Homepagina » Buitenland » President Tanzania weigerde mee te gaan in coronahysterie, nu is hij dood
president
Foto: John Magufuli (Flickr/GovernmentZA CC BY-ND 2.0)

President Tanzania weigerde mee te gaan in coronahysterie, nu is hij dood

Je moet er niet raar van opkijken als de president van Tanzania opeens komt te overlijden of wordt vervangen, was de strekking van een artikel dat afgelopen weekend op onze website verscheen. En ja hoor: gisteravond meldde de NOS dat president Magufuli van Tanzania is overleden.

Vicepresident Samia Suluhu Hassan maakte op de staatstelevisie bekend dat hij op 61-jarige leeftijd is overleden aan ‘hartcomplicaties’. De NOS merkt op dat de ‘populistische’ leider bekendstond als ‘coronascepticus’.

Magufuli haalde het wereldnieuws toen hij een aantal monsters, waaronder geit en papaja, liet testen op corona. Toen de tests positief uitvielen, verbood hij de testkits en stelde hij een onderzoek in. Hij zette ook vraagtekens bij de veiligheid en effectiviteit van de ‘coronavaccins’ en stond het gebruik ervan in Tanzania niet toe.

Hetzelfde lot

Afgelopen maand schreef de krant The Guardian nog dat ‘het tijd is om de anti-vaxxer president van Tanzania te beteugelen’. Het artikel is ondergebracht bij de sectie ‘Global development’, die wordt gesponsord door de Bill & Melinda Gates Foundation. Ook de beruchte Council on Foreign Relations vond dat hij het veld moest ruimen.

Magufuli onderging hetzelfde lot als Pierre Nkurunziza, de ex-president van Burundi. Die weigerde het spelletje mee te spelen en gooide de WHO-delegatie het land uit, waarna hij plotseling stierf aan een ‘hartaanval’ of ‘corona’.

World Economic Forum

De vicepresident die de dood van Magufuli aankondigde, Samia Suluhu Hassan, is overigens verbonden aan het World Economic Forum.


“De president van Tanzania – u weet wel, dat land dat niet meedeed aan de coronahysterie – was eerst vermist, zou corona hebben gehad en is nu overleden aan ‘hartproblemen’. Uhu,” reageert podcastmaker Jorn Luka.

Doorlopen, niet kijken, er is hier niets te zien.

4.8 58 stemmen
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
90 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
ProAsfalt
ProAsfalt
1 maand geleden

Yep, de tentakels van de cabal reiken ver.
Velen malen verder dan die van Erdogan.

Vlinder
Vlinder
1 maand geleden

FvD mag wel zorgen voor hele goede bewaking!

Judith
Judith
Reactie op  Vlinder
1 maand geleden

Och, die hebben een paar zetels toebedeeld gekregen zodat ze de komende 4 jaar niet zo erg veel kunnen inbrengen. Vormen nu, door toedoen van de z.g. ‘winnaars’ even geen probleem

Exegese
Exegese
Reactie op  Vlinder
1 maand geleden

FvD loopt braaf aan de leiband. Baudet is al lang gewaarschuwd en heeft beloofd te doen wat hij moet doen : de rattenvanger van Hamelen uithangen. Zo niet gaat hij Fortuyn achterna. Er is in Den Haag niemand die ons helpen kan. De wet van de grote getallen zal dit varkentje moeten wassen anders is het over en sluiten met onze vrijheid. Wie zich vrijwillig op laat sluiten zal zich een weg naar buiten moeten verdienen door te vechten. Zonder gevecht geen vrijheid meer.

Edward
Edward
Reactie op  Exegese
1 maand geleden

Het is over en sluiten met onze vrijheid je krijgt de schapen niet mee.

Pieternella
Pieternella
Reactie op  Edward
29 dagen geleden

De schapen zijn reddeloos verloren, maar wij vechten ons eruit!

Johnny
Johnny
Reactie op  Exegese
30 dagen geleden

Inderdaad. Het is fijn om te lezen dat u het echt begrijpt. De hele wereld is een grote illusie , in ieder geval de mensenwereld. Het kwaad zit veel veel dieper dan menigeen (zelfs op deze site) denkt. U en ik hebben de moeilijke en zware plicht om dit te delen en als het ware als leraren te functioneren. Nieuws als dit zorgt er voor dat zelfs de ‘wakkeren’ langzaam gaan beseffen hoe diep dit gaat. Dat is fijn want er is nog veel te leren. Voor eenieder, mij incluis.

