Homepagina » Binnenland » Rutte verwelkomt Black Lives Matter-activisten op Catshuis (en stuurt politie af op coronabetogers)
rutte
Foto: Minister-president Rutte CC BY 2.0

Rutte verwelkomt Black Lives Matter-activisten op Catshuis (en stuurt politie af op coronabetogers)

Voor wie zich nog afvroeg waar de loyaliteit van onze premier ligt: Mark Rutte ontvangt vandaag op het Catshuis betogers van Black Lives Matter. Hij wil praten over hoe we het gesprek over racisme in de samenleving op een goede manier kunnen voeren en wat hiervoor nodig is. Aanleiding voor de bijeenkomst zijn de Black Lives Matter-demonstraties van de afgelopen weken. In Nederland kwamen daar duizenden mensen op af.

Als je meedoet aan een coronademonstratie, dan krijg je geen uitnodiging van Rutte. Sterker nog: hij stuurt de politie op je af om je een paar klappen te geven met de wapenstok.

Social mediagebruikers reageren verontwaardigd. “Ene groep demonstranten alom toegejuicht en op de koffie bij Rutte, andere genegeerd en in elkaar geslagen,” twittert politiek wetenschapper Kees van der Pijl.

Verraad

TheNetwerk zegt: “Het officieel failliet van Nederland.” Beps voegt toe: “Verraad heeft een gezicht.”

“Wel in gesprek gaan met oproerkraaiers en plunderaars, maar niet met oprecht bezorgde burgers die hun vrijheid terug willen. We weten allemaal wat de prioriteit heeft bij onze premier. Hij kan beter overstappen naar D66. Beter nog: terugtreden,” stelt GewoonRoon.

+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
KLIK HIER en zeg NEE tegen een corona-vaccinatie d.m.v. T-shirts, sweaters, mokken, etc.

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

38 reacties

 1. Laat je niet verleiden om boos te worden, dat is namelijk precies waar ze op uit zijn. De komende jaren wordt het alleen maar erger het hoort bij het plan mensen tegen elkaar opzetten, geloof me maar…Soms moet je dat rapaille gewoon dood zwijgen er komen heus nog wel andere vormen van aktie voeren ……Bedenk dat op deze manier juist de media hiervan profiteert ……….Ga boven dat tuig staan……

  54 likes
  • @Louise, satanistisch addergebroed is met liefde en begrip echt niet te verslaan. Zij zullen keer op keer je liefde en het begrip lachend beantwoorden met een dolk die ze hierdoor ongehinderd tussen je ribben kunnen steken. Liefde en begrip werkt alleen bij mensen die bereid zijn tot wederkerigheid. Satan en satanisten zijn volstrekt ongevoelig en hebben slechts 1 doel : totale macht en volledige vrijheid van handelen ten koste van anderen. Dat is alleen uit te roeien met onvervalste strijd. Het goede nieuws is dat wij ons in een overweldigende meerderheid bevinden, een overmacht waar ze letterlijk voor in hun broek schijten alleen we moeten even wakker worden met z’n allen en alle angst even vergeten. Dan is de klus zo geklaard.

   22 likes
   • Exegese , het gaat niet over liefde en begrip. Het gaat erom sterk in je eigen schoenen staan..Je niet uit laten dagen, daarboven staan. Het tegengestelde van liefde is geen haat maar onverschilligheid …..Een beetje denken als een schaker…” Er is een mooi boek ,,de kunst van het oorlog voeren……Chinees. Overigens de Chinezen bezitten bijna alle havens in Europa… Enig idee in wat voor wereld je dan terecht komt ?

    4 likes
    • Louise, je dacht toch niet dat de Chinezen zich laten stuiten door liefde hoop ik. Je dacht toch niet dat een aanstormende hongerige tijger die jou als maaltijd ziet, zich bedenkt als je hem liefdevol aankijkt ? Het kwaad laat zich niet keren door liefde. Als je verkozen bent als prooi is het vechten, vluchten of sterven. Een uiterst belangrijk begrip als liefde komt pas aan bod als het gevaar geweken is. De strijd tegen het kwaad staat volledig los van liefde, sterker nog liefde kan en zal indien mogelijk misbruikt worden door het kwaad om je te misleiden, om je in de val te lokken.

