Buitenland

Gibraltar (100% gevaccineerd) gelast kerst af vanwege exponentiële stijging ‘besmettingen’

Help door dit met jouw vrienden op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Gibraltar heeft de kerstfestiviteiten afgelast vanwege een ‘exponentiële’ stijging van de coronagevallen. Dat terwijl de hele volwassen bevolking volledig is gevaccineerd.

Het Brits overzees gebied, ook wel ‘de meest gevaccineerde plek op aarde’ genoemd, heeft een vaccinatiegraad van 118 procent omdat ook volledig gevaccineerde Spanjaarden er elke dag naartoe reizen voor hun werk.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/geert-pieter-dilan.png

De minister van Volksgezondheid liet weten dat het aantal mensen dat positief is getest op corona de afgelopen dagen ‘drastisch is toegenomen’.

Bijna zes maanden

Samantha Sacramento sprak van een ‘exponentiële’ stijging. De afgelopen zeven dagen werden er gemiddeld 56 gevallen per dag geregistreerd. Dat waren er in september minder dan 10 per dag.

De autoriteiten van Gibraltar hebben mensen ‘dringend’ geadviseerd om geen feestjes te geven. Daarnaast zijn officiële kerstvieringen afgelast.

Alle inwoners zijn al bijna zes maanden volledig gevaccineerd en het dragen van een mondkapje was gedurende die periode verplicht in onder meer het openbaar vervoer en winkels.

Ook andere landen

Momenteel krijgen kinderen vanaf vijf jaar een prik en worden boostervaccins uitgerold voor 40-plussers.

Ook andere landen met hoge vaccinatiegraden kampen met een besmettingspiek. In Singapore, waar 94 procent van de bevolking is ingeënt, steeg het aantal gevallen en doden eind oktober naar recordhoogte.

En in Ierland, waar ongeveer 92 procent van de volwassenen volledig is gevaccineerd, is het aantal coronagevallen en -doden sinds augustus pakweg verdubbeld.

[Summit News]

4.8 83 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze info belangrijk?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

108 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Peter R de Elburger
Peter R de Elburger
2 jaren geleden

Wat een verrassing zeg. Ik adviseer een qr code te introduceren, want dat werkt ook niet..

Jan Doornbos
Jan Doornbos
2 jaren geleden

Kortom, de depopulatie ligt op stoom. Volgend jaar beginnen de ‘zuiveringen’ door middel van andere methoden en technieken. Fase 6 (van 6) van het script. En, hoe kan het ook anders kijkend naar de geschiedenis, Nederland loopt weer voorop.

Maria's hoop
Maria's hoop
2 jaren geleden

100% gevaccineerd, zelfs 118% vaccinatiegraad als forenzen worden meegeteld, en DESONDANKS exponentionele toename van het aantal besmettingen? Je zou bijna denken dat de vaccinaties niet werken, maar Hugo de jonge Prikpooiert zou dit zeker wel kunnen verklaren door onverminderd naar de ongevaccineerden te blijven wijzen. Oh wacht, die zijn er niet op Gibraltar. Dan alsnog maar de vaccinatiegraad verhogen, anders komt hij gewoon met een keiharde lockdown op de proppen.

Edward
Edward
2 jaren geleden

Hoe vaak moeten we het nog zeggen voordat het bij het domme schapenvolk tussen de oren gaat zitten ? De injecties zijn schadelijk voor uw en mijn gezondheid. Stop met vaccinaties !!

Back to top button
108
0
We lezen graag je reactie!x