Homepagina » Mens en Dier » Arnold Karskens: ‘Niet Trump, maar Rutte is een ramp’
karskens
Foto: Sebastiaan ter Burg CC BY 2.0

Arnold Karskens: ‘Niet Trump, maar Rutte is een ramp’

Vandaag zijn de Amerikaanse presidentsverkiezingen. De huidige president Trump neemt het op tegen z’n Democratische tegenstander Joe Biden. Journalist Arnold Karskens, oprichter van Ongehoord Nederland, hoopt dat de zittende president wint. Nog liever ziet hij dat iemand als Trump het stokje overneemt in Nederland.

“Trump leidt zoveel beter dan de meest invloedrijke man van Nederland, Mark Rutte,” zegt Karskens in een video. “Bij een politicus gaat het niet om wat hij zegt, maar om wat hij doet.”

Rutte heeft de afgelopen 10 jaar veel macht overgedragen aan de bureaucraten in Brussel, terwijl Trump de belangen van Amerika voorop stelt. Daarnaast bouwde Rutte zijn Torentje om tot pinautomaat waar zuidelijke landen al miljarden euro’s uit hebben getrokken. Hij sleurde ons ook een schuldenunie in. Trump onderhandelde daarentegen keihard met China over een beter handelsakkoord en zei tegen NAVO-landen dat ze zichzelf maar moeten verdedigen, aldus Karskens.

Premier Rutte steunde islamitische terreurgroepen in Syrië, sluit geen extremistische moskeeën en wijst islamfascisten niet de deur. Trump bewerkstelligde vredesinitiatieven tussen Israël en landen als de Verenigde Arabische Emiraten, Bahrein en Soedan.

Zwalkende Rutte-aanpak

Rutte beloofde in 2012 dat iedere werkende Nederlander er 1000 euro bij zou krijgen. Die belofte heeft hij nooit ingelost. Trump verlaagde wel de belastingen voor de gewone Amerikanen.

Karskens: “Niet de harde regeertoon van Trump, maar een zwalkende Rutte-aanpak – die per spoedwet regeert – is een ramp voor een onafhankelijk land.”

Onder andere door het buigen naar Brussel is Rutte ervoor verantwoordelijk dat Nederland over enkele generaties ophoudt te bestaan, zegt hij.

4.7 91 stemmen
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
KLIK HIER en zeg NEE tegen een corona-vaccinatie d.m.v. T-shirts, sweaters, mokken, etc.

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
55 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
jenne aakster
jenne aakster
2 maanden geleden

100% mee eens, Rutte en zijn kornuiten zijn een schande voor zo’n mooi en rijk land qua historie !

Rob
Rob
Reactie op  jenne aakster
2 maanden geleden

Mooi en rijk land qua historie? De West Europese landen zijn diep betrokken bij de ellende in de wereld. Nederland is naar het oosten getrokken om daar de boel uit te buiten. Westerse koningshuizen blijken daarnaast centraal te staan in de meest duistere zaken in de wereld. Amerika is gestolen van de indianen die als volk uitgemoord zijn en het restant is in reservaten geplaatst. Nederland is één van de landen die mede de wereld is ingetrokken voor de kapitalistische macht. Geloof maar niet dat Nederland een onschuldig land is in deze duistere wereld met zijn duistere geschiedenis. Vanuit west Europa zijn ze al de wereld gaan veroveren zoals de Cabal nu de hele wereld in zijn macht wil hebben. Maar het begin ervan is west Europa. In deze wereld wordt je alleen maar rijk door te stelen. Het gaat mij nu niet om schuld maar wel om realiteit. Wat hebben wij als volk altijd gekocht in bv de volle kledingwinkels? Kleding die in oosterse landen onder slaafse omstandigheden gemaakt worden. De hele wereld is één groot kapitalistisch en globalistisch machtspel en Nederland (en andere west Europese landen) zijn daar ook al eeuwen bij betrokken. Het gewone volk is daar altijd de dupe van. Aangezien de geschiedenis wordt weergegeven in het macht spel is ook ons land geen onschuldig land. Maar nu ons eigen land de vernieling in gaat beginnen mensen zich zorgen te maken. Beetje oppervlakkig wel. Dan staat eigen belang weer op het spel maar een groot deel van de wereld staat er nog veel slechter voor. Hele bevolkingsgroepen hebben nooit iets gehad. Denk aan Afrika en Oosterse landen. Als er werkelijk iets wil verbeteren en wij als wereldbevolking gezamelijk vooruit willen dan zouden we in de eerste plaats eens af moeten van de hele consumptie maatschappij die er alleen maar op is gericht om te kopen, kopen, kopen. Er is zoveel onzin wat totaal geen waarde heeft als het om het leven zelf gaat. Wij als volk hebben dat misschien niet bedacht maar we moeten wel zelf bewust worden om er iets aan te veranderen.

