Homepagina » Buitenland » Gibraltar (100% gevaccineerd) gelast kerst af vanwege exponentiële stijging ‘besmettingen’
gibraltar
Foto: UNICEF Ukraine CC BY 2.0

Gibraltar (100% gevaccineerd) gelast kerst af vanwege exponentiële stijging ‘besmettingen’

Gibraltar heeft de kerstfestiviteiten afgelast vanwege een ‘exponentiële’ stijging van de coronagevallen. Dat terwijl de hele volwassen bevolking volledig is gevaccineerd.

Het Brits overzees gebied, ook wel ‘de meest gevaccineerde plek op aarde’ genoemd, heeft een vaccinatiegraad van 118 procent omdat ook volledig gevaccineerde Spanjaarden er elke dag naartoe reizen voor hun werk.

De minister van Volksgezondheid liet weten dat het aantal mensen dat positief is getest op corona de afgelopen dagen ‘drastisch is toegenomen’.

Bijna zes maanden

Samantha Sacramento sprak van een ‘exponentiële’ stijging. De afgelopen zeven dagen werden er gemiddeld 56 gevallen per dag geregistreerd. Dat waren er in september minder dan 10 per dag.

De autoriteiten van Gibraltar hebben mensen ‘dringend’ geadviseerd om geen feestjes te geven. Daarnaast zijn officiële kerstvieringen afgelast.

Alle inwoners zijn al bijna zes maanden volledig gevaccineerd en het dragen van een mondkapje was gedurende die periode verplicht in onder meer het openbaar vervoer en winkels.

Ook andere landen

Momenteel krijgen kinderen vanaf vijf jaar een prik en worden boostervaccins uitgerold voor 40-plussers.

Ook andere landen met hoge vaccinatiegraden kampen met een besmettingspiek. In Singapore, waar 94 procent van de bevolking is ingeënt, steeg het aantal gevallen en doden eind oktober naar recordhoogte.

En in Ierland, waar ongeveer 92 procent van de volwassenen volledig is gevaccineerd, is het aantal coronagevallen en -doden sinds augustus pakweg verdubbeld.

[Summit News]
4.8 83 stemmen
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
108 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Peter R de Elburger
Peter R de Elburger
1 maand geleden

Wat een verrassing zeg. Ik adviseer een qr code te introduceren, want dat werkt ook niet..

Jan Doornbos
Jan Doornbos
1 maand geleden

Kortom, de depopulatie ligt op stoom. Volgend jaar beginnen de ‘zuiveringen’ door middel van andere methoden en technieken. Fase 6 (van 6) van het script. En, hoe kan het ook anders kijkend naar de geschiedenis, Nederland loopt weer voorop.

Maria's hoop
Maria's hoop
1 maand geleden

100% gevaccineerd, zelfs 118% vaccinatiegraad als forenzen worden meegeteld, en DESONDANKS exponentionele toename van het aantal besmettingen? Je zou bijna denken dat de vaccinaties niet werken, maar Hugo de jonge Prikpooiert zou dit zeker wel kunnen verklaren door onverminderd naar de ongevaccineerden te blijven wijzen. Oh wacht, die zijn er niet op Gibraltar. Dan alsnog maar de vaccinatiegraad verhogen, anders komt hij gewoon met een keiharde lockdown op de proppen.

Edward
Edward
1 maand geleden

Hoe vaak moeten we het nog zeggen voordat het bij het domme schapenvolk tussen de oren gaat zitten ? De injecties zijn schadelijk voor uw en mijn gezondheid. Stop met vaccinaties !!

x

Check Also

rutte

Urk tegen Rutte: ‘Wij zijn tegen 2G, de plannen zijn voor ons onuitvoerbaar’

Het college van burgemeester en wethouders van ...

osterhaus

Ab Osterhaus: in Afrika is veel meer immuniteit in de bevolking omdat de vaccinatiegraad laag is

Ab Osterhaus was de afgelopen uren trending ...

Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

108
0
We lezen graag je reactie!x