Ik had vanmiddag bij het boodschappen doen een piepkleine overwinning. De caissiere had ook geen mondkapje op en ik vroeg op mijn allervriendelijkst waarom. Vervolgens deelde ik voorzichtig wat info en opeens gingen andere klanten zich ook interesseren voor ons gesprek met als eindresultaat (anders blijf ik kletsen) dat er spontaan twee andere klanten direct hun mondkapje afdeden. Eén van hen zei demonstratief “zo die gaat nooit meer op”. U kunt zich voorstellen dat mijn hartje na al die dikke tranen eindelijk een beetje kon juichen.
Voor mr. Magafully: dank u, voor uw ultieme offer en rust zacht.

R.I.P mensheid de hel is er nu pas echt, KAAG
R.I.P mensheid de hel is er nu pas echt, KAAG
Reactie op  Johnny
30 dagen geleden

John Magufuli, R.I.P
PS: Er zijn in korte tijd voor zo ver mij bekend nog 10 belangrijke mensen overleden in Tanzania.
R.I.P
En de vrouwelijke vicepresident van Tanzania, is heel toevallig lit van het WEF!
Ra, ra, hoe kan dat?………………..

Pieternella
Pieternella

Lit?

Ikke
Ikke
1 maand geleden

Ja ,als je mee loopt aan hun satan handjes wordt je koud gemaakt zo zijn de Cloonen geprogrameerd

Elfin
Elfin
Reactie op  Ikke
1 maand geleden

En als je niet meeloopt ook. What’s the difference?!

AnnoNimbus
AnnoNimbus
Reactie op  Elfin
29 dagen geleden

je geweten

Joyce Ramgatie
Joyce Ramgatie
1 maand geleden

CoronaVaccine = The Mark of the BEAST..
Heeft niets met een virus te maken !!

De viroLOGEN ( ze hebben gelogen )
De viroLOGEN ( ze hebben gelogen )
Reactie op  Joyce Ramgatie
30 dagen geleden

Niemand die deze stelling kan ontkrachten, je slaat de nagel op de kop.

AnnoNimbus
AnnoNimbus
Reactie op  Joyce Ramgatie
29 dagen geleden

The Mark of the Rutte?

Meena
Meena
1 maand geleden

Dus zo wordt het spelletje nu gespeeld, als je niet meedoet met hun duivelse plannen dan wordt je vermoord door WEF en de Gates foundation. Wanneer wordt die griezel Gates nu eens onderzocht van al zijn misdaden en waar hij momenteel mee bezig is.

Edward
Edward
Reactie op  Meena
1 maand geleden

Inderdaad, net als je niet meewerkt aan de initiatieven van de staat verzuim je je plicht als burger en zal je je rechten kwijtraken.
Dat is het “nieuwe” normaal onder WEF/Kaag/Rutte !

Elfin
Elfin
Reactie op  Edward
1 maand geleden

Dat klopt. Maar hoe gaan jullie hiermee om? Ik ga het vaccin en alle mogelijke testen ten alle tijden weigeren. Dat zal wel gevolgen gaan hebben. Hoe doen jullie dit en wat voor toekomst zien jullie voor je?

Rob
Rob
Reactie op  Elfin
1 maand geleden

Niemand kan de toekomst voorspellen. Er is over de huidige tijd ook gezegd dat het zich moet uitspelen. Er zijn maar twee mogelijke uitkomsten. Of we verdwijnen massaal van de planeet of er moet iets gebeuren waardoor de oorlog voortijdig eindigt en we door gaan. Het werd een tijdje geleden al gezegd: het is nu een totale oorlog tegen de mensheid. Het grootste probleem is alleen dat er teveel zijn die zelf meewerken.

Edward
Edward
Reactie op  Elfin
1 maand geleden

Geen gifspuit en geen test ! Het wordt wel tijd dat de “zwarte schapen” zich massaal gaan verenigen.

Elfin
Elfin
Reactie op  Edward
30 dagen geleden

Eens!

