BuitenlandCorona

President Tanzania weigerde mee te gaan in coronahysterie, nu is hij dood

Help anderen door dit met kennissen op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Je moet er niet raar van opkijken als de president van Tanzania opeens komt te overlijden of wordt vervangen, was de strekking van een artikel dat afgelopen weekend op onze website verscheen. En ja hoor: gisteravond meldde de NOS dat president Magufuli van Tanzania is overleden.

Vicepresident Samia Suluhu Hassan maakte op de staatstelevisie bekend dat hij op 61-jarige leeftijd is overleden aan ‘hartcomplicaties’. De NOS merkt op dat de ‘populistische’ leider bekendstond als ‘coronascepticus’.

Magufuli haalde het wereldnieuws toen hij een aantal monsters, waaronder geit en papaja, liet testen op corona. Toen de tests positief uitvielen, verbood hij de testkits en stelde hij een onderzoek in. Hij zette ook vraagtekens bij de veiligheid en effectiviteit van de ‘coronavaccins’ en stond het gebruik ervan in Tanzania niet toe.

Hetzelfde lot

Afgelopen maand schreef de krant The Guardian nog dat ‘het tijd is om de anti-vaxxer president van Tanzania te beteugelen’. Het artikel is ondergebracht bij de sectie ‘Global development’, die wordt gesponsord door de Bill & Melinda Gates Foundation. Ook de beruchte Council on Foreign Relations vond dat hij het veld moest ruimen.

Magufuli onderging hetzelfde lot als Pierre Nkurunziza, de ex-president van Burundi. Die weigerde het spelletje mee te spelen en gooide de WHO-delegatie het land uit, waarna hij plotseling stierf aan een ‘hartaanval’ of ‘corona’.

World Economic Forum

De vicepresident die de dood van Magufuli aankondigde, Samia Suluhu Hassan, is overigens verbonden aan het World Economic Forum.


“De president van Tanzania – u weet wel, dat land dat niet meedeed aan de coronahysterie – was eerst vermist, zou corona hebben gehad en is nu overleden aan ‘hartproblemen’. Uhu,” reageert podcastmaker Jorn Luka.

Doorlopen, niet kijken, er is hier niets te zien.

4.8 59 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze info belangrijk?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
92 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
ProAsfalt
ProAsfalt
1 jaar geleden

Yep, de tentakels van de cabal reiken ver.
Velen malen verder dan die van Erdogan.

Vlinder
Vlinder
1 jaar geleden

FvD mag wel zorgen voor hele goede bewaking!

Ikke
Ikke
1 jaar geleden

Ja ,als je mee loopt aan hun satan handjes wordt je koud gemaakt zo zijn de Cloonen geprogrameerd

Joyce Ramgatie
Joyce Ramgatie
1 jaar geleden

CoronaVaccine = The Mark of the BEAST..
Heeft niets met een virus te maken !!

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

92
0
We lezen graag je reactie!x