CoronaBinnenland

‘Waar zijn we in godsnaam mee bezig in Nederland? Dit moet nu ophouden’

Help anderen door deze informatie met jouw kennissen op je social netwerk te delen!

Pfizer concludeerde op basis van een gebrekkig onderzoek bij muizen dat haar coronavaccin veilig en effectief is voor zwangere vrouwen, onthulde journalist Naomi Wolf. Dat terwijl gegevens van het Amerikaanse ministerie van Defensie aantonen dat zwangere militairen massaal last krijgen van ernstige bijwerkingen.

Daarnaast werden zwangere vrouwen en moeders die borstvoeding geven, uitgesloten van de klinische onderzoeken van Pfizer. Ze mochten niet deelnemen, zei Wolf.

Gegevens van het Amerikaanse ministerie van Defensie laten zien dat er echt ongelooflijk veel schade is aan foetussen – afwijkingen bij vrouwen, vrouwelijke militairen die zich hebben onderworpen aan de verplichte vaccinatie – en dat het echt heel heftig is, licht schrijver, spreker en coach Henriette Ankone toe in een video die rondgaat op social media.

Ik had geen idee hoe heftig het zou zijn

“Zien we dat in de Nederlandse pers? Nee, in het geheel niet. Totaal niet. Dat verbaast me natuurlijk helemaal niet, maar we moeten de vraag blijven stellen, want het hoort er natuurlijk wel thuis,” aldus Ankone.

Ook in Nederland krijgen zwangere vrouwen het advies om dit vaccin te gebruiken. Ankone heeft bij een aantal partijen tevergeefs geprobeerd voet aan de grond te krijgen. Ze ontdekte dat in de Braziliaanse bijsluiter van Pfizer uitgebreid werd gewaarschuwd voor de consequenties bij zwangerschappen. In de Nederlandse bijsluiter was het echter niet terug te vinden.

“Twee jaar geleden voorvoelde ik al dat deze vaccinatie dramatisch uit zou kunnen pakken voor vrouwen, maar ik had geen idee hoe heftig het zou zijn,” zegt Ankone. “En nu liggen de bewijzen er.”

We kunnen het moreel niet maken

Uit de Pfizer-documenten blijkt dat het vaccin alleen getest is op 44 zwangere muizen. Bij de helft is de zwangerschap afgerond en daarna is het onderzoek gestopt. Op basis van dit onderzoek is geconcludeerd dat het vaccin veilig is voor zwangere vrouwen.

Ankone heeft navraag gedaan in de farmaceutische industrie. “Het blijkt dat het niet meer dan normaal is dat op deze manier getest wordt,” zegt ze. “Ik bedoel daarmee dat er dus niet getest wordt. Er wordt dan gezegd: we kunnen het moreel niet maken om te testen op deze vrouwen en daarom testen we op muizen.”

Dit moet gewoon ophouden

Zwangere vrouwen krijgen op basis van deze zeer beperkte test wel het advies om zich te laten vaccineren tegen corona. “Dat is dan wel moreel aanvaardbaar? Waar zijn we in godsnaam mee bezig in Nederland? Het leed dat deze vrouwen is aangedaan en zoveel vrouwen nog aangedaan wordt die misschien op dit moment zwanger zijn, is ongekend.”

“Er moeten nu maatregelen genomen worden dat dit niet meer voorgeschreven en geadviseerd wordt aan zwangere vrouwen,” stelt Ankone. “Waar zijn we in godsnaam mee bezig? Dit moet gewoon ophouden. Dit moet nu ophouden.”

4.9 121 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit artikel interessant?
Deel het met anderen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
105 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Sophie
Sophie
1 maand geleden

En nog steeds doen we niets!

Jeroen
Jeroen
1 maand geleden

“Hoe span ik een paard achter de wagen” is de titel van de verplichte lectuur die iedere bestuurder gelezen moet hebben.

Marrob BE
Marrob BE
1 maand geleden

Dit moet gewoon ophouden.
Dit moet nu ophouden.
Vanaf 20 mei 2020 zeiden wij dit al en voornamelijk op deze site.
We zijn nu bijna 2 jaar verder en Kuipers gaat gewoon verder voor de 7de verlenging.
Dus laat het ophouden, maar ons lukt het niet.
Hoe nu verder??

Fransdo
Fransdo
1 maand geleden

Ik kom tot een iets andere conclusie. We gaan er foutief vanuit dat er een Nederlandse Pers is met onafhankelijke journalisten. Dat is al lang niet meer zo. ‘De Pers’ bestaat tegenwoordig uit propaganda door zich journalist noemende Links-politieke activisten. En als je dat eenmaal door hebt begrijp je het ineens een stuk beter. Zelfde verhaal bij die zogenaamde fact-checkers die ook zogenaamd onafhankelijk zijn maar ook veelal bestaan uit politiek correcte meiden in een levensfase tussen luier en maandverband in en dan krijg je …………… dit!!

Nu.nl is daar een goed (lees: slecht) voorbeeld van.

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

105
0
We lezen graag je reactie!x