Wytske
Wytske
Reactie op  Elfin
30 dagen geleden

Ik heb een advies. De meesten zijn gehypnotiseerd met de Darwin theorie en weet ik wat al niet. Probeer eens net als jij zou willen wat de mediaschapen doen ook eens naar andere geluiden te luisteren. Zoek op YouTube naar Wilco De Vries. Hij heeft een aantal interessante besprekingen staan over de Bijbel en het merk van het beest.
Ik kan een korte conclusie trekken: Er is geen uitweg. De duisternis krijgt de komende 7 jaar de macht over de aarde, en inderdaad de ruiter met de “kroon”=corona en een pijl en boog(=gifspuit) zal groot en klein vergiftigen.
Er staat dat het enige wapen vasthouden aan de Waarheid is, en de kracht van de Geest van God.
Nou, als ik kijk wie de “Geest van God” hebben dan is dat NIEMAND. Want volgens de bijbel zou je met die Geest wonderen kunnen doen en een soort superman/girl kunnen worden.
We zijn allemaal verloren… :'(

AnnoNimbus
AnnoNimbus
Reactie op  Wytske
29 dagen geleden

Als je de bijbel er op leest zal men moeten vluchten. En je zal te gast in andermans bed slapen. Maar voor nu zijn dit alleen de weeën. Let wel op dat het voor twee volkeren geschreven is: Mensen in Judea, en mensen niet in Judea.

mikkie
mikkie
Reactie op  Elfin
30 dagen geleden

Wij zijn 60 plussers. Volledig onafhankelijk.
Ik leef zoals ik dat wil. Geen mondkap en geen prik.
Las trouwens in dat sneue politieagent nieuws dat er ook een man tegen de grond geslagen was omdat zijn mondlap-ontheffing vals zou zijn….dit vond ik zo´n raar verhaal. Ik heb ook een ontheffing van internet geprint met een zeer ingewikkeld ziektebeeld in het latijn erop geschreven wat toch niemand snapt: zeker de winkelpersoneel niet.
Ook las ik dat huisartsen niet hun spreekuur beschikbaar stellen voor mensen die een mondlap-ontheffing komen vragen. Daar hebben ze nu geen tijd voor.
Hoe zou een burger dan wel een ontheffingspasje kunnen krijgen , anders dan via internet.
Hoe kan winkelpersoneel beslissen of jij om gezondheidsredenen wel of niet een mondkap op wilt/ of kunt dragen? En om die reden een klant staande houden en de politie bellen, die ook geen verstand van medische zaken heeft en jou vervolgens tegen de grond slaat!
En ook al zou ik gearresteerdworden…mooi! dan kom ik in de krant! En als men dat leest helpt het misschien om wakker te worden…

AnnoNimbus
AnnoNimbus
Reactie op  Elfin
29 dagen geleden

Lees de bijbel er op na. In de einde der tijden zal er een grote misleiding zijn. Ons lijden zal niet nobel zijn. Wij zullen het uitschot zijn. Bereid je er op voor, je hart op de goede plek. Put hoop uit God.

Strijdervoorvrijheid
Strijdervoorvrijheid
Reactie op  Edward
1 maand geleden

Juist, oblivion en of elysium wat gaat het worden. En Pierre?!! Wat zit er in de doos? De 1ne gaat wel verzorgd worden de ander krijgt geen pensioen( maar heb er wel voor betaald) dit zijn nog maar een paar voorbeelden mensen wordt alsjeblieft wakker worden we worden gewoon door ze bestolen van iets. Wordt wakker we zullen echt moeten gaan optreden nou voor het te laat is.

Herman
Herman
Reactie op  Strijdervoorvrijheid
30 dagen geleden

Dat is ook het doel, eerst de ouderen een verplichte euthanasie geven, dan hoeven ze geen pensioenen meer te betalen.

mikkie
mikkie
Reactie op  Herman
30 dagen geleden

Dit zeg ik dus ook altijd al..

AnnoNimbus
AnnoNimbus
Reactie op  Herman
29 dagen geleden

Nu pak je net het speerpunt op van onze partij, de “VEP” (Verplichte Euthanasie Partij).
Onze partij heeft een antwoord op elk probleem:

Eerder stoppen met werken? Verplichte Euthanasie.
Niet voor 21:00 thuis? Verplichte Euthanasie.
Niet je knipperlicht gebruiken als je wilt afslaan? Juist! Je vat ‘m al! Verplichte Euthanasie.

