Buitenland

Nederlandse journalist doet verbazingwekkende vondst in voormalig hoofdkwartier Azov-bataljon

Help anderen door dit met anderen op je social media te delen!

Voor de inwoners van Marioepol is de Oekraïense stad bevrijd. Volgens de westerse media is de stad ‘gevallen’. In Marioepol was het Azov-bataljon gestationeerd, een nazigroepering die jarenlang getraind en gefinancierd is door het Westen.

Journalist Sonja van den Ende is in Marioepol en heeft in het voormalige hoofdkwartier van het Azov-bataljon veel bewijzen gevonden waaruit blijkt dat Hitler een prominente plek innam.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/06/pensioen-gestolen.png

Tot haar verbazing lagen er visitekaartjes: van Michael Faul van de Duitse ambassade, een Canadese kolonel genaamd Brian Irwin en Christophe Boursin, een medewerker van de Franse ambassade in Kiev. Kolonel Irwin ‘heeft een onmiskenbare invloed gehad op de operaties van de Canadese strijdkrachten in Oekraïne’, zo wordt gesteld.

ver
Foto: Visitekaartjes in voormalig hoofdkwartier van Azov-bataljon (VK/Sonja van den Ende)
Schande

“Het bewijs dat de NAVO direct betrokken is en een proxyoorlog voert tegen Rusland,” schrijft Van den Ende op haar website. “Het komt er eigenlijk op neer dat de NAVO sinds 2014, de coup d’état, in Oekraïne onder andere neonazi’s zoals het Azov-bataljon heeft getraind en dit bataljon heeft op haar beurt de Russisch sprekende bevolking in Oekraïne geterroriseerd, gemarteld en gedood.”

Het Westen is volgens de journalist medeplichtig aan genocide op de burgers van de Donbass door deze neonazi’s te sponsoren. Eerder financierde het Westen de jihadisten die flink hebben huisgehouden in Syrië. “Een schande,” aldus Van den Ende.

ver
Foto: Beeld van Hitler in voormalig hoofdkwartier van Azov-bataljon (VK/Sonja van den Ende)
Verliezen

Ze wijst erop dat er de laatste dagen steeds meer berichten naar buiten komen over Oekraïense legereenheden die niet kunnen vechten omdat ze geen materiaal hebben, met name aan het front in Severodonetsk.

“Het Oekraïense leger en bovenal het Westen zijn aan het verliezen. Krampachtig proberen zij dit te ontkrachten, maar de bewijzen stapelen zich op. Naar wat ik gezien heb en waarschijnlijk nog ga zien, gaat de NAVO verliezen!” concludeert Van den Ende.

4.8 232 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze info waardevol?
Deel het met iedereen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

116 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
wolfje168
wolfje168
2 jaren geleden

Amerika gaat nu high-tech raketsystemen aan Oekraïne leveren. Voor straks toedeloe allemaal.

Interfuik
Interfuik
2 jaren geleden

De msm die in de handen is van de grote graaiers vertelt nog steeds dat Oekraïne successen boekt. Het is een kwestie van tijd voordat Oekraïne valt.

Om de macht van de grote graaiers zoveel mogelijk op te kunnen bouwen wordt het volk zoveel mogelijk dom gehouden.
Gisteren een video gezien waarin Assad een toespraak hield, en op rustige toon vertelde dat het westen geen principes heeft en dat het alleen gaat om dominantie.
Hij vertelde dat die grote graaiers helemaal geen politieke kant hebben.
Assad is natuurlijk ook geen lieverdje.
https://www.bitchute.com/video/HJuGzjWCg1gO/

Annette
Annette
2 jaren geleden

IK ben er ook 100% van overtuigd, dat de Russen deze smerige, door de Oekraïne ZELF met de hulp van het corrupte Westen, gaan winnen.

En dat is maar goed ook. Ik heb kort geleden gelezen, dat er een een of andere hoge pief van de cabal heeft gezegd: ALS de Oekraïne dit verliest, dan komt er GEEN Nieuwe Wereld Orde.

Dus ben IK ook vanaf de allereerste dag, te weten 24 februari van dit jaar, vóór de Russen. Niet dat ik op dat moment al wist, dat er grote consequenties aan kleefden, als de Oekraïners, met hulp uiteraard, want zelf stellen ze niet zoveel voor, deze onterechte strijd zouden winnen.

Dat zou namelijk impliceren, dat het grote en machtige Rusland verslagen zou zijn.

En ALS dat gebeurd was…. dan zou China de volgende zijn.

Oekraïne is al jaren de “shit hole” van het zogenaamde, democratische Westen.

Wie het NU nog democratisch durft te noemen, met ALLES wat er al gebeurd is, maar nog staat te gebeuren, heeft het verstand van een garnaal. Of misschien zelfs nog minder.

De strijd in de Oekraïne is op zich niet gericht tegen de Oekraïense bevolking. Althans de gewone burgers. Dat zie je ook aan de filmpjes op Telegram, waar Russische soldaten barmhartig de mensen helpen met medicijnen, voedsel en water.

Uiteraard worden deze beelden NIET vertoond op de NPO. Dat past namelijk niet in het narratief, waarbij de Russen als de grote schurken worden voorgesteld.

Gisteravond keek ik naar de uitzending van Ongehoord Nieuws van afgelopen dinsdag. Daar werden mensen op straat geïnterviewd met de vraag hoe ze over de Russen dachten.

Nu…. het indoctrineren van het schapenvolk had zijn werk “goed” gedaan: bijna iedereen was anti Rusland.

Om te beginnen kan je het beste helemaal niet meer naar deze staatszender kijken, op de 2 programma’s van Ongehoord Nieuws na. En ALS je dan wel kijkt en luistert: draai ALLES wat er gezegd wordt, 180 graden om.

Iedereen die dacht, dat toen de Duitsers na de Tweede Wereldoorlog waren verslagen, het nazisme was uitgeroeid, heeft het hartstikke mis.

Helaas hebben veel nazi’s, nota bene met de hulp van het Westen, de benen kunnen nemen naar o.a. Noord- en Zuid Amerika. Daar hebben ze hun verderfelijke gedachtengoed kunnen laten door etteren.

De gevolgen hiervan zien wij nu, anno 2022, nog steeds.

Als laatste wil ik nog een groot compliment uitdelen aan de journaliste Sonja van den Ende. Chapeau voor deze heldin, die gelukkig de andere kant van de medaille laat zien.

William
William
2 jaren geleden

En bij ons klapt (bijna) de hele regering voor de NAZI Zelensky… wat een debielen, word tijd dat er een grote schoonmaak komt

Back to top button
116
0
We lezen graag je reactie!x