Homepagina » Mens en Dier » Trump: ‘Coronavirus zal vanzelf weggaan zonder vaccin’
trump
Foto: CC0

Trump: ‘Coronavirus zal vanzelf weggaan zonder vaccin’

President Trump zei vrijdag in het Witte Huis tegen journalisten dat het coronavirus ‘zal weggaan zonder vaccin’. “We zullen het hopelijk niet weer zien,” zei hij. “Mogelijk steekt het hier en daar nog de kop op, maar dat valt te verwachten.”

Op de vraag waarom hij denkt dat het virus zal verdwijnen zonder een vaccin, antwoordde Trump: “Ik heb die informatie van medische professionals gekregen.”

Vanzelf

“Ik baseer me op wat de artsen zeggen. Zij zeggen dat het weggaat. Dat betekent niet dat het dit jaar al verdwijnt, maar uiteindelijk zal het verdwijnen. De vraag is of we wel een vaccin nodig hebben. Op een bepaald moment zal het vanzelf verdwijnen.”

Uit een peiling die is gehouden in de Verenigde Staten blijkt dat slechts 55 procent van de Amerikanen van plan is om zich te laten vaccineren tegen Covid-19.

Troep

Trump kreeg ook de vraag of hij persoonlijk een vaccin tegen het coronavirus zou halen. “Als het goed zou zijn voor het land dan zou ik dat doen, maar als het slecht zou zijn voor het land dan zou ik als laatste of helemaal niet gaan.”

Enkele jaren geleden zei Trump op radiozender SiriusXM dat de griepprik niet werkt en dat het coronavirus weinig voorstelt. “Ik heb nog nooit een griepprik gehaald. En tot dusver heb ik nog nooit de griep gehad. Ik houd er niet van om troep in mijn lichaam te spuiten. Dat is eigenlijk wat de griepprik is.”

Bekijk het fragment hieronder:

[Yahoo]
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
Kom shoppen in de NineForNews Webshop. T-shirts, tassen, caps, mokken, en nog veel meer!

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

27 reacties

 1. Waarom is het hier (en elders) 1,5 meter en in Frankrijk maar 1 meter? Ja omdat het allemaal gezwam van een dronken aardbei is natuurlijk.

  22 likes
  • 1m, 1,5m, 2m…. Het is allemaal totaal nutteloos! Specialisten stellen zelf; om besmetting te voorkomen, heb je minstens 6-8m afstand nodig! Ophouden met de krankzinnigheid!!

   4 likes
  • @Willem

   dat is een goeie willem , een dronken aardbei die houwen we erin.

   3 likes
  • het was hier in Frankrijk ook 1.5 M , ik stond er van te kijken vandaag dat het op grote borden overal 1m is geworden ?!
   Hier is ook wel heeeel veel tegengas denk dat de staat ons nu te vriend probeert te houden bang voor een hoop ellende maar ik denk te laat vele artsen en advocaten en juristen zijn het zat en komen in aktie…

   2 likes
 2. ik heb nog nooit van mijn leven een griepvaccin in laten spuiten en dat gaat ook niet gebeuren.
  ze mogen die van mij hebben gratis en voor niks.

  13 likes
 3. “Enkele jaren geleden zei Trump op radiozender SiriusXM dat de griepprik niet werkt en dat het coronavirus weinig voorstelt.”

  Dat ging dan over een ander corona-virus neem ik aan want er was toen nog geen sprake van of zijn het twee aparte opmerkingen maar dan een beetje onhandig in één zin verwerkt door er enkele jaren geleden voor te zetten.

  10 likes
  • Griep is een corona virus… Corona was er al voor al deze covid-19 hysterie… Niets nieuws ondet de zon. De enige pandemie die er op het moment heerst is die van angst en onderdrukking…

   41 likes
   • @Marcel: Griep is geen Corona virus. Griep wordt veroorzaakt door een Influenza virus. Dat is niet hetzelfde.

    Als je jezelf voordoet als expert lees je dan op zijn minst goed in. Is letterlijk twee seconden zoeken op Google.

    3 likes
    • Griep=corona

     8 likes
    • Het zal wel als jij het zegt. Dan nog is er niets nieuws onder de zon…. Ook dat kun je googlen…

     5 likes
    • Alle virussen vallen onder corona.sars,verkoudheid,hiv enz.
     Heb je een keer de griep gehad in de laatste jaren dan heb je in je bloed tekenen daarvan.

     5 likes
    • ? dat is een goeie. Corona virus is OOK een griep variant

     1 likes
     • Mensen toch…. een Coronavirus is geen griepvirus. Geen! Het behoort tot een heel andere virusfamilie. Verkoudheid is wel een coronavirus maar beperkt zich tot de bovenste luchtwegen. COVID-19, ook een coronavirus gaat verder dan dat. Daarom is de impact ook groter.

      Tja… inenten of niet. Ik weet het nog niet. Zoals David Prins zei. Als ze er een haastklus van maken, is het dan niet nog gevaarlijker…

      1 likes
  • Het corona virus bestaat al sinds 70-er jaren (misschien wel veel langer), huidige testkits zijn ook positief op de oude milde corona-virussen, klopt dus wel wat Trump zegt. Het corona virus stelde en stelt weinig voor, in ieder geval niet meer dan een milde griep, dat wordt bewezen door de cijfers wereldwijd.

