CoronaBinnenland

‘Vele Nederlanders vrezen voor stille machtsgreep van een ondemocratisch gekozen gezondheidsdictator’

Help door deze info met iedereen op je socials te delen!

In Genève worden de verregaande plannen van de Wereldgezondheidsorganisatie (WHO) besproken. De plannen die gesmeed worden op deze globalistische gezondheidsconferentie worden onder de pet gehouden, stelt BVNL, de partij van Kamerlid Wybren van Haga.

“De Tweede Kamer is helemaal niet geïnformeerd over alles wat de autoritaire gezondheidsmaffia hier gaat bekokstoven,” zei Van Haga. “Geen wonder dus dat Nederland zich hier grote zorgen over maakt.”

(Video verwijderd? Klik hier...)

Absurd

De WHO wil het mogelijk maken om in de toekomst eenzijdig te kunnen beslissen dat er in afzonderlijke landen sprake is van een noodsituatie op het gebied van de volksgezondheid en op basis daarvan maatregelen afkondigen. Daarnaast is er sprake van het op termijn invoeren van een pandemieverdrag, waarvoor lidstaten vetorecht zouden moeten inleveren.

“Straks gaat de WHO bepalen dat wij in lockdown gaan of dat we allemaal een mondkapje op moeten hebben. Ik vind dat absurd. Dat is iets wat wij in Nederland zelf moeten bepalen,” benadrukte Van Haga.

Weerzinwekkend

Vele Nederlanders vrezen voor een stille machtsgreep van een ondemocratisch gekozen gezondheidsdictator en BVNL vindt dat niet gek. “Onze debataanvraag hierover werd geweigerd. Het parlement zet zichzelf hiermee buitenspel. Dat is niet alleen onverstandig, het is ook nog eens gevaarlijk. We zetten onze soevereiniteit hiermee op losse schroeven,” zei Van Haga.

Het Kamerlid heeft een petitie tegen deze plannen in ontvangst genomen die bijna 70.000 keer is ondertekend. De commissie VWS weigerde deze petitie in ontvangst te nemen. “Weerzinwekkend,” aldus Van Haga.

4.9 111 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze informatie waardevol?
Deel het met anderen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
135 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Angie
Angie
8 maanden geleden

Hoezo “stille”?? Het is duidelijk voor iedereen te zien!

The don killuminati
The don killuminati
8 maanden geleden

Dit heeft toch helemaal niks meer met een democratie te maken man. Gvd het word steeds gekker, tijd dat de slapers eens wat harder geraakt worden zodat ze wakker schrikken en eens hun verstand uit de kast halen.

cieleke
cieleke
8 maanden geleden

petitie welk nut heeft dat nou
niks
doen er niks mee zonde van je tijd

Marco "
Marco "
8 maanden geleden

Ik ben zo bang dat veel Nederlanders genieten van een vrije dag/en en helemaal niet beseffen dat we “genaaid’ worden . (ouderwets : geef het volk brood en spelen & we gaan onze eigen gang )

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

135
0
We lezen graag je reactie!x