     @duitinzakje, je haalt terecht de protocollen aan. Als je die gelezen hebt weet je echt heel zeker dat je met alleen liefde niet ver zult komen . Ze omschrijven daar de door hun in het leven geroepen leuze tijdens de Franse revolutie : gelijkheid, broederschap en vrijheid als meest succesvolle leugen ooit.Met als uitleg dat die domme mensen toch nooit zullen begrijpen dat in werkelijkheid er geen gelijkheid is en er ook nooit zal komen.
     Liefde is prachtig en onmisbaar in het leven, behalve op momenten dat er gevaar dreigt en je het leven nog niet beu bent.

     4 likes
   • Ik geef je gelijk in deze.
    Maar het kwaad bestrijd je met kwaad, er zal gevochten moeten worden, en
    kwaad roei je uit met wortel, anders komt het gewoon terug, net als onkruid.
    Nu is het zo dat je tegen wat ik denk een doorgewoekerde maffia strijd. En dat
    is zwaar als een volk dat hiertegen in opstand wil komen.

    0 likes
  • Louise,
   Jij hebt het door. Ze proberen iedereen uit te dagen en te produceren.
   Ze wachten op een moment om hard in te grijpen bv een staat van beleg.
   Dit is internationaal.
   De overheden en de echte machthebbers weten al tientallen jaren dat ze alles kunnen uitvreten met ons.
   De mensheid pikt alles, op een paar mensen na dan.
   Nu de spanning en verdrukking toenemen beginnen de mensen’ wakker’ te worden.
   Veel te laat. Had tientallen jaren geleden al moeten gebeuren.
   Iedere keer keken de mensen de andere kant op en zwegen over alle ongerechtigheid.
   De oorlog tegen de H.Kerk, Godsdienst, sexuele anarchie, abortus (kindermoord), gezin en familie, culturele ontaarding, multi culti etc etc.
   De mensheid vond alles best
   Tsja… Nu zullen we allemaal moeten boeten voor alle ongerechtigheid.
   Niet alleen met ons leven, maar ontelbare ook met hun onsterfelijke zielen 😭.

   We kunnen onze zielen alleen redden door ons te bekeren en ons met God te verzoenen.
   Maar de tijd daarvoor is zeer kort, korter dan wij denken.
   Maar helaas blijven de mensen bijzonder koppig en hoogmoedig.
   Ze mopperen wel, zijn bang of boos, maar weigeren om hun eeuwigheid te redden.
   Integendeel, ze worden steeds vijandiger naar de christenen en Godsdienst.
   Dit zal hun val worden.
   Er zal een verschrikkelijke vervolging komen op alle christenen, vele zullen de marteldood sterven.
   Maar ons lijden zal tijdelijk zijn.
   Hierna komen de verschrikkelijke oordelen over de gehele mensheid en wereld.
   Dan als laatste de Wederkomst van Jezus Christus.
   Niet als verlosser, maar als de Rechtvaardige Rechter.
   Niemand zal kunnen ontkomen.
   Ook de zogenaamde elite niet, ja ook alle demonen.
   Of we worden zalig met Jezus of we zullen ons verdoemen.
   Een van deze keuze, geen derde keuze voor ons.
   Het is geen doemdenken,maar de bittere realiteit..
   Maar weinig mensen zullen dit inzien.
   Totdat er geen weg terug is en we midden in de grote verdrukking en vernietiging zitten.
   Laat u door niemand wijsmaken.
   Zoek geen heil van mensen, maar alleen God.

   20 likes
  • @Louise:

   Zeer wijze woorden en helemaal juist!

   Iedereen zou nog eens de Protocollen moeten lezen. Daar wordt gezegd dat ze ons politici en bestuurders geven die van het allerlaagste allooi zijn. Voor mij is Markie het prototype van zo’n bestuurder. Dat grote lachen van hem is de lach van een psychopaat.