/sarcasme (voor echt even alle duidelijkheid).

michael
michael
1 maand geleden

de man is dus maar vermoord!!

AlbertV
AlbertV
Reactie op  michael
1 maand geleden

Hij is niet de eerste en zal zeker niet de laatste zijn. Iedereen die dat denkt is trouwens een complotdenker en hoef je dus niet serieus te nemen.

Abby
Abby
Reactie op  michael
29 dagen geleden

Precies ook mijn 1e gedachte

Ertje
Ertje
1 maand geleden

Waarom werd Bruno Bruins, onwel tijdens een debat en verdween daarna van het toneel? Hij was het toch die in het begin naast Rutte stond tijdens de persconferenties?
Hier gebeurt het dus ook maar dan op een andere manier. Misschien heeft Bruins zwijggeld gekregen?

Strijdervoorvrijheid
Strijdervoorvrijheid
Reactie op  Ertje
1 maand geleden

Waar is de beste man nu?

Eric
Eric
Reactie op  Strijdervoorvrijheid
29 dagen geleden

Hij heeft het rustig nu. Stond laatst nog een artikel op internet. Dar hij geen zin in circus had staat als een paal boven water. Maar hier werd niks over geschreven. Uiteraard!

Schrander
Schrander
Reactie op  Ertje
30 dagen geleden

Of kreeg wroeging

Dirk
Dirk
1 maand geleden

Ja zo werkt het schijnbaar bij het “elite” gangsterdom. Ingaan tegen de wens heeft een grens.

Iemand101
Iemand101
1 maand geleden

Er is maar een manier om hier een einde aan te maken. Want terwijl wij vredig het licht willen laten schijnen (zoals iedereen in nood zich aan een “geloof” vastklampt), worden onze agenten, ons leger, onze medici en mensen in de politiek verder gebrainwashed, gedemoraliseerd en gevoed met haat. Dit komt niet goed met liefde en hartjes. Kijk naar de geschiedenis. Maar dit keer is er geen land om ons te redden. De hele wereld staat nu onder aanval. Er is slechts een manier om hier een einde aan te maken.

Elfin
Elfin
Reactie op  Iemand101
1 maand geleden

Ja. Hoe dan? Verklaar je nader. Ik wil de oplossing weten. Ben echt ten einde raad.

Adriaan.
Adriaan.
Reactie op  Elfin
30 dagen geleden

Met 1000000 mensen de straat op en het niet meer accepteren. Amen.

Iemand101
Iemand101
Reactie op  Adriaan.
30 dagen geleden

We zien in Duitsland dat dit niet werkt. Ik ben voorstander van een verdedigingsleger, bestaande uit burgers. Wanneer ze met kampen aan gaan komen, wanneer ze mensen uit hun woningen gaan trekken, zetten we dit leger in. We MOETEN onszelf beschermen tegen onrecht, dwang, gevangenschap en medische handelingen die je niet wilt.

Iemand101
Iemand101
Reactie op  Elfin
30 dagen geleden

Ik heb vorig jaar de onderzoeken gelezen naar pogingen om een Sars-Cov-1 vaccin te maken. ALLE dieren in alle onderzoeken stierven. Niet aan het vaccin, maar aan het virus zelf die ze daarna kregen. Het vaccin zorgt namelijk voor een over-immuunreactie waaraan de dieren stierven. Ik verwacht dat straks de gevaccineerden zullen sterven, zodra zij Corona krijgen. Dan pas zullen er grote aantallen mensen sterven. En zij zullen de ongevaccineerden hiervan de schuld geven. Op dit moment bespeur ik enkel haat naar ons toe bij de politie en medici, maar je kunt je voorstellen dat als veel mensen sterven en mensen niet onderzoeken en er niet achter komen dat dit juist aan het vaccin ligt, dat ook zij, met behulp van de media, haat zullen ontwikkelen naar de ongevaccineerden. Ik verwacht volgend jaar ergens de beruchte “kampen”. Als ze straks voor je deur staan om je af te voeren, ben je te laat. Dit moeten we voor zijn om de mensen te redden. Die elite hebben overal in de wereld hun pionnen staan, in de politiek, bij de politie en bij het leger. Om een monster te maken, zoals de soldaten in ww2, daarvoor moeten ze hun pionnen demoraliseren en brainwashen, zodat ze zelf denken dat ze aan de goede kant “vechten”. Als deze pionnen weg zijn, kunnen ze deze nog wel een keer vervangen, maar niet eindeloos. Ik ben tegen geweld, maar grote voorstander van zelfverdediging. De rest mag je zelf invullen.