AlbertV
AlbertV
Reactie op  Rob
2 maanden geleden

Ik heb je een duimpje omhoog gegeven. Het is de pijnlijke waarheid. Gewetenloos plunderen is een van de kenmerken van het neoliberalisme/kapitalisme.

cat
cat
Reactie op  Rob
2 maanden geleden

helder uitgelegd helemaal gelijk kan het niet beter verantwoorden

blackpeat
blackpeat
Reactie op  Rob
2 maanden geleden

Die tien duimen naar beneden: Die kunnen er blijkbaar niet zo goed tegen dat ze een spiegel voorgehouden wordt.
Sterker nog, ik durf nog een stap verder te gaan als Rob. Wij hebben het wellicht niet bedacht maar zijn wel medeverantwoordelijk. Wij werken namelijk zelf mee het systeem in stand te houden.

Abraham
Abraham
Reactie op  Rob
2 maanden geleden

Helemaal mee eens Rob, goed verwoord!

Ana
Ana
Reactie op  Rob
2 maanden geleden

Hier worden een paar zaken te eenvoudig neergezet. Ten eerste kun je de geschiedenis niet herschrijven, dus ook al vind je die niet geweldig, het ligt achter ons en je kunt het niet veranderen. Dus als we uitgaan van het relatief mooie land dat Nederland, met name in de vorige eeuw nog was en dan kijken naar de huidige consumptie in de brede zin des woords, is het té makkelijk de consument de schuld in de schoenen te schuiven, zoals op tv regelmatig te horen valt.(the food we eat, the things we buy.).
De producerende fabrieken, dus groot geldverdieners, hebben gezocht naar manieren om sneller te groeien en meer geld te verdienen en zijn diegene die het mogelijk gemaakt wordt in andere landen te produceren, die te veel suiker en toevoegingen in de producten verwerken of gebruik maken van goedkope arbeidskrachten. Dus die hadden jaren geleden hier al op aangesproken moeten worden. Niet de burger die het koopt, maar diegene die deze producten op de markt brengt of de fabrieken faciliteert om het mogelijk te maken om op die goedkope manier te produceren zijn verantwoordelijk voor de veiligheid, productiewijze van een product en stoffen die gebruikt worden in het product en het aantal bewegingen dat een product wereldwijd maakt. De hedendaagse consument kan er wel naar vragen en vergelijken, maar de verantwoordelijkheid voor een goed en eerlijk product ligt bij de producent, verwerker of ontwikkelaar. Met name als je naar consumptie in het algemeen kijkt (alles wat gekocht wordt) kun je niet van elk product verstand hebben en ga je af op wat de verkoper of producent over het product zegt. Waarom is het toegestaan dat er producten zoveel km afleggen terwijl het hier ook gemaakt kan worden of fruit en groente uit Afrika komt terwijl het dichterbij ook verkrijgbaar is?
Heeft de consument daarom gevraagd? Nee, dat is door de jaren heen in werking gezet door de producent om meer te verkopen en te produceren en mogelijk gemaakt door de politiek (verdragen). Internationale handel op grote schaal heeft al jaren gezorgd voor deze onnodige problemen.

Sjazon
Sjazon
Reactie op  jenne aakster
2 maanden geleden

Nederland is niet echt een rijk land. Het is een land dat in de loop der tijd veel rijkdom heeft verzameld dmv handel, slimmigheid en innovatie. Dan ben je altijd afhankelijk van anderen. Als niemand je spullen en diensten meer wil, zit je ermee in de maag.

Abraham
Abraham
Reactie op  Sjazon
2 maanden geleden

Maar voor al met drugs handel COKE al in de gouden eeuw

Monique
Monique
2 maanden geleden

Als dit voorbij is dan zullen alle grote heersende partijen vallen in Nederland zoals de VVD, PvdA, D66, groen links, CDA en zullen er nieuwe partijen gaan ontstaan die wel voor hun volk willen werken.

cat
cat
Reactie op  Monique
2 maanden geleden

laten we het hopen ik ben er voor

blackpeat
blackpeat
Reactie op  Monique
2 maanden geleden

Niet zolang wij “gezegend” zijn met een koningshuis, dat in ’45 na land en volksverraad door de “The Crown City of London” terug op de troon geplaatst is. Voor wie het nog steeds niet begrijpt, wij worden in werkelijkheid geregeerd door “onze bevrijders van toen”. Nederland en zijn bevolking zijn verkocht door de monarchie om hun eigen belangen veilig te stellen.

Ton
Ton
Reactie op  Monique
2 maanden geleden

Punt is alleen, dat dit niet voorbij gaat…

Petrus
Petrus
2 maanden geleden

Als Trump wint,dan gaat er ook in Nederland een hoop opgeruimd worden.
Dan is Rutte en consorte aan de beurt.

Gerben
Gerben
Reactie op  Petrus
2 maanden geleden

Laat je niets wijsmaken door allerlei controlled opposition figuren. Er gaat helemaal niets gebeuren, laat staan dat hij herkozen wordt. Bovendien heeft hij vier jaar lang de tijd daarvoor gehad.

Petrus
Petrus
Reactie op  Gerben
2 maanden geleden

@Gerben,
Slaap lekker!

MdeFilosoof
MdeFilosoof
Reactie op  Gerben
2 maanden geleden

Kapitalisme is de ongelijke verdeling van weelde en communisme is de gelijkmatige verdeling van ellende.

blackpeat
blackpeat
Reactie op  Petrus
2 maanden geleden

Trump en Biden: Twee koppen van de zelfde slang. Zie het als volgt, als Biden wint weet de werkelijke macht dat ze hun plannen versneld uit kunnen voeren. Als Trump wint zullen ze hun plannen over langere tijd uit moeten smeren, om een wereldwijde opstand tegen de gevestigde orde te voorkomen. Kortom, met Trump krijgen we mogelijk meer tijd om nog iets ten goede te keren.

Bas
Bas
Reactie op  blackpeat
2 maanden geleden

De verwachting is dat de agenda op of omstreeks eind 2024 een feit is

Icksy Nixx
Icksy Nixx
2 maanden geleden

De spijker op z’n kop.

Bas van Stapelberg
Bas van Stapelberg
2 maanden geleden

Dat Rutte een schurk is is nog een understatement. Maar Trump heef tniets van zijn verkiezingen beloftes waargemaakt dat moet je er ook bij zeggen beste man.

Bezorgd
Bezorgd
Reactie op  Bas van Stapelberg
2 maanden geleden

Niets van waargemaakt?kijk maar eens goed wat hij in zijn land voor zijn eigen volk heeft gedaan,en dan zeg jij hij heeft niets waargemaakt.

Bas van Stapelberg
Bas van Stapelberg
Reactie op  Bezorgd
2 maanden geleden

Nou kom op met je feiten want je zegt eigenlijk niks.
Feiten wat heeft die schreeuwende man gedaan.

Margie
Margie
Reactie op  Bas van Stapelberg
2 maanden geleden

Hier vind je wat feiten en… nog in het nederlands ook
https://commonsensetv.nl/trump-vs-biden-common-sense-vs-totale-gekte/

Bas van Stapelberg
Bas van Stapelberg
Reactie op  Margie
2 maanden geleden

Oké wie van Deep State is gearresteerd door Trump? Eerst watbdie idioot deed was voor 100 miljard aan wapens verkopen aan het meest misdadige land in de wereld je weet wel…SA.
Hij was het vriendje van Eppstein en hij heeft geen enkele pedo gearresteerd.
Zijn jullie allemaal familie van Stevie Wonder?
Haal die oogkleppen weg, Trump is een onderdeel van de elite en van Deep State.

