Buitenland

Meer overlijdens na Pfizer-vaccin dan AstraZeneca: dit zijn de (geheime) cijfers

Help ons door deze informatie met vrienden op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Mensen die het coronavaccin van Pfizer krijgen, hebben een grotere kans om te sterven dan mensen die kiezen voor AstraZeneca, blijkt uit een document van Astra dat in handen is van persbureau Sputnik. De farmareus bevestigt het rapport te hebben opgesteld. “De informatie was niet bedoeld voor publicatie,” zei een woordvoerder.

Uit het rapport blijkt dat het aantal sterfgevallen per miljoen doses in Frankrijk, Duitsland, Groot-Brittannië, Noorwegen, Oostenrijk en Italië na Pfizer gemiddeld genomen bijna drie keer hoger ligt in vergelijking met AstraZeneca.

Volgens cijfers die zijn aangeleverd door overheden en toezichthouders registreerde Frankrijk 45,3 overlijdens per miljoen doses na Pfizer. In het geval van AstraZeneca waren dat er 17,9. In Duitsland: 29,9 en 6,5; in Groot-Brittannië: 20,7 en 24,2; in Noorwegen: 164,3 en 44,6; in Oostenrijk: 47,5 en 7,5; en in Italië: 10,9 en 7,3.

Stoppen

Eerder werd het vaccineren met het AstraZeneca-vaccin tijdelijk gepauzeerd. Sommige landen zijn er helemaal mee gestopt. Noorwegen besloot op 12 mei om de vaccinatiecampagne met AstraZeneca definitief niet te hervatten. Een adviescommissie had de regering eerder aangeraden het vaccin uit de vaccinatiecampagne te halen vanwege het risico op bijwerkingen na een inenting.

Enkele dagen laten gaf ook Oostenrijk aan te stoppen met het toedienen van het coronavaccin van AstraZeneca zodra de voorraad gebruikt is. Gezondheidsminister Wolfgang Mückstein zei dat de reputatie van het middel ook meespeelde in de beslissing om ermee te stoppen.

Pfizer: méér risico

In april kondigde Denemarken als eerste Europese land aan te stoppen met inenten met het AstraZeneca-vaccin. Er waren verschillende gevallen geconstateerd van een vorm van trombose, vooral bij vrouwen onder de 60.

Uit gegevens van de vaccinmaker blijkt dus dat gevaccineerden meer risico lopen als ze de Pfizer-prik krijgen.

[Sputnik]

4.5 69 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze informatie goed?
Deel het met vrienden op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
78 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Arnie
Arnie
1 jaar geleden

Twee maanden geleden stopte China al met pfizer, en waarschuwde de EU voor het pfizer vaccin, maar ja, stoppen met vaccineren gaat niet, want dan is totaal de geloofwaardigheid verdwenen, ik want lage covid cijfers komt door het vaccin, niet doordat het griepseizoen voorbij is…..

Edward
Edward
1 jaar geleden
Rob
Rob
1 jaar geleden

Wat een zooitje satansgebroed bij elkaar. Gewoon door blijven gaan tot de voorraad op is terwijl er doden allen. Je gaat je afvragen waar die psychopaten mee ingeënt zijn. Hun hersenen zijn volledig verrot. Zouden ze soms ook een voorraad beschimmelde frikandellen hebben gebruikt tot die op waren?

tweelingziel
tweelingziel
1 jaar geleden

Dit is eerder al geschreven: men heeft Astra-Zeneca stopgezet omdat het niet aan de doodsverwachtingen voldeed.

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

78
0
We lezen graag je reactie!x