   Ook zeer de moeite waard om eens te lezen: Political Ponerology van Andrew Lobaczewski.

   https://www.amazon.com/Political-Ponerology-Science-Adjusted-Purposes/dp/1897244258

   Wij moeten ons niet laten opjutten door deze verraders maar hen net zo koel en analytisch observeren als die wetenschappers hebben gedaan ten tijde van het tirannieke sovjet tijdperk met al zijn verschrikkingen.

   Uiteindelijk is Mark zelf natuurlijk het grootste slachtoffer omdat hij zich laat gebruiken door een elite die hem minacht. Hij laat zich misbruiken door mensen die hem als eerste weer zullen laten vallen.

   15 likes
  • Negatieve energie leidt uiteindelijk na een negatieve realiteit. Het is moeilijk om licht te voelen in deze tijden media is zo duister en misschien is het beter om alle media uit te zetten.

   11 likes
  • @Louise,

   Helemaal eens met u…..deze modus “verdeel & heers” is m.i. nu toch wel heel erg doorzichtig aan het worden en ik denk dat eenieder dit nu toch wel in de juiste context gaat zien!!

   Waar ik dan toch echt op wil wijzen, met name voor het broodnodige wisselen van de GEHELE MACHT in den Haag is het volgende korte filmpje van 10 minuten met daarin nagenoeg mijn gehele eerdere actieplan…..

   Het is namelijk echt een vereiste dat AL dat tuig wat nu in den Haag de dienst uitmaakt met wortel en al wordt uitgedaan en op een veilige manier wordt verwerkt……

   Deze man zegt in deze 10 minuten precies wat er NU gedaan zal moeten worden…

   Ik zou zeggen, kijk, luister en trek uw plannen……ALLEMAAL aub!!!!!

   https://www.youtube.com/watch?v=LFGK4Lho3Jg

   Gegroet,

   Gladiator
   ps een BBQ kan altijd natuurlijk en het weer is mooi dus…..welkom!!

   9 likes
  • Het ging niet door want Kozp (is dezelfde als BLM en Antifa by the way) waren niet uitgenodigd dus n beschuldigen ze Rutte er van mooi weer te willen spelen alsof je mooi weer speelt met het in zee gaan van dat tuig.

   1 likes
 2. Daar komt bij dat Grapperhaus zeer verontwaardigd is dat er conclusies getrokken worden naar aanleiding van de talloze beelden die geschoten zijn van het ongehoorde politieoptreden tegen vredelievende demonstranten Zondag j.l. Hooligans die zonder twijfel voor een belangrijk deel bestond uit undercover politieagenten die duidelijk opdracht hadden rotzooi te trappen zodat er een excuus ontstond om zowel oudere mensen als kinderen de stuipen op het lijf te jagen met geproportioneerd geweld en een aanzienlijk aantal zelfs met geweld te arresteren. Dat zich onder de arrestanten bevonden zich GEEN hooligans bevonden was dan wel een zeer opmerkelijk detail. Maar ja je gaat natuurlijk geen collega’s arresteren die handelen in jouw opdracht, dat lijkt me logisch. Ook is het logisch dat ze reageren als door een adder gebeten op de veelvuldige beelden die hun verwerpelijke handelen blootlegt. Het gejank van Grapperhaus en de opmerkingen van Rutte zijn dan ook eerder lachwekkend te noemen dan serieus te nemen.

  25 likes
 3. Die knuppel heeft niet door dat hij zo een revolutie in de kaart speelt. Of zou ie dat bewust wel ……?

  19 likes
  • @Reliable Liar, duidelijk is dat ze demonstraties die mensen tegen elkaar opzetten (B.L.M) omarmen en faciliteren en dat ze demonstraties die tegen hun overheidsbeleid zijn gericht op alle mogelijke manieren torpederen, waarbij werkelijk niets te ver gaat zoals is gebleken. Als je het nu nog niet ziet ben je echt reddeloos verloren.

   6 likes
  • ja!!!!!!dat dat ziet u scherp!