   19 likes
  • Sjaakie van den Hoek

   Nou Willem,

   Ik heb het anders héél goed begrepen hoor, dat de griepprik niet werkt ¨en dat het¨ coronavirus weinig voorstelt.”

   7 likes
   • Dat klopt als een bus, er bestaat geen vaccin tegen een virus als zodanig want dat muteert elke keer, maar dat is oud nieuws, ja alles is oud nieuws want het moet eerst gebeuren eer het vermeld kan worden. Weet je wat ergerlijk is? Vandaag kleinkinderen weer naar school, helemaal blij, iedereen een beetje opgelucht, hehe pff enz, wat doet RTL nieuws? Paniek er zijn 17 besmettingen in China (1,3 miljard inwoners) https://www.rtlnieuws.nl/nieuws/buitenland/artikel/5117866/besmettingen-coronavirus-china-wuhan-opnieuw-brandhaard Opnieuw brqandhaard, paniek paniek het komt terug o neeeee. Doodziek van die lui. Waarom lees je het dan? Nou om te kunnen reageren natuurlijk. 🙂

    16 likes
    • Willem, jij weet net zo goed als ik dat als je niets doet aan 17, het er binnenkort weer 1700 en 17000 enz…. zijn. Het begon wat maanden geleden met slechts 1. Een onderschatte 1. En kijk nu eens waar we zijn. Trump deed er ook te makkelijk over. Het komt niet naar de VS, het zal wel overwaaien. Natuurlijk. En kijk eens? Door zijn uitspraken is de boel daar goed verkloot. Lijken in vrachtwagens opgestapeld. Lekker man. Dat heb ik bij een griepepidemie nog nooit gehoord. Echt nog nooit.

     Dat de media alles opblazen, tja, dat wisten we natuurlijk ook al.

     1 likes
 4. Ondertussen in de USA zijn daar volop ontwikkelingen gaande die de vorige regering onder leiding van OBAMA ,diverse zaken die het daglicht niet kunnen verdragen en uiteindelijk word het bewijs van corruptie en achterbakse handelingen duidelijk..
  Buiten de Corona is daar een interessante ontwikkeling gaande die naar ik hoop kan leiden tot een val van laat ik het maar een politieke maffia noemen.

  NOW WE KNOW: John Podesta Admits in Testimony Both DNC and Hillary Campaign Split the Cost for Bogus Trump-Russia Dossier That Launched the Coup

  https://www.thegatewaypundit.com/2020/05/now-know-john-podesta-admits-testimony-dnc-hillary-campaign-split-cost-bogus-trump-russia-dossier-launched-coup/?utm_source=Twitter&utm_campaign=websitesharingbuttons

  7 likes
 5. Dan zal Trump vast wel weer de WOEDE van psychopaat Kill Bill op de hals halen.. hehe

  7 likes
 6. Trump is een zionist en zijn werkelijke bedoelingen zullen niet zelden haaks staan op wat hij allemaal zegt en doet. Neem dat mee in je achterhoofd als je om je heen kijkt wat er plaats vindt.

  6 likes
  • Ja, ik denk dat je gelijk hebt. Wat hij hier zegt is niet sterk. Hij maakt geen duidelijk punt dat het vaccineren door B-Gates moet worden gestopt. Het is wel of niet… en niet zo halfgebakken ertussen in.

   4 likes
 7. Hij heeft groot gelijk.

  5 likes
 8. Het belangrijkste is om niets te geloven, geloven is zonder nadenken de meningen of ideeën van anderen overnemen. Geloven, vertrouwen en hopen, dat zijn de drie dooddoeners, de schuld “concepten”. Neem je eigen verantwoordelijkheid, gebruik je eigen verstand tot zover we dat hebben en wees niet zo bang voor dood en verderf. Heel veel mensen hebben heel veel ellende overleefd, honger, kou, oorlogen, ziektes, dood, verderf en we zijn er nog steeds met meer dan ooit. Ook deze fascistische staat in oprichting stort weer in elkaar en de huidige jeugd (van klein naar groot) is niet dom. Over 20 jaar zitten deze mensen in de politiek (of wat voor vorm van bestuur er dan ook is) en die laten zich niet gek maken, hebben andere inzichten, frisse plannen. En dan over 60 jaar zal het hele spel weer opnieuw beginnen en zo blijven we lekker bezig in het ontkennen van onze sterfelijkheid door ons met allerlei onzin bezig te houden.

  5 likes
 9. Neemt iemand die vent nog serieus??????

  3 likes
 10. Dit zeggen artsen ook over 80% van de ziektes. Als je niks doet, verdwijnt het vroeg of laat vanzelf. Dus ze hebben hem een standaard advies gegeven.

  0 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

west-afrika

West-Afrika wordt proeftuin voor orwelliaanse technologie: ‘Alarmerend’

In arme, afgelegen gemeenschappen in West-Afrika wordt ...

artsen

‘Artsen en verpleegkundigen hebben patiënten en zichzelf VERRADEN’

Steeds meer artsen en verpleegkundigen worden wakker ...