duinsnip
duinsnip
Reactie op  Iemand101
30 dagen geleden

Geloof in Jezus Christus

Elfin
Elfin
Reactie op  Iemand101
30 dagen geleden

Ja zo denk ik er ook overven van dat onderzoek heb ik ook gehoord. Klopt helemaal. De rest van je verhaal zie ik ook werkelijkheid worden helaas want mensen geloven dan dat de ongevaccineerden de schuldigen zijn terwijl het vaccin juist een killervirus heeft gecreëerd. Heel eng scenario wat je schetst. Dan moet je dus beducht zijn voir elke gevaccineerde want die kan jou als ern NSB-er zomaar verraden. Van dat soort ken ik er wel een paar. De vraag is: wat kan ik doen? Jij zegt dat ik de rest zelf mag invullen; maar hoe kan ik mezelf verdedigen als ze mij komen halen, bewapend en alles?

mikkie
mikkie
Reactie op  Elfin
30 dagen geleden

Ik denk dat je genegeerd wordt. Iedereen krijgt een pas/app/chip…whatever..en mag overal vrij naar toe..bij jou gaat een alarm af als je ergens naar binnen wilt want je hebt geen ding op zak wat het alarm niet laat afgaan..
Misschien handig om , net als in Rusland, met gelijkgestemden in grote boerderijen te gaan wonen. Met een groep ben je onafhankelijker, sterker, beschik je over diverse skills ( tuinbouw, onderwijs, huizenbouw), en niet eenzaam. Wat je niet zelf verbouwen kunt, kun je laten bezorgen.
Ik wil wel!!

Ikke
Ikke
Reactie op  mikkie
27 dagen geleden

Ik wil ook.

mikkie
mikkie
Reactie op  Iemand101
30 dagen geleden

Dit verhaal heb ik al vaak voorbij zien komen. Ook van wetenschappers. We zullen zien wie er na volgende winter overblijft..en de winter daarna..
In ieder geval kan ik voorspellen:..álle leden van het koninklijk huis…álle politici….alle bobo´s en alle multinationals…en iedereen die ook maar even in de vaccine-wereld zit, veel mensen uit het Gooi, Wassenaar, Leiden… ( die schijnen NIET massaal op de VVD te hebben gestemd)…rest is afwachten….spannend dus,,de komende 2 winters..
Daarom maakt de politiek zich helemaal niet druk om te weinig huizen. Over een paar jaar staan er huizen leeg!
Zó voorspelbaar allemaal.

AnnoNimbus
AnnoNimbus
Reactie op  Iemand101
29 dagen geleden

Als je gelijk hebt, dan begint de volgende grote sterfte golf winter 2021…

Schrander
Schrander
Reactie op  Elfin
30 dagen geleden

Met je goedemorgen naar ‘t torentje

De viroLOGEN ( ze hebben gelogen )
De viroLOGEN ( ze hebben gelogen )
Reactie op  Elfin
30 dagen geleden

Je kan alvast beginnen bidden want er spelen grotere krachten achter de schermen.

mikkie
mikkie
Reactie op  Elfin
30 dagen geleden

Ik snap ook niet dat de overheid zoveel stampei maakt om ons wappies. Wij krijgen zo een steeds groter podium. En zij (overheid en plietsie) maakt zichzelf steeds impopulairder. Of zie ik dat nou verkeerd?… een vervelend kind negeer je toch ook? Honden voedt je tegenwoordig ook op door belonen en niet door te straffen.