   3 likes
 4. Goed bezig Mark, straks nog even knielen voor de foto en het plaatje is compleet.

  19 likes
 5. Doorgesnoven psychopaat. Hoe hoger de geest hoe groter het beest.

  17 likes
  • Nou zo hoog zijn die geesten niet hoor, het is laag bij de gronds tuig, Pim werd vermoord en deze psychopaten kunnen gewoon vrijelijk over straat zonder zelfs maar aangesproken te worden, hoe kan dat?

   9 likes
 6. Zwarte koffie of zonder melk…

  12 likes
 7. Wanneer deze satanische pedo vrijmetselaar en volledige roverheid wordt afgezet? Die vraag moet je niet passief stellen maar d.m.v. aktie het heft in handen nemen, met zijn allen ervoor zorgen deze psychopaat en mede psycho cornuiten abführen naar de guillotine !

  10 likes
 8. Ik ben kort van stof maar weet donders goed wat er aan de hand is. Ik kijk wel eens naar jonge mensen en denk dan mijn god wat een toekomst gaan jullie tegemoet.
  Wij worden niet geregeerd door leiders, maar door misleiders.

  10 likes
 9. De Weekdier mentaliteit van het Ruttekopje

  Ons ‘Ruttekopje’ is gewoon een weekdier, en weekdieren hebben zoals bekend hebben geen ruggengraat.

  Met een mentaliteit van een weekdier gaat ons ‘Ruttekopje’ dus nu vrolijk – kan intussen die gemaakte grijns niet meer zien — met BLM-racisten praten.
  Misschien zien we hem op zijn buikje rollen en knietje doen? Of misschien zelfs, zoals vandaag de nieuwe trend bij onze ‘vrienden’ van BLM blijkt te zijn zonder T-shirt aan een ketting rondlopen?

  Erfzonde in het ‘religie’ van de BLM.

  Rutte heeft genoeg erfzonde, en net zoals in andere ‘religies’ is erfzonde voor BLM erg belangrijk.

  Mamma Rutte was namelijk dochter van een opzichter van de heidemaatschappij die in de tweede wereld joden de werkverschaffing induwde. Dit is in de ideologie van BLM niets minder dan een erfzonde.

  Ik ben er zeker van dat als ‘Ruttekopje’ een standbeeld had dit nu door de BLM zou worden neergehaald.
  Weekdieren hebben geen ruggengraat,maar wel een mentaliteit die het best te omschrijven vals als ‘doe wat de meester vraagt’.

  Dus het is geen toeval dat ons ‘Ruttekopje’ exact doet wat de door de demonische triljadair De Soros gesponsorde knokploeg op dit moment vraagt. Derhalve hoeft het verder geen betoog dat de erfzonde van ons ‘Ruttekopje’ in deze context vergeven is.

  Verkoop je land en blijf regeren: Weekdier mentaliteit is simpel.

  NWO is de Zotte Nieuwe Order.

  Met de NWO gaat het eigenlijk niet zo goed. Alhoewel, media staatspropaganda de indruk wekken dat de gemiddelde Nederlander alleen is in zijn strijd voor een normale en vooral menselijke maatschappij is dit zeker niet het geval.

  Veel te vaak is het plan van de NWO gewijzigd. ‘Boiling Frog’ werkte niet, sociale media hadden niet het gewenste effect en corona was niet dodelijk genoeg om, maar wat te noemen.

  Zelfs het nieuwe kunstmatig aangezwengelde ‘racisme’ komt eigenlijk niet van de grond. BLM en Antifa zijn gewoon de knokploegen van de NWO meer niet. Zogezegd extensie van de ‘Romeo’s’ die ingezet worden om een rustige vreedzame demonstratie neer te slaan.
  Zoals blijkt doen BLM en Antifa een wanhopige poging om een plan te bewerkstelligen dat volledig tegen de natuur van de mens gaat. De ‘wet van Lenz’ is hier zeker van toepassing. En uiteindelijk zal alle energie die nu wordt gebruikt tegen het systeem zich uiteindelijk tegen de — in mijn ogen ‘bezetter’ — keren.

