Mens en DierCorona

Trump: ‘Coronavirus zal vanzelf weggaan zonder vaccin’

Help anderen door dit met anderen op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

President Trump zei vrijdag in het Witte Huis tegen journalisten dat het coronavirus ‘zal weggaan zonder vaccin’. “We zullen het hopelijk niet weer zien,” zei hij. “Mogelijk steekt het hier en daar nog de kop op, maar dat valt te verwachten.”

Op de vraag waarom hij denkt dat het virus zal verdwijnen zonder een vaccin, antwoordde Trump: “Ik heb die informatie van medische professionals gekregen.”

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png
Vanzelf

“Ik baseer me op wat de artsen zeggen. Zij zeggen dat het weggaat. Dat betekent niet dat het dit jaar al verdwijnt, maar uiteindelijk zal het verdwijnen. De vraag is of we wel een vaccin nodig hebben. Op een bepaald moment zal het vanzelf verdwijnen.”

Uit een peiling die is gehouden in de Verenigde Staten blijkt dat slechts 55 procent van de Amerikanen van plan is om zich te laten vaccineren tegen Covid-19.

Troep

Trump kreeg ook de vraag of hij persoonlijk een vaccin tegen het coronavirus zou halen. “Als het goed zou zijn voor het land dan zou ik dat doen, maar als het slecht zou zijn voor het land dan zou ik als laatste of helemaal niet gaan.”

Enkele jaren geleden zei Trump op radiozender SiriusXM dat de griepprik niet werkt en dat het coronavirus weinig voorstelt. “Ik heb nog nooit een griepprik gehaald. En tot dusver heb ik nog nooit de griep gehad. Ik houd er niet van om troep in mijn lichaam te spuiten. Dat is eigenlijk wat de griepprik is.”

Bekijk het fragment hieronder:

[Yahoo]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze informatie goed?
Deel het met kennissen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

27 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Willem
Willem
4 jaren geleden

“Enkele jaren geleden zei Trump op radiozender SiriusXM dat de griepprik niet werkt en dat het coronavirus weinig voorstelt.”

Dat ging dan over een ander corona-virus neem ik aan want er was toen nog geen sprake van of zijn het twee aparte opmerkingen maar dan een beetje onhandig in één zin verwerkt door er enkele jaren geleden voor te zetten.

exegese
exegese
4 jaren geleden

Trump is een zionist en zijn werkelijke bedoelingen zullen niet zelden haaks staan op wat hij allemaal zegt en doet. Neem dat mee in je achterhoofd als je om je heen kijkt wat er plaats vindt.

Havana
Havana
4 jaren geleden

Hij heeft groot gelijk.

Geenidee
Geenidee
4 jaren geleden

Neemt iemand die vent nog serieus??????

Back to top button
27
0
We lezen graag je reactie!x