Sjefke
Sjefke
Reactie op  Iemand101
30 dagen geleden

We zouden kunnen beginnen met massaal abonnementen van kranten en tijdschriften op te zeggen, zij hebben hun werk niet gedaan
Stoppen met Nederlandse Televisie zenders kijken, zonder reclame bestaan ze niet meer. Massaal stoppen met belasting betalen.
Dit is vreedzaam protest!

Johnny
Johnny
Reactie op  Iemand101
30 dagen geleden

Mensen willen gered worden maar zijn ZELF de redding. Niet politici, regeringen of overheden. Geen verkiezingen (zoals velen nu eindelijk leren, het verdeelt alleen maar in groepjes/partijen)
Geen goeroe’s of zogenaamde heelmeesters. Geen messias maar wij allen. Het is al vaak beschreven, het zit binnenin ons. Een combinatie van ontwaken , niet alleen van de geest maar vooral de ziel. Daarin rust het goddelijke of welk woord u er ook voor wilt gebruiken. Massaal de straat opgaan is een mogelijkheid i.d. maar dit word uiteraard tegen ons gebruikt indien mogelijk (en ze zijn zo vindingrijk) dus dit zal in één keer goed gedaan moeten worden met een massa die vrees ik oncontroleerbaar móet zijn zonder enig kwaad te willen doen, zelfs naar de uitvoerders van het kwaad, de regeltjes-volgers, politie en noem maar op. De ziel, daar ligt het geheim. En massaal. We zijn daar duidelijk nog niet klaar voor maar verspreid het goede, blijf delen. Op allerlei manieren want delen is het goede. Want verdelen is de tegenhanger en is hetgeen wat tegen ons gebruikt word. Elke vorm van verdeling bedoel ik dan. Ik lees ook op deze site veel reacties van goede mensen die vaak geheel onbedoeld alleen maar voor meer verdeling zorgen i.p.v te delen. Verbinding met elkaar zonder oordeel. Het is allemaal zo lastig om het even in woorden te vatten. Als het tot een strijd komt en er gevochten móet worden dan gaan er werkelijk veel slachtoffers vallen. En dat is hun spel, vandaar dat velen vredig demonstreren prediken, terecht. Want zij beheersen het kwaad, vechten is hun spel. Ook ik zal vechten als het echt niet anders kan, met alles wat ik in mij heb. Maar indien mogelijk is het het beste dit te vermijden.
Ik praat makkelijk, klink misschien zelfs wijs, maar ook ik heb nog steeds heel veel te leren. Dat is denk ik waarom we hier zijn. Om te leren, te delen, door te geven wat goed is zonder enig oordeel. Sommigen noemen dat liefde maar er zijn vele andere beschrijvingen. Wij allen zullen hier op aarde moeten leren omgaan met onze planeet en alles wat zich daar op begeeft en leeft. Technocratie, techniek enz. is vaak niet de oplossing. Levenloos en vaak leid het weg van het goede, de zuivere ziel het levende. Ik hoop dat mensen dit waarderen. Niet per sé met likes ( mag best, ik heb ook een ego) maar door te delen.

Tungsten
Tungsten
1 maand geleden

Alle wereldleiders worden bedreigd volgens mij… tijdje terug zag ik een aantal Nederlandse politici met verwondingen in het gezicht.. zeker twee hadden dat vrijwel gelijktijdig. politici met wonden in het gezicht.. dat zie je vrijwel nooit eigenlijk.. wie weet krijgen ze wel gewelddadige donder preken van een of ander stelletje deepstate geteisem of een andere duistere pedofielen macht.

trrrrrrr
trrrrrrr
Reactie op  Tungsten
1 maand geleden

Welke ? Foto? Datum?

Tungsten
Tungsten
Reactie op  trrrrrrr
30 dagen geleden

Welke het waren is mij ontschoten maar ik dacht een van het cda en nog een ander plusminus 3 weken geleden.

mikkie
mikkie
Reactie op  Tungsten
30 dagen geleden

Wie dan?

x

Check Also

de jonge

De Jonge geeft toe dat AstraZeneca-vaccin linke soep is

Lange tijd beweerde zorgminister Hugo de Jonge ...

florida

Gouverneur Florida: lockdowns waren ‘gigantische vergissing’

Gouverneur van Florida Ron DeSantis kondigde op ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie anno 2020 wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

90
0
We lezen graag je reactie!x