  Kookpunt bijna bereikt.

  Net als water dat van aggregatie toestand veranderd zal er een revolutie komen die het Nederlandse volk gaat bevrijden van het gesel van de Nieuwe wereld order die zoals nu wel blijkt mer een Zotte wereld Order zonder ‘Law and Justice’ is.

  9 likes
 10. Gewoon weer gaan stemmen in 2021 hoor, want anders mag je achteraf niet klagen 😂.

  8 likes
  • Goed idee. Jammer is alleen dat er geen verkiezingen meer komen. Mwa, kniesoor die daar op let nietwaar? Vanavond krijgen we weer zoethoudertjes voorgeschoteld waarschijnlijk. Rutte is ‘slechts’ 1 lulhannes. We moeten het hele zooitje daar in Den Haag letterlijk het land uittrappen. Blijven debiletteren helpt niet …

   12 likes
   • Jij snapt het Jan, volgend jaar is nazistaat EU compleet en verkiezingen zijn dan overbodig geworden, jammer dat nog zo weinig mensen het door hebben en toch hoop houden op weer iemand anders die de lakens uitdeelt, dat kunnen we zelf wel we zijn geen kleuters.

    5 likes
 11. Revolutie? En dan? Als de wolken van de revolutie eenmaal zijn opgetrokken zal hetzelfde gajus bij hun feestelijke terugkomst in dit land van bovenaan de vliegtuigtrap het volk toezwaaien. En het volk zal uitzinnig zijn van vreugde.

  8 likes
 12. Het kan natuurlijk een voorop gezet plan zijn, namelijk dat we massaal gaan stemmen op PVV en FVD die een meerderheid kan vormen met bv SP, SGP en CU. dan krijgen ze de puinhoop van 3 kabinetten Rutte in hun schoot geworpen. Wat deze partijen niet kunnen oplossen en binnen afzienbare tijd klapt dan dit nieuwe kabinet onder leiding van PVV en FVD. En kunnen ze blijven zeggen, zie je wel jullie zijn niet capabel om te regeren. en Rutte komt weer aan de macht en verwijst naar het kabinet PVV en FVD dat die een puinhoop heeft achtergelaten.
  Stem dus maar op Rutte, laat hij maar op blaren gaan zitten die hij zelf heeft veroorzaakt.
  Doet wel pijn als PVV en FVD aanhanger

  7 likes
 13. jaja de enge die nog wat te zeggen heeft zijn degenen die niet stemmen , de rest die wel stemt geeft zijn stem weg.

  5 likes
 14. Sommige mensen kunnen wel uitvallen tegen Rutte & Co maar vergeet niet dat hij in het verleden telkens is herkozen nadat hij het land verder heeft afgebroken ten gunste van het (groot) kapitaal.

  Zelfs nu staat de VVD weer op 45 zetels (plus 25 zetels) én is 65% het eens met de dictatuur / totalitaire staat dat er heerst volgens de peilingen.

  Dus, is het volkomen logisch dat anti dictatuur/ totalitaire demonstraties uiteen worden geslagen en dat de BLM demonstranten worden uitgenodigd.

  4 likes
 15. hij houd van trappen nou wij ook , opzouten manipulator.
  maar ja de volgende idioten staan al te trappelen om eventueel het stokje over te nemen.
  hoe is het toch zover gekomen dat de wereld geregeerd wordt door levensgevaarlijke lui.

  we hebben een heleboel toegelaten en nu moeten we als de bliksem tegengas geven , nu kan het nog.

  4 likes
 16. Rutte is de slechtste MP van Nederland, die Nederland na de tweede wereldoorlog heeft meegemaakt.

  Leugens en bedrog en een
  Cordon-Sanitair zijn zijn handelsmerk.

  Hij heeft de oudere Nederlanders opgesloten in de Ouden van dagen depots en ze aan hun lot overgelaten, persoonlijke beschermings middelen voor de verzorgers van deze oudere Nederlanders, was geen prio.

  ^^

  3 likes
 17. En dat wederom alles achter gesloten judas deuren.

  Als je al wilt thee drinken met oproerkraaiers, haatzaaiers en idioten die oproepen tot geweld, dan moeten gesprekken tussen de listige wolven en wilde apen openbaar worden gemaakt, zodat de schapen weten wat er voor smerige zaakjes worden besproken. Weg met achterkamertjes, weg met verborgen gesprekken voeren.

  Rutte, de financier van Midden-Oosten moordenaars en die zijn eigen volk om zeep helpt, en het voltallige naar rotting stinkende kabinet had al allang moeten vallen of zelfs opgepakt, maar schijnbaar denken zijn meesters van de Bilderberg club daar anders over.

  Wat de fok hebben Nederlanders nog voor inbreng en waarom nog langer met al deze blanke en zwarte landverraders heulen?

  Nederlanders die illegaal zijn opgesloten en gevangen gezet, Nederlanders die hun werk en onderneming verliezen en kapot zijn gemaakt, omdat ze door de overheid en politiek zijn afgemaakt. Het RIVM en de politici die zich gedragen als straat-souteneurs en maffia gangsters accepteert men zonder problemen? Is dit volk nog wel te redden, de angsthazen die geloven in een zogenaamd killer virus wat door de gecontroleerde media, RIVM en politiek wordt verkocht in één grote komedie aan het domme klootjesvolk. Waar hebben Nederlanders het gezonde verstand en hun boerenslimheid gelaten?

  Waarom in vredes/Godsnaam neemt het electoraat en de burger deze stinkende berg afval nog serieus en in bescherming!!?? Als men deze mensen serieus neemt, hoe kan men zichzelf dan nog serieus nemen en respect hebben voor zijn eigen leven. Dan maak je zelf dat je geen knip meer voor de neus waard bent en er op je wordt gespuugd als varkens. Wat een minderwaardige lading aan eigenwaarde laten Nederlanders toch iedere keer weer toe.

  3 likes
 18. Even een paar Ruttetjes.

  Kijk nogmaals bij ninefornews.nl/iedereen-kruipt-achter-premier-rutte-aan-wat-klopt-hier-niet
  Bij niburo.co/lezersbrieven/15119-de imposante lijst van wat Rutte deed en doet voor Nederland.
  Dit zou iedereen in Nederland moeten weten. Dan zakken de peilingen enorm.
  Moordenaar Rutte is lid van machtige vrijmetselaarsloge
  De bizarre en geheimzinnige achtergronden van Mark Rutte.
  Tijd om Mark Rutte tot de orde te roepen
  Rutte-blijf-weg-op-4-mei-arnold-op-zondag
  wanttoknow.nl/inspiratie/meelezen/Mark-Rutte-anunnaki-en-de-corona-crisis

  3 likes
 19. Mark Rutte is lid van twee door de Rothschilds aangestuurde supervrijmetselaarsloges met als naam Three Eyes en Pan Europa. In deze Ur-Loge ontvangt landverrader Rutte net als Macron, Merkel, Poetin, Lagarde – you name it – hun instructies om de mensheid z.s.m richting de New World Order te dirigeren. Met een aan zekerheid grenzende waarschijnlijkheid is hij tijdens zijn JOVD-voorzitterschap (1988 – 1991) gerekruteerd. Gioele Magaldi heeft het boek ‘Massoni: la Scoperta delle Ur-Loges’ geschreven, nadat hij afstand had gedaan van deze demonische club. Ur-Loges sturen kwaadaardige clubs aan als Bilderberg, Trilateral Commission (Rockefeller vehikel), Bohemian Club, Fabian Society, Pelgrim’s Society, Round Table, Royal Institute for International Affairs, Council of Foreign Relations en Tavistock Institute.

  1 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

jesse klaver

‘Jesse Klaver is een slecht mens. Hij verkondigt willens en wetens leugens’

Kandidaat-Kamerlid Femke Marije Wiersma van de BoerBurgerBeweging ...

rutte

De krokodillentranen van Rutte. Langzaam maar zeker opent de beerput

In de kinderopvang-affaire is van duizenden ouders ...