overgewicht en los dit op
Bijna klaar...
Ontdek waarom een dieet NOOIT blijvend werkt en wat wél werkt
Krijg onbetaalbare tips en trucs die tot een permanent slank lijf leiden
Je meldt je hiermee aan op de 100% gratis en vrijblijvende Trancewerk HypnoSlank e-cursus. Je kunt je altijd weer afmelden.
Trancewerk stuurt gegarandeerd nooit spam en je gegevens blijven beschermd.
50%
Dankjewel voor je aanmelding.

Er is een e-mail verstuurd met een bevestigingslink.

Deze e-mail is afkomstig van
Trancewerk.nl. Zij stellen de e-cursus 'HypnoSlank' gratis ter beschikking.

Ga naar je mailbox, open de e-mail
en klik op de bevestigingslink en je
ontvangt binnen enkele minuten
les 1...

Heel veel plezier!


P.S.: Met deze gratis e-cursus loop je
het 'gevaar' dat je binnenkort je
garderobe kunt vervangen met
kleinere maten!
REGISTREER JE VOOR DIT WEBINAR
Wanneer?
donderdag, 13 juni 2019
20:00 uur
Wie?
*
*
Je gegevens zijn naar de organisator gestuurd. Je wordt verder via e-mail op de hoogte gehouden.