Mens en Dier

Arnold Karskens: ‘Niet Trump, maar Rutte is een ramp’

Help anderen door dit met iederen die je kent op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Vandaag zijn de Amerikaanse presidentsverkiezingen. De huidige president Trump neemt het op tegen z’n Democratische tegenstander Joe Biden. Journalist Arnold Karskens, oprichter van Ongehoord Nederland, hoopt dat de zittende president wint. Nog liever ziet hij dat iemand als Trump het stokje overneemt in Nederland.

“Trump leidt zoveel beter dan de meest invloedrijke man van Nederland, Mark Rutte,” zegt Karskens in een video. “Bij een politicus gaat het niet om wat hij zegt, maar om wat hij doet.”

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png

Rutte heeft de afgelopen 10 jaar veel macht overgedragen aan de bureaucraten in Brussel, terwijl Trump de belangen van Amerika voorop stelt. Daarnaast bouwde Rutte zijn Torentje om tot pinautomaat waar zuidelijke landen al miljarden euro’s uit hebben getrokken. Hij sleurde ons ook een schuldenunie in. Trump onderhandelde daarentegen keihard met China over een beter handelsakkoord en zei tegen NAVO-landen dat ze zichzelf maar moeten verdedigen, aldus Karskens.

Premier Rutte steunde islamitische terreurgroepen in Syrië, sluit geen extremistische moskeeën en wijst islamfascisten niet de deur. Trump bewerkstelligde vredesinitiatieven tussen Israël en landen als de Verenigde Arabische Emiraten, Bahrein en Soedan.

Zwalkende Rutte-aanpak

Rutte beloofde in 2012 dat iedere werkende Nederlander er 1000 euro bij zou krijgen. Die belofte heeft hij nooit ingelost. Trump verlaagde wel de belastingen voor de gewone Amerikanen.

Karskens: “Niet de harde regeertoon van Trump, maar een zwalkende Rutte-aanpak – die per spoedwet regeert – is een ramp voor een onafhankelijk land.”

Onder andere door het buigen naar Brussel is Rutte ervoor verantwoordelijk dat Nederland over enkele generaties ophoudt te bestaan, zegt hij.

4.7 92 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze informatie interessant?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

56 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
jenne aakster
jenne aakster
3 jaren geleden

100% mee eens, Rutte en zijn kornuiten zijn een schande voor zo’n mooi en rijk land qua historie !

Monique
Monique
3 jaren geleden

Als dit voorbij is dan zullen alle grote heersende partijen vallen in Nederland zoals de VVD, PvdA, D66, groen links, CDA en zullen er nieuwe partijen gaan ontstaan die wel voor hun volk willen werken.

Petrus
Petrus
3 jaren geleden

Als Trump wint,dan gaat er ook in Nederland een hoop opgeruimd worden.
Dan is Rutte en consorte aan de beurt.

Icksy Nixx
Icksy Nixx
3 jaren geleden

De spijker op z’n kop.

Back to top button
56
0
We lezen graag je reactie!x