Bas van Stapelberg
Bas van Stapelberg
Reactie op  Margie
2 maanden geleden

Wie van Deep State is gearresteerd??

MdeFilosoof
MdeFilosoof
Reactie op  Bezorgd
2 maanden geleden

Heeft bijvoorbeeld nooit een nieuwe oorlog opgestart in tegenstelling tot Obama, Bush en Clinton. Precies volgens belofte.

blackpeat
blackpeat
Reactie op  MdeFilosoof
2 maanden geleden

Bas van Stapelenberg heeft wel degelijk een punt, de Amerikaanse staatsschuld is onder Trump zelfs nog exorbitanter gestegen dan onder Obama. De rest van de wereld mag daar voor bloeden. Weet wie je echte vijanden zijn.

Bas van Stapelberg
Bas van Stapelberg
Reactie op  MdeFilosoof
2 maanden geleden

Nee wel voor 100 miljard aan wapens verkocht aan SA

ProAsfalt
ProAsfalt
2 maanden geleden

Waarheid als een koe.

Icksy Nixx
Icksy Nixx
2 maanden geleden

Mijn vorige commentaar had volledig betrekking op het functioneren van Rutte. Maar vergeet niet: Trump is geen heilige. Trump helpt mee de olie uit Syrië te stelen door het sturen van US militailren die de olie, die eigendom van Syrië is, moeten “bewaken”. Trump saboteert doelbewust de economiën van Syrië, Iran en Rusland. Ook laat Trump geen gelegenheid onbenut om de “Nordstream” (ons toekomstige gas uit Rusland) te saboteren, onder andere door europese bedrijven te chanteren. Nee, Trump is er niet voor Europa of voor Nederland. Hij denkt waarschijnlijk dat Amsterdan de hoofdstad is van Brussel….. . Maar het alternatief Biden is een dementerende oude man. Die moet je ook niet de sleutels geven van b.v. de kernraketten van de US. Eén credit heb ik wel voor Trump: Hij heeft geweigerd een oorlog met Iran te beginnen.

Jan V
Jan V
2 maanden geleden

Hoe kan Arnold Karskens dat nou zeggen?! Wij hebben het beste kabinet na WOII!
Die Rutte is een geweldenaar, een écht staatsman! (sarcasmeknop uit)

Ronnie Fennes
Ronnie Fennes
2 maanden geleden

Mja je hoeft niet doorgeleerd te hebben dat als Rutte clan nog ff zo doorgaan dat ze door hun eigen volk aan de schandpaal worden genageld, het volk is het zat punt.

Strijdervoorvrijheid
Strijdervoorvrijheid
Reactie op  Ronnie Fennes
2 maanden geleden

Ben ik met jou eens, om mij heen hoor ik niet anders maar kan niet begrijpen dat het Nederlandse volk dit x op x laat gebeuren. Ongelooflijk gewoon.

blackpeat
blackpeat
Reactie op  Strijdervoorvrijheid
2 maanden geleden

Iemand ooit al eens op het idee gekomen dat “verkiezingen” gewoon gemanipuleerd worden? Zelfs ik, die geen hoge pet op heeft van zijn eigen landgenoten, kan niet geloven dat de Nederlander zo debiel is om Rutte tot 3 maal toe als premier te kiezen. Neem één ding voor zuivere waarheid aan: De politicus / partij die het best de belangen van de “The Crown City of London” gaat behartigen, die winnen de verkiezingen. Ongeacht waar het Nederlandse volk op gestemd heeft. En het bewijs dat ik daar voor aan lever? Dat Rutte nog steeds bovenaan in de “peilingen” staat, ze hebben blijkn=baar nog steeds geen goede vervanger voor hem gevonden.

Anne
Anne
2 maanden geleden

100% mee eens.

x

Check Also

coronavaccin

Gezondheidsexperts doen oproep na sterfgevallen in Noorwegen: geef coronavaccin Pfizer niet aan ouderen

Chinese gezondheidsexperts hebben Noorwegen en andere landen ...

rutte

Juridisch expert: ‘Rutte had geboeid de zaal moeten verlaten’

Juridisch expert Roger Vleugels was dinsdag in ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie anno 2020 wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

55
0
We lezen